günaydın kızlar
hayırlı cumalar
dün arayacaktım seni ama sonra yalnız kalman daha iyi olur diye düşündüm :26:
günaydınnnhav ar yuuu
mutfak takımıyla ilgili olarak yaptırmaya karar verdim benbircanım senden foto beklicem ama ne renkti seninki:26:
bide dmiştim ya biz senle aynıyız diye benim nişanda ilk dans şarkımdı ömrümün sahibi
o da aynımışşş
ben hala ayılamadım bugünnrüya gördüm tüm gece boyunca uyanıp uyanıp aynı rüyayı görmekten nefret ediyorum ya hala etkisindeyim :18:
hayır olsun diyim de öncesonna annatayım size de :26:
düğün günümmüş ama kimse beni ne kuaföre götürüyor ne bi hazırlık herkes kendisi hazırlanıyor ben akşama kadar oturuyorum evde sonra akşam üzeri duşa girip çıkıyorum kimse beni hazırlamıcak heralde deyip gelinliğimi giyiyorum
o da tam istediğim gibi olmamış ama asıl saçlarıma bakıyorum duştan çıkmışım ıslak saat akşam 8 olmuş
sonra saç köpüğüyle saçlarımı kıvırcık yapıyorum duvağımı takıyorum derken beni almaya geliyorlar ama uçakla gelmişleruçakta bizim evin önüne inmiş
hee demek ki uzaktalarmış ondan beni kuaföre götürmemişler diyorum bekleyin geliyorum diyorum içeri setimi takmaya gidiyorum setin küpelerini ararken uçak kalkıyorrr gidiyor
koşup bakıyorum herkes gitmiş evden bi ben bi de komşumuz kalmış ona rica ediyorum beni düğün yerine götür die tamam diyor kaç dk sürer diyorum 550 km diyor
o şokuda atlatıp ayakkabılarımı aramaya başlıyorum ama gelin ayakkabısı alınmamış bana
evden giyerim diyorum uygun ayakkabılar var ama bulamıyorum onları üzerimde gelinlik dolanıyorum öyle o sırada elif arıyor açamıyorum mesaj atıyorum yoğunum arıcam ben seni diyorum sonra aslı arıyor hatta tele aslıcıkım diye kayıt etmişim ama onu da açamıyorum oturup ağlıyorum saatlerce
tüylerim diken diken oldu inşAllah hayır olur ama çok korktum
hayrolsun pınartoşş
ama bence ayakların dışarda kalmış gibi geldi banaaa
ama çok korkkuçtuuu
sadece ayaklar diil bence heryerim açıkta kalmış sanırsam
Pınarııımmmm rüyalarının prensesi benüümmm demeekkkk
Kuzum bende düğün yaklaştıkça görmüştüm böyle rüyalar
Aynen snein gbi terlikle kalıyorum, kuaföre gidemiyorum gibi şeyleeerrr
Uçak mesela balayına uçakla gidecekseniz ondan olabilir belki..
Bilinç altın konuşmuuuşş benceee
Sıkma bakem sen canınıııı
Demek müsait değilim yazdın banaaaaaaaa
Günaydınlllaaarrrr
Bugün Cumaaaaa
Şafak saydığımda Cuma günleri çok mutlu oluyordum, hafta sonu 2 günde çarçabuk geçiyodu çünküüüü
Şimdi de hafta sonu cantanecikle geçiriciiiizzz diye mutluyuummmm
Gerçi pazar çalışıyorum ama olsun
Annişler bize kahvaltıya gelecek yarın
Biz çağırdıııkkk
Evet kızlar hepinizi ayrı ayrı öpüyoruuummmm
Ve bugün Cuma olması hasebiyle ve ayrıcana arkadaşımızın ihtiyacı olması hasebiyleee dua kampanyası başlatıyoruuummmmm
Şimdi şu an Dilamızın nişanlısının hayırlısıyla iş bulması ve onların hemencecik mutlu Aşk yuvalarına girmeleri için dua edin bakiiimmmm
3 ihlas, 1 fatiha okuyup 'püüüffff' yapıp gönderin onlara kiiii ulaşsııınnnnnnn
Pınariskoskoviçç rüyan hayır olsun..
bende evlenmeye yakın cok kafaya takıgım icin abuk sabuk rüyalar görürdüm.. bence altında bir sebep arama cünkü uykuda bile beyin işliyor rahat uyku düzeni yok maalesef. evlenene dek.
