'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

oooo o zaman dekorasyon konusu emin ellerdee:82:
yes baby:)
bakalım güvneiyorum:)

elletince büyüro dyenlerde var

bnde bitane gelinlik tek begendim oda saklı.d mailimde.d

arada bakmakta fayda var.
sineray erken olmuş almışşsınız. ama garantisini başlatmasaydınız aksilik olmaısn :78:

adetten önce, ilişki esnasında birazcık büyüyormuş kadınlık hormonları daha fazla devreye giriyor sanırım. ama benim kastettiğim o değil ki, günlük hayatta da büyük olsun birazcık, 80 olsa ne kadar güzel olur ne kadar...

arada bakmakta fayda var.
sineray erken olmuş almışşsınız. ama garantisini başlatmasaydınız aksilik olmaısn :78:

onlarınki çok süpriz olmuş ama sirenaycık anlatsın bize anlattıda süper süpriz yani

klasöründekileri bizimlede paylaşırmısın istanbulda nerelere saçını yaptırdın ben bunu hiç düşünmedim acaba ne olucak o zaman adada herşey kısıtlı

askerliğimizn bitmesine kaldı 4 ay bizde 2013 yazında düşünüyoruz kısmetse :)
hoşgeldin aramıza:) hemen tanışalım ozman:) ben berfin izmitten:)

canım boyun kaçki senn:S benmki 75 ama kçk hani südyen bol bol duruo napalım
ama kardeşimde 75 takıyo dolu dolu böyle taşıo. bnce öyle iyi

sizde olmuş kdar oldum yahuu:)

hoşgelndin cemre.d

hoşgeldin ozaman şeker..

anladım canım süpriz yapmış eşi yani güle güle kullansınlar canım
benim yengem bayan kuaförü saçım ve makyajım onun elindeydi. resim abimde. ayakkabımı teyzemin arkadaşı yaptı özel oldu birazcık. ayağıma uygun. :44:
avizelerimizi yine inanılmaz ucuza aldık tanıdık bulduk. Mobilyalarımız da öyle indirim yaptık 6 ay önce aldık zam olmasın diye hepsini 8500 tamamladık ..

Teşekkürler tatlımmm

Benimki tam odunlaşmıştı çok üzüyodu beni bazı olaylar geçmişti aramızda sonra msj attı yarın sabah hazırlan diye. 9 da hazırlandım çıktım evden taksi bekliyo msj geldi taksiye bin diye bindim gidiyoruz ama nereye belli değil Bi baktım evimizin yolu eve girdim falan heryerde balon balonların ucunda notlar mobilya kokusu var evde bu ne falan derken kahvaltı ettik hazırlamış elleriyle sonra beni yatak odamıza çağırdı bi gittim kii ayy şok üstüne şokkk almış balımm çok istiyodummm hepte diodu daha çok var diye diodum kalkmaz belki ozamana diodu yaptırırız o zaman ama dayanamamış almış Canımın içi baya romantik bişidi özetçe anlattım

benim boyum kısa, 158 falan sanırım. benim de 75 dolmuyo ki çok güzel gecelikler görüyorum, hevesim geliyor, sonra vazgeçiyorum bu göğüslere bunu giyip kendimi rezil mi edeceğim diye gerçi ben çok üşüyen biriyim, nasıl giyeceksem gecelik

düğünden sonra borç falan kaldımı.
sen çalışıyomusun bide
bn az olsun borçsuz olsun kanısındayım

anladım canım süpriz yapmış sana güzel olmş

ayyyyy canım benimmm süperr olmuss yaa mutlu huzurlu günlerde kullanınnn inşş

canım bnmde öyle 160 ya varım yada yokum..
yengem geçen anlattı. dedi insan kızken çok sorun edio.
arada aşk varsa önemli olan odur dio
kaç yıldır bekliyoruz bende evlenince şükür etsinler beraber olcaklarına.d

speedy sen ne düşünsn bu konuda evli kuş olarak.d

Bunalım mı?:44:

askerliğimizn bitmesine kaldı 4 ay bizde 2013 yazında düşünüyoruz kısmetse :)

Aramıza hoşgeldin

Ben nakil edebilirim sana:76:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…