günaydıınnn.ben geldimm. bende nefret ediyommmmmmmmmmmmmmmmmm
Kuzum hoşgeldin bende bende nefret ediyorum ne tesadüf ama şükremek lazım 12 ye kadar çalışıyorum
yaa ben daha yeni geldim işe...sinir olduğum da bu zaten...sabah 8 de gelim ama bende öğlen cıkim....10 buçukta geliyom 5 te cıkıyomm
Niye kuzum öle ki 8-12 yapsınlar mesainizi cumartesi çok yoğun oluyo musunuz kuzum:26::26::26:
ya bizim burda işler biraz garip işliyo...öğlen geliyor patron falan....ee işle ilgili toplantı yada yapılacak seyler de ögreden snra anlatılmıs oluyo...erken gelse adam neyse...ama söylicemmm....8-1 yapsın ya...1 2 de olur
ama öğlen cıkym yani.....5 de çıkıp hiçbişey yapamıyorum.....eve git yemek yap ye kaldır derken saat 10 oluyo....ertesi gün uyuyim mi temzlk mi yapim anne baba ziyaretine mi gidim.....evden çıkasım gelmiyor pazar günü...çünkü dinlenmiş olmadan işe başlıyorum....
Kesinlikle haklısın canım yaa bi ayarlama yapılsın kesinlikle dinlenemezsin erken çıksan cumartesi evdeki işlerini halleder pazarıda kendine ayırırsın kuzum hem kendine hem eşine hemde ailene vakit ayırmış olursun kuzum
Çağlaşum sen en iyisi patronuna de ki Erken kalkan Çoook yol alır de erken başlayalım erken çıkalım de kuzum
Gunaydinn kizllarrrr :)
İvett abimmm geldii hasretlestikk boll bolll smdide sohbet muhabbet ediyos:) askeri nizamdan kurtulamamis erken uyandirdi bizii :))
Ayricaa pinartoss abini tarif ederken tam olarak benim abime uygun sifatlar :)) ama abim 15 kilo vermis olarak geldii) gobek azalmiss :))
Anladım kuzum Allah kolaylık versin sanaAynen öyle ya....mesela bugün aksam eve gidicem....temzlk yapcam....aksam aksam ne kadar yapabilirsem işte...yarın annemlere gidicez
ya adam 5 te kalkıyomus zaten....ama bagı bahçesi var.oraya gidiyo önce
Anladım kuzum Allah kolaylık versin sana
Eeee bakacak bağına bahçesine kimse yok muymuş ki patronunun
var da patron kısmı gidip bakmadan rahat eder mi hiç
oyy oy abi deme banaaiçin cızz ediyooo
çok da kilo vermiş yaaane yapmışlar o kadar :26: bizim ki vermemişti askerden geldiğinden 1 yıldır da daha da aldı nolcak günde 2.5 lt kola içerse
göbek aldı başını gittisaçlar da döküldü zati
ama yinede çok yakışıklılar kiiii
hadi gari sizde bırakın cucuğu sevdiceğiyle buluşsun
Kuzum bizim patron 6da geliyo açıyo iş yerini açıyor çalışmaya başlıyor biz 8 de geliyoruz her gün böle cumartesi 1 gibi kapatıp öle gidiyor bahçesine
ama şöyle bi durum var öğlen bahçeye gidilmez genelde sabahtan halledilir işler...çünkü güneş altında yapılmaz bahçe işi..bide bizim patron inş mühendisi ama el çizimi biliyo yaslı yani sonuçta...bilgisayarda çizim yapmıyor...bizim burda da el çizimi yok.o yzden böyle gec geliyo
Askerdeyken hafif rejim yapmis :) gitmis o kadar kiloo bide kendileri sigaraya baslamis o zayiflatti dio .//
Sac olayina hic deginme yillardir kel bizimkii :))
Sevdicegi oglen gelcekk pinartoss henuz kavusamadilar :) bugun surpriz dogum gunu yapicigizzz abicanaaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?