kuzuk sen evlenince erz.gelmeyecen mi nişanlın hemşerimdi sanırım
evet hemşerisiniz
ama izmire taşındılar orada yaşıyolar artıkk canımm
gelmicem erzurumaa ben
hem orası zaten çok soğuk gelmeyelimm
pınartoşş demekki erkeklerde böle sendromlar görülebiliyomuss
evlilik ciddi bi kurum ve stres yaratabiliyo.
sıkma canınııı
bide erkeğe ne kadar çok sölersen bişeyi öle deilse bile bi müddet sora o şeklde bürünüyoo
çok gitme bence üstünee
bu arada sankim bir irmik helvası tarifi verilecekti ben mi kaçırdım acep:26:
Günaydın kızlar geçmişi okuyamadan geldim 4. sayfada kaldım.....
Dün 4 e doğru çıktım işten evimize gittim toparladım ütü yaptım 6.30da canım geldi, çanakçı amcayı getirmiş amca 8e doğru gitti sonra biraz bişeyler hazırladık rahat durmadık tabikineyse bugün kandil sustum sonra 9 gibi eve geldim gece 3 e kadar uyuyamadım kapıyorum gözümü karnıma ağrı giriyor yok yani ay sabah bi kalktım ki kırmızı kırmız dökmüşüm stresten alerji olmuşum zaten bugün yarın rapor alacaktım düğün raporu alerji raporuna dönüştü krem ilaç verdi sürdüm de biraz iyi şimdi kaşınmam azaldı... 1 de gelinliğimi almayaca gideceğiz sonra çarşıya gideceğiz ordan eve bi de ağda işlerim var bugün iş çokkkkkkkkk ve ben çok yorgunummmmmm
evet çok soğuk yaa bencede gelme
çok geçmiş olsunn hümmm :26::26::26:
hemen geçer inşallahhh
ben nasıl yaşadım 5 yıl bi ben bi Allah bilir vallahii
ilk yıl ayaklarım üşüyo die ağlıyodum düşünn
inşallah canım bizimkiler elimi kolumu bağlayacaklardı kanatacaktım yoksa krem iyi geldi
inşallah canım bizimkiler elimi kolumu bağlayacaklardı kanatacaktım yoksa krem iyi geldi
özge bu aralar çok yoğun :44::44:
zehroş da firarda :44:
gülin de öyle :44: 3'ü 1 arada nerdeeeeeeeeee
aslimuuu hem yoğunum hem böyle bi mallaştım
okuyup sizi sadece
yazamıyom bilenoldu banaaa
Günaydın kuzularımm
Size tatsız bi haber vericem. dün öğle arası eve gittim. dişim ameliyatlı yara hala açık olduğundan yemekhaneden mikrop kaparım dedim. burda yemeyeyim evde temiz temiz çorbamı içerim dedim. neyse 1 gibi falan evden çıktım bankaya uğradım kredi kartı borcumu yatırdım arabaya bindim azcık hareket ettim soldan bi araba paaat diye çarptı. şok oldum bana bişey olmadı ama sol farımda bide arabanın boyasında hasar var. öbür kadınında yandan 2 kapısı çizildi. ama kadın nası cazgır nası cırtlak. sanki ben ona çarpmışım gibi bas bas bağırıyo. neyse bende biraz bağırdım. babam geldi. kadının kocası geldi. polis geldi çizdi falan sigorta eksperleri kimin suçlu olduğuna karar verecekmiş.
Allah görünmez kazadan korusun herkesi. çok ağladım çok üzüldüm ya o araba direk bana çarpsaydı dibimdeydi çünkü. nişanlım aradı ağladım ağladım anlatamam. sinirlerim bozuldu. bide haksızlığa uğradığımı düşündüm. eve gittik babamla. işyerimi aradım müdürüme gelemicem dedim biraz uyudum. Akşam kendime geldim kalktım banyo yaptım. şükür namazı kıldım. sinirlerim yatıştı.
Akşam yemeğinden sonra annemle gezmeye gittik. moralin bozuktur gel sana halı bakalım dedi canım annemiyiki ailem var iyiki canım sevgilim var. Allah kimseyi sevdiklerinden ayrı koymasın
Günaydın kızlar geçmişi okuyamadan geldim 4. sayfada kaldım.....
Dün 4 e doğru çıktım işten evimize gittim toparladım ütü yaptım 6.30da canım geldi, çanakçı amcayı getirmiş amca 8e doğru gitti sonra biraz bişeyler hazırladık rahat durmadık tabikineyse bugün kandil sustum sonra 9 gibi eve geldim gece 3 e kadar uyuyamadım kapıyorum gözümü karnıma ağrı giriyor yok yani ay sabah bi kalktım ki kırmızı kırmız dökmüşüm stresten alerji olmuşum zaten bugün yarın rapor alacaktım düğün raporu alerji raporuna dönüştü krem ilaç verdi sürdüm de biraz iyi şimdi kaşınmam azaldı... 1 de gelinliğimi almayaca gideceğiz sonra çarşıya gideceğiz ordan eve bi de ağda işlerim var bugün iş çokkkkkkkkk ve ben çok yorgunummmmmm
hümmstresin dışa vurumu işte bunlar kaşıntı yapmış sende
geçmiş olsun sür kremini kırmızı kırmızı olma düğününe inşallah
cerencim ya sana da geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış bişi olmamış Allah beterinden korusun canım
bi çoçuk sevindir hemen en acilinden adağını yaparsın yine
hümmmmm
çok kaşındığı zaman buz sür iyi gelir, kaşıntısını alırrr
geçmiş olsun hümm. dikkat et düğün arifesi kendine:18:
kafanda binbir şey var ya normaldir
evlilik yaklaşıyor ki :123::123::123: prenses olcan ki
**
hümmüümmmmmmmm geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Ceren çok geçmiş olsun canım benim bugün de kandil çocuk sevindir...
Hoşgeldin canımm
Stress yapma o lekeler çok eskiden bende de çıkmıştı kremlerini düzenli kullanbirşeycik olmaz..
KUZEY'DEN ALATAN EVLLK TEKLF - Hrriyet Magazin Televizyon
yoruma gel
Kuzey'in evlenme teklifine erkek halimle boş bulunup ben de evet dedim.
yetişin kızlarrrrrrrrrrr pınarı kaybediyoruzzzzzzzzzzz
ayy ne var yaniii ne var kuzeyde... o zamana dek cektirdiği acıları bu teklif dindirdi mi :44::44::44:
ben cok duygusuzum mu ya
KUZEY'DEN ALATAN EVLLK TEKLF - Hrriyet Magazin Televizyon
yoruma gel
Kuzey'in evlenme teklifine erkek halimle boş bulunup ben de evet dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?