hümmmmmmm
eeeeee
festival başlasın:92::92:
:89::89::89::89::78:
Hüm inan çok sevindim.
Ben hesaplamamıştım benimkisi karambole geldi.
allahdan geldi yoksa düğün günü olsa ne halt yerdim. Zorunlu tatil
İnşallah bende düğün ve balayından sonra olucam bu düzenle giderse. stresten gecikiyor benim yaa
hosbuldum Dilammm...iyiyim cok şükür sen nasılsın balım
empati iyidir iyi...hep böyle ol sen....hele bi kocişimle gidim de tatile...çocukla da gideriz inş
kuzum ofiste temizlik vardı....şimdi oturabildim pc basına.....sanki ben temzlemişim gibi yoruldum ama.....ayak işi daha cok yoruyor insanı....onun yerini göster su eksik bunu aldır oyy oyyy
gözün aydın hüm bacımmm
bende iyiyim canımm
oyy canımm waffle istiyoooooooo
şuan oturup ağlayabilirimm onun içinnn
*
hümm ayrıcaa kutlamalar başlasın senin içinnnn
Aslım benim yaaaaaseni görmedim konuşmadım sarılmadım ama ama ama ama çok seviyorum gerçekten görsem de direkt muhabbete dalarım
Aslım benim yaaaaaseni görmedim konuşmadım sarılmadım ama ama ama ama çok seviyorum gerçekten görsem de direkt muhabbete dalarım
Canım olur mu öyle şey biz adet olduğumuz ilk günden beri annem bize der adet günlerinizi hep yazın diyehesap yapmıştım ben sen d.kontol hapı kullanıyor musun?????
Yok canım ben dk. hapı kullanmayacağım.Aşk korunacak.
Öyle olsa hesaplardım.Birde ben genelde 28 gün olurdum. Lakin son 1 senedir hep kafasına göre takıldığından yazmadım.
Allahtan yine zamanları oynadı da nikaha denk gelmedi yoksa büyük ihtimal denk gelecekti.
çak bende kullanmayacağım :13::13::13::13::13::13:
aslimuuuu yazmak iyi fikir uzun zamandır bişeyler karalamadım iyi gelebilir ama burda yapamam bunu en iyisi bi defter edinmek
yazıp yazıp sonrada yakmak
en sevdiğim şeydir bu, geri dönüp okumak bana göre değil
hüümmm çok sevindim ya senin adına inanılmaz rahat bi durum dimiikafan rahat olacak her anlamda
kuzenim aradı az evvel çeyizime tupper alacakmış sormak istemiş işine yarayacak bişi olsun dedi ne gerek vardı dedim ama çok sevindimm
Ay ne sevindim anlatamam herkes hap kullanıyorken acaba hatamı yapıyorum diye düşünmeye başlamıştım.
yok canım ne hataı benim çevremde aksine hap kullanan yok
pınarrr sen hangi şehirdeydin defterini ben aliim m senin için
hümm çok sevindim senin adınaa
bu arada benimde ilaç kesti nihayetama acaip derecede bi bel ağrım var sanki hasta olacakmışım gibi geçmicek mi bu hasta olana kadar yaa
pınarrr sen hangi şehirdeydin defterini ben aliim m senin için
hümm çok sevindim senin adınaa
bu arada benimde ilaç kesti nihayetama acaip derecede bi bel ağrım var sanki hasta olacakmışım gibi geçmicek mi bu hasta olana kadar yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?