'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Bilinçaltın da başka şeyler var sanıyordum oysa beeennnn
Demek bu daha öncelikliymiş

Ayyy koptum yaaaaaaa

bilinç altımda neler var bi bilebilsemm

rüyalar olaylar olaylar dün gece çok fenaydıı

yalnız annen kendi cesaret edememiş sanırım abiyi de uyandırmışş yaa
oyy koptumm yaaaaaaaa

annem zaten çok korkar geceleri benden arada sayıklarım bağırırm falan bu sefer kalkıp kaçıyom sanmışlar

napsın kadın abimi de dürtmüş peşimden gelirken o da paçamdan tutuyo ancaa

elimden kolumdan tutsana deme

Eneeeeeeeeee
Pınaaaarrr muhteşem bi tessspiiiiiiiiiiiiiiiittttt

Aslıı artık sadece özel isimleri değil, özel isimlerle cins isimleri de karıştırır olduuuuuuuu

formdayız yineee

aslıcıkım gel annem sen gellll

Kuzum pervane nişan ilk dans müziğimdi yenileri aradım taradım bulamadım büyük ihtimal mustafa ceceli sevgilim olacak şurda 14 gün kaldı ki:18::18::18::18:

Ben buralardayım kuzum okuyorum ara sıra yazıyorum işler oluyo sonra yetişemiyorum size elifkomoviş çekik gözlüm yanaklarını mıncır mıncır yapacam seni sıkacam düğün hazırlığı son sürat devam ediyo eşyaların çoğu gitti haftasonu yerleştirme var çeyiz serme var oooo çok iş var kuzum çook

demek mutfak takımın beyaz o da aynı olacak o zamann senle

oyy beni de eşim tutsun artık yaaa

ama paçamdan tutmasın oo

hakkaten neden paçaaa

o da uyku sersemi ne bilim neden öyle yaptı

aklıma geldikçe gülüyom bende hallerine zaten sonra abimde güldü anam desen su getirin su diyo bi yanda

Allah'ım ya du abime mesaj atam bi niye paçamdan tuttun diyem

Dilamik kuzum öncelikle enişte geldi en kısa zamanda iş bulsun sizde eylülde evleniverin gari yaaa Allah sizi bi daha hiç ayırmasın
Pınartoş kesin kuzum bi yerlerin açık kalmış bende sürekli rüyalar görüyorum gece sürekli uyanıyorum

Günaydınnn fıkırdaklar Allah mutluğumuzu daim etsin hepimizinnnnn Pınar rüyan hayırlara çıksın canım arada bana da oluyor yerimden fırlıyorummm annem nişanlımı uyarıyor oğlum rüyasında konuşur mırıldamaz baya baya konuşur dioo

Mavişşş çok az kalmış düğününüze... bizim hemen bayramdan sonraki h.sonu olcakkkk

aklıma geldikçe gülüyorum insanlar bana deli diyecek yahu

İnşallah tutacak seni ve hiç bırakmayacak

Hoşgeldin canım

kızlar günaydın aşk dolu günler ve haftalar olsun

hümm gelmiş ve hemen gitmiş vuhuu yeni gelinmiz bu haftasonud ahatçecik gelin oluyormuş hade bakalım hayırlısı kuzular

dillam benim aşkım asker dönüşü 5. gününde hiç dinlenmeden iş başkı yaptı okulu bitirdi 4 hafta sonra asker oldu askerden geldi hemen işe girdi bazen keşke dinlenseydi diyordum ama dinlenemedi şimdi mayıs dönemiş gelen arkadaşlaırna yazı tatilde geçirin diyor hepside nişanlı bende kzııyorum adamlar evlencek sananne milleti ayartma hani hala kendide gezme peşinde arkadaşlarınıda gezmeye itiyor:) inşalllah nişanlıcığın hemen işe girer canım asker dönüşü değişik bir hal oluyor ilk 2 hafta farklı oluyolar yani sesiz içine kapanık sonra eski hallerine dönüyolar benim sevdicek sabırlı biri olmayı askerde öğrendi mesela :)

bu haftasonu çoook işim var nişan elbisemi alıcam pazarda aşkımlara gidiyoruz ailller konuşucak çok heyecanlıyım çok

