'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar ben bugün coştum ve size beyaz eşyalarımıd sergiledim albüm yaptım biri beni dudursun yawwwwww

elifffffffffffffff fırın ,çamaşır mak.,davlumbaz aynı

çamaşır mak. süper ötesi

yaa neyyy...niye kıskandırıyon ki.....:2::2:hem belli değil ki....belkide hümeyramın yada elifimin kollarına gidecek...hıh

kıskan işte

bu arada gelse biz yine uzagız ki 1,5 sate yakın mesafemiz olcak

eylülde düğün var sizin o zaman

Allah ağzından duydunn aslımmmm :26::26::26:
şu kandil günü hayırlısıyla, tez vakitte düğünümü yamayı nasip eylesin rabbimm :26::26::26:

evet kuzum aldıkkkk....o gelmezse ben alırım yavrumu gelirim teyzesineee

yaa neyyy...niye kıskandırıyon ki.....:2::2:hem belli değil ki....belkide hümeyramın yada elifimin kollarına gidecek...hıh

aboooo
minnoşumm gelecekmiş bizeeeeeee
*
vallahi gönlüm ankaradan yana ;
şöle ki kendi ailemin yanında diilsem onun ailesinin de yanında olmayalım hem ankara tam orta güzel olurr
her iki aileninde gelmesi açısındann
mantıklı diil mii :44::44::44::44:

elifffffffffffffff fırın ,çamaşır mak.,davlumbaz aynı

çamaşır mak. süper ötesi

kıskan işte

bu arada gelse biz yine uzagız ki 1,5 sate yakın mesafemiz olcak

hımmm süpermiş kuzu fırın nasıl davlumbazın çekişi falan gerçi 820 m3 diyordu bayağı yüksek sanırım ama ne güzel sen kullanmışındır hemen bilgilendir hacı beni

gelincikleeer salonuma buyurun küçük odamızı bu şekilde yerleştirebildik.. büyük halı ezilir mi koltukların altında yolluk tarzı halılardan mı kestirmeliyim ya da koltukların yeri nasıl değişebilir fikirlerinizi bekliyorummm

kesinlikle mantıklı...ben zaten bu konuda düşüncelerimi sölemiştim....aynen böyle düşünüyorum....hem bize yakın ol hem onlara ortada iştee....izmire arabayla gelemem ama ankaraya gelirim...izmir yorar arabayla....o zamana arba alıyoz hayalimdeeeee

Kuzum aklımdasın irtibatta olalım ben eşimi ikna ederim o zaman cumartesine geliyo öğleden sonra işten sonra çıksak yola yetişiriz ki
Sabah ne görüdm canlar yaa ay dedim bana kimse böle yapmadı:26::26::26:
Üstgeçite çıktım komple kırmızı güllerle dolu ortada bi genç lise öğrencisi duruyor kalp yapmış güllerden çevresini mumlarla çevirmiş elinde bi buket gül yaa ay birini bekliyo dedi ki abla basmasanda bozulmasın adım adım her yer gül ay dedim hala öle romantikler kaldı mı yaa acep ne oldu sonu servis gelmese kızı görmek için bekleyecektim

yok dilam ne bilim bi garip yani anlayışsız ilgisiz geliyor soruyorum yok sana öyle geliyo diyo

odun değil tabi o işin şakası ama

bilemiyorum

her taraftan stres sardı beni birde abim ayrı adam bi değişti bi triplere girdi eve gelmez oldu nerde akşam orda sabah

abimin içki içtiği bilmem ben şimdi 2 güne bir alkollü geliyor falan huyu değişti resmen

yengem de aynı sürekli bi telaş ne zaman konuşsam sesinde huzursuzluk var

zaman geçtikçe bizde mi böyle olucaz diye korku sarıyo içimi 3 ay var daha oysa

şimdiden düşünceli haller başladı

dila benle pınarın kollarına gelcek

pınar kimin kollarına gidecek acaba

hımmm süpermiş kuzu fırın nasıl davlumbazın çekişi falan gerçi 820 m3 diyordu bayağı yüksek sanırım ama ne güzel sen kullanmışındır hemen bilgilendir hacı beni

fırından memnunum.. gerçi suana dek fırında sadece tavuklu patates ve köfte vs yaptım ..

tek sorun sonra camı silmen

davlumbaz iyi bende yeterli emiş gücü için cıkıs yok ben mutfak kapısını da acıyorum maalesef

genel olarak memnunum

**

dila herşey hazır uzatmayın bence evlenin benim içime eylül gibi doguyor eylül bası hatta ve ankara daha mantıklı aileler yönünden

alırsınızz tabisiiii
aynen arabayla iki tarafa da hoopp die gidebilirz kiii

vayy arkadaşşşşşşşş

yok dilam ne bilim bi garip yani anlayışsız ilgisiz geliyor soruyorum yok sana öyle geliyo diyo

odun değil tabi o işin şakası ama

bilemiyorum

pınar kimin kollarına gidecek acaba

pınartoşş demekki erkeklerde böle sendromlar görülebiliyomuss
evlilik ciddi bi kurum ve stres yaratabiliyo.
sıkma canınııı
bide erkeğe ne kadar çok sölersen bişeyi öle deilse bile bi müddet sora o şeklde bürünüyoo
çok gitme bence üstünee

mantıklı

iki tarafa da yakın olmayın

Bende aynı şeyi söledim diloşum yaa öle bakakaldım

dila herşey hazır uzatmayın bence evlenin benim içime eylül gibi doguyor eylül bası hatta ve ankara daha mantıklı aileler yönünden

nişanlıcan da öle düşünüyo
şimdi çok kesin bişe söleyemiyo neticede askerliğini bitirmediğinden ama;
gelip hemen işimi oturtalım başlayalım dedi.
zaten sözleşmeli olarak bağlı olduğu bi kurum olduğundan içimiz rahat
gelir gelmez başlayabilcek inşallahh :26::26::26:

yok kuzu..sende elifimsin ama öbür elifi kastetmiştim ankaradaki.....

hıhhh
ben üstüme alındım pardon

bende görmek istiyorum ama:18:

kuzuk sen evlenince erz.gelmeyecen mi nişanlın hemşerimdi sanırım

özge bu aralar çok yoğun :44::44:

zehroş da firarda :44:

gülin de öyle :44: 3'ü 1 arada nerdeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…