'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben düğün fotomu yükledim 2 tanecik var şuan elimdeee :26:

sizinde yorumlarınızı çok merak ediyorum fotoğaf çekiminde herkes kolumu falan çimdikledi yapma mı gerçek mi diye

gizz kp ler bana nişanda set taktı, babam da saat taktı nişanlıcanaa
ayrıca gelen misafirlerden bilezik, çeyrek, para fln taktılarr

gizz kp ler bana nişanda set taktı, babam da saat taktı nişanlıcanaa
ayrıca gelen misafirlerden bilezik, çeyrek, para fln taktılarr

onlar bilezik takıyorlarmış benim ailemde bilezik ama işlenmemiş süsüz püssüz olsun satınca değeri olsun diyorum ailem ona saat takmayı istiyor çünkü altın taksa bana takılmış olcak saat taks aonun olcak üdğünde altın takılıncada aşkımla bana kalacak borcumuzu kapatırız

saol canım buda bir fikir bende sevgilicikte hiç bişiy bilmiyoruzz :) kendi kendimize hallediyoruz kıyafetlermizi alıcaz bu hafta kimseyi karıştırmadık işimize

bide nişanın evdemi olmuştu canım senin benim evde olucakta kurdaleye gerek vamrı takı için üstümemmi iliştircekler aceba

canım yöreden yöreye değişiyo takılanlar daa
o takılanlar yine sizin oluyo ailelerin diill
nişanda bana setten hariç misafirlerden bilezik takıldı, çeyrek nişanlıya ama kv çeyreği de verdi bana bunu bozdur bileziğinin gr mını yükselt demişti meselaa
hepsi sizin oluyoo canımm
ayrıca kurdale takmadık çünkü nişanda çok takılmaz bizim buralarda genelde düğünde takılır
ama takanlar olduu

Son düzenleme:

biliyorum nişan ve düğünde bizim oluyor ama hani ayıp olur ondan almam die babamlar saati uygun gördüler inşallah güzel bir saat beğenirizde alırız ona

bakalım canım ne olucak nişan haftası izne çıkıcam ben yapılcak çok iş var onları halletmem lazım benimkide bilmiyor nişanda ne kadar gram bilezik takılır diye bana sordu halbuki daha 3 hafta önce ablası nişanlandı ben görsel bişide istemyorm takmıcam çünkü altın

verdiğin bilgiler için ayrıca sağol canım

Son düzenleme:
n11 de fotoğraf makinası vardı nikonun alalım mı almayalım mı derken tükendi ürün ,
ooff çok uygundu fiyat gıcık olduum yetişemediiiimm tutaydım gollarındaaaan getme deyeydiiiimmm :2::2:

Son düzenleme:

Bak bak baaakkk yaramaza bak seeeennn

Kuzum sen benim yanımda durmadın ama ben bu bebelere karşı her zaman desteğe hazırıııımmmmmmm
Edelim kuzum, inşAllah kasmaz kendiniiiiii:18:

Neler var bilmek istiyooommmmm

Ayyy 14 yazıyo Maviş yaaaa
Sana diim son 14 acayip çabuk geçiyoooo
Bir anda evli buluvereceksin kendiniiii

Gizotum hayır deme evet deee
Kuzum neden illa bozdurulacak bişii stiyosun ki, düşünsene nişan gününden sana kalan harika bi kolye olsa mesela
Anne baba çocuk vavlarından olabilirrr
Ben çok özeniyorum bu araaaaa onlara
Ömür boyu kalır hem sana, belki kızınız olur sizde kızınıza verirsiniz, gelenek halinde devam eder bence harika olur!

