'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

oh yandan yandan

khümmm albüm nerde :26:

pınartoşşş benim ürünlerimm buzdolabım KGN 57PI32 bulaşık makinem SMS43D08 çamaşır makinem WAQ2036XTR

ne ara indirime girmiş ki yaaaa indirim devam ediyor mu acaba sitesinde yok çünkü aslı:26:

dilammmm çok çalışşş bakimmmm senn

gündaşım müziklerin harika bende giriş müziği olarak titanic düşünüyorum nasıl olur sizce:26:

ayyy ütü benide çok korkutuyooo :18::18::18:
ben klasik giyiyorumm, şimdi bile akşamdan annecanı yağla balla ütü masasının üstüne koyup yatıyorumm
yine ne çekiyosak biz çekiyoruzzz

halılar benimde hala toz kaldırıyor o yüzden aldırma artık eskisi gibi değil ama

hmm :26::26::26: ay bilmiyorum ki.:44: ben ütüyü pazar yapıyorum.. her hafta sonu süpürge vileda yapıyruz. lavabo vs.

cam kapı daha vakti var ..

gizz ev büyük olunca da rahat yani ben rahatım şimdilik öyle dolap kapı cam girişmedim ama az eşya olunca sorun da olmuyor.

hoşgeldin canım ne güzel bir sürü şey halletmişsin hayırlı olsun şimdiden

Ben de net ve bilgisayar aldırmadım uzun bir süre de düşünmüyorum..

Pınar eşyaların kodlarını bilmiyorum akşam üzeri annemi arayıp buzdolabını öğrenirim çünkü aynısını almıştım. Diğerlerini de evden bakıp yarın söylerim tatlım.
Benim buzdolabı yüksek değil ama geniş ben çok memnunum...

Annemler yıllardır Arçelik kullanıyor bir sıkıntımız olmadı ama elektrikli şeyler şans işi biz 1600'e tv aldık Vestel iki haftadır serviste hala arızanın nereden kaynaklandığını bulamadılar ...

Tuğçe halının tüylenme olayı bende de vardı ben yıkamaya verdim hepsini bir haftadır serili şimdilik iyi görünüyor

Temizlik konusu benide çok düşündürüyor birde ben her yeri açık renk yaptım daha da sıkıntılı olacak
Aslım benimde annem aynısını diyor.
Temizlikçiyi annemler bulacak bana gelsin evi temizlesin diyede ben işte her şeyi beğenmediğimden kadında delirir gibi geliyor.
15 gün kısa değil mi canım evde ne yapıyorsunuzki siz?:44::44:

Pınar kuzum inoxlar parmak izi yapıyo....söylenenler bos yani...parmak izi bırakmaz inox,su bu yalan....benim bulaşık makinm,buzdolabım,fırınım inox....ama kulplarından tıutmazsan her yanı parmak izi...elimde bezle dolaşıyorum sürekli oturma odası mutfak bir olunca

selam kızlar...nasılsınız?

hoş geldin çağlam
Bende sırf parmak izi yapmıyor diye bu modelleri seçmiştim

selam kızlar...nasılsınız?

balım hg

*

mügeden öğrendim sözü :Yan yatanda bir , bi tarafını yırtanda o yüzden hersey oldugu kadar ..

ev işi,iş işi eee nerde koca işi takmayın müge bana yukarıdaki sözü dediğinden beri ben rahatım bu hafta hep yattım ohh be dedimkendime vakit ayırdım

Son düzenleme:

Tabikide yardım ederim cnm ne demek
Benim dolabım çok güzel fiyatıda çok uygun 473 lt inox dondurucu yeri üstte Yalnız en olarak standardın üstünde geniş yer sıkıntın varsa bilemem Birde ben çok araştırmacıyımdır Forumlarıda okurum buzdolabı konusunda sharp diye bi marka var çok iyi fiyatları yüksek biraz bütçe sıkıntın varmı bilmyrm herkes öneriyo Eğer bütçemi zorlayamam diyosanda samsung u öneririm bak elektrikli süpürgemde samsung oda minicik ama canavar gibi çekiyo Samsung un servisininde inanılmaz hızlı olduğunu belirtmek isterim Ama benim düştüğüm hataya düşme hepsi farklı marka olmasın git siemens ten al hepsini Yoksa benim gibi tü gün başka bi markanın servisi ne zaman gelicek diye beklersin

