'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

İnşallah :) haftasonu mutfağa beraber girdik 2 çeşit yemek ve çorbamızı yaptık, istekli ve yetenekli de :)))) cicim ayları geçince bitmez inşallah

bütün evde uçuşuyolar ama takmıyorum kafaya napıyım artık. olduğu kadar. :)

İnşallah canım değişmez
Bizde de yemek yapmayı en iyi o bildiği için mecbur girecek benimle birlikte ben diyorum sen yap ben yerim diyede yemiyor kereta

merhabalar bugün gelemedim yanınıza :26: neler olmuş neler
tuğçe gelmiş ooooo ne güzel geçmiş kınası benimkine de gelsene öyle geçsin sonra acımış bende korktum bu kadar az kalmışken caysam mı ki acaba offf
korkutmayın ama beni yaa

zaten bugün şaşkın şaşkın geziyorum babamı görünce dayanamadım çok koydu bana

bir de benim primoluot işe yarmadı kesmedi dünm akşam aldım bugün alsam mı almasam mı diye düşünüyorum çok az geliyor çok da gelmiyor of ya inş o güne kadar hiç bişicik kalmaz

ben gelin oluyorum ya:123::122:
bugün bi şaşkınlık var üstümde hep arkadaşımın aramasıyla başladı niye sen babamı soruyosun ki ne güzel ben düşünmüyordum
akşam düğün salonuyla konuşmaya gideceğiz bakalım neler diyecekler
beni bugün mazur görün oldu mu kızlarrr:26:

çağlaaaa sen de hoşgeldin canımmm
çok güzel geçmiş senin de herşey.. ayrıca harika olmuşsun gelinlik saç makyaj çok beğendim
bize de gelsin artık sıra yaaa

Ayyyy 5 günmü kaldı cnm bol bol dinlen çok yorulucaksın kınada düğünde
İstanbuldamısın sen yakınsan gelirim tabi neden olmasın Ben normalde çok oynağımdır Severim dans etmeyi kendi kınamdada düğünümdede hiç oturmadım herkesi kaldırdım oynamaya Şükürler olsun çok rahattım eşimde öyle Rahatlığımız yansıdı davetlilere de sende öyle ol gerilmeye hiç gerek yok Su gibi geçiyo düğün Tadını çıkarmaya bakın

Son düzenleme:
kötü günler için stok yapmıyon mu :26:

ama az kaldı zaten 45 dk sonra çıkıcaz

sık dişini

ayyyyyy çubuk kraker varmış arkadaştaaaaa
vallahi bugün çok sevaba girdiler haaaaa
onu yiyorummm
ay pınartoş ayrıca stoğum yok hemen yapmalıyım onu anladımm

çağlaaaa sen de hoşgeldin canımmm
çok güzel geçmiş senin de herşey.. ayrıca harika olmuşsun gelinlik saç makyaj çok beğendim
bize de gelsin artık sıra yaaa

Hoşbulduk canım :) çok sağolasın o senin güzelliğin bekarlığın tadını çıkar düğün kına balayı çabucak bitiyo gidiyo ben hiç bişey anlamadım.Sıra gelicek sana da hayırlısı ile sorunsuz geçip gitsin inşallaaaaaaaah

HAdi bakalım arkadaşlar iyi akşamlar şimdiden yavaştan yavaştan eve dönüş hazırlığı yapıyorumm bugün bitmek bilmedi h.sonu gelsede mobilyalarımıza baksak ya da gelinlikk

ayyyyyy çubuk kraker varmış arkadaştaaaaa
vallahi bugün çok sevaba girdiler haaaaa
onu yiyorummm
ay pınartoş ayrıca stoğum yok hemen yapmalıyım onu anladımm

iyi bari biraz yatıştırır o açlığını

stok iyide bazen de gözüm dönüyo benim bütün stoğu bi saatte yiyip kaldırıyorum

tabii o ihtimal de varr
olsunn ben yinede getirim bişeler artıkk

getir ama benim gibi yapma

bende çok yorgunum bugün ya daha çarşıya çıkıcam ben annemle yenge bekliyorlar abimin çeyizliklerini tamamlıcaz

bööhh gari çeyizden hem oğlan çeyizi hem kız çeyizinden resmen nefrett geldi

evimizi kullanmaz duruma geldik yaa daha da bi dünya şey almış annem bugün nereye koyacaz biz onları yaaa:95::95::95:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…