'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

geçmiş olsun canım

tişört tasarlasan :44: çok mu klişe.:44:

bende hep sıkıntı yaşarım bu konularda:26:

Ona ozel bir masa hazirla mumlar falan ve ozel bir davete gider gibi hazlansan nasil olur?Kucuk kucuk notlar olsa evin her yerinde sevgi dolu ne dersin?En son nottada ozel bir hediyenin yeri olsa mesela?

ben komple sınırı tükettim sanırım bunların hepsini yaptım

daha gelin olmadım kız ben

Banada önderdiği sanırım o yataktı canım.ben çok beğendim mobilyalarını bakalım bu h.sonu tekrar bakacağız inş. yatak odası tk. ne kadara geldi sana canım

Canım gri eşyanın kullanımını bilmiyorum benimkiler beyaz onda hiç araştırmadım sanırım

Ama Buzdolabım yanlış hatırlamıyorsam 650 lt. buzluğu altta olanları ben beğenmiyorum ama tercih sizin kullanan bir arkadaşım var memnun olduğunu söylüyor

Çamaşır makinam 8kg 1000devir sanırım tek su girişli ben çok memnunum

Bulaşık makinam 3program kullanımı basit koku yapmıyor içi çelik mi? sanmıyorum benim bir şikayetim yok yanii

Eşyalarım Arçelik hepsini 4400 almıştım ben

Günaydddınnnnnnnnnnnnn

günaydın gülibik kara batak gibisin bir varsın bir yoksun.

Pınar ben inox aldım. Herkes aynı şeyi söylüyor çok zor vs. diye ama benim içime sindi. Birde temizliğine dikkat etmen lazım her güzelin bir kusuru olduğu gibi onlarda da böyle sıkıntı var sakın cif vb. kimyasal kullanma silerken de siliş yönün boyama yönüyle aynı olsun.İlk kullandığında temizleme losyonunu parlatıp kalıp oluşturduğundan öyle her defasında silmene de gerek kalmıyor.
Çamaşır makinesine gelince ben 9 kiloluk aldım 1200 devir ama ayarı seçtiğim programa göre devir sayısını düşürüyor. 9 kiloyu seçmemin nedeni çalışan bir bayan olacağım için pikelerimi falan anne usulü yıkama gibi bir lüksüm yok. Makineye sığması gerektiğinden böyle bir seçim yaptım.

ayy bu konuları gördükçe atağa geçiyorummm haticemm

Çok mu zor canım konularınn

sormaa yaa handee
spk konularıı öldürdü benii

*

zehroş bu arada kayınannenin adıyla benim kayınannenin adı aynıı
hatta şöleki benim annemin adı da aynıı
o yüzden ben annem ve kv den bahsederken söle bi muhabbet oluyoo ;
-annem bize gel dedi
-hangi annem
-x annemm
-hangi x annem
-benim olan annem :86::86::86::86:
ve bu muhabbetin ardından nişanlıcan ve benn :111::111::111::111:

günaydın kızlarrrrr herkeslereee taze gelin geldiiii
Nasılsınız

Dila cnm ne sınavına hazırlanıyosun

Hüm 5 günün kalmış çok heyecanlı Nasıl hissediyosun kendini

hahaha bu kadar olur kuzum yaaa.. senin ikiside aynı olması apayrı olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…