oh yandan yandan
günaydın sevgi pıtırcıklarıaşk kelebekleriii
buketim canım benimmm bencede okulunu bitir özge aplin gibiavukat çık işini eline al sonra sözlen nişanlan evlen
daha öncede anlatmıştım zorluklarını zaten bilorsun
ya ben size soru sorcam yine :26:
beyaz eşyalarınızı gri aldınız ya gerçi kullanmak çoğunuza daha nasip olmadı ama gerçekten bunları temizlemek zormuymuş :26:
mesela normal bi bezle silinmiyomuş bunlar doğru mu :44:
inox şazıyor olması lazım dimi yani inox görünümlü yazıyorsa onlarmı iz bırakıyor:26:
bide buzdolaplarınız kaç lt lik:26:
buzluğu altta olan bi model beğendim ben o kısım baya büyük üstü küçük gibi geliyor öyle olunca da :44:
ortalama he kadir iyidir ki :44:
çamaşır makineniz nasıl:26: kaç kilo deviri ne :44: bide tek su girişi veya çift su girişi önemli mi sizce :44:
başka neye dikkat ettiniz seçerken
tabi bulaşık makinesi de sorun kaç program almak lazım kii:44: onda da içi mutlaka çelik olsun demişler sizinkiler öyle mi :44:
bazıları polinox denen bi malzeme ile yapılıyormuş o da kokuya sebep olabiliyormuş makinede
benim nişanlıcan atağa kalktı da birazbunların hepsine cevap bulup kesin karar verip bildirmem lazımmış bugün :18::18:
bide bu 3 parçayı ne kadara almıştınız biz siemensten üçü için 4100 tl fiyat almıştık şimdi farklı markalarıda araştırıyorum
napayım yaaa
kafam karışıkkk
help
benim mobilyalarım yataş 1 ayda geldi
**
bu arada duygu yataklar pahalı vs demişsin. yataşta bu pazar gördüm benim aldığım yataş majesty yatak kampanyada idi. 750 tl. düşünürsen :44:
ben çok memnunum yatağımdan ve 1000 tlye almıştım750 görünce inme iniyordu bana
ASlı bencede ayda bi kere yeterli ama annem diyo 2 haftada bir gelsin ütülerinizi falanda yapsın :44: İkimizde klasik giyinmek zorundayız gömlekler pantolonlarZaten eve gelmem 8 ne ara ütü yapıcam herşeyi yetiştiricem
Bide çok sinirim bozuk evin heryeri halının tüyleriyle dolu süpürüyorum ertesi gün yine çıkıyo Çıldırıcam
Heee bide atlas halıdan çok memnunum ama salonunki tuğra halı almayın kesinlikle tavsiye etmiyorum
GÜNAYDIN KIZLARRR.
çok yorgunum ve yoğunum gelemiyorum maalesef affedin beni ve unutmayın olurmu...
biz haftasonu falan modesa ya gittik oradan alınacak son mobilyalarıda aldık ..
dilsiz uşak bilem aldık yatakodamıza..
sevsiceğim bankada çalışıyor takım elbisesini assın güzelce diye ..
sonra mutfak masamız sandalyelerimiz portmantomuz falan hepsi hlloldu çok şükür..
portmantoyu internetten aldım sadece .. bakalım inşallah güzel çıkacaktır biz evimizdekinide hepsiburadadan almıştık 4 yıl önce hiçbirşey olmadı sürgü kapaklı şık bir portmanto..
bugün doğtaştan aldıklarımız teslim edilecek kısmetse.. yatak odası -yatak-baza-başlık ve koltuk takımım...
yarın kargo ile portmantomuz gelecek
perşembe mobilyacıda yaptırdıklarımız gelecek ... yemek masası + konsol + banyo boy dolabı + mutfağa dolap
cumada modesadan aldıklarımız gelecek.... 6 adet deri sandalye salon için+ mutfak masa ve sandalyesi + dilsiz uşak + C zigon sehpa
allah kısmet ederse de bu hafta pazar günü yani 19 mayısta çeyizimi götürücez eve.....
böylelikle sadece salonuma ve yatak odama halı almak kalacak geriye bitti yani çok şükürrrrrrr
geçmişi okuyamadım ama sizide habersiz bırakmak istemedim gelmek istiyorum ama bir türlü işlerimden zaman bulamıyorum ....
