'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende seni seviyom kii

hava çok garip zaten bugün o da beni korkutuyor ya

gök gürüldeyecek şimşek olacak dolu yağacak en son yıldırım düşecek ben ya da birileri ölecek diye yazıyorum kafamda

manyak oldum ya iyice

Pınar evlilik fobisi

ondan da korkuyorum evet

asla mutlu olamayacam gibi geliyor, kendimi evli çocuklu düşünemiyorum hala

bende istemiyorum o yüzden bırakmak istedim ama yapamadım hatice ve şu an yapamayacağıma kanaat getirdim

çünkü tam telaşlı olduğumuz zamanlar ve benim sorunlarım geri geliyor

bi müddet daha yalancı mutluluğa devam edicem

biliyorum canım benim herşeyi anlatıyorum zaten ben burda ilk başta anlatmamamın sebebi sizleri üzmeyeyim diyeydi hani sakladığımdan falan değil

doktor da buna benzer söyledi mesela bi hafta yarıma düşür sonra bida bak duruma gibi

ama yapamadım ben bu ay eski düzende her gün içicem abimin düğününü bi atlatalım en azından biraz gerginlik gitsin üzerimizden tekrar kontrolüm var o sıra zaten o zaman tam olarak konuşucam doktorla bırakmak istiyorum düzgün bir yol çizin bana ona uyarak bırakayım diye

o bana kendin bulacaksın yolunu dedi e sen niye maaş alıyon desem iyimiş ama neyse bu ay da devam edeyim bence

yoksa iyi olmayacak

Ben gelinliğimi giyene kadar evlenebilir miyim diye düşünüyordum.Hala korkularım çok fazla amaen azından sevdiğimin kokusuyla uyanacağım için şükrediyorum.
Birde bırakacağın zaman kendini motive etmen lazım. Eğer en başta sen yapamam dersen başaramazsın.
Hem sen çok güçlüsün ve seni burada dinleyecek çok kardeşin var.İnanırsan başarırsın emin ol.

sen kendini nasıl mutlu hissediyosan pınartoşş

şimdii gökgürleyince kimseye bişe olmicak kafandan at bakalımm onuu öncelikleee
*
sonracımaa abinin düğünü olcakk ve sen
sonrasında senin telaşların başlicakk ve senn :18::18::18:
soracıma gelinliğini ve evini atcaksın biz yorum yapcaz ve senn
soracıma biz seni burdan kınaya yollicazz ve senn :118::118::118:
soracımaa biz seni ardından düğüne yollicaz vee sen :123::123::123::123:
en önemlisi gelceksin bize bişeler anlatcaksınn burda sadece sen deill
sen ve bizz
evine alışmaya çalışcaksınn ve senn
en sonundaa içinde bişeler oynamaya başlicak ve senn
vee finaldee bi minnoş doğacakkk
sen ve bizlerrr

ben geldim bacılar napıosunuz?nasılsınız?

daha okumadım ama pınarımın sıkıntısı var gibi geldi hemen......pınarımmmmm

çağlammm

iyiyim sadece rahat battı kaşınıyomm sorun arıyom kendime

Geçmiş olsun canım.. zamanla aşarsın inş. nişanlında geliyormuş bak hep destek ne güzel tam

teşekkür ederim hande

gelsin hatta gitmesin nişanlıcanım hep benle kalsın annem falan öyle yaşayalım gündüz ailem yanımda olsun akşam onla uyuyayım

böyle de isteklerim var işte

Pınar keşke öyle olsa sabah ailemle akşam sevdiğimle ohhhhh ne ala
Dilam ne güzel anlatmış her şey hayatta başımıza gelebilir.İnan burada anlatmadığım o kadar çok şey varki (ben bile atlattıysam herkes atlatır) diye düşünüyorum. Çünkü benim mizacım kırılmaya hazırdır. Bir anda dünyam altüst olabiliyordu.Şimdiyse o acılar daha güçlü biri olmamı sağladı.

başarıcam canım biliyorum başarıcam ama şimdi değil 1-2 ay sonra inşallah kendi kendime başarıcam ben bunu

dila Allah iyiliğini versin

koparttın beni

Allah'da seni güldürsün

haticem başlamadık daha çalışmalara....azcık daha erteledik....agustosda bi tatile gidelim...sonra yaparız dedik

Akıllıca aradan tatilde çıksın dedin.
"Malum çocukla tatilin tadı farklı oluyor." diye düşündüm birden
Yahu neden siz birşey anlatınca kendimi yerinize koyarak düşünüyorum sıyırdım sanırım.

Son düzenleme:
çağla nerdesin bakimm

işlerim yoğun giremedim skypeye de burda da cee eeee yapıp yok oldum ara ara

**

pınarımmm ilaçlarını birden kesme derim ben... daha önce tecrübem yok hani akıl vermek olarak değil sadece dısarıdan fikir olarak söylüyorum bunu ama sanırım kademeli olarak atlatabilirsin.

bir de kafanda ne kurarsan kur içinde ,kendine tutma.. yaz... bizi çok düşünüyorsun ama her zaman kahkaha atmayacagız değil mi dertleseceğiz de...

yazdıklarını görünce aklıma ne geldi biliyor musun kendine bu forumda günlük acsan ve her gün oraya yazsan?? sence nasıl olur..

hem sıkıntıların akar gider hem de adım adım kendindeki ilerlemeyi görürsün.

başarıcam canım biliyorum başarıcam ama şimdi değil 1-2 ay sonra inşallah kendi kendime başarıcam ben bunu

dila Allah iyiliğini versin

koparttın beni

Allah'da seni güldürsün
İnşallah kuzum
sabahtan beri ki ağrıların sebebi belli oldu ve regl oldum çok şükür tam gününde geldi Alllah ım a çok şükür

Gözün aydın balayı kusursuz geçicek inşallah

hoşgeldinn kzucumm
nasılsınn bakalımm

hosbuldum Dilammm...iyiyim cok şükür sen nasılsın balım

empati iyidir iyi...hep böyle ol sen....hele bi kocişimle gidim de tatile...çocukla da gideriz inş

çağla nerdesin bakimm

işlerim yoğun giremedim skypeye de burda da cee eeee yapıp yok oldum ara ara

kuzum ofiste temizlik vardı....şimdi oturabildim pc basına.....sanki ben temzlemişim gibi yoruldum ama.....ayak işi daha cok yoruyor insanı....onun yerini göster su eksik bunu aldır oyy oyyy

sabahtan beri ki ağrıların sebebi belli oldu ve regl oldum çok şükür tam gününde geldi Alllah ım a çok şükür

gözün aydın hüm bacımmm

İnşallah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…