Genç adamın biri dermiş babasına her gün;
'Benim de dostlarım var, sendeki dost gibi'
Baba, itiraz eder:
'Olmaz öyle çok dost, hakikisi belki bir, belki iki.. Fazlasını bulamazsın gerçek, hakiki...'
Devam eder durur konuşma...
Aralarında başlar bir tartışma. Karar verirler bir sınava. Dostun hakikisini anlamaya...
Bir akşam bir koyun keserler ve koyarlar çuvala. Baba der ki oğluna, 'Hadi al bu çuvalı, şimdi götür dostuna'. Çuvaldan kanlar damlamakta, Sanki öldürmüşler de bir adamı koymuşlar çuvala. Dıştan böyle sanılmakta.
Delikanlı sırtlar çuvalı, gider en iyi bildiği dostuna, çalar kapıyı. O dost, bakar ki bir çuval, hem de kanlı, Kapar hızla kapıyı delikanlının suratına, almaz içeri arkadaşını. Böylece tek tek dolaşır delikanlı kendince tanıdığı sevdiği dostlarını. Ne çare, hepsinde de sonuç aynıdır.
Evlat geriye döner. Ama içten yıkılır... Babasına dönerek; 'Haklıymışsın baba' der. 'Dost yokmuş bu dünyada ne sana, ne de bana.. Baba 'Hayır evlat!' der, benim bir dostum var bildiğim. Hadi, çuvalı al da bir kere de git ona...
Genç adam, çuvalı sırtlar tekrar. Alnından ter, çuvaldan kanlar damlar... Gider, baba dostuna. Kabul görür, sevinir.
O dost, delikanlıyı alır hemen içeri. Geçerler arka bahçeye. Bir çukur kazarlar birlikte, Çuvaldaki koyunu gömerler adam diye, Üzerine de serpiştirirler toprak. Belli olmasın diye dikerler sarımsak...
Genç adam gelir babasına; 'Baba, iste dost buymus' diye konuşunca, babası; 'Daha erken, o belli olmaz daha. Sen yarin git O'na, çıkart bir kavga, atacaksın iki tokat, hiç çekinmeden ona, işte o zaman anlaşılacak, dostun hakikisi. Sonra gel olanları anlat bana...'
Genç adam, aynen yapar babasının dediğini, maksadi anlamaktır dostun hakikisini, babasının dostuna istemeden basar iki tokadı! Der ki tokadı yiyen DOST; 'Git de söyle babana, biz satmayız sarımsak tarlasını böyle iki tokada!'

alıntıdır

Yetişti yetişti sonu Allah kerimm hiç sıkıntılar yapma az kaldı stresin bitecek inşşş

İnşallah canım şimcik patronu kandırmaya çalışıyorum ben normalde 3 haziranda izne ayrılmam lazım 17 haziranda işbaşı yapmam lazım düğünden sonra balayına gidiverecez hayırlısıyla o yüzden gelin mevlüdünü hemen 17 haziran pazartesi yapalım dedi kv 18 haziran işbaşı yaparsın onu da ayarlamak için dedim ki patroncuka 3 haziran çalışim 17 haziran çalışmayım şimdide diyom ki 3 hazirandada çalışmayım 17 hazirandada çalışmayım kandırabilecek miyim acep:18::18::18::18:

farkındayımm gizz birass sersemlemiş gibi alışamadı sivil hayata
ben de öle hiç baskı kurmuyorum hadi işe gir diee yani henüz sölemedimm
baktım çok yayıyoo baskı başlarr :86::86::86:

çok doğruu

bende hiç baskı yapmaıdm çok tesadüf oldu şaşırdım bende hoş çok düşük bir fiyata başladı sürekli aradıla ronu belki istanbul diyedir hiç başvurmadı bile biryerlere aradılar en sonda fırsatı tepmedi girdi işe ama çok çok zorlandı hiç dinlenmedi ona üzülüyorum

kızlar size bir sorum olucak nişanda takı ne oldu yani biz sevdiceğe saat takıcaaz düğündede altın takıcak babamlar cumhuriyet reşat ne şekilde oluyor bilmiyorum

oda dün bana hediye bişi takmak istediğini söledi ama ben satınca para edicek bişi istiyorum süslü bir kız değilim napsam oda haklı kendi ailesi takıcak oda bişi takmak istiyor

sizlerde bu takı mevzuları nasıl oldu ben hiç anlamıyorum ne diyorsa hayır diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…