havalardan kaynaklı genel bir depresyon da olabilir..
bende çok ruhsuzum bugün.. hatta annem aradı yok yere kalbini kırdım
canım benim yaaaa gelsen de sahile gitsek iş olmasa
umarım bu ruh halini üzerinden çabuk atarsın.
seviyom ki
Pınar evlilik fobisi
Pınar ben babamı kaybettiğimde çok kötü olmuştum.
Duygusuz, tepkisiz ve birazda donmuş gibiydim. Doktor ilaçlar vermişti kullanayım diye.
Birkaç defa aldım.Sonra baktım bunlar beni daha kötü uyuşturuyor sevdiğim insanları üzüyorum.
Dedim bu böyle olmayacak bıraktım. Çok zor bir süreçti benim için ama emin ol onlarlada hayat devam etmez.
İlerde anne olacaksın eğer bu ilaçlara bağımlı kalırsan daha kötü olabilir. Benim en kötü huyum olayları içimde yaşayıp anlatamamam.
Maalesef bu yüzden az kalsın ciddi bir hastalığım olacaktı. Şimdi aşkımın üstüme titremesi hep bu yüzden. Demiştim ya ben 39 kilo bile gelmiyordum ben ve kandaki demir oranı yok denecek kadar azdı.B vitamini desteği yetmiyordu. İnsan hayatta en sevdiği kişiyi kaybedince acının dibine vuruyor. Lakin ölüm her an herkes için böyle düşünmekte hem dinimizce, hemde psikolojik açıdan iyi değil.Tevekkül et ve kendini sahip olduklarını düşünerek telkin et.Mümkünse o ilaçları bir daha kullanmaBen yaşayarak tecrübe ettim sen etme istiyorum.
oyy kuzumm benimmm panikatak gibi olmuş bu biraz amaaa
öncelikle bu ilacı kendiliğinden bırakamazsın pınar, hele kafana göre hiç bırakamzsın.
kendine göre bi plan yapman lazım.
mesela 2 hafta;
2 gün iç 1 içme şeklinde.
sonraki 1 hafta ;
1 iç 2 gün içme şeklinde..
bu şekilde bile insan zorlanıyo bırakırken ki ben bu programı doktor önerisiyle yaptım.
ha düşüncelerine gelirse bende fazlaca takıntılı bi insan olduğum için düşünme etme diyemiyorum.
çünkü bi uçar akıllıda benimm..
bu düşüncelerin aklında gitmesi için sana çok iyi gelen bişelerle uğraşman gerekiyo kötü şeyleri aklına getirmemek için.
ve bunları bize hep anlat içinde tutup kendi kendine yazmaa.
anlat burda biz 3 5 bişe yazarız aklın dağılır.
unutma biz burda bir aileyiz ve birbirimizi iyi etmek için elimizden gelen her şeyi yapmaya hazırızz
ayrıcaa bu ilaç bırakma evresi bu tarz durumlar olur, hemen ilacına sarılma aşkitona sarr daha zararsız
bende seni seviyom kii
hava çok garip zaten bugün o da beni korkutuyor ya
gök gürüldeyecek şimşek olacak dolu yağacak en son yıldırım düşecek ben ya da birileri ölecek diye yazıyorum kafamda
manyak oldum ya iyice
ondan da korkuyorum evet
asla mutlu olamayacam gibi geliyor, kendimi evli çocuklu düşünemiyorum hala
bende istemiyorum o yüzden bırakmak istedim ama yapamadım hatice ve şu an yapamayacağıma kanaat getirdim
çünkü tam telaşlı olduğumuz zamanlar ve benim sorunlarım geri geliyor
bi müddet daha yalancı mutluluğa devam edicem
biliyorum canım benim herşeyi anlatıyorum zaten ben burda ilk başta anlatmamamın sebebi sizleri üzmeyeyim diyeydi hani sakladığımdan falan değil
doktor da buna benzer söyledi mesela bi hafta yarıma düşür sonra bida bak duruma gibi
ama yapamadım ben bu ay eski düzende her gün içicem abimin düğününü bi atlatalım en azından biraz gerginlik gitsin üzerimizden tekrar kontrolüm var o sıra zaten o zaman tam olarak konuşucam doktorla bırakmak istiyorum düzgün bir yol çizin bana ona uyarak bırakayım diye
o bana kendin bulacaksın yolunu dedi e sen niye maaş alıyon desem iyimiş amaneyse bu ay da devam edeyim bence
yoksa iyi olmayacak
bende seni seviyom kii
hava çok garip zaten bugün o da beni korkutuyor ya
gök gürüldeyecek şimşek olacak dolu yağacak en son yıldırım düşecek ben ya da birileri ölecek diye yazıyorum kafamda
manyak oldum ya iyice
ondan da korkuyorum evet
asla mutlu olamayacam gibi geliyor, kendimi evli çocuklu düşünemiyorum hala
bende istemiyorum o yüzden bırakmak istedim ama yapamadım hatice ve şu an yapamayacağıma kanaat getirdim
çünkü tam telaşlı olduğumuz zamanlar ve benim sorunlarım geri geliyor
bi müddet daha yalancı mutluluğa devam edicem
biliyorum canım benim herşeyi anlatıyorum zaten ben burda ilk başta anlatmamamın sebebi sizleri üzmeyeyim diyeydi hani sakladığımdan falan değil
doktor da buna benzer söyledi mesela bi hafta yarıma düşür sonra bida bak duruma gibi
ama yapamadım ben bu ay eski düzende her gün içicem abimin düğününü bi atlatalım en azından biraz gerginlik gitsin üzerimizden tekrar kontrolüm var o sıra zaten o zaman tam olarak konuşucam doktorla bırakmak istiyorum düzgün bir yol çizin bana ona uyarak bırakayım diye
o bana kendin bulacaksın yolunu dedi e sen niye maaş alıyon desem iyimiş amaneyse bu ay da devam edeyim bence
yoksa iyi olmayacak
ben geldim bacılar napıosunuz?nasılsınız?
