'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Eveettt bugün evli bir bağyan olarak geçirdiğim ilk iş günüydü Çok skıcıydı kocacığımı özledim
10 dk sonra çıkıp uçarak eve gidicem Hepinize iyi akşamlar kızlar

Son düzenleme:

pınartoşş abinler evi tutmadılar mıı :44::44::44:
onun eşyalarını oraya koysanız artık evin içi de rahatlarr birazz
bide abinler orda mı oturcaklar yoksa şehir dışı olayı var mııı :44::44:

yeni evli gelincikler evinize gidinde kavuşun beylerinize

bende kuaföre gidicem. uzuuun bi süre ordayım yarın fotoğraf ççetrcem. süslü olmam gerek aiiyy çokta acıktım. iyi akşamlar kuzularımm

tuttular canım ama bu ayın 19 da gitcek eşyaları her şey yayılıyor yani şu an evimizde

burda oturacak onlar şehir dışı yok çok şükür annecim en azından arada onları gidip gelecek sıkılmayacak inşallah ben uzaklara gidicim ya

benim de nişanlı bir bağyan olarak geçirdiğim ne ilk gün ne de son ama bende gidiyorum artıkın :2:

hasta olucam galiba hiç keyfim yok

inşallah sabaha enercik gelirim

iyi akşamlar hepicinizee

davetiyemizi ve perdelerimiz onayladık geldikkk

veeeee ben yine duramadım gecelik aldım sırf dantel siyaz askılı içinde siyah tangası varr

hepinize iyi gecelerrrrr

bugünün en erken günaydddddddddddddını benden olsun hepinizi komacan komacan öperim ki
kınama 2 gün kaldı yaaaa çok yorgunum ama bugün acaip bi enerji patlaması yaşıyorum
yarın işte son günüm hatta bugün bile göndermeye çalışıyorlar sonra hoop düğün gelsin sonra balayıı

eskişehirdeyim ben uzak dimi biraz bende oynamayı sevmem ama o gün gelsin hep oynayayıkm istiyorum
kına ve düğünde stresim yokda sonrasında var birazık :26:
yarın akşam bol bol dinleniciim ki inşş

iyi bari biraz yatıştırır o açlığını

stok iyide bazen de gözüm dönüyo benim bütün stoğu bi saatte yiyip kaldırıyorum

koca bi stoğu bbir buçuk saatte bitirmiştim bende

hemşooooom perdelerini ve siyah dantelio geceliğini aşkla kullan inş

4 gün kaldı şaka gibi yaaaaa

baldeee düğününe 4 gün kalmışken yaşadığın enerji patlaması için seni kutluyorum. düğünüme 17 gün kalmış ben ise yerlerde sürünüyorum (((

baldeee düğününe 4 gün kalmışken yaşadığın enerji patlaması için seni kutluyorum. düğünüme 17 gün kalmış ben ise yerlerde sürünüyorum (((

canımmm ya öyle deme ama bende öyleydim o zamanlar çalışınca yetişmekte zorluk çekiyordum ama bak hepsi oldu veee 4 gün kaldı evini yerleştir zaten bişi kalmıyor geriye seninde bu hafta telaşelerinin çoğu biter ki hayırlısıyla

Günaydın canlar Günaydın size Günaydın hayırlı sabahlar hayırlı işler hayırlı günler hayırlı bol kazançlı sağlıklı mutlu huzurlu stressiz kimseye bulaşmadan kimse size sataşmadan canlı heyecanlı musmutlu pozitif enerji dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle Günaydın Günaydın size

pazar günü çeyizim gidiyor inşallah, sonrasında evle ilgili bişey kalmıyor. ama sanki bana hiçbişey yetişmeyecekmiş gibi geliyo. bedensel yorgunluğun yanında psikolojik çöküntü yaşıyorum((

CAnlarım bu arada Ceren'in(karenimmo) çok slmı var üstümde kalmasın oda düğün hazırlığıyla uğraşıyo listede 2. gelinimiz ki

günaydın kızlar

bir adet yorgun aslı geldi.

maviş a.s.

düğününe az kalan arkadaşım normaldir ama son 4 gün o enerji geliyor insana bir şekilde

Günaydınnn kızlaaar hayırlı günler hepinizeee

baldee çok az kalmış yahu o heyecan insanı yer bitirirr :18::18::18
ama sen balayına odaklan herşey güzel olcakk
şimdiden tebrik ederim seniiii

geceliklere geri dönmüş yine muhabbet sen koleksiyonuna yenisini eklediiinn
aşkla giiiy inşallahh
benim daha bir tane bile yokk

mavişimm hiç konuşamıyoruz seninle özleştik kiii

bizim de ev için iki tane dosya gelmiş bakalım nişanlım doldurup göndericek inşallah cıkar ya dua ediiin
keşke bizde beğenip içine giricek kadar şanslı olsaydık
araba içinde cok üzülmüştüm ama aşk birkaç yere daha mail atmış inşallah istediğimiz fiyata güzel şeyler bulacağızz
herşey güzel olacak inanıyorummm sizde inanınn
inanmak başarmanın yarısı mıydı yahu ?

Bende özledim kuzum işlerim dolayısıyla sabah yazıyorum öğleden sonra bakamıyorum okuyosam bile yazamıyorum ne yapan ne eden bakem

Günaydın kuzularr nasılız bu sabah?
Evlilik hazırlıkları, hasretlikler ve bitmeyen işlere rağmen hep aşk dolu olmamız ümidiyle...
MUTLU SABAHLARRRRRRRRR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…