'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Niye kuzum öle ki 8-12 yapsınlar mesainizi cumartesi çok yoğun oluyo musunuz kuzum:26::26::26:

ya bizim burda işler biraz garip işliyo...öğlen geliyor patron falan....ee işle ilgili toplantı yada yapılacak seyler de ögreden snra anlatılmıs oluyo...erken gelse adam neyse...ama söylicemmm....8-1 yapsın ya...1 2 de olur
ama öğlen cıkym yani.....5 de çıkıp hiçbişey yapamıyorum.....eve git yemek yap ye kaldır derken saat 10 oluyo....ertesi gün uyuyim mi temzlk mi yapim anne baba ziyaretine mi gidim.....evden çıkasım gelmiyor pazar günü...çünkü dinlenmiş olmadan işe başlıyorum....

Kesinlikle haklısın canım yaa bi ayarlama yapılsın kesinlikle dinlenemezsin erken çıksan cumartesi evdeki işlerini halleder pazarıda kendine ayırırsın kuzum hem kendine hem eşine hemde ailene vakit ayırmış olursun kuzum

Aynen öyle ya....mesela bugün aksam eve gidicem....temzlk yapcam....aksam aksam ne kadar yapabilirsem işte...yarın annemlere gidicez

spor mu:44: o ne ki :44:

kem kümmm hımm şeyyy

aslında ben yani biraz işte iş falan :78:

aslimuuu benim karışık duygularımı yisene gerçekten

Günaydınnn

Kızlarr bişey sorucammm aranızda Groupon'dan alışveriş yapan oldu mu?

Şuan da azur ütü 119 tl piyasa da 230 tl acaba alsam mı ki diyorum ama garanti belgesini falan gönderiyorlar mı?

Sorularımı sormak için müşteri hizmetlerini aradım ama hafta içi hizmet veriyorlarmış fırsatı kaçırcam diye de korkuyorum :26:

Gunaydinn kizllarrrr :)
İvett abimmm geldii hasretlestikk boll bolll smdide sohbet muhabbet ediyos:) askeri nizamdan kurtulamamis erken uyandirdi bizii :))
Ayricaa pinartoss abini tarif ederken tam olarak benim abime uygun sifatlar :)) ama abim 15 kilo vermis olarak geldii ) gobek azalmiss :))

oyy oy abi deme banaa için cızz ediyooo

çok da kilo vermiş yaaa ne yapmışlar o kadar :26: bizim ki vermemişti askerden geldiğinden 1 yıldır da daha da aldı nolcak günde 2.5 lt kola içerse

göbek aldı başını gitti saçlar da döküldü zati

ama yinede çok yakışıklılar kiiii

hadi gari sizde bırakın cucuğu sevdiceğiyle buluşsun

Askerdeyken hafif rejim yapmis :) gitmis o kadar kiloo bide kendileri sigaraya baslamis o zayiflatti dio .//
Sac olayina hic deginme yillardir kel bizimkii :))
Sevdicegi oglen gelcekk pinartoss henuz kavusamadilar :) bugun surpriz dogum gunu yapicigizzz abicanaaa:)

Kuzum bizim patron 6da geliyo açıyo iş yerini açıyor çalışmaya başlıyor biz 8 de geliyoruz her gün böle cumartesi 1 gibi kapatıp öle gidiyor bahçesine

ama şöyle bi durum var öğlen bahçeye gidilmez genelde sabahtan halledilir işler...çünkü güneş altında yapılmaz bahçe işi..bide bizim patron inş mühendisi ama el çizimi biliyo yaslı yani sonuçta...bilgisayarda çizim yapmıyor...bizim burda da el çizimi yok.o yzden böyle gec geliyo

Son düzenleme:

Hıım tamam kuzum inşallah sizin saatlerde 8-12 olurda rahat edersin
Hadiyin mesai biter maviş kaçar iyi tatiller canlar size iyi tatiller size ben provaya gidiyorum ordan sonra bana mevlüt için elbise terlik alınacak kınalık ve gelinliğin ayakkabıları alınacak sonram ayakkabı çanta takım alınacak vee yarında beyaz eşyalarım gelecek ki pazartesi görüşmek üzere veeee ben pazartesi top 2de olacam ki hadiyin kocaman öpüyorum sizi baş baş

aaa ama olmadı şimdi sigaraya naynnn yardımcı olun hemen bıraksın daha tam alışmadan sağlığını geleceğini düşünsün

dayın var mı senin :26: o da kel mi :26: bizimki öyle de ırsi yani babam da öyle değil ama dayı kel bizim oğlan da öyle iyice açıldı gari son 1 yılda

sevdiceği dün akşam çağırsaydınız ya kızz yazıkkk bide sizin yanınızda hasret de gidermezler şimdi öpüşüp koklaşamazlar

doğum günü harika olicik ama gençleri accuk yalnız bırakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…