getir ama benim gibi yapma
bende çok yorgunum bugün ya daha çarşıya çıkıcam ben annemle yenge bekliyorlar abimin çeyizliklerini tamamlıcaz
bööhh gari çeyizdenhem oğlan çeyizi hem kız çeyizinden resmen nefrett geldi
evimizi kullanmaz duruma geldik yaa daha da bi dünya şey almış annem bugün nereye koyacaz biz onları yaaa:95::95::95:
Eveettt bugün evli bir bağyan olarak geçirdiğim ilk iş günüydüÇok skıcıydı kocacığımı özledim 10 dk sonra çıkıp uçarak eve gidicem Hepinize iyi akşamlar kızlar
pınartoşş abinler evi tutmadılar mıı :44::44::44:
onun eşyalarını oraya koysanız artık evin içi de rahatlarr birazz
bide abinler orda mı oturcaklar yoksa şehir dışı olayı var mııı :44::44:
Ayyyy 5 günmü kaldı cnm bol bol dinlen çok yorulucaksın kınada düğünde
İstanbuldamısın sen yakınsan gelirim tabi neden olmasın Ben normalde çok oynağımdır Severim dans etmeyi kendi kınamdada düğünümdede hiç oturmadım herkesi kaldırdım oynamaya Şükürler olsun çok rahattım eşimde öyle Rahatlığımız yansıdı davetlilere de sende öyle ol gerilmeye hiç gerek yok Su gibi geçiyo düğün Tadını çıkarmaya bakın
iyi bari biraz yatıştırır o açlığını
stok iyide bazen de gözüm dönüyo benim bütün stoğu bi saatte yiyip kaldırıyorum
bugünün en erken günaydddddddddddddını benden olsunhepinizi komacan komacan öperim ki
kınama 2 gün kaldı yaaaaçok yorgunum ama bugün acaip bi enerji patlaması yaşıyorum
yarın işte son günüm hatta bugün bile göndermeye çalışıyorlarsonra hoop düğün gelsin sonra balayıı
eskişehirdeyim ben uzak dimi biraz bende oynamayı sevmem ama o gün gelsin hep oynayayıkm istiyorum
kına ve düğünde stresim yokda sonrasında var birazık :26:
yarın akşam bol bol dinleniciim ki inşş
koca bi stoğu bbir buçuk saatte bitirmiştim bende
hemşooooom perdelerini ve siyah dantelio geceliğini aşkla kullan inş
4 gün kaldı şaka gibi yaaaaa
baldeee düğününe 4 gün kalmışken yaşadığın enerji patlaması için seni kutluyorum. düğünüme 17 gün kalmış ben ise yerlerde sürünüyorum(((
canımmm ya öyle deme ama bende öyleydim o zamanlar çalışınca yetişmekte zorluk çekiyordum ama bak hepsi oldu veee 4 gün kaldı evini yerleştir zaten bişi kalmıyor geriye seninde bu hafta telaşelerinin çoğu biter ki hayırlısıyla
günaydın kızlar
bir adet yorgun aslı geldi.
maviş a.s.
düğününe az kalan arkadaşım normaldirama son 4 gün o enerji geliyor insana bir şekilde
Günaydınnn kızlaaar hayırlı günler hepinizeee
baldee çok az kalmış yahu o heyecan insanı yer bitirirr :18::18::18
ama sen balayına odaklan herşey güzel olcakk
şimdiden tebrik ederim seniiii
geceliklere geri dönmüş yine muhabbet sen koleksiyonuna yenisini eklediiinn
aşkla giiiy inşallahh
benim daha bir tane bile yokk
mavişimm hiç konuşamıyoruz seninle özleştik kiii
bizim de ev için iki tane dosya gelmiş bakalım nişanlım doldurup göndericek inşallah cıkar ya dua ediiin
keşke bizde beğenip içine giricek kadar şanslı olsaydık
araba içinde cok üzülmüştüm ama aşk birkaç yere daha mail atmış inşallah istediğimiz fiyata güzel şeyler bulacağızz
herşey güzel olacak inanıyorummm sizde inanınn
inanmak başarmanın yarısı mıydı yahu ?
Günaydın kuzularr nasılız bu sabah?
Evlilik hazırlıkları, hasretlikler ve bitmeyen işlere rağmen hep aşk dolu olmamız ümidiyle...
MUTLU SABAHLARRRRRRRRR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?