Bu sitede yorumlar var hemde indirimli

Samsung RT59QBPN1 Çift Kapılı Inox No-Frost Buzdolabı - Beyaz Eşya / Mutfak - Hepsiburada.com

Pınar Benim beyaz eşyalar aşağıdaki gibi

Eklentiler

• $26886_25280_6230-H_small.webp
    652 bayt · Görüntüleme: 24
  • $29701_25262_ARCELIK-5841-NFY-B-02_large.webp
    2,7 KB · Görüntüleme: 26
  • $30060_25259_7171950100-8103-HE_small.webp
    2 KB · Görüntüleme: 33

aynen kuzum
ben ilk haftalarda haftasonları temizlik yapa yapa bi hal oldum.
hasta ettim kendimi resmen
sonra baktım benimki yardım etmiyo , bende çok ayrıntılı yapmadım.
sonra kafasına dank etti aaa yatağın arkası toz olmuş , aaa komidinin arkası toz olmuş demeye başladı.
dedim her temizlikte yatağı çekersem ,dip köşe yaparsam hiçbişeye halim kalmaz. o zaman bana yardım edicen
şimdi yaptığımda beraber yapıyoruz , onun dışında kendimi kasmıyorum.
aman napiyim yahu benden kıymetlimi

Çağlammm hoşgeldinn

Pınar sanırım kodları çıkmamış hemen yazıyorum.

5841 NFY Buzdolabı
8103 HE Ç. Maninası
6230 HT B. Makinası

kızlar merhabalar uzun zamandır gelemiyorum hepinizi iyi gördüm ve hepinizi öptüm haftasonu biraz mobilya baktık yukarıda eklediklerimi beğendim(umarım ekleyebilmişimdir) ama kararsızım acaba çabuk sıkılır mıyım acaba çok mu renksiz olur diye bir de bu modelde yemek odası ya da yatak odasından birini seçicem hepsi aynı olsun istemiyorum sizce hangisi? yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum

hoşgeldinn kuzucannnnn

hosbuldum bal kaymak

hoş geldin çağlam
Bende sırf parmak izi yapmıyor diye bu modelleri seçmiştim

hosbuldum haticem...bende senin gibi düşünüp aldım ama maalesef öyle....yapmayanı yok yani....beyaz o yönden en iyisi...

hosbuldum datlummmm...dogru demiş mügem...bu ara bende öyleyim....laf sölüyo benmki ama takmıyorum.....

Mügoşummmm bizde de durum aynı....her hafta sonu dip köşe temzliyoduk birlikte....o süpürüyodu ben siliyodum...toz alıyodu halıları kaldırıyodu yardım ediyodu iş bi saatte bitiyodu el birliğiyle...sonra film izliyodum bol bol ama şimdi beyefendi kılını kıpırdatmıyor....ben yapmıyorum valla....yani salmadım kendimi tabi....ama iki haftaya bi çekiyorum koltukları falan...zaten ev kapalı bütün gün....aksamdan aksama acıyoruz kapı cam...bundan sonra cok kirlenecek ama....sıcaklar baslıyo artık...

bu arada ben dün dr a gittimmmm Mügoşşşumm

Çağlammm hoşgeldinn

hosbuldum bircanım nasılsın kuzum?

Pınar sanırım kodları çıkmamış hemen yazıyorum.

Pınartoş bunlarda benim beyazeşyalarımmmne kadar şikayet etsem de severek kullanıyorum ama aslımın dediği gibi temizlenmesi kolay

Eki Görüntüle 711162

ben çok beğendim canım hepsiniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…