bende hiç baskı yapmaıdm çok tesadüf oldu şaşırdım bende hoş çok düşük bir fiyata başladı sürekli aradıla ronu belki istanbul diyedir hiç başvurmadı bile biryerlere aradılar en sonda fırsatı tepmedi girdi işe ama çok çok zorlandı hiç dinlenmedi ona üzülüyorum
kızlar size bir sorum olucak nişanda takı ne oldu yani biz sevdiceğe saat takıcaaz düğündede altın takıcak babamlar cumhuriyet reşat ne şekilde oluyor bilmiyorum
oda dün bana hediye bişi takmak istediğini söledi ama ben satınca para edicek bişi istiyorum süslü bir kız değilim napsam oda haklı kendi ailesi takıcak oda bişi takmak istiyor
sizlerde bu takı mevzuları nasıl oldu ben hiç anlamıyorum ne diyorsa hayır diyorum
gizz kp ler bana nişanda set taktı, babam da saat taktı nişanlıcanaa
ayrıca gelen misafirlerden bilezik, çeyrek, para fln taktılarr
onlar bilezik takıyorlarmış benim ailemde bilezik ama işlenmemiş süsüz püssüz olsun satınca değeri olsun diyorum ailem ona saat takmayı istiyor çünkü altın taksa bana takılmış olcak saat taks aonun olcak üdğünde altın takılıncada aşkımla bana kalacak borcumuzu kapatırız
saol canım buda bir fikir bende sevgilicikte hiç bişiy bilmiyoruzz :) kendi kendimize hallediyoruz kıyafetlermizi alıcaz bu hafta kimseyi karıştırmadık işimize
bide nişanın evdemi olmuştu canım senin benim evde olucakta kurdaleye gerek vamrı takı için üstümemmi iliştircekler aceba
canım yöreden yöreye değişiyo takılanlar daa
o takılanlar yine sizin oluyo ailelerin diill
nişanda bana setten hariç misafirlerden bilezik takıldı, çeyrek nişanlıya ama kv çeyreği de verdi bana bunu bozdur bileziğinin gr mını yükselt demişti meselaa
hepsi sizin oluyoo canımm
ayrıca kurdale takmadık çünkü nişanda çok takılmaz bizim buralarda genelde düğünde takılır
ama takanlar olduu
inşallahh elifffkoviçimmm hayırlısıyla inşallahh
bu arada kv yi aradımm hayırlı olsun gözünüz aydın diee
gel kızım bi hafta sonu seninde gözün aydın dediii
bi güzelde sohbet ettikkk
hemen nişanlıya msj attım annem bile senden daha hevesli beni çağırma konusunda dieeee
buhran yazcaktım dalga gecmeyin leynnnnnnnnbebeler
elif ten sonra ben başlıyormusum
*
çağlamm elif dua kampanyası baslatalım demiş de ona istinaden dedimtöbe bismillah çağla gelirse size diye
*
elif biliyorum kuzum ya takıldım..
haticeye de edelim
bilinç altımda neler var bi bilebilsemm
rüyalar olaylar olaylar dün gece çok fenaydıı
annem zaten çok korkar geceleri benden arada sayıklarım bağırırm falan bu sefer kalkıp kaçıyom sanmışlar
napsın kadın abimi de dürtmüş peşimden gelirken o da paçamdan tutuyo ancaa
elimden kolumdan tutsana deme
formdayız yineee
aslıcıkım gel annem sen gellll
Kuzum pervane nişan ilk dans müziğimdi yenileri aradım taradım bulamadım büyük ihtimal mustafa ceceli sevgilim olacak şurda 14 gün kaldı ki:18::18::18::18:
Ben buralardayım kuzum okuyorum ara sıra yazıyorum işler oluyo sonra yetişemiyorum size elifkomoviş çekik gözlüm yanaklarını mıncır mıncır yapacam seni sıkacam düğün hazırlığı son sürat devam ediyo eşyaların çoğu gitti haftasonu yerleştirme var çeyiz serme var oooo çok iş var kuzum çook
bende hiç baskı yapmaıdm çok tesadüf oldu şaşırdım bende hoş çok düşük bir fiyata başladı sürekli aradıla ronu belki istanbul diyedir hiç başvurmadı bile biryerlere aradılar en sonda fırsatı tepmedi girdi işe ama çok çok zorlandı hiç dinlenmedi ona üzülüyorum
