Bilinçaltın da başka şeyler var sanıyordum oysa beeennnn
Demek bu daha öncelikliymiş
Ayyy koptum yaaaaaaa
yalnız annen kendi cesaret edememiş sanırım abiyi de uyandırmışş yaa
oyy koptumm yaaaaaaaa
Eneeeeeeeeee
Pınaaaarrr muhteşem bi tessspiiiiiiiiiiiiiiiittttt
Aslıı artık sadece özel isimleri değil, özel isimlerle cins isimleri de karıştırır olduuuuuuuu
eline koz geçti laf vurmadan durma emiii
annem zaten çok korkar geceleri benden arada sayıklarım bağırırm falan bu sefer kalkıp kaçıyom sanmışlar
napsın kadın abimi de dürtmüş peşimden gelirken o da paçamdan tutuyo ancaa
elimden kolumdan tutsana deme
Kuzum pervane nişan ilk dans müziğimdi yenileri aradım taradım bulamadım büyük ihtimal mustafa ceceli sevgilim olacak şurda 14 gün kaldı ki:18::18::18::18:herkese güüünaaayyyydıııııınnn
mutlu huzurlu sağlıklı bir gün geçirmek dileğiyle,
ben alerjiyla başladım güne acayip oda spreyi kokuyor sınıf nası kaşınıyo burnuuummmbu aradaaa gelinliğimin son haline bakar mısınız gelincikleriiiimm galiba biraz daha iyi oldu bu kez
haticeeemmm kınaya hazırlanıyordur şimdii çok mutlu olsun inşallah
mavişimbiz de ömrümün sahibi ile dans etmeyi düşünüyoruz, seven ne yapmaz ve pervane de adaylar arasnda
yenilerden ben de romantik şarkı bulamadım ne varsa eski şarkılarda var incesaz- med cezir var bi de ama enstrümantal biraz ağır olabilir o yine de yemekli falan olacaksa düğünün o sırada çalabilirsiniz
Bircanım öncelikle iyi tatiller diyoruuum bol bol geziiin dinlenin ortamınız havanız değişsiinnn
vee ev yerleştirme konusunda ben de çok kaygılıyım iki hafta sonra falan bizim de ev yerleştirilcek inşallah, ben de hiç sevmem ev düzenine yorum yapılmasını ev temizliğinde bile gerilmiştim ki sadece annem ve bi arkadaşım vardı
artık görmezden gelcem herşeyi heveslerine göre yerleştirsinler annemler ben ramazan boyunca evi yerleştrrm tekrar yavaş yavaş
Hüüümmm gelmiiişşşşş
Kız balayında vadi izlenir miiii
Kızsana ona bakiiimmmmm
Bizde ne tv ne tel vardıııı
Eneeemmm balayı bi daha gelmeeeeeezzz
Şaka bi yana, çok çok çok mutlu olun kuzumovskiiiiiii
Özlendin, kaç zamandır görüşemiyoruz biiizzzz
Haticeeemmmm ne kadar az kalmış seniiinnn ööllllleeeee
İnşAllah tüm korkularından arınırsın da harika geçer herşeyyiiinnn
Başka başkaaa kim vardııı yazacağğıımmm
Pınarııımmmm rüyalarının prensesi benüümmm demeekkkk
Kuzum bende düğün yaklaştıkça görmüştüm böyle rüyalar
Aynen snein gbi terlikle kalıyorum, kuaföre gidemiyorum gibi şeyleeerrr
Uçak mesela balayına uçakla gidecekseniz ondan olabilir belki..
Bilinç altın konuşmuuuşş benceee
Sıkma bakem sen canınıııı
Demek müsait değilim yazdın banaaaaaaaa
Özgem erken gelmiiişşşşş
Mavişim nerelerdesin sen yaaa?
Hiç katılmıyosun bizeee?
Kuzum hayır olsun rüyan bilinçaltında neler var bakalım senin neleri takıyorsun kafana
Benim mutfak takımı beyaz kardeşimden foto makinasını aldım döndüğümde çekicem senin için
Bu arada bende yazdıklarını bakıyorum bazen kendimi görüyorum
ay çok güldüm Pınay ya ben de geceleri uykumda kalkıp kapıya gidiyorum ve ağlıyorum eşime ablam anlatmıştı oda yok bişi olmaz artık ben varım demişti geçen gece bir fırlamışım yataktan zavallım neye uğradığını şaşırmış
O günden beri eli üzerimde tuvalete kalksam fırlıyo hemen ne oluyo diye
hakkaten neden paçaaa
demek mutfak takımın beyaz o da aynı olacak o zamann senle
oyybeni de eşim tutsun artık yaaa
ama paçamdan tutmasın oo
Tutacak inşallah canımm ne kaldı ki şunun şurasında 3 aycıkkk
Mavişşş çok az kalmış düğününüze... bizim hemen bayramdan sonraki h.sonu olcakkkk
demek mutfak takımın beyaz o da aynı olacak o zamann senle
oyybeni de eşim tutsun artık yaaa
ama paçamdan tutmasın oo
o da uyku sersemi ne bilim neden öyle yaptı
aklıma geldikçe gülüyom bende hallerine zaten sonra abimde güldü anam desen su getirin su diyo bi yanda
Allah'ım yadu abime mesaj atam bi niye paçamdan tuttun diyem
Günaydınnn fıkırdaklar Allah mutluğumuzu daim etsin hepimizinnnnnPınar rüyan hayırlara çıksın canım arada bana da oluyor yerimden fırlıyorummm annem nişanlımı uyarıyor oğlum rüyasında konuşur mırıldamaz baya baya konuşur dioo
maviş..
