- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
mobilyalara falan bakıyor musunuz yani fikir olsun diye.
benim pc'de gelinlik,saç,mobilya ile ilgili bi sürü klasör vardı :82:
mobilyalara falan bakıyor musunuz yani fikir olsun diye.
benim pc'de gelinlik,saç,mobilya ile ilgili bi sürü klasör vardı :82:
yes baby:)oooo o zaman dekorasyon konusu emin ellerdee:82:
benim gecen sene güzeldiler tam kıvamında 80dii şimdi85-90 bu ilaçlar beni mahvetti dar bişey giyemiyorum((
erkeklerde ele avuca gelsin severlermiş ark.öle diyor yaff evlenenler ama elletmem yoksa diriliği gider evlensemde elletmem:76::76::76:
artık yok geçirdiğim bunalım sonucu evlendikten sonra sildim hepsini :82::82:
bak bu kalmış ama evimizin görünüşü
Eki Görüntüle 268144
gerçek resimleri de vardı ama konumu bulamadım eklerim bulursam :81::81:
arada bakmakta fayda var.
sineray erken olmuş almışşsınız. ama garantisini başlatmasaydınız aksilik olmaısn :78:
arada bakmakta fayda var.
sineray erken olmuş almışşsınız. ama garantisini başlatmasaydınız aksilik olmaısn :78:
hoşgeldin aramıza:) hemen tanışalım ozman:) ben berfin izmitten:)askerliğimizn bitmesine kaldı 4 ay bizde 2013 yazında düşünüyoruz kısmetse :)
adetten önce, ilişki esnasında birazcık büyüyormuş kadınlık hormonları daha fazla devreye giriyor sanırım. ama benim kastettiğim o değil ki, günlük hayatta da büyük olsun birazcık, 80 olsa ne kadar güzel olur ne kadar...
sizde olmuş kdar oldum yahuu:)
hoşgelndin cemre.d
onlarınki çok süpriz olmuş ama sirenaycık anlatsın bize anlattıda süper süpriz yani
klasöründekileri bizimlede paylaşırmısın istanbulda nerelere saçını yaptırdın ben bunu hiç düşünmedim acaba ne olucak o zaman adada herşey kısıtlı
onlarınki çok süpriz olmuş ama sirenaycık anlatsın bize anlattıda süper süpriz yani
klasöründekileri bizimlede paylaşırmısın istanbulda nerelere saçını yaptırdın ben bunu hiç düşünmedim acaba ne olucak o zaman adada herşey kısıtlı
hoşgeldin ozaman şeker..
anladım canım süpriz yapmış eşi yani güle güle kullansınlar canım
benim yengem bayan kuaförü saçım ve makyajım onun elindeydi.resim abimde. ayakkabımı teyzemin arkadaşı yaptı özel oldu birazcık. ayağıma uygun. :44:
avizelerimizi yine inanılmaz ucuza aldık tanıdık bulduk. Mobilyalarımız da öyle indirim yaptık 6 ay önce aldık zam olmasın diye hepsini 8500 tamamladık ..
Teşekkürler tatlımmm
Benimki tam odunlaşmıştı çok üzüyodu beni bazı olaylar geçmişti aramızda sonra msj attı yarın sabah hazırlan diye. 9 da hazırlandım çıktım evden taksi bekliyo msj geldi taksiye bin diye bindim gidiyoruz ama nereye belli değilBi baktım evimizin yolu eve girdim falan heryerde balon balonların ucunda notlar mobilya kokusu var evde bu ne falan derken kahvaltı ettik hazırlamış elleriyle sonra beni yatak odamıza çağırdı bi gittim kii ayy şok üstüne şokkk almış balımm çok istiyodummm hepte diodu daha çok var diye diodum kalkmaz belki ozamana diodu yaptırırız o zaman ama dayanamamış almış Canımın içi baya romantik bişidi özetçe anlattım
Teşekkürler tatlımmm
Benimki tam odunlaşmıştı çok üzüyodu beni bazı olaylar geçmişti aramızda sonra msj attı yarın sabah hazırlan diye. 9 da hazırlandım çıktım evden taksi bekliyo msj geldi taksiye bin diye bindim gidiyoruz ama nereye belli değilBi baktım evimizin yolu eve girdim falan heryerde balon balonların ucunda notlar mobilya kokusu var evde bu ne falan derken kahvaltı ettik hazırlamış elleriyle sonra beni yatak odamıza çağırdı bi gittim kii ayy şok üstüne şokkk almış balımm çok istiyodummm hepte diodu daha çok var diye diodum kalkmaz belki ozamana diodu yaptırırız o zaman ama dayanamamış almış Canımın içi baya romantik bişidi özetçe anlattım
benim boyum kısa, 158 falan sanırım. benim de 75 dolmuyo kiçok güzel gecelikler görüyorum, hevesim geliyor, sonra vazgeçiyorum bu göğüslere bunu giyip kendimi rezil mi edeceğim diye gerçi ben çok üşüyen biriyim, nasıl giyeceksem gecelik
artık yok geçirdiğim bunalım sonucu evlendikten sonra sildim hepsini :82::82:
bak bu kalmış ama evimizin görünüşü
Eki Görüntüle 268144
gerçek resimleri de vardı ama konumu bulamadım eklerim bulursam :81::81:
askerliğimizn bitmesine kaldı 4 ay bizde 2013 yazında düşünüyoruz kısmetse :)
adetten önce, ilişki esnasında birazcık büyüyormuş kadınlık hormonları daha fazla devreye giriyor sanırım. ama benim kastettiğim o değil ki, günlük hayatta da büyük olsun birazcık, 80 olsa ne kadar güzel olur ne kadar...
hoşgeldin aramıza:) hemen tanışalım ozman:) ben berfin izmitten:)
canım boyun kaçki senn:S benmki 75 ama kçk hani südyen bol bol duruo napalım
ama kardeşimde 75 takıyo dolu dolu böyle taşıo. bnce öyle iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?