'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Canlarım bana ilk dans için türkçe ne parça önerebilirsiniz bi o kaldı ayarlayımda salona gidip verecem:26::26::26::26:

Günaydın herkese hayırlı cumalar

Hoşgeldin hayırlı cumalar

Kuzum ben izne ayrılacam sen işbaşı yapcen o saman balayından sonra görüşüverecez

aaa senin 14 gün kalmış o zaman sana şimdiden kocaman mutluluklar

Düğün telaşı karışıklıklar falan hiç birşeyi kafana takma ve anı yaşa bak benim 5 ay oldu hala düğün fotolarına bakıp tekrar aynı günü yaşamak istiyorum

Evet canım öle yapacam inşallah şu haftasonunu halledersek mutfak yerleşecek çeyiz yerleşecek yorucu bir haftasonu olacak:18::18::18:
Tşkler canım amin inşallah

Evet canım öle yapacam inşallah şu haftasonunu halledersek mutfak yerleşecek çeyiz yerleşecek yorucu bir haftasonu olacak:18::18::18:

Canım çeyiz yerleşirende her kafadan bir ses çıkıyor senin ailen sen ne dersen yapıyorda karşı taraf için mutlaka bilmiş birileri çıkıyor sakın gerilme derim tamam de geç sonra istediğin herşeyi kafana göre yerleştirip kendi düzenini kuracaksın zaten

maviiş kuzum cok az kaldıııı güp güp güp heyecan var mııı
bende ceyiz sermeyi cok istiyorum ama o laflar sözler cıldırabilirim sanırım :18::18:

birde nilüfer-ta uzak yollardan dinlesene güzel parcadır.
yada pervane diye bir parça vardı .

bircan ben sana dün günaydın dedim birde baktım ki sen evliler topiğindesinn

Tamam canım elimden geldiğince sakin olacam güzel olacak herşey halledecez tamam deyip geçecem ondan sonra isteiğime göre düzenlicem

Günaydddddddınlar kiiiiii

Canlarım bana ilk dans için türkçe ne parça önerebilirsiniz bi o kaldı ayarlayımda salona gidip verecem:26::26::26::26:

mavişş benim ilk dansın bora öztoprak seni seviyorum oldu ardından eşim istemişti mustafa ceceli sevgilim ve pasta sonrası da özdemir erdoğan bana ellerini ver göktan gözbebeğimde güzel oluyor pasta müziği de oya bora sevmek zamanı

Oda güzel canım değişik duyulmayan güzel aradım ama bulamadım o yüzden mustafa ceceli sevgilim olacak büyük ihtimal

2013 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

beynelminel : 24 Mayıs 2013 Kına
:123:25 Mayıs 2013 Düğün .....................1 ... :123:

sebebiumut : 24 Mayıs 2013 Kına
:123:25 Mayıs 2013 Düğün .....................1 ... :123:

kardeIen : 5 Haziran 2013 Kına
:123:07 Haziran 2013 Düğün .....................14 ... :123:

_meLinDa_ : 20 Haziran 2013 Kına
:123:22 Haziran 2013 Düğün .....................29... :123:

sinlev : 21 Haziran 2013 Kına

susu_ : 20 Haziran 2013 Kına

oslemys_ :22 Haziran 2013 Kına
:123:23 Haziran 2013 Düğün .....................30... :123:

ce_ce :26 Haziran 2013 Kına
:123:29 Haziran 2013 Düğün .....................36... :123:

gevezek :29 Haziran 2013 Kına
:123:30 Haziran 2013 Düğün .....................37... :123:

Sadece_Askiim :30 Haziran 2013 KIna
:123:4 Temmuz 2013 Düğün .....................41... :123:

boylesine : ?? Temmuz 2013 Kına
:123: 23 Temmuz 2013 Düğün .....................60 ... :123:

hande_buse88 : 16 Ağustos 2013 Kına
:123:17 Ağustos 2013 Düğün .....................85 ... :123:

xcvbnm : 23 Ağustos 2013 Kına
:123:24 Ağustos 2013 Düğün .....................92 ... :123:

röfleli kedi: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................100... :123:

kirmiizi: 31 Ağustos 2013 Kına
:123:01 Eylül 2013 Düğün .......................100... :123:

engineerelif: 16 Eylül 2013 Kına
:123:21 Eylül 2013 Düğün .......................120...:123:

bende yaptırmadım diye biliyordum ama annem sağolsun yaptırmış bende raflara da serdim masama da çok da güzel durdu hiç aklıma gelmezdi kullanacağım ama baya da güzel gözüküyor hoşuma gitti yani

dilaaaa ağlama ama yanişanlında böyle olsun istememiştir bak ne güzel artık daha yakın olacaksınız rahat rahat konuşabileceksiniz güzel şeyler düşün sen hep

günaydınn kızlarrr
hayırlı cumalarrr :26:
dün için hepinize çok teşekkür ederimm, toparladım kendimii iyiyimmm

herkese güüünaaayyyydıııııınnn
mutlu huzurlu sağlıklı bir gün geçirmek dileğiyle,
ben alerjiyla başladım güne acayip oda spreyi kokuyor sınıf nası kaşınıyo burnuuummm bu aradaaa gelinliğimin son haline bakar mısınız gelincikleriiiimm galiba biraz daha iyi oldu bu kez

haticeeemmm kınaya hazırlanıyordur şimdii çok mutlu olsun inşallah

mavişim biz de ömrümün sahibi ile dans etmeyi düşünüyoruz, seven ne yapmaz ve pervane de adaylar arasnda

yenilerden ben de romantik şarkı bulamadım ne varsa eski şarkılarda var incesaz- med cezir var bi de ama enstrümantal biraz ağır olabilir o yine de yemekli falan olacaksa düğünün o sırada çalabilirsiniz