25 i cmts günüde son gelinlik provam olacak ..
sonrada davetiye ve nikah şekeri kına malzemeleri çerezleri tatil alışverişi derken hoooppppppp 23 haziran gelecek inşallah.
Walla banada evlilik nasıl gidiyo güzel bişeymi diye sorduklarında hiç aklıma fesat bişey gelmiyo oyüzden çok güzel harika diyorumAma bundan sonra demiycem utandım
Her neyse siz yabancı değilsinizEvlilik çoookkk güzel bişeyy Ben ev işlerine zaten alışkın olduğum için açıkçası zorlanmadım alışık olmayan için hayal kırıklığı olabilir ama zaten 2 kişiyiz sürekli oraya buraya yemeğe çağırıyolar Daha evde yumurtadan başka bişey pişirmedim hep sokaklardayız Bol bol nevresim değiştirip yıkıyorum kocam tüy dökme mevsiminde sanırım Çarşafın üstünde kısa kısa siyah siyah kıllar görünce tiksinti geliyo 2 günde bir nevresim değiştiriyorum Onun dışında şimdilik yardımcı oluyo inşallah hep böyle devam eder Evde internetimiz ve bilgisayarımız yok hem güzel hem kötü bişey Alsak mı almasak mı karar veremedik hala :44:
bunların hepiciğini büyüüük bir dikkatle okudumteşekkür ediyorum kafamda en azından ne almamam gerektiğini belirledim
griler bana göre değilözellikle hatice senin anlattıkların korkuttu beni neyle temizleyeceğim kii :44: bide boya yönüne doğru falan benim harcım değil :18:
beni uğraştırmayacaak bişiler olması lazım o yüzden henüz fırın ocak kısmına geçmedim evim belli olmadığı için ama aslı sayende ocak konusunda da bilinçlendim
bircanımm senden ricam bilyorsan eşyalarının kodlarını yazarmısın bana :26: arçelikte bikaç beğendiğim var ama kafam karışık tuğçede arçelik bulaşık makinesinden şikayetçi ama:44:
biliyorum şans işi bu ama ne kadan zormuş seçmek yaaa
Temizlik konusu benide çok düşündürüyor birde ben her yeri açık renk yaptım daha da sıkıntılı olacakama işte bunları zorunlu olmadıkça yapmadım ne bileyim korkularım var benim sizi görünce özeniyorum ama iyiki buralara yemek konuslarınıda yazıyor evlenen gelincikler
bilindik bir marka var onda bir temizleyici varmış hani doğal ürünlerler yapan bir firma ismini versemmi anway :) o çok iyimiş ocak konusunda bir temizlik ürünü ve aylarca gidiyormuş
demir döküm zor diyorsun peki üstünde camı varmı aslı ay ne çok soru sordum bizd ebeyaz eşyaları alıcaz ve ben forum donanım haber okumaktan yoruldum
temizlikçi konusundada kızlar evlerniz 90 m2 felansa kendinizde temizleyebilirsiniz minik evlerin temizliği kolay bizim ev minik olduğu için çok rahat temizleniyor
Aslım benimde annem aynısını diyor.
ocağı silmede sorun yok ama o demir dökümü temizleyemiyorum yayağ izleri hep.. sabunlu su ile demişti kitapcıkta da öle yok yok cıkmıyor...
tuğçe sen hele yemek yap görcem senikızartmalarda hele
**
bir de 15 günde temizlikçi çok değil mi tuğçe2 kişisiniz ne yapıyorsun bacım.
ben de 2 ayda bir istiyordum ama artık istemiyorum ben pimpirik eşim pimpirik temizliğe bayan gelse yaptığı işe güvenemem ya kontrol ederim ya üstünden geçerim
ayrıca müge diğer topicte demişti onun büyükannesi demiş sanırım ; g..tnu yırtanın da aynı,salanın da
15 gün kısa değil mi canım evde ne yapıyorsunuzki siz?:44::44:Canım banada temizlik inanılmaz koyuyo ama yemek yaparken zevkle yaparımŞimdi araştırmadayım evlere temizliğe gelen güvenilir irini arıyorum anahtar bırakabileceğim 15 günde bir kadın çağırıcam hem iş hem temizlik yapamam
selam kızlar...nasılsınız?