Bilmiyorum senin düşüncen tabii, çocukluk küpelerimle kolyemi taktılar annemler zincirle boynuma
Bilmiyorum ama en güzel hediye oydu bana!
Saklanmış yıllarca..
Taa 2-3 yaşında takıyomuşum düşünsenee
Bende kızım olursa ona vermek istiyoruuummm

Bu arada nişanda bizde karşılıklı saatleştik, ayrıca benim bileziklerimi setimi taktı ailesi

Pınaaaarr anacım 3 ay kalmış kiiii eriyor günler eriyoooor Bu arada rüyan hayır olsun inşallah bence kafan karışmış çok şey düşünmüşsün ondan olmuş Üzülmeee iyilik meleğiiii Annenler senden daha çok korkmuşlar Olaylı bi gece olmuş Ben küçükken kalkıp kapıyı açmaya zorlarmışım çoook uzun zamandır yapmıyorum öyle şeyler ilginç yaa uyku hali İlerde kocacıgın tutar sni bırakmaz bi yereeeee

Gecikmeli olarak araba konusuna yorum yapim. Korkmayın kızlar yanınızda bilen biriyle ufak ufak denemeler yapıp alıştırın kendinizi.Çok lazım oluyor babanız olur nişanlıcanlarınız kocacıklarınız olur fln... Ben ilk 1 sene stajyer kıvamındaydım hep babam yanımdaydı sonra sağolsun artık güvenince bana bıraktı. 3 yıldır annemle arabayı alıp alıp kaçıyoz bazen babam burun kıvırıyor halim yok gitmeyelim annem diyo iyi buket kalk gidiyoruz güzel oluyor Vitesli kullanmak çok artistik oluyor ayrıca Benim erkek arkadaşım otomatik kullanıyo ben vitesli Evlenmeden işe girer girmez araba alalım birlikte dedik. O diyor otomatik alalım ben diyorum hayır manuel alcaz Gerçi araba borcuna girersek 2sene daha aksar evlilik ah ne zor iş yaaa Herşeyi istiyoruz hiç utanmıyoruz

Son düzenleme:
gizooott takı meseleleri pek bi sıkıcı ya

pek yardımcı olamıcam ama benim salonda olmuştu kurdele taktılar ama evde gerek olmaz diye düşünüyorum biri kıyafetine iliştirsin herkesde onun ucundan aşağı dogru takar zaten

ve ayrıca nişan yapcanız mı o zaman da mı takı olacak :44: yoksa bu söz nişan gibi mi olacak:26:

hoşgeldin Buketiiiimmm
Bizim gibi sizde herşeyi istiyooozzzzz
Araba, iki tane s4,150 ekran en konuşanından harekete duyarlısından tv

Hafta sonları ek işe çıkalım diyoruz napalım
O taksicilik de yapacak akşamları, bende Kocatepe camiinin önüne mendil açmaya

nişanda bana set taktılar tatlım ben de set istemiyordum ama kv o zaman ince bi küpeyle bileklik alayım dedi her durumda iki masraf olacak diye birlikte bir set seçtik kullanabileceğim spor bir sey aldık.. diğer tüm takılar işlemesiz bilezik oldu..
yatırım amaçlı olsun diye
bir arkadaşım set istemedi altın bi küpe taktı nişanda kayınvalidesi set yerine bileziik yaptırdılar, kv ile konuş bence tatlım şu kadar bu kadar diye sınırlamayın ayırdıkları bütçeleri neyse onu bileziğe çevirsinler hem şimdi altın da düşük ilerde elinize gelir

Neler var bilmek istiyooommmmm

15 gün sonna abim evlencek benim tam 3 ayım var hem duygusalım hem heyevanlı hem mutluyum hem huzursuz

karmakarışığım

başka da bişi yok

teşekkür ederim kuzummmm

ben son zamanlarda başladım böyle ilginç şeylere :18: bak şimdi hatırladım geçen gece de soyunurken buldum kendimi

yatağın içinde oturmuş soyunuyordum toparladım kendimi uyudum tekrar

uyku yaro ölüm hali derler ama biz daha çok canlanıyoz heralde uykuda

Hoşbulduk Elifimmm
Valllaa iyi düşünmüşsünüz başka yolu yok boyuna istiyoruz Biz de bi B planı düşünelim bu