aman bunlar ne biçim konularrr yaaaaa :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
ben çalışmak istemiyorummm :84::84::84::84:
evimin kadını çocuklarımın anası olcamm bennnn
Günaydddınnnnnnnnnnnnn
Günaydın kızlaar ben geldiimm
bir adet dişi ameliyatlı ceren var karşınızdadün gömülü eğik 20 lik dişimi aldırdım çok ağrıdı halada ağrıyo.
cumadan başlayayım :44: burdan ankaraya gittim nişanlım dünyalaaar tatlım beni karşıladı :103:
cumartesi öğlen ev aradık hiç beğenmedim onları
sonra gelinliğim için bıraktık ev aramayı provaya gittik. nası güzel olmuş nası içime sindi anlatamam
beyaz eşyalarımızı seçti o gün sadece fırın kaldı
gece 2 ye kadar oturduk nişanlım, annesi, ablaları, kardeşi, ben :13:
sonracığıma uyuduk sabah erkenden kahvaltı yapıp ev aramaya devam ettik. böyle sokak sokak ev arıyoruz resmenbaktık bulamıyoruz. girdik bi emlakçıya bize ev gösterin dedik. istediğimiz semtte 4+1 çok güzel bi ev gösterdi hemde kirası bizim baktığımız evler kadar. aşık olduk eve hemen tutmak istedik ev sahibine ulaşamadık. ama tutucaz işallah emlakçıyla anlaştık.
yani ev krizimde böylelikle sona erdi
sonra perdeci bulduk. davetiyelerimizi yaptırmaya başladık. balayı için tur firmasına gittik
çok çalıştık çook
tişört tasarlasan :44: çok mu klişe.:44:
bende hep sıkıntı yaşarım bu konularda:26:
Ona ozel bir masa hazirla mumlar falan ve ozel bir davete gider gibi hazlansan nasil olur?Kucuk kucuk notlar olsa evin her yerinde sevgi dolu ne dersin?En son nottada ozel bir hediyenin yeri olsa mesela?
günaydın gelincikleeerr kaç gündür gelemedim foruma geçmişi de okuyamadım hümm ve adaşım gelin olmuşlar galibaa listemiz azalıyor günden güne çok çok mutlu olsun herkeesshuzurum çok hasta olmuştu annelerimiz gelemedi ben baktım sevdiğime ıhlamurlar yaptım çorba yaptıımm vee mutfak ev iş çok yorucu oluyormuş onu anladım Bunun yanında cumartesi yeni evimiz temizlendii dün perdecimiz ölçü aldı vee yatak odamız kurulduuu yatağımız yok hala onlarda da fiyatlar baya pahalıymış düğün yapmak ne zor işmiş dostlaaaar koştur koştur geçiyo günlerimiz
sizler nasılsınız nasıl gidiyor hazırlıklar
benim mobilyalarım yataş 1 ayda geldi
**
bu arada duygu yataklar pahalı vs demişsin. yataşta bu pazar gördüm benim aldığım yataş majesty yatak kampanyada idi. 750 tl. düşünürsen :44:
ben çok memnunum yatağımdan ve 1000 tlye almıştım750 görünce inme iniyordu bana
Günaydın bacımKayıpları oynuyoruz senlee
günaydın sevgi pıtırcıklarıaşk kelebekleriii
buketim canım benimmm bencede okulunu bitir özge aplin gibiavukat çık işini eline al sonra sözlen nişanlan evlen
daha öncede anlatmıştım zorluklarını zaten bilorsun
ya ben size soru sorcam yine :26:
beyaz eşyalarınızı gri aldınız ya gerçi kullanmak çoğunuza daha nasip olmadı ama gerçekten bunları temizlemek zormuymuş :26:
mesela normal bi bezle silinmiyomuş bunlar doğru mu :44:
inox şazıyor olması lazım dimi yani inox görünümlü yazıyorsa onlarmı iz bırakıyor:26:
bide buzdolaplarınız kaç lt lik:26:
buzluğu altta olan bi model beğendim ben o kısım baya büyük üstü küçük gibi geliyor öyle olunca da :44:
ortalama he kadir iyidir ki :44:
çamaşır makineniz nasıl:26: kaç kilo deviri ne :44: bide tek su girişi veya çift su girişi önemli mi sizce :44:
başka neye dikkat ettiniz seçerken
tabi bulaşık makinesi de sorun kaç program almak lazım kii:44: onda da içi mutlaka çelik olsun demişler sizinkiler öyle mi :44:
bazıları polinox denen bi malzeme ile yapılıyormuş o da kokuya sebep olabiliyormuş makinede
benim nişanlıcan atağa kalktı da birazbunların hepsine cevap bulup kesin karar verip bildirmem lazımmış bugün :18::18:
bide bu 3 parçayı ne kadara almıştınız biz siemensten üçü için 4100 tl fiyat almıştık şimdi farklı markalarıda araştırıyorum
napayım yaaa
kafam karışıkkk
help
ben komple sınırı tükettim sanırım bunların hepsini yaptım
Beni de kendine benzettin cool Zehroşş
Günaydddınnnnnnnnnnnnn
Bir adet hüm geldi
dün aşkımla alışveriş yaptıkay İmam nıkahımızla birlikte aşkımızda tazelendi
aşkım gelmeden loya ya gitttimve bunun siyahını aldım
NBB 3974 FANT.GECELIK - NBB - FANTEZİ GECELİK
Banada önderdiği sanırım o yataktı canım.ben çok beğendim mobilyalarını bakalım bu h.sonu tekrar bakacağız inş. yatak odası tk. ne kadara geldi sana canım
İyi bizde yaşlılar çok korktunuz mu hemen bir su için derler nedendir bilmem ama ben uygularım.
Kız bu ne hız çağlalar 1 ayda düşünürken sen daha nişanlıyken düşünmeye başladın hamişi
Hayırlısıyla atanmayı düşün konsantre ol ve dersinin başına dön kuzum
Günaydın zehra
Çok mu zor canım konularınn
ayy bu konuları gördükçe atağa geçiyorummm haticemm
sormaa yaa handee
spk konularıı öldürdü benii
*
zehroş bu arada kayınannenin adıyla benim kayınannenin adı aynıı
hatta şöleki benim annemin adı da aynıı
o yüzden ben annem ve kv den bahsederken söle bi muhabbet oluyoo ;
-annem bize gel dedi
-hangi annem
-x annemm
-hangi x annem
-benim olan annem :86::86::86::86:
ve bu muhabbetin ardından nişanlıcan ve benn :111::111::111::111:
Gecelik kardeşi olmuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?