'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bunu hissedeceğini biliyordum :18::18:
ama hayırlısı buymuş . üzülme lütfen
sevdiğinle kocaman aile olmanıza 3 ay kaldı şurda sen onu bunu bırak da gelinlik bak çabuk çabuk

bunu hissedeceğini biliyordum :18::18:
ama hayırlısı buymuş . üzülme lütfen
sevdiğinle kocaman aile olmanıza 3 ay kaldı şurda sen onu bunu bırak da gelinlik bak çabuk çabuk

gözümden akıyo yaşlar tutamıyorumm aslıı hiç düşünmemiştim bu şekilde olacağımıı
mesaim bitti zaten kuzum çıkıyorum ben

ve bugünde mesainin sonuna geldikkk

hadi eve gidelim kocası olanlar koşşup sarılsınlar

sevdiceği yanında olanlarda sarılabilirler tabii

benim gibi uzakta olanlar dilayla konuşabilirler

dilam geliyourm az sonra sana telefon kadar yanında olcam

off dilaya çok üzüldüm ya
şimdi arasam daha kötü olur demi? teselli edemem ki :18:
kıyamam ya

herkese selamm bebeklerr

evlenen hatunlara mutluluklar dılıyoruum; yıne bır kac kısı evlendı artık yetısemıyorum da

hum evlendı sanırım:123:

elıf zaten evlendı :123:

baska evlenen varsa onları da tebrık ederım: ımam nıkahından sonra namaz kılınca dua ederken benım ıcın de edın de bende hayırlı zamanda kavuşayım artık sevdıceğime

Özgecanın dugununu beklıyorum dort gozle

Son düzenleme:
dilacıımmm kıyamam tatlım benim yaa
çook çok güzel günlerinz olacak inşallah üzülme bugünlerin acısını çıkaracaksınız inşallah

İyi aksamlar kızlar balayından bir adet yeni gelin baglaniyor.... canım kurtlar.vadisi izliyor... bende yazayim dedim. Çok iyiyim.çok şükür merak etmeyin beni diye yaziyorum seviyorum sizleri özledim kocAman opuldunuz

Iyi aksamlar hum cok sevindim kuzum Allah mutulugunu daim etsin

Kizlar bir adet yeni evli biri geldi.Rabbimin huzurunda bir saat once evlendim. Cep telefonum bozuldu tum numaralarim silindi.veee hepinizi coook ozledimki ben

İyi aksamlar kızlar balayından bir adet yeni gelin baglaniyor.... canım kurtlar.vadisi izliyor... bende yazayim dedim. Çok iyiyim.çok şükür merak etmeyin beni diye yaziyorum seviyorum sizleri özledim kocAman opuldunuz

hüüüüümmmmm hoşgeldin yeni geliniiimm canparesiyle evlenmiş deee 4 gün olmuuuşşş

arada kaç gel buralara özledik seni

bircan kız biz senle aynıyız heee

bende yaptırmaya karar verdim sanırsam öyle renkli koca dantelli nakışlı değil ama beyaz alpaka kumaşa minik dantelli nasıl olur:26:

Canım ben sana izinden döndüğümde foto çekeceğim bir bakarsın ona göre yaptırırsın..

Hüm hoşgeldin 5 günlük taptazecik gelin

Iyi aksamlar hum cok sevindim kuzum Allah mutulugunu daim etsin

Kizlar bir adet yeni evli biri geldi.Rabbimin huzurunda bir saat once evlendim. Cep telefonum bozuldu tum numaralarim silindi.veee hepinizi coook ozledimki ben

Hayırlı olsun canım benim Hep mutlu ol...

Günaydın canım ne haber okuduğuma göre tatile gidiveriyomuşsun ne kadar kalıverecen :26::26::26::26:

İylik canım koşturuyorum Sen nasılsın?

Evet eşimin memleketine gidiyoruz bir hafta kalıcaz 3 haziran iş başı deniz kum güneş diyemeyeceğim ama yeşillik temiz hava ve güneş iyi gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…