'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

haklısın haticecim galiba üst üste geldi patladım artık .. bi de adet olcam galiba onun da etkisi var bu kadar sulu gözlülük etmezdim ben noldum bilemedim
Canım evlilik evresinde sanırım daha alıngan daha bir duygusal oluyoruz.
Ben bile bazen verdiğim tepkilere şaşırıyorum ya da bizimkilerin verdiği tepkiye
Sanırım hem çevremiz hemde biz evleninceye kadar bu melankolik tavrımızdan kurtulamayacağız.
Merak etme gelinlik nasıl olursa olsun o günün yıldızı sensin ve hiç bir şey senin önüne geçemez yeterki moralin yüksek ve yüzün güleç olsun.
evet canım öyle düşünmezsek sabretmezsek başaramayız zaten mutlu sona cok az kaldı geçicek hepsi

özgeee emeğine sağlık yine tek tek hesaplamışsınn

Şaşırtıcı ama gerçek sanırım bizi aşk ayakta tutuyor bu sıkıntılı dönemde hem seviyoruz hemde sevdiklerimizle aynı yuvada yaşayacağız hayali bile süper

sabah sabah maşallahınız var vallahiii kızlarrr
koskocamann günaydınlarrrr
*
duygucum üzülme lütfen gelinliğin içine sndiği gibi olacaktır
daha zamanın var ve sen de çok güzel bi gelincan olcaksınn
*
özgemm sayendee 76 gün sonra ben de evleniyorumm saoll
*
aslımmm bu yprgunluk nolcakk yaaaa
*
mavişş mobilyalarınn hayırlı olsun şimdidenn
*
sinoşşşş
*
kırmızıcım sana da kolay gelsin daha sık bekleriz işten ayrıldıktan sonraa
*
haticemm bravoo sanaaa
*
soracımaa diğer bütün kızlara da kucak kucak sevgilerr, enerjilerrrr

evet istanbulda akbil biz de kentkart

fakat maviş sen sürekli kullanmayacağın için bundan almasan da olur..

[video]http://www.eshot.gov.tr/EshotFiles/Image/r1.jpg[/video] bu iş görür. kullan at.

Tamam kuzum bi beşlik alsam yeter sanırım 2 gidişimiz 2 dönüşümüz 1 dene de hatıra olarak kalır

Bizde Adana' da Kentkart kullanıyoruz ama bittikçe dolduruyoruz sanırım bu 3-5 bilet bitince dolmuyo atıyoruz üle değil mi Aslım:26::26::26:
3 kullanımlık 5 kullanımlık biletlerimiz varya onlardan işte kuzum
evet istanbulda akbil biz de kentkart

fakat maviş sen sürekli kullanmayacağın için bundan almasan da olur..

[video]http://www.eshot.gov.tr/EshotFiles/Image/r1.jpg[/video] bu iş görür. kullan at.

Yarı izmirli sayılırım oraya çok gelip gitmişliğim vardır.
KArdeşim orada okudu akrabalarımda orada oturuyor ve ben köylerindeki insanlara bayılıyorum.

Tşkler kzuum enerji saçıyorsun yine maşallah

maviş mobilyaların şimdiden hayırlı olsun bu arada. evet o biletler 5 lik alırsan 5 ten sonra atıyorsun.

haticem harikasın bu düşünce ve olumlamaların daim olsun.

dilam bundan değil o yorgunluk

gevezek gelinlik istediğin gibi olacak zamanın cok cok yeterli sıkma canını. ömrünü yeme

Kuzuların kuzusu gelmiş.
Kız akşam seni gördüydüm rüyamda

Hocalarım sağolsun ne diyeyim.

Anladım kuzum en uygunu o saatleride uyuyor bize kamil koçla izmirden bodruma gidecez otobüsle yorucu olacak ama olsun yanimda Eşim olacak onunla heryer CENNET

gerçekten öyle zaten onunla aramız limoni bile olsa benim hayat enerjim çekiliyor tek sığınağım tek gizli köşem o çünkü ona saklanıyorum.
birlikte herşeyi aşacağız inşallah

sana da sevgiler öpücükler canım inşallah gelmeye çalışacağımm

Tamam kuzucum anladım 4 kullanım olacak 1i kalacak oda ben böle şeyleri biriktiriyorum hatıra olarak böle şeyleri koyduğum kutumda kalacak
Artıı tşk ederim kuzum yaa gelsinler artık ev eve benzesin azıcık

Son düzenleme:
Anladım kuzum en uygunu o saatleride uyuyor bize kamil koçla izmirden bodruma gidecez otobüsle yorucu olacak ama olsun yanimda Eşim olacak onunla heryer CENNET

Sabah ağlayacak gibiydim.
Aşktan mesaj geldi baktım içimde yine kelebekler uçuşuyor.
NE zaman canım sıkılsa ağlayacak gibi olsam ya karşıma çıkıyor, ya arıyor ya da mesaj atıyor.
Tevafukun böylesi ancak filmlerde olur sanıyordum.Geçenlerde çok susamıştım alışveriş yaptığımızda aşk bizi kardeşimle bırakıp gitmek zorunda kaldı.Bizde otobüs bekliyorduk. Susadım. Bir baktım aşktan mesaj "sevgilim beni susuz bırakma çantanın içine su bırakmıştım.İçersin." ben hemen baktım ve kaderimin kalbime sahip olduğu gibi aklımdan geçenleri de okuduğunu düşündüm.
Evet bir çok şey istediğim gibi olmuyor, belki fazlasıyla üzülmem için bir sürü insan elinden geleni ardına koymuyor ama bu anlık şeyler beni mutlu etmeye yetiyor.

Maviş, pınar bir çok insanın sahip olamadığı bir şeye sahibiz. Bu yüzden ufak ayrıntılara takılmayın derim.
Sabah sabah ne yazdım ben yahu (bunları benim söylediğime inanamıyorum.)

günaydııın
hatice ne romantik ve tatlı sevdiğin var, mutluluğunuz daim olsun canım
aksilikler, zorluklar hayatın bir parçası, yaşadığımızın göstergesi. yenile yenile yenmeyi öğreniyoruz işte.
bu aşk var ya, işte o yenme gücünüzü artırır.
mutluluklar diliyorum canım

maşallahh haticemm maşallahh
rabbim hep böle güzel şeyler yaşamanı nasip etsinn:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…