Pınar kuzum inoxlar parmak izi yapıyo....söylenenler bos yani...parmak izi bırakmaz inox,su bu yalan....benim bulaşık makinm,buzdolabım,fırınım inox....ama kulplarından tıutmazsan her yanı parmak izi...elimde bezle dolaşıyorum sürekli oturma odası mutfak bir olunca
selam kızlar...nasılsınız?
şimdi benim aklımda hep bosch siemens profilo üçlüsü vardı dün biri kafamı karıştırdı şimdi arçeliğe de yakınım ama pek de yakın sayılmam
arçelikten 2 tane dolap beğendim beyaz olsun dediğim için biri 514 lt diğeri 437 sanırım :44: arada çok fark var 430 lar küçük olur diye düşünüyorum çünkü bizim evimzde 470 gibi bi dolap var ona yakın istiyorum ama sanki diğeri de fazla büyük:26:
bunlar bi kafa karışıklığı yaptı zaten
makine kısmına gelemeden dolap konusunda boğuldum kaldım
sırayla gitsek tuğçeçim sen bana yardım edeceksin sanki ben sende o potansiyeli görüyorum
önce dolap konusunda fikir versen bana :26:
sonra makinelere geçeriztv mizi aldık Allah'tan onda sorun yok
balım hg
*
mügeden öğrendim sözü :Yan yatanda bir , bi tarafını yırtandao yüzden hersey oldugu kadar ..
ev işi,iş işieee nerde koca işi takmayın müge bana yukarıdaki sözü dediğinden beri ben rahatım bu hafta hep yattım ohh be dedim kendime vakit ayırdım
hoşgeldinn kuzucannnnn
hoş geldin çağlam
Bende sırf parmak izi yapmıyor diye bu modelleri seçmiştim
balım hg
*
mügeden öğrendim sözü :Yan yatanda bir , bi tarafını yırtandao yüzden hersey oldugu kadar ..
ev işi,iş işieee nerde koca işi takmayın müge bana yukarıdaki sözü dediğinden beri ben rahatım bu hafta hep yattım ohh be dedim kendime vakit ayırdım
aynen kuzum
ben ilk haftalarda haftasonları temizlik yapa yapa bi hal oldum.
hasta ettim kendimi resmen
sonra baktım benimki yardım etmiyo , bende çok ayrıntılı yapmadım.
sonra kafasına dank etti aaa yatağın arkası toz olmuş , aaa komidinin arkası toz olmuş demeye başladı.
dedim her temizlikte yatağı çekersem ,dip köşe yaparsam hiçbişeye halim kalmaz. o zaman bana yardım edicen
şimdi yaptığımda beraber yapıyoruz , onun dışında kendimi kasmıyorum.
aman napiyim yahu benden kıymetlimi
Çağlammm hoşgeldinn
hosbuldum bircanım nasılsın kuzum?
Pınar sanırım kodları çıkmamış hemen yazıyorum.
Eki Görüntüle 711115 Eki Görüntüle 711116 Eki Görüntüle 711117 Eki Görüntüle 711119
kızlar merhabalar uzun zamandır gelemiyorum hepinizi iyi gördüm ve hepinizi öptüm haftasonu biraz mobilya baktık yukarıda eklediklerimi beğendim(umarım ekleyebilmişimdir) ama kararsızım acaba çabuk sıkılır mıyım acaba çok mu renksiz olur diye bir de bu modelde yemek odası ya da yatak odasından birini seçicem hepsi aynı olsun istemiyorum sizce hangisi? yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?