İylik canım koşturuyorumSen nasılsın?
Evet eşimin memleketine gidiyoruz bir hafta kalıcaz 3 haziran iş başı deniz kum güneş diyemeyeceğim ama yeşillik temiz hava ve güneş iyi gelecek
Günaydın herkese hayırlı cumalar
Kuzum ben izne ayrılacam sen işbaşı yapcen o saman balayından sonra görüşüverecez
Hoşgeldin hayırlı cumalar
aaa senin 14 gün kalmışo zaman sana şimdiden kocaman mutluluklar
Düğün telaşı karışıklıklar falan hiç birşeyi kafana takma ve anı yaşa bak benim 5 ay oldu hala düğün fotolarına bakıp tekrar aynı günü yaşamak istiyorum
Canlarım bana ilk dans için türkçe ne parça önerebilirsiniz bi o kaldı ayarlayımda salona gidip verecem:26::26::26::26:
Canım ben Rafet El Roman - Ömrümün sahibi yapmıştım.
Evet canım öle yapacam inşallah şu haftasonunu halledersek mutfak yerleşecek çeyiz yerleşecek yorucu bir haftasonu olacak:18::18::18:
Tşkler canım amin inşallah
Canım çeyiz yerleşirende her kafadan bir ses çıkıyor senin ailen sen ne dersen yapıyorda karşı taraf için mutlaka bilmiş birileri çıkıyor sakın gerilme derim tamam de geç sonra istediğin herşeyi kafana göre yerleştirip kendi düzenini kuracaksın zaten
Canlarım bana ilk dans için türkçe ne parça önerebilirsiniz bi o kaldı ayarlayımda salona gidip verecem:26::26::26::26:
Günaydddddddınlar kiiiiii
mavişş benim ilk dansın bora öztoprak seni seviyorum oldu ardından eşim istemişti mustafa ceceli sevgilim ve pasta sonrası da özdemir erdoğan bana ellerini ver göktan gözbebeğimde güzel oluyor pasta müziği de oya bora sevmek zamanı
şimci ortalık sakinken sorayım siz gelince cevap yazın emi canlarım
mutfak takımı yaptırdınız mıııı :26:
yani böyle bi köşesinde danteli olan peçetelerden kenarları dantel masa örtüsü buzdolabı örtüsü falan olan takımlar var ya onlardan bahsediyorum
almadıysanız veya yaptırmadıysanız mutfağınzda raflarda ne var :44: bu kısım evliler içindi farketmişsinizdir zati
Evet canım öle yapacam inşallah şu haftasonunu halledersek mutfak yerleşecek çeyiz yerleşecek yorucu bir haftasonu olacak:18::18::18:
Tşkler canım amin inşallah
Canım çeyiz yerleşirende her kafadan bir ses çıkıyor senin ailen sen ne dersen yapıyorda karşı taraf için mutlaka bilmiş birileri çıkıyor sakın gerilme derim tamam de geç sonra istediğin herşeyi kafana göre yerleştirip kendi düzenini kuracaksın zaten
7hüüüüümmmmmmmmmmmm yazılarıma dayanamadın geldin dimiİyi aksamlar kızlar balayından bir adet yeni gelin baglaniyor.... canım kurtlar.vadisi izliyor... bende yazayim dedim. Çok iyiyim.çok şükürmerak etmeyin beni diye yaziyorum seviyorum sizleri özledim kocAman opuldunuz
Iyi aksamlar hum cok sevindim kuzum Allah mutulugunu daim etsin
Kizlar bir adet yeni evli biri geldi.Rabbimin huzurunda bir saat once evlendim. Cep telefonum bozuldu tum numaralarim silindi.veee hepinizi coook ozledimki ben
günaydınn kızlarrr
hayırlı cumalarrr :26:
dün için hepinize çok teşekkür ederimm, toparladım kendimii iyiyimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?