- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
ÇÖREK OTU YAĞI cnm ben denedimmm 80 i bile doldurmayan gögüslerim 85 den tasıo
ÇÖREK OTU YAĞI cnm ben denedimmm 80 i bile doldurmayan gögüslerim 85 den tasıo
canım tüylenme olmuyormu
Hayır cnm yatmadan önce 5 dakika masaj yap sabah dulunu al görüceksin ordaki damarların daha hızlı kan akısını sağlıyo. Kesinlikle yapmadı bende ama kokuoÇokta rahatsız edici değil
kızlar selammmm
dante hosgeldinnn
esya mevzusu acılmıs... benim istedigim esyalar, ikea ve sheerwood da..
sanırım ikea dan alıcaz...
kızlaar gogus meselsine bu kdr takılmayın cogu evlendikten sonra buyuyo ben kac kişide sahit oldum teyzelerim kuzenlerim dahil olmak uzere
natalie portman a, keira knightley e bakınnn, minicik gogusleriyle çok çekici ve diri duruyolar bence... kucuk ggusler formunu kolay kolay kaybetmez onemli olan buyuklugu degil diri durmasıymıs... bende zamanın genc dayılar ve genc de bi erkek kardes oldugundan ortamlardaki muhabbetlere kulak misafiri cok oldummm ve erkeklerden cok duydum bunu
kızlar selammmm
dante hosgeldinnn
kızlaar gogus meselsine bu kdr takılmayın cogu evlendikten sonra buyuyo ben kac kişide sahit oldum teyzelerim kuzenlerim dahil olmak uzere
natalie portman a, keira knightley e bakınnn, minicik gogusleriyle çok çekici ve diri duruyolar bence... kucuk ggusler formunu kolay kolay kaybetmez onemli olan buyuklugu degil diri durmasıymıs... bende zamanın genc dayılar ve genc de bi erkek kardes oldugundan ortamlardaki muhabbetlere kulak misafiri cok oldummm ve erkeklerden cok duydum bunu
Hayır cnm yatmadan önce 5 dakika masaj yap sabah dulunu al görüceksin ordaki damarların daha hızlı kan akısını sağlıyo. Kesinlikle yapmadı bende ama kokuoÇokta rahatsız edici değil
nasıl uyguladın peki?
ya ben sevdiğim için büyütme derdinde değilim, kendimi güzel görmek istiyorum, elbise alacağım zaman üstü hep daraltılıyo mesela
canımmm hoşgeldiiinnnzevklerimiz yine bir araya geldi bende bizde ikeadan almayı düşünüyoruzz
kızlar selammmm
kızlar selammmm
dante hosgeldinnn
Kurabiyemm çok haklısın bende bu yüzden küçük olsunlar istiyorumSarkmasından çok korkuyorum (
Kurabiyemm çok haklısın bende bu yüzden küçük olsunlar istiyorumSarkmasından çok korkuyorum (
speddy banada öğret şu formülü ya bizimde en az parayla almamız lazım herşeyimizi birikim pek yok çünkükışın alınca daha ekonomik oluyor diye biliyorum ne kadar farkediyor arada mesela
dante hoşgeldin yeni gelinimiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?