stres naynnnnnnnnnnnnnn
aklıma geldikçe gülüyorum insanlar bana deli diyecek yahu
İnşallah tutacak seni ve hiç bırakmayacak
Hoşgeldin canım
Evet kuzum çok acıcık kaldı yaa artık günler koşuyo yetişemiyorum kii
aklıma geldikçe gülüyorum insanlar bana deli diyecek yahu
İnşallah tutacak seni ve hiç bırakmayacak
Yetişti yetişti sonu Allah kerimm hiç sıkıntılar yapma az kaldı stresin bitecek inşşş
kızlar günaydın aşk dolu günler ve haftalar olsun
hümm gelmiş ve hemen gitmiş vuhuu yeni gelinmiz bu haftasonud ahatçecik gelin oluyormuş hade bakalım hayırlısı kuzular
dillam benim aşkım asker dönüşü 5. gününde hiç dinlenmeden iş başkı yaptı okulu bitirdi 4 hafta sonra asker oldu askerden geldi hemen işe girdi bazen keşke dinlenseydi diyordum ama dinlenemedi şimdi mayıs dönemiş gelen arkadaşlaırna yazı tatilde geçirin diyor hepside nişanlı bende kzııyorum adamlar evlencek sananne milleti ayartma hani hala kendide gezme peşinde arkadaşlarınıda gezmeye itiyor:) inşalllah nişanlıcığın hemen işe girer canım asker dönüşü değişik bir hal oluyor ilk 2 hafta farklı oluyolar yani sesiz içine kapanık sonra eski hallerine dönüyolar benim sevdicek sabırlı biri olmayı askerde öğrendi mesela :)
bu haftasonu çoook işim var nişan elbisemi alıcam pazarda aşkımlara gidiyoruz ailller konuşucak çok heyecanlıyım çok
Genç adamın biri dermiş babasına her gün;
'Benim de dostlarım var, sendeki dost gibi'
Baba, itiraz eder:
'Olmaz öyle çok dost, hakikisi belki bir, belki iki.. Fazlasını bulamazsın gerçek, hakiki...'
Devam eder durur konuşma...
Aralarında başlar bir tartışma. Karar verirler bir sınava. Dostun hakikisini anlamaya...
Bir akşam bir koyun keserler ve koyarlar çuvala. Baba der ki oğluna, 'Hadi al bu çuvalı, şimdi götür dostuna'. Çuvaldan kanlar damlamakta, Sanki öldürmüşler de bir adamı koymuşlar çuvala. Dıştan böyle sanılmakta.
Delikanlı sırtlar çuvalı, gider en iyi bildiği dostuna, çalar kapıyı. O dost, bakar ki bir çuval, hem de kanlı, Kapar hızla kapıyı delikanlının suratına, almaz içeri arkadaşını. Böylece tek tek dolaşır delikanlı kendince tanıdığı sevdiği dostlarını. Ne çare, hepsinde de sonuç aynıdır.
Evlat geriye döner. Ama içten yıkılır... Babasına dönerek; 'Haklıymışsın baba' der. 'Dost yokmuş bu dünyada ne sana, ne de bana.. Baba 'Hayır evlat!' der, benim bir dostum var bildiğim. Hadi, çuvalı al da bir kere de git ona...
Genç adam, çuvalı sırtlar tekrar. Alnından ter, çuvaldan kanlar damlar... Gider, baba dostuna. Kabul görür, sevinir.
O dost, delikanlıyı alır hemen içeri. Geçerler arka bahçeye. Bir çukur kazarlar birlikte, Çuvaldaki koyunu gömerler adam diye, Üzerine de serpiştirirler toprak. Belli olmasın diye dikerler sarımsak...
Genç adam gelir babasına; 'Baba, iste dost buymus' diye konuşunca, babası; 'Daha erken, o belli olmaz daha. Sen yarin git O'na, çıkart bir kavga, atacaksın iki tokat, hiç çekinmeden ona, işte o zaman anlaşılacak, dostun hakikisi. Sonra gel olanları anlat bana...'
Genç adam, aynen yapar babasının dediğini, maksadi anlamaktır dostun hakikisini, babasının dostuna istemeden basar iki tokadı! Der ki tokadı yiyen DOST; 'Git de söyle babana, biz satmayız sarımsak tarlasını böyle iki tokada!'
alıntıdır
farkındayımm gizz birass sersemlemiş gibi alışamadı sivil hayata
ben de öle hiç baskı kurmuyorum hadi işe gir diee yani henüz sölemedimm
baktım çok yayıyoo baskı başlarr :86::86::86:
çok doğruu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?