aynen bende kuzumm sabahları yada bazen öğelen sonraları giriyorum işlerim cok yogun bu ayın sonunda ayrılıcagım için fazlaca yüklendim sanırımmBende özledim kuzum işlerim dolayısıyla sabah yazıyorum öğleden sonra bakamıyorum okuyosam bile yazamıyorum ne yapan ne eden bakem
hatice iyiyiz güzelim sen nasılsınn ,mutluyum mutlusun mutlulaaarGünaydın kuzularr nasılız bu sabah?
Evlilik hazırlıkları, hasretlikler ve bitmeyen işlere rağmen hep aşk dolu olmamız ümidiyle...
MUTLU SABAHLARRRRRRRRR
Bu arada benim cumartesi mobilyalarım gelecek ki çok şükür ev biraz eve benzeyecek
aynen bende kuzumm sabahları yada bazen öğelen sonraları giriyorum işlerim cok yogun bu ayın sonunda ayrılıcagım için fazlaca yüklendim sanırımm
hatice iyiyiz güzelim sen nasılsınn ,mutluyum mutlusun mutlulaaar
sonrası yavas yavas gelir zaten kuzummaşkla oturun kiii
Kuzum hayırdır neden yorgunsun:26::26::26:
yemek gezmeleri
ve ulaşımın uzun olması sonuç benbir gün durağı kaçıracağım zaten yolda uyuklarken bakalım kader kısmet
Aslım bide bişi soracam sana ben bu 3-5 bilet ne oluyo :26::26::26:
Ay kuzum kıyamam sana yaa uyuklama bakim
Sen böle anlatıyon yaa ben kendi halimi düşünüyom acep ben nasıl olcem:26::26::26:
Canım sende sabah sabah evden kavga ederek çıkarsan ve ağlamamak için kendine söz verip az kalan günleri düşünüp mutlu olursan enerjik olursun.Haticecim kuzum günaydın şu enerjinden acıcıkta bana yollasan yaa:26::26::26:
Bilmem her şey sıkıcı, rutin ama ben neşeli olmaya zorluyorum kendimi evleniyorum sevdiceğimle çünküaynen bende kuzumm sabahları yada bazen öğelen sonraları giriyorum işlerim cok yogun bu ayın sonunda ayrılıcagım için fazlaca yüklendim sanırımm
hatice iyiyiz güzelim sen nasılsınn ,mutluyum mutlusun mutlulaaar
sonrası yavas yavas gelir zaten kuzummaşkla oturun kiii
günaydın canlar, yol gösteren gelincikler, vuslata gün sayanlaaarr, sevdiğini çok özleyenler herkese günaydıın
dün evimizin ilk ustası geldiii :)) cumartesi temizlik varhaftasonu da annem gelebilirse yatak odamız ve perdelerimiz netleşceeek perde önerilerinizi şimdiden alabilirim :)))
gelinlik olayına hala çok üzülüyorum dün saatlerce ağladım mağazayı aradım ne yapabiliriz diye görevli bayan nasılsınız dedi.. iyi değilim deyip bi da başladım ağlamaya .. sizi mutlu uğurlayacağız inşallah üzülmeyin lütfen dedi..
ama kendime kızıyorum hala onca mağaza gezdim beğendiklerim oldu erteledim bu modelde niye acele ettim ki
neyse düşünmek istemiyorum.. Ama bu süreçte bir kez daha anladım ki nişanlım benim tek yoldaşım hep yanımda oldu iyi ki var
en yakın arkadaşım gelemedi gelinlik bakmaya işi çıktı ama sonrasında nasıl oldu diye bile sormadı
Sizler fikir verdiniz sağolun kuzularıımmmm ilk mesajlarımda da yazmıştım aynı şeyleri yaşadığımız için daha iyi anlıyoruz birbirimizi seviyom kız sizi
anlamadım :44::44::44::44:
Bu ESHOT'yaki 3-5 bilet ne oluyo biz İzmire gelince ESHOT'la gidecez da havaalanından otogara
Bu ESHOT'yaki 3-5 bilet ne oluyo biz İzmire gelince ESHOT'la gidecez da havaalanından otogara
Pınar seninle tanışmadık ama okuyorum yazıklarını.günaydın canlar, yol gösteren gelincikler, vuslata gün sayanlaaarr, sevdiğini çok özleyenler herkese günaydıın
dün evimizin ilk ustası geldiii :)) cumartesi temizlik varhaftasonu da annem gelebilirse yatak odamız ve perdelerimiz netleşceeek perde önerilerinizi şimdiden alabilirim :)))
gelinlik olayına hala çok üzülüyorum dün saatlerce ağladım mağazayı aradım ne yapabiliriz diye görevli bayan nasılsınız dedi.. iyi değilim deyip bi da başladım ağlamaya .. sizi mutlu uğurlayacağız inşallah üzülmeyin lütfen dedi..
ama kendime kızıyorum hala onca mağaza gezdim beğendiklerim oldu erteledim bu modelde niye acele ettim ki
neyse düşünmek istemiyorum.. Ama bu süreçte bir kez daha anladım ki nişanlım benim tek yoldaşım hep yanımda oldu iyi ki var
en yakın arkadaşım gelemedi gelinlik bakmaya işi çıktı ama sonrasında nasıl oldu diye bile sormadı
Sizler fikir verdiniz sağolun kuzularıımmmm ilk mesajlarımda da yazmıştım aynı şeyleri yaşadığımız için daha iyi anlıyoruz birbirimizi seviyom kız sizi
evet canım düğünden 3 ay önce cıkmış oluyorum iyi olcak benim için.Hım sen düğünden sonra çalışmayacak mısın kuzum :26::26::26:
Evet zaman daraldı kuzum yaa geçsin günler artık evim tam düzenlensin boş eve girmekten sıkıldım
bahar yorgunluğu da var tabii havalardan bir tuhafım yani.
artık uykusuz gelin modunda olabilirsin sen de
Bilmem her şey sıkıcı, rutin ama ben neşeli olmaya zorluyorum kendimi evleniyorum sevdiceğimle çünkü
Bence çözülmeyecek bir şey değil. Boşu boşuna canını sıkıyorsun.
Bak ebn kavga ediyorum sonra diyorumki hepi topu sayılı birkaç gün ve bu mutluluğu tekrar istesem de yaşayamam ki enerjimi boş yere buraya harcamayayım.Bence sende öyle yap.
Canım sende sabah sabah evden kavga ederek çıkarsan ve ağlamamak için kendine söz verip az kalan günleri düşünüp mutlu olursan enerjik olursun.
Şimdiden hayırlı olsun mobilyaların canım
Bilmem her şey sıkıcı, rutin ama ben neşeli olmaya zorluyorum kendimi evleniyorum sevdiceğimle çünkü
Bence çözülmeyecek bir şey değil. Boşu boşuna canını sıkıyorsun.
Bak ebn kavga ediyorum sonra diyorumki hepi topu sayılı birkaç gün ve bu mutluluğu tekrar istesem de yaşayamam ki enerjimi boş yere buraya harcamayayım.Bence sende öyle yap.
hmm onu diyorsun.. şöyle ki e bilet otobüs için 3 kullanımlık bilet ve 5 kullanımlık bilet
Canım bizim kent kartların bir benzeri izmir de kullanılıyor.
Canım bizim kent kartların bir benzeri izmir de kullanılıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?