'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ÇÖREK OTU YAĞI cnm ben denedimmm 80 i bile doldurmayan gögüslerim 85 den tasıo

bende istiyorum banada anlatırmısın canım şimdik çıkıyorum dıışlarıya kızlar çeyiz bakıcam

speddy banada ucuza ev dizmeyi öğret emi gerçi ailem alır ama herbişiyi kendim almak istiyorum ben

Haklısın bebeğim. Gayet orantılı bir vücudunm var Allahıma şükürler olsun:76::76:
Allah beni Evren'e bağışlasın:90::76::76:

Yok böyle bir sayfa

canımmm hoşgeldiiinnn zevklerimiz yine bir araya geldi bende bizde ikeadan almayı düşünüyoruzz

hoşbulduk balımmm...

bizim evler bi örnek olursa sasırma zaten bu kadar benzer zevkler esya zamanıda fikirleşiriz artık

eyvahh benmki 110 olur artık cocukta emcek herifte var ellemeden durmazlarmıs ayvayı yedık smdi diri benimkler dolgunn

canım takma.. buyuycekse buyur hamilelikte illaki büyüyo ama guzelligini korumanın yolları var... mesela benim kuzen yoga yapıyodu hamilelikten sonra falan... gogusleri baya buyudu ama deforme olmadı.. yoga da yapılan belli egzersizler var o sekilde formunu cok guzel korumustu

bende yapıcam Allah izin verirse hamileylen ve sonrasında yoga... kilomu ve vucdumu korumak adına faydası olan cok kişi oldu

maşALLAH yine çok kalabalıgız:)

hoşgeldiniz

hosbulduk berfincimm

Kurabiyemm çok haklısın bende bu yüzden küçük olsunlar istiyorum Sarkmasından çok korkuyorum(

pelinimm korkma... soguk su masajını duydunmu bilmem ama ben banyoda aklıma gelirse yapmaya calısıyorum soguk suyla masaj... dik duruslarını korumak adına

soguk suyu gezdirip soklama yapıosun ama kışın cok zor oluyo tabi

bende burdayım benide yönlendirirmisin speedy banada çok lazım böyle yerleri öğrenmek

tabiki de. alacaklarınızda haber verirseniz yardımcı olurum.

tül,perde
kuaför
mobilya
sehpa
falan filan hepsinde mesaj atın adres veririm gitmeden önce de ararım..
Salon içinde gönül davet fatihe gidebilirsiniz. aramız çok iyidir :86::86:

aynenn kurabiyem farklı yerlerde ve şehirllerde habersiz aynı evi yapacagız sanırsam dersteyim suan istedigim evi çizmeye çalışıyorum bititrirem yollarım kızlar bende 90 takıyorum kurabiyenin dedigi gibi soguk su masajını yapıyorum çok etkili çok diri duruyolar tavsiye ederim yıllardır yapıyorum

hım süpersin nişan ve söz kıyafeti için özellikle sana danoşabilirim hayatım kafam çok karışıyor ama herşeyin modeli var aklımda beğendiğim resimleri arşivledim pc de saolasın desteklerin için

kızlar 800 sayfalara dayandık biz uçuyoruz süperiz

çağlacım hoşgeldin canım mutlu günler

valla mobilyaları başka şehirden alıcağımız için onlar konusunda bişey diyemicem ama diğerleri için sana çok ihtiyacım olucak canım kınam istanbulda olucak ama cafe tarzı biyer tutmayı düşünüyoruz araştırmasını şimdiden yapmadım ama umarım bulurum ne yazık ki bizde fazla bütçe yok

Çağlam hoşgeldn

Son düzenleme:

hallederiz kadir ?
sen bütçeni söylersin ben araştırırm yaptığım yer ile falan konuşıruım

ev danışmanı oldum şimdi de.
yatak odamı+kına mekanımı+ bi tek ailem ödedi diğer herşeyimi çok şükür ben yaptım..
ama manevi olarak destekleri 1 ömre bedeldir :97::97:

hadi bn kaçtım yemeğe

çok yazmayın okunması gelince zor oluyor:):)

Kurabiyemm ve morgannacım soğuk su masajını biliyorum şok etkisi ama fena bişey o yaa:26:

ev danışmanı oldum şimdi de.
yatak odamı+kına mekanımı+ bi tek ailem ödedi diğer herşeyimi çok şükür ben yaptım..
ama manevi olarak destekleri 1 ömre bedeldir :97::97:

speedycim baktım çok güzel bi evin var mutlu huzurlu günlerdee yaşaa canım.özellikle mutfagın çok güzellll istanbulda degilim ama ozaman geldiginde sana danısacagım çok şey olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…