'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

pınarr aşkolsun keyif bozmak olur muu
dualarımız hep seninle olsun canımm ama paylaşmak istersen biz burdayız
belki yardımımız dokunur rahatlarsınn

sağol dilacım

ama anlatacak inan hiç bişi yok hasta olucam gibi sanki her yerim kırık keyfim yok bi huzursuzluk sanki kötü bişey olacak gibi gelmeler falan

bi kaç gündür böyleyim rahat battı heralde kendi kendime sorun çıkartıyorum

sebebini biliyorum ben bu durumun ama başetmeye çalışıyorum

kızlar bi de aklıma gelmişken; ilk market alışverişiniz için liste yaptınız mı,ben listeyle çıkmak istiyorum hazır liste var mı benimle paylaşabileceğiniz

liste yapmadım ev tam takır kuru bakır oldugu için tüm raflar ısırayla gezip ihtiyaçlarımızı aldık

**

dila sümüklü mendil mi delii

**

pınarım :44::44: paylaşmak istersen dinlerim dinleriz ki

hayrolsunn pınartoşumm yaaa
dua et bol boll iyi gelirrr :26::26:

**

dila sümüklü mendil mi delii

hı hıııı
evetttttt :86::86::86::86::86:

merabayınn

hiç keyfim yok benim gelip sizinkini de bozmak istemedim,ama selam verim dedim

dua edin olur mu bana :26:

Pıanr gereksiz şeyleri takma bu süreçde ailelerde ağana bakmıyor.
Kırılıp kırılmadığını düşünmeden gelişi güzel hareket ediyorlar abinin evliliği mi yine mevzu biz yanındayız

Canım sen bu akıntı işinin üzerine git canım. ayaklarını sıcak tut anne nasihatı gb oldu

aslım biliyorum dinleyeceğinizi ama keşke şu sorunum var canım sıkıldı diyebilsem

huzur tepti beni :26:

havalardan kaynaklı genel bir depresyon da olabilir..

bende çok ruhsuzum bugün.. hatta annem aradı yok yere kalbini kırdım

canım benim yaaaa gelsen de sahile gitsek iş olmasa

umarım bu ruh halini üzerinden çabuk atarsın.

seviyom ki

hayrolsunn pınartoşumm yaaa
dua et bol boll iyi gelirrr :26::26:

amin canım hayırlara çıkar inşallah

Pıanr gereksiz şeyleri takma bu süreçde ailelerde ağana bakmıyor.
Kırılıp kırılmadığını düşünmeden gelişi güzel hareket ediyorlar abinin evliliği mi yine mevzu biz yanındayız

yok canım benim onlarla hiç sorunum olmadı zaten çok şükür ailemle ilgili bi sıkıntım da yok

ama böyle bi iç sıkıntısı işte bişey yapmama isteği düşünceli bi hal sürekli konsantre sorunu gibi şeyler

direk söylim bari ya hapımı azaltmaya çalışıyorum geçen kontrole gittim ben bahsetmek istemedim aslında sizlere

doktor devam et ama kendi kendini de tedavi etmeye çalış gibi önerilerde bulundu iyi hissettiğinde alma mesela dedi

1 haftayı geçti dediğini yapmaya çalışıyorum ama başaramıyorum

sanırım her gün almak yine en iyisi

korkularım huzursuzluklarım geri geldi gerekli gereksiz her şey geri geldi

sağolsun nişanlım da farketti haftasonu beni görmeye gelecek birlikteyken belki daha az korkarım diye

her şeyimi döktüm bunu da anlatim bari

çok korkuyorum

sevdiklerimi kaybedeceğim korkusu var bende

biriyle konuşurken onun ölüm anını yaşıyomuşum gibi oluyo kalbim sıkışıyo

ağlayamıyorum nefesim daralıyo

çok uzattım biliyorum iyiki anlatmim dedim

gördüğünüz gibi olan biten bişi yok ama ben kendi kendime sorun buluyorum

kızlar bi de aklıma gelmişken; ilk market alışverişiniz için liste yaptınız mı,ben listeyle çıkmak istiyorum hazır liste var mı benimle paylaşabileceğiniz

öyle bi liste yapmaya gerek var mı ki sinemcim markete git ne görüyorsan al evde hiç bişi olmaycak nasılsa en çok market alışverişlerini seviyorum hep ihtiyacım olan şeyleri alırım ki

Pınar ben babamı kaybettiğimde çok kötü olmuştum.
Duygusuz, tepkisiz ve birazda donmuş gibiydim. Doktor ilaçlar vermişti kullanayım diye.
Birkaç defa aldım.Sonra baktım bunlar beni daha kötü uyuşturuyor sevdiğim insanları üzüyorum.
Dedim bu böyle olmayacak bıraktım. Çok zor bir süreçti benim için ama emin ol onlarlada hayat devam etmez.
İlerde anne olacaksın eğer bu ilaçlara bağımlı kalırsan daha kötü olabilir. Benim en kötü huyum olayları içimde yaşayıp anlatamamam.
Maalesef bu yüzden az kalsın ciddi bir hastalığım olacaktı. Şimdi aşkımın üstüme titremesi hep bu yüzden. Demiştim ya ben 39 kilo bile gelmiyordum ben ve kandaki demir oranı yok denecek kadar azdı.B vitamini desteği yetmiyordu. İnsan hayatta en sevdiği kişiyi kaybedince acının dibine vuruyor. Lakin ölüm her an herkes için böyle düşünmekte hem dinimizce, hemde psikolojik açıdan iyi değil.Tevekkül et ve kendini sahip olduklarını düşünerek telkin et.Mümkünse o ilaçları bir daha kullanma Ben yaşayarak tecrübe ettim sen etme istiyorum.

oyy kuzumm benimmm panikatak gibi olmuş bu biraz amaaa
öncelikle bu ilacı kendiliğinden bırakamazsın pınar, hele kafana göre hiç bırakamzsın.
kendine göre bi plan yapman lazım.
mesela 2 hafta;
2 gün iç 1 içme şeklinde.
sonraki 1 hafta ;
1 iç 2 gün içme şeklinde..
bu şekilde bile insan zorlanıyo bırakırken ki ben bu programı doktor önerisiyle yaptım.
ha düşüncelerine gelirse bende fazlaca takıntılı bi insan olduğum için düşünme etme diyemiyorum.
çünkü bi uçar akıllıda benimm..
bu düşüncelerin aklında gitmesi için sana çok iyi gelen bişelerle uğraşman gerekiyo kötü şeyleri aklına getirmemek için.
ve bunları bize hep anlat içinde tutup kendi kendine yazmaa.
anlat burda biz 3 5 bişe yazarız aklın dağılır.
unutma biz burda bir aileyiz ve birbirimizi iyi etmek için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırızz
ayrıcaa bu ilaç bırakma evresi bu tarz durumlar olur, hemen ilacına sarılma aşkitona sarr daha zararsız

ben geldim bacılar napıosunuz?nasılsınız?

daha okumadım ama pınarımın sıkıntısı var gibi geldi hemen......pınarımmmmm

Geçmiş olsun canım.. zamanla aşarsın inş. nişanlında geliyormuş bak hep destek ne güzel tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…