daha okumadım ama pınarımın sıkıntısı var gibi geldi hemen......pınarımmmmm
Geçmiş olsun canım.. zamanla aşarsın inş. nişanlında geliyormuş bak hep destek ne güzel tam
Çağlam bebek çalışmaları ne alemde?İyi bir Anne olacağına eminim ben
Hüm stres yapmamaya çalış yoksa düğüne gelir bu:18:
haticem başlamadık daha çalışmalara....azcık daha erteledik....agustosda bi tatile gidelim...sonra yaparız dedik
Pınar keşke öyle olsa sabah ailemle akşam sevdiğimle ohhhhh ne alaçağlammm
iyiyim sadece rahat battı kaşınıyomm sorun arıyom kendime
teşekkür ederim hande
gelsin hatta gitmesin nişanlıcanım hep benle kalsınannem falan öyle yaşayalım gündüz ailem yanımda olsun akşam onla uyuyayım
böyle de isteklerim var işte
Ben gelinliğimi giyene kadar evlenebilir miyim diye düşünüyordum.Hala korkularım çok fazla amaen azından sevdiğimin kokusuyla uyanacağım için şükrediyorum.
Birde bırakacağın zaman kendini motive etmen lazım. Eğer en başta sen yapamam dersen başaramazsın.
Hem sen çok güçlüsün ve seni burada dinleyecek çok kardeşin var.İnanırsan başarırsın emin ol.
sen kendini nasıl mutlu hissediyosan pınartoşş
şimdii gökgürleyince kimseye bişe olmicak kafandan at bakalımm onuu öncelikleee
*
sonracımaa abinin düğünü olcakk ve sen
sonrasında senin telaşların başlicakk ve senn :18::18::18:
soracıma gelinliğini ve evini atcaksın biz yorum yapcaz ve senn
soracıma biz seni burdan kınaya yollicazz ve senn :118::118::118:
soracımaa biz seni ardından düğüne yollicaz vee sen :123::123::123::123:
en önemlisi gelceksin bize bişeler anlatcaksınn burda sadece sen deill
sen ve bizz
evine alışmaya çalışcaksınn ve senn
en sonundaa içinde bişeler oynamaya başlicak ve senn
vee finaldee bi minnoş doğacakkk
sen ve bizlerrr
haticem başlamadık daha çalışmalara....azcık daha erteledik....agustosda bi tatile gidelim...sonra yaparız dedik
başarıcam canım biliyorum başarıcam ama şimdi değil1-2 ay sonra inşallah kendi kendime başarıcam ben bunu
dila Allah iyiliğini versin
koparttın beni
Allah'da seni güldürsün
Çağlam bebek çalışmaları ne alemde?İyi bir Anne olacağına eminim ben
Hüm stres yapmamaya çalış yoksa düğüne gelir bu:18:
İnşallah kuzumbaşarıcam canım biliyorum başarıcam ama şimdi değil1-2 ay sonra inşallah kendi kendime başarıcam ben bunu
dila Allah iyiliğini versin
koparttın beni
Allah'da seni güldürsün
sabahtan beri ki ağrıların sebebi belli oldu ve regl oldum çok şükürtam gününde geldi Alllah ım a çok şükür
İnşallah kuzum
Gözün aydın balayı kusursuz geçicek inşallah
sağol canım benim gecikecek diye o kadar korktum ki valla
sağol canım benim gecikecek diye o kadar korktum ki valla
hoşgeldinn kzucumm
nasılsınn bakalımm
Akıllıca aradan tatilde çıksın dedin.
"Malum çocukla tatilin tadı farklı oluyor." diye düşündüm birden
Yahu neden siz birşey anlatınca kendimi yerinize koyarak düşünüyorum sıyırdım sanırım.
çağla nerdesin bakimm
işlerim yoğun giremedim skypeye de burda da cee eeee yapıp yok oldum ara ara
sabahtan beri ki ağrıların sebebi belli oldu ve regl oldum çok şükürtam gününde geldi Alllah ım a çok şükür
hosbuldum Dilammm...iyiyim cok şükür sen nasılsın balım
empati iyidir iyi...hep böyle ol sen....hele bi kocişimle gidim de tatile...çocukla da gideriz inş
kuzum ofiste temizlik vardı....şimdi oturabildim pc basına.....sanki ben temzlemişim gibi yoruldum ama.....ayak işi daha cok yoruyor insanı....onun yerini göster su eksik bunu aldır oyy oyyy
gözün aydın hüm bacımmm
hosbuldum Dilammm...iyiyim cok şükür sen nasılsın balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?