kızlar size bir sorum olucak nişanda takı ne oldu yani biz sevdiceğe saat takıcaaz düğündede altın takıcak babamlar cumhuriyet reşat ne şekilde oluyor bilmiyorum
oda dün bana hediye bişi takmak istediğini söledi ama ben satınca para edicek bişi istiyorum süslü bir kız değilim napsam oda haklı kendi ailesi takıcak oda bişi takmak istiyor
sizlerde bu takı mevzuları nasıl oldu ben hiç anlamıyorum ne diyorsa hayır diyorum
Pınaaaarr anacım 3 ay kalmış kiiii eriyor günler eriyoooorBu arada rüyan hayır olsun inşallah bence kafan karışmış çok şey düşünmüşsün ondan olmuş Üzülmeee iyilik meleğiiii Annenler senden daha çok korkmuşlar Olaylı bi gece olmuş Ben küçükken kalkıp kapıyı açmaya zorlarmışım çoook uzun zamandır yapmıyorum öyle şeyler ilginç yaa uyku hali İlerde kocacıgın tutar sni bırakmaz bi yereeeee
Gecikmeli olarak araba konusuna yorum yapim. Korkmayın kızlar yanınızda bilen biriyle ufak ufak denemeler yapıp alıştırın kendinizi.Çok lazım oluyor babanız olur nişanlıcanlarınız kocacıklarınız olur fln... Ben ilk 1 sene stajyer kıvamındaydım hep babam yanımdaydı sonra sağolsun artık güvenince bana bıraktı. 3 yıldır annemle arabayı alıp alıp kaçıyoz bazen babam burun kıvırıyor halim yok gitmeyelim annem diyo iyi buket kalk gidiyoruz güzel oluyorVitesli kullanmak çok artistik oluyor ayrıca Benim erkek arkadaşım otomatik kullanıyo ben vitesli Evlenmeden işe girer girmez araba alalım birlikte dedik. O diyor otomatik alalım ben diyorum hayır manuel alcaz Gerçi araba borcuna girersek 2sene daha aksar evlilik ah ne zor iş yaaa Herşeyi istiyoruz hiç utanmıyoruz
onlar bilezik takıyorlarmış benim ailemde bilezik ama işlenmemiş süsüz püssüz olsun satınca değeri olsun diyorum ailem ona saat takmayı istiyor çünkü altın taksa bana takılmış olcak saat taks aonun olcak üdğünde altın takılıncada aşkımla bana kalacak borcumuzu kapatırız
saol canım buda bir fikir bende sevgilicikte hiç bişiy bilmiyoruzz :) kendi kendimize hallediyoruz kıyafetlermizi alıcaz bu hafta kimseyi karıştırmadık işimize
bide nişanın evdemi olmuştu canım senin benim evde olucakta kurdaleye gerek vamrı takı için üstümemmi iliştircekler aceba
Neler var bilmek istiyooommmmm
Pınaaaarr anacım 3 ay kalmış kiiii eriyor günler eriyoooorBu arada rüyan hayır olsun inşallah bence kafan karışmış çok şey düşünmüşsün ondan olmuş Üzülmeee iyilik meleğiiii Annenler senden daha çok korkmuşlar Olaylı bi gece olmuş Ben küçükken kalkıp kapıyı açmaya zorlarmışım çoook uzun zamandır yapmıyorum öyle şeyler ilginç yaa uyku hali İlerde kocacıgın tutar sni bırakmaz bi yereeeee
hoşgeldin Buketiiiimmm
Bizim gibi sizde herşeyi istiyooozzzzz
Araba, iki tane s4,150 ekran en konuşanından harekete duyarlısından tv
Hafta sonları ek işe çıkalım diyoruz napalım
O taksicilik de yapacak akşamları, bende Kocatepe camiinin önüne mendil açmaya
Bak bak baaakkk yaramaza bak seeeennn
Kuzum sen benim yanımda durmadın ama ben bu bebelere karşı her zaman desteğe hazırıııımmmmmmm
Edelim kuzum, inşAllah kasmaz kendiniiiiii:18:
Neler var bilmek istiyooommmmm
Ayyy 14 yazıyo Maviş yaaaa
Sana diim son 14 acayip çabuk geçiyoooo
Bir anda evli buluvereceksin kendiniiii
Gizotum hayır deme evet deee
Kuzum neden illa bozdurulacak bişii stiyosun ki, düşünsene nişan gününden sana kalan harika bi kolye olsa mesela
Anne baba çocuk vavlarından olabilirrr
Ben çok özeniyorum bu araaaaa onlara
Ömür boyu kalır hem sana, belki kızınız olur sizde kızınıza verirsiniz, gelenek halinde devam eder bence harika olur!
