- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
kızlar ben bugün coştum ve size beyaz eşyalarımıd sergiledim albüm yaptım biri beni dudursun yawwwwww
yaa neyyy...niye kıskandırıyon ki.....:2::2:hem belli değil ki....belkide hümeyramın yada elifimin kollarına gidecek...hıh
evet kuzum aldıkkkk....o gelmezse ben alırım yavrumu gelirim teyzesineee
yaa neyyy...niye kıskandırıyon ki.....:2::2:hem belli değil ki....belkide hümeyramın yada elifimin kollarına gidecek...hıh
eylülde düğün var sizin o zaman
evet kuzum aldıkkkk....o gelmezse ben alırım yavrumu gelirim teyzesineee
eliffffffffffffffffırın ,çamaşır mak.,davlumbaz aynı
çamaşır mak.süper ötesi
kıskan işte
bu arada gelse biz yine uzagız ki1,5 sate yakın mesafemiz olcak
heeeeeee benim kollarıma gelecekkkkkkkkkkkkk
kıskan işte
kıskan işte
Allah ağzından duydunn aslımmmm :26::26::26:
şu kandil günü hayırlısıyla, tez vakitte düğünümü yamayı nasip eylesin rabbimm :26::26::26:
aboooo
minnoşumm gelecekmiş bizeeeeeee
*
vallahi gönlüm ankaradan yana ;
şöle ki kendi ailemin yanında diilsem onun ailesinin de yanında olmayalım hem ankara tam orta güzel olurr
her iki aileninde gelmesi açısındann
mantıklı diil mii :44::44::44::44:
kuzum canımm yaa öyle deme bende bambaşka bir şehire bambaşka insanların arasına gidiyorum ki ben kendi memleketimde yerinde duran biri değilim ne yapacakğım bilmiyorum ama depresifte olmayalım ii düşünelim ii olsun kuzum sevdiklerimiz hep yanımızda olur yeni arkadaşlar irtibatlar olur ii olacak herşey bizim için güzelleşecek emin ol yaa
tabisi yavrum irtibatta olaalım bebiş beklerim düğüne kısmetse clup casmin otel 21 eylül buyurun gelin
topik damatlarınaa stres basmışş sanırımm
sıkma canını duygucum belki bişeyleri oturtmaya çalışıyodurr sen onun yanında neşeli ol oda seninle düzelirr
pınartoşş takılmışsın ya kuzeye sana ordan örnek verimm
dizideki kuzeyin yaklaşık 1 ay önce ne kadar odun olduğunu hatırlıyosun dimii
şimdii böle olduu
yanii seninkininde düzelmeye zamanı var düzelcek sakin oll
kendi kuzeyine odaklann ve peşini bırakmaa
Duygu, Pınar o söylediğiniz bende ve benim aşkımda da gözlendi.
Nasıl mı diyeceksiniz anlatim. Geçen baktım aşkla son zamanlarda pek konuşmuyoruz, konuşunca sesindeki o heyecan, istek arzu yoktu. Hafta sonu baş başa olduğumuz bir an aldım karşıma konuştum. Anlattım dedim "evlenmek zorunda değiliz.Eğer aklına takılan seni üzen sıkan bu durumsa hemen bir son verebiliriz.Benden yana ne hakkım varsa helaldir.Lakin evlilik stresine girip acabaların varsa ben evlenmek istemiyorum." Oda anlattı "Ya iyi bir eş olamazsam, iyi bir baba olamazsam, sen çok nazlısın ya seni incitirsem, kıskançlığım, çabuk öfkelenmem seni üzüyor. bunların hepsini düşünüyorum. İşten eve geldiğinde hazır sofraya oturuyordun. Şimdi yemek yapmak, ütü yapmak seni hepten yoracak.Ben seni mutlu edemezsem diye endişeleniyorum.Sende her şeyi içine atıyorsun.Sana ulaşamıyorum bu defa evliliğimizde de böyle olursa diye yoksa seni çok seviyorum" dedi.
