sezon açılmadan halledebilşirsiniz yada istanbulda isen yönlendirebilirim ne alıcaksan
ÇÖREK OTU YAĞI cnm ben denedimmm 80 i bile doldurmayan gögüslerim 85 den tasıo
Spor yaptıktan sonra sarkmaz cnm
Benm vucudumda en sevdiğim yerdir göğüslerim kalça bacak hiç açmıyorum zaten
Belden üstüm harika
Masaj çok önemli diri göğüsün olması için saldım çayıra mevlam kayıra olmamalı
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 1 ziyaretçi)
ece_,_asmunikal_+,krizsavar,giz08+,Cookie_Dough+,Sineray+,morganna+,lajoie+,cottonsugar+,minnaksultan+,
kızlar üyeler dışında ziyaretçilerde eksik olmuo sayfamızdan
sezon açılmadan halledebilşirsiniz yada istanbulda isen yönlendirebilirim ne alıcaksan
İstanbuldayım ama ocaktan sonra almaya başlıcam malumunuz 2013 şimdiden alıp garantilerini çürütmeyeyimçok sevinirim yardımcı olursan
canımmm hoşgeldiiinnnzevklerimiz yine bir araya geldi bende bizde ikeadan almayı düşünüyoruzz
eyvahh benmki 110 olur artık cocukta emcek herifte var ellemeden durmazlarmıs ayvayı yedık smdi diri benimkler dolgunn
maşALLAH yine çok kalabalıgız:)
hoşgeldiniz
Kurabiyemm çok haklısın bende bu yüzden küçük olsunlar istiyorumSarkmasından çok korkuyorum (
bende burdayım benide yönlendirirmisin speedy banada çok lazım böyle yerleri öğrenmek
hoşbulduk balımmm...
bizim evler bi örnek olursa sasırma zaten bu kadar benzer zevkleresya zamanıda fikirleşiriz artık
canım takma.. buyuycekse buyur hamilelikte illaki büyüyo ama guzelligini korumanın yolları var... mesela benim kuzen yoga yapıyodu hamilelikten sonra falan... gogusleri baya buyudu ama deforme olmadı.. yoga da yapılan belli egzersizler var o sekilde formunu cok guzel korumustu
bende yapıcam Allah izin verirse hamileylen ve sonrasında yoga... kilomu ve vucdumu korumak adına faydası olan cok kişi oldu
hosbulduk berfincimm
pelinimm korkma... soguk su masajını duydunmu bilmem ama ben banyoda aklıma gelirse yapmaya calısıyorum soguk suyla masaj... dik duruslarını korumak adına
soguk suyu gezdirip soklama yapıosun ama kışın cok zor oluyo tabi
tabiki de. alacaklarınızda haber verirseniz yardımcı olurum.
tül,perde
kuaför
mobilya
sehpa
falan filan hepsinde mesaj atın adres veririm gitmeden önce de ararım..
Salon içinde gönül davet fatihe gidebilirsiniz. aramız çok iyidir :86::86:
tabiki de. alacaklarınızda haber verirseniz yardımcı olurum.
tül,perde
kuaför
mobilya
sehpa
falan filan hepsinde mesaj atın adres veririm gitmeden önce de ararım..
Salon içinde gönül davet fatihe gidebilirsiniz. aramız çok iyidir :86::86:
speedy seni dinliyoruz söz sendee:76:
valla mobilyaları başka şehirden alıcağımız için onlar konusunda bişey diyemicem ama diğerleri için sana çok ihtiyacım olucak canımkınam istanbulda olucak ama cafe tarzı biyer tutmayı düşünüyoruz araştırmasını şimdiden yapmadım ama umarım bulurum ne yazık ki bizde fazla bütçe yok
Çağlam hoşgeldn
bende istiyorum banada anlatırmısın canım şimdik çıkıyorum dıışlarıya kızlar çeyiz bakıcam
speddy banada ucuza ev dizmeyi öğret emi gerçi ailem alır ama herbişiyi kendim almak istiyorum ben
bende istiyorum banada anlatırmısın canım şimdik çıkıyorum dıışlarıya kızlar çeyiz bakıcam
speddy banada ucuza ev dizmeyi öğret emi gerçi ailem alır ama herbişiyi kendim almak istiyorum ben
hallederiz kadir ?
sen bütçeni söylersin ben araştırırm yaptığım yer ile falan konuşıruım
ev danışmanı oldum şimdi de.
yatak odamı+kına mekanımı+ bi tek ailem ödedi diğer herşeyimi çok şükür ben yaptım..
ama manevi olarak destekleri 1 ömre bedeldir :97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?