Bilmiyorum senin düşüncen tabii, çocukluk küpelerimle kolyemi taktılar annemler zincirle boynuma
Bilmiyorum ama en güzel hediye oydu bana!
Saklanmış yıllarca..
Taa 2-3 yaşında takıyomuşum düşünsenee
Bende kızım olursa ona vermek istiyoruuummm
Bu arada nişanda bizde karşılıklı saatleştik, ayrıca benim bileziklerimi setimi taktı ailesi
gizooott takı meseleleri pek bi sıkıcı ya
pek yardımcı olamıcam ama benim salonda olmuştu kurdele taktılar ama evde gerek olmaz diye düşünüyorum biri kıyafetine iliştirsin herkesde onun ucundan aşağı dogru takar zaten
ve ayrıca nişan yapcanız mı o zaman da mı takı olacak :44: yoksa bu söz nişan gibi mi olacak:26:
Soyunuyor muyduunnnAmanıııınnn
O daha fenaymış
biliyorum nişan ve düğünde bizim oluyor ama hani ayıp olur ondan almam die babamlar saati uygun gördüler inşallah güzel bir saat beğenirizde alırız ona
bakalım canım ne olucak nişan haftası izne çıkıcam ben yapılcak çok iş var onları halletmem lazım benimkide bilmiyor nişanda ne kadar gram bilezik takılır diye bana sordu halbuki daha 3 hafta önce ablası nişanlandı ben görsel bişide istemyorm takmıcam çünkü altın
verdiğin bilgiler için ayrıca sağol canım
teşekkür ederim kuzummmm
ben son zamanlarda başladım böyle ilginç şeylere :18: bak şimdi hatırladım geçen gece de soyunurken buldum kendimi
yatağın içinde oturmuş soyunuyordum toparladım kendimi uyudum tekrar
uyku yaro ölüm hali derler ama biz daha çok canlanıyoz heralde uykuda
15 gün sonna abim evlencek benim tam 3 ayım varhem duygusalım hem heyevanlı hem mutluyum hem huzursuz
karmakarışığım
başka da bişi yok
teşekkür ederim kuzummmm
ben son zamanlarda başladım böyle ilginç şeylere :18: bak şimdi hatırladım geçen gece de soyunurken buldum kendimi
yatağın içinde oturmuş soyunuyordum toparladım kendimi uyudum tekrar
uyku yaro ölüm hali derler ama biz daha çok canlanıyoz heralde uykuda
Hoşbulduk Elifimmm
Valllaa iyi düşünmüşsünüz başka yolu yok boyuna istiyoruzBiz de bi B planı düşünelim bu iş için
Ben de iphone istiyorumBnimki bi tane iphone verdi bana ama bozdum geri verdim bozuldu bu al ddm
İphone 4 ler baya ucuzladı 900-1000 arası. 4s le çok belirgin fark yok diyorlar ama
Bi ara niyetlendim alayım dedim sonra mecbur vazgeçtim
Sınavlardan sonra staja başlıcam bi şirkette. Ona uygun kıyafetler de almam gerek
Hangi birini yapıyım yaaaaa
Benim derdime bak hele ya
Sanki dünyanın yükü üstümde
Neyse şükrediim
bu fikri çok sevdim elüf saolasın çook çook saol kafa karışıklığı yaşıyorum ne olucak die nişanda kaşrılıklı saatleşmeyyim dedimbenimki bana saat almıştı bide askerden gelince yine güzel saat aldı çok para verdi bidaha almasın o yüzden :)
o zaman şu kararı verdimn benmkine saat ve tam altın takalım
oda senin dediğin tarzda bişiler alsın bana ailesinin alacağı şeyede karışmayayım çünkü o muhabbet beni kasar inşallah konu açmazlar öle
canım isteme söz nişan üçü bir arada olucak canım bakalım ne olucak fikirleriniz için ayrıca saolun napacağımı bilmiyordum fikir oldu
babam bana herşeyiniz kendi zevk ve isteiğinize gör ekimseyi karıştırmadan halledin dedi bende öyle yapmaya çalışıyorum
heeebildiğin eşofmanı çıkartıyordum
bi evleneydim iyiydi
He bi de eşofmanı ben üstünü falan sandıydım
Ya size doyum olmuyor da benim pazartesi finallerim başlıyor
Ders çalışmam gerek
Şimdilik sizleri öpüp veda ediyoruuumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?