Sonra dün davetiyeleri dağıtıyordum.Arkadaşların yanına gittim.Oradan buradan konuşurken gözlerim doldu ha ağladım ha ağlayacağım. Millet ne oldu diyor ama ben cevap veremedim. Kızım görende zorla evleneceksin sanacak dedi. Bunlar nikah, ev, gelinlik gibi detayları sordukça gözlerim doldu.Sonra dedilerki sen evlilik stresine girmişsin. üzülme hepimizin başından geçti. Yeterki çok üzme kendini hasta olursun yoksa düşündüm evet bana birşey diyen yoktu ama o anda sanki ben ne yapıyorum der gibiydim.
dila benle pınarın kollarına gelcek
hımmm süpermiş kuzu fırın nasıl davlumbazın çekişi falan gerçi 820 m3 diyordu bayağı yüksek sanırım ama ne güzel sen kullanmışındır hemen bilgilendir hacı beni
kesinlikle mantıklı...ben zaten bu konuda düşüncelerimi sölemiştim....aynen böyle düşünüyorum....hem bize yakın ol hem onlara ortada iştee....izmire arabayla gelemem ama ankaraya gelirim...izmir yorar arabayla....o zamana arba alıyoz hayalimdeeeee
Kuzum aklımdasın irtibatta olalım ben eşimi ikna ederim o zaman cumartesine geliyo öğleden sonra işten sonra çıksak yola yetişiriz ki
Sabah ne görüdm canlar yaa ay dedim bana kimse böle yapmadı:26::26::26:
Üstgeçite çıktım komple kırmızı güllerle dolu ortada bi genç lise öğrencisi duruyor kalp yapmış güllerden çevresini mumlarla çevirmiş elinde bi buket gül yaa ay birini bekliyo dedi ki abla basmasanda bozulmasın adım adım her yer gül ay dedim hala öle romantikler kaldı mı yaa acep ne oldu sonu servis gelmese kızı görmek için bekleyecektim
yok dilam ne bilim bi garip yani anlayışsız ilgisiz geliyor soruyorum yok sana öyle geliyo diyo
odun değil tabi o işin şakası ama
bilemiyorum
pınar kimin kollarına gidecek acaba
Allah ağzından duydunn aslımmmm :26::26::26:
şu kandil günü hayırlısıyla, tez vakitte düğünümü yamayı nasip eylesin rabbimm :26::26::26:
aboooo
minnoşumm gelecekmiş bizeeeeeee
*
vallahi gönlüm ankaradan yana ;
şöle ki kendi ailemin yanında diilsem onun ailesinin de yanında olmayalım hem ankara tam orta güzel olurr
her iki aileninde gelmesi açısındann
mantıklı diil mii :44::44::44::44:
alırsınızz tabisiiii
aynen arabayla iki tarafa da hoopp die gidebilirz kiii
vayy arkadaşşşşşşşş
pınartoşş demekki erkeklerde böle sendromlar görülebiliyomuss
evlilik ciddi bi kurum ve stres yaratabiliyo.
sıkma canınııı
bide erkeğe ne kadar çok sölersen bişeyi öle deilse bile bi müddet sora o şeklde bürünüyoo
çok gitme bence üstünee
dila herşey hazır uzatmayın bence evlenin benim içime eylül gibi doguyor eylül bası hatta ve ankara daha mantıklı aileler yönünden
ben üstüme alındım pardonyok kuzu..sende elifimsin ama öbür elifi kastetmiştim ankaradaki.....
hıhhh
gelincikleeer salonuma buyurun küçük odamızı bu şekilde yerleştirebildik.. büyük halı ezilir mi koltukların altında yolluk tarzı halılardan mı kestirmeliyim ya da koltukların yeri nasıl değişebilir fikirlerinizi bekliyorummm
ben üstüme alındım pardon
bende görmek istiyorum ama:18:
nişanlıcan da öle düşünüyo
şimdi çok kesin bişe söleyemiyo neticede askerliğini bitirmediğinden ama;
gelip hemen işimi oturtalım başlayalım dedi.
zaten sözleşmeli olarak bağlı olduğu bi kurum olduğundan içimiz rahat
gelir gelmez başlayabilcek inşallahh :26::26::26:
sorund eğil canım benim....sende elifimizsin alınman normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?