Bircanım öncelikle iyi tatiller diyoruuum bol bol geziiin dinlenin ortamınız havanız değişsiinnn

vee ev yerleştirme konusunda ben de çok kaygılıyım iki hafta sonra falan bizim de ev yerleştirilcek inşallah, ben de hiç sevmem ev düzenine yorum yapılmasını ev temizliğinde bile gerilmiştim ki sadece annem ve bi arkadaşım vardı
artık görmezden gelcem herşeyi heveslerine göre yerleştirsinler annemler ben ramazan boyunca evi yerleştrrm tekrar yavaş yavaş

İyi aksamlar kızlar balayından bir adet yeni gelin baglaniyor.... canım kurtlar.vadisi izliyor... bende yazayim dedim. Çok iyiyim.çok şükür merak etmeyin beni diye yaziyorum seviyorum sizleri özledim kocAman opuldunuz
7hüüüüümmmmmmmmmmmm yazılarıma dayanamadın geldin dimi
herşeyin yolunda olmasına ve iyi olmana çok sevindim.
çok özlendin
Iyi aksamlar hum cok sevindim kuzum Allah mutulugunu daim etsin

Kizlar bir adet yeni evli biri geldi.Rabbimin huzurunda bir saat once evlendim. Cep telefonum bozuldu tum numaralarim silindi.veee hepinizi coook ozledimki ben

canım haticemmmmmmmmmm Rabbim daim etsin . 1 günün var

günaydınnn hav ar yuuu

mutfak takımıyla ilgili olarak yaptırmaya karar verdim ben bircanım senden foto beklicem ama ne renkti seninki:26:

bide dmiştim ya biz senle aynıyız diye benim nişanda ilk dans şarkımdı ömrümün sahibi

o da aynımışşş

ben hala ayılamadım bugünn rüya gördüm tüm gece boyunca uyanıp uyanıp aynı rüyayı görmekten nefret ediyorum ya hala etkisindeyim :18:

hayır olsun diyim de önce sonna annatayım size de :26:

düğün günümmüş ama kimse beni ne kuaföre götürüyor ne bi hazırlık herkes kendisi hazırlanıyor ben akşama kadar oturuyorum evde sonra akşam üzeri duşa girip çıkıyorum kimse beni hazırlamıcak heralde deyip gelinliğimi giyiyorum

o da tam istediğim gibi olmamış ama asıl saçlarıma bakıyorum duştan çıkmışım ıslak saat akşam 8 olmuş

sonra saç köpüğüyle saçlarımı kıvırcık yapıyorum duvağımı takıyorum derken beni almaya geliyorlar ama uçakla gelmişler uçakta bizim evin önüne inmiş

hee demek ki uzaktalarmış ondan beni kuaföre götürmemişler diyorum bekleyin geliyorum diyorum içeri setimi takmaya gidiyorum setin küpelerini ararken uçak kalkıyorrr gidiyor

koşup bakıyorum herkes gitmiş evden bi ben bi de komşumuz kalmış ona rica ediyorum beni düğün yerine götür die tamam diyor kaç dk sürer diyorum 550 km diyor

o şokuda atlatıp ayakkabılarımı aramaya başlıyorum ama gelin ayakkabısı alınmamış bana

evden giyerim diyorum uygun ayakkabılar var ama bulamıyorum onları üzerimde gelinlik dolanıyorum öyle o sırada elif arıyor açamıyorum mesaj atıyorum yoğunum arıcam ben seni diyorum sonra aslı arıyor hatta tele aslıcıkım diye kayıt etmişim ama onu da açamıyorum oturup ağlıyorum saatlerce

tüylerim diken diken oldu inşAllah hayır olur ama çok korktum

Son düzenleme:
Günaydınlllaaarrrr

Bugün Cumaaaaa
Şafak saydığımda Cuma günleri çok mutlu oluyordum, hafta sonu 2 günde çarçabuk geçiyodu çünküüüü
Şimdi de hafta sonu cantanecikle geçiriciiiizzz diye mutluyuummmm

Gerçi pazar çalışıyorum ama olsun
Annişler bize kahvaltıya gelecek yarın
Biz çağırdıııkkk

Evet kızlar hepinizi ayrı ayrı öpüyoruuummmm
Ve bugün Cuma olması hasebiyle ve ayrıcana arkadaşımızın ihtiyacı olması hasebiyleee dua kampanyası başlatıyoruuummmmm
Şimdi şu an Dilamızın nişanlısının hayırlısıyla iş bulması ve onların hemencecik mutlu Aşk yuvalarına girmeleri için dua edin bakiiimmmm
3 ihlas, 1 fatiha okuyup 'püüüffff' yapıp gönderin onlara kiiii ulaşsııınnnnnnn

hüm gelmişş maşallah pek de mutlu gördüm Allah dait etsin

sonnaaa hatice gelmişşşşş evlenmiş hattaaa bugün de kınası varrrrr

gönlüne göre olur inşAllah

dilamikkkk seviyom kiii

aslıcıkım :18::18:

elif de gelsinnn

rüyama bi el atıverin korkuyom halaaaa :18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…