dila ayakların acıkta kalmıs demiş ama bence popon açıkta kalmış
hem aslıcıkın seni aramış niye acmadın bakimmmmmmmkuzum benim ya. rahat ol hersey güzel olacak
yazmaya utandımm doğrusunuuu
pınartoşş stres yapıyosun yaa onlar karışık bi şekilde rüyana yansımışş
Kızlar Hatice için de dua edelimkorkuları aşkına yenilsin ve su gibi aksın ilk gün onun için
*
dilam burhanının cabuk dagılmasına sevindimfındık kurdum
elifmuuuuuuu dua kampanyası mı olurtöbe bismillah çağla gelsin sana sorar
tüm gece boyunca bu rüyayı gördüm ama ne nişanlıcanı gördüm ne annemi falan hep başka başka kişiler :18:
sende arıyosun ama ben öyle bi haldeyim ki :18:
aslı da aradı amaonu da açmadım
gelinliği atletin üstüne giymişimolmadı diyip çıkartıyorum sonra arkası fermuarlımış kapatcak kimseyi bulamıyorum
yakası çok kapalı olmuş diye zırlıyorum
korku filmi gibiydibilinç altım bana oyun oynuyuorrr
yeni gördümm bunuu
saoll elifimmm
hadi bakalımmm hep beraber dua edelimmmm :26::26::26:
hemen okuyorummmm
deli gibi koşuyodum aslıcıkım açamadım iştee
ama en büyük şok uçakla gelip beni almadan gitmeleri oldubide komşuya diyom beni düğün yerine götür 550 km var burdan senin düğün yerine diyo
töbe bismillah artık bence bana
dün gece çok olaylıydı zaten gece 3 e gelirken kalktım bu rüyayı görüyorum :18:hava alayım diye dışarı çıkayım didim
bazen böyle uyur gezer gibi olurum ben annem öyle sanmış abimi uyandırmış o da dün evinde kalmadı bizde kaldı
peşimden kalkmışlar geliyolar en son abim kendimi atcam sanmış eşofmanın paçasından bi yapıştı duurr diye bağırıyolar:60
yarım saat güldüm hallerine hava almaya çıkıyom be dedim
anneme su içirdim aklı çıkmış kadınınsu getir yüreğim oynadı diyo bide
sonra yattım rüya kaldığı yerden devam
ama en büyük şok uçakla gelip beni almadan gitmeleri oldubide komşuya diyom beni düğün yerine götür 550 km var burdan senin düğün yerine diyo
dün gece çok olaylıydı zaten gece 3 e gelirken kalktım bu rüyayı görüyorum :18:hava alayım diye dışarı çıkayım didim
bazen böyle uyur gezer gibi olurum ben annem öyle sanmış abimi uyandırmış o da dün evinde kalmadı bizde kaldı
peşimden kalkmışlar geliyolar en son abim kendimi atcam sanmış eşofmanın paçasından bi yapıştı duurr diye bağırıyolar:60
Kızlar Hatice için de dua edelimkorkuları aşkına yenilsin ve su gibi aksın ilk gün onun için
*
dilam burhanının cabuk dagılmasına sevindimfındık kurdum
burhan mıııııııııııııııı
Okuyalım belki mübarek günde kabul olur yürekten ederseeekkk
maviiş kuzum cok az kaldıııı güp güp güp heyecan var mııı
bende ceyiz sermeyi cok istiyorum ama o laflar sözler cıldırabilirim sanırım :18::18:
birde nilüfer-ta uzak yollardan dinlesene güzel parcadır.
yada pervane diye bir parça vardı .
bircan ben sana dün günaydın dedim birde baktım ki sen evliler topiğindesinn
Bircanım öncelikle iyi tatiller diyoruuum bol bol geziiin dinlenin ortamınız havanız değişsiinnn
vee ev yerleştirme konusunda ben de çok kaygılıyım iki hafta sonra falan bizim de ev yerleştirilcek inşallah, ben de hiç sevmem ev düzenine yorum yapılmasını ev temizliğinde bile gerilmiştim ki sadece annem ve bi arkadaşım vardı
artık görmezden gelcem herşeyi heveslerine göre yerleştirsinler annemler ben ramazan boyunca evi yerleştrrm tekrar yavaş yavaş
günaydınnnhav ar yuuu
mutfak takımıyla ilgili olarak yaptırmaya karar verdim benbircanım senden foto beklicem ama ne renkti seninki:26:
bide dmiştim ya biz senle aynıyız diye benim nişanda ilk dans şarkımdı ömrümün sahibi
o da aynımışşş
ben hala ayılamadım bugünnrüya gördüm tüm gece boyunca uyanıp uyanıp aynı rüyayı görmekten nefret ediyorum ya hala etkisindeyim :18:
hayır olsun diyim de öncesonna annatayım size de :26:
düğün günümmüş ama kimse beni ne kuaföre götürüyor ne bi hazırlık herkes kendisi hazırlanıyor ben akşama kadar oturuyorum evde sonra akşam üzeri duşa girip çıkıyorum kimse beni hazırlamıcak heralde deyip gelinliğimi giyiyorum
o da tam istediğim gibi olmamış ama asıl saçlarıma bakıyorum duştan çıkmışım ıslak saat akşam 8 olmuş
sonra saç köpüğüyle saçlarımı kıvırcık yapıyorum duvağımı takıyorum derken beni almaya geliyorlar ama uçakla gelmişleruçakta bizim evin önüne inmiş
hee demek ki uzaktalarmış ondan beni kuaföre götürmemişler diyorum bekleyin geliyorum diyorum içeri setimi takmaya gidiyorum setin küpelerini ararken uçak kalkıyorrr gidiyor
koşup bakıyorum herkes gitmiş evden bi ben bi de komşumuz kalmış ona rica ediyorum beni düğün yerine götür die tamam diyor kaç dk sürer diyorum 550 km diyor
o şokuda atlatıp ayakkabılarımı aramaya başlıyorum ama gelin ayakkabısı alınmamış bana
evden giyerim diyorum uygun ayakkabılar var ama bulamıyorum onları üzerimde gelinlik dolanıyorum öyle o sırada elif arıyor açamıyorum mesaj atıyorum yoğunum arıcam ben seni diyorum sonra aslı arıyor hatta tele aslıcıkım diye kayıt etmişim ama onu da açamıyorum oturup ağlıyorum saatlerce
tüylerim diken diken oldu inşAllah hayır olur ama çok korktum
Eneeeeeeeeee
Pınaaaarrr muhteşem bi tessspiiiiiiiiiiiiiiiittttt
Aslıı artık sadece özel isimleri değil, özel isimlerle cins isimleri de karıştırır olduuuuuuuu
inşallahh elifffkoviçimmm hayırlısıyla inşallahh
bu arada kv yi aradımm hayırlı olsun gözünüz aydın diee
gel kızım bi hafta sonu seninde gözün aydın dediii
bi güzelde sohbet ettikkk
hemen nişanlıya msj attım annem bile senden daha hevesli beni çağırma konusunda dieeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?