'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hümmmmmmm

eeeeee

festival başlasın :92::92:

:89::89::89::89::78:

Aslım benim yaaaaa seni görmedim konuşmadım sarılmadım ama ama ama ama çok seviyorum gerçekten görsem de direkt muhabbete dalarım

Hüm inan çok sevindim.
Ben hesaplamamıştım benimkisi karambole geldi.
allahdan geldi yoksa düğün günü olsa ne halt yerdim. Zorunlu tatil

Canım olur mu öyle şey biz adet olduğumuz ilk günden beri annem bize der adet günlerinizi hep yazın diye hesap yapmıştım ben sen d.kontol hapı kullanıyor musun?????

thanks çağla bacım

Yok canım ben dk. hapı kullanmayacağım.Aşk korunacak.
Öyle olsa hesaplardım.Birde ben genelde 28 gün olurdum. Lakin son 1 senedir hep kafasına göre takıldığından yazmadım.
Allahtan yine zamanları oynadı da nikaha denk gelmedi yoksa büyük ihtimal denk gelecekti.

aslimuuuu yazmak iyi fikir uzun zamandır bişeyler karalamadım iyi gelebilir ama burda yapamam bunu en iyisi bi defter edinmek

yazıp yazıp sonrada yakmak

en sevdiğim şeydir bu, geri dönüp okumak bana göre değil

hüümmm çok sevindim ya senin adına inanılmaz rahat bi durum dimii kafan rahat olacak her anlamda

kuzenim aradı az evvel çeyizime tupper alacakmış sormak istemiş işine yarayacak bişi olsun dedi ne gerek vardı dedim ama çok sevindimm

çak bende kullanmayacağım :13::13::13::13::13::13:

evet tatlım kusura bakma seninle ilgilenemedim kafam çok dolu bugün dünden beri çok yoğundum yazdıklarını okudum haplarını bırakma tamam mı doktor ne derse onu yap lütfen

pınarrr sen hangi şehirdeydin defterini ben aliim m senin için

hümm çok sevindim senin adınaa

bu arada benimde ilaç kesti nihayet ama acaip derecede bi bel ağrım var sanki hasta olacakmışım gibi geçmicek mi bu hasta olana kadar yaa

duyguuuu teşekkür ederim ama ben uzağım sanaa

izmirdeyim canım

yani defterimi aslı alsın

şaka şaka nişanlıcana aldırırım ben onu

beni bir defterle mi korkutcan

**

çağla çıktın mı ?? nerdesin??

aile gider tablosu kullanıyormusun sen excelde hazır bulmaya çalışıyorum ben

kızlarrrrr iyi akşamlarrrr
mutlu ve huzurlu gecelerrr
yarın sabah topikte enerji patlaması yaşanması dileğiyleeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…