'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

spidi'nin yazılarını bir ara çok takip etmiştim, hakikaten çok ekonomik biri yaHu, çok sevmiştim o yönünü :) illa en güzeli, en pahalısı olacak anlayışında diil anladığım kadarıyla, kaliteli olsun yeter mantığında biri. tebrikler

kızlar selammmm

dante hosgeldinnn

esya mevzusu acılmıs... benim istedigim esyalar, ikea ve sheerwood da..

sanırım ikea dan alıcaz...

kızlaar gogus meselsine bu kdr takılmayın cogu evlendikten sonra buyuyo ben kac kişide sahit oldum teyzelerim kuzenlerim dahil olmak uzere

natalie portman a, keira knightley e bakınnn, minicik gogusleriyle çok çekici ve diri duruyolar bence... kucuk ggusler formunu kolay kolay kaybetmez onemli olan buyuklugu degil diri durmasıymıs... bende zamanın genc dayılar ve genc de bi erkek kardes oldugundan ortamlardaki muhabbetlere kulak misafiri cok oldummm ve erkeklerden cok duydum bunu

ÇÖREK OTU YAĞI cnm ben denedimmm 80 i bile doldurmayan gögüslerim 85 den tasıo

nasıl uyguladın peki?
ya ben sevdiğim için büyütme derdinde değilim, kendimi güzel görmek istiyorum, elbise alacağım zaman üstü hep daraltılıyo mesela

Hayır cnm yatmadan önce 5 dakika masaj yap sabah dulunu al görüceksin ordaki damarların daha hızlı kan akısını sağlıyo. Kesinlikle yapmadı bende ama kokuo Çokta rahatsız edici değil

krizsavar dioki sonra yanıp sönmesin:)
hani sürsek büyüse sonra sönünce çatlak olur
kçk ama mutluyum:):)

canımmm hoşgeldiiinnn zevklerimiz yine bir araya geldi bende bizde ikeadan almayı düşünüyoruzz

eyvahh benmki 110 olur artık cocukta emcek herifte var ellemeden durmazlarmıs ayvayı yedık smdi diri benimkler dolgunn

Hayır cnm yatmadan önce 5 dakika masaj yap sabah dulunu al görüceksin ordaki damarların daha hızlı kan akısını sağlıyo. Kesinlikle yapmadı bende ama kokuo Çokta rahatsız edici değil

ay çörek otu yağı kapağı açıldıktan sonra kısa sürede tüketilmeli vs deniyor. sen buna dikkat ettin mi?
ne kadar sürede etkisini gördün?
ben de başlıyorum o halde.

nasıl uyguladın peki?
ya ben sevdiğim için büyütme derdinde değilim, kendimi güzel görmek istiyorum, elbise alacağım zaman üstü hep daraltılıyo mesela

Bende öyleyim balım. Gece yatmadan önce doktor eldivenleriyle azıcık avucuma döküp masaj yaptım 5 dakika hemen şiştiler :) ben 8 cm büyüme yaptım cnm sonra biraktım şimdi 2 haftada bir uyguluyorum hala 8 cm koruyo ve dikleşti

Kurabiyemm çok haklısın bende bu yüzden küçük olsunlar istiyorum Sarkmasından çok korkuyorum(

speddy banada öğret şu formülü ya bizimde en az parayla almamız lazım herşeyimizi birikim pek yok çünkü kışın alınca daha ekonomik oluyor diye biliyorum ne kadar farkediyor arada mesela

dante hoşgeldin yeni gelinimiz :)

Son düzenleme:
ama yine de küçük göğüs büyük göğüsten daha iyi bence, şükürler olsun. kocaman göğüslü olmayı da istemezdim, yürürken hoplayan göğüslerden küçük büyük gösterilir ama büyük küçük olmaz. daha yaşlı gösteriyor hem benece. neyse 90 üstü zararlı göğüsün hasılı

Kurabiyemm çok haklısın bende bu yüzden küçük olsunlar istiyorum Sarkmasından çok korkuyorum(

Spor yaptıktan sonra sarkmaz cnm
Benm vucudumda en sevdiğim yerdir göğüslerim kalça bacak hiç açmıyorum zaten

Belden üstüm harika

Masaj çok önemli diri göğüsün olması için saldım çayıra mevlam kayıra olmamalı

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 1 ziyaretçi)

ece_,_asmunikal_+,krizsavar,giz08+,Cookie_Dough+,Sineray+,morganna+,lajoie+,cottonsugar+,minnaksultan+,

kızlar üyeler dışında ziyaretçilerde eksik olmuo sayfamızdan

sezon açılmadan halledebilşirsiniz yada istanbulda isen yönlendirebilirim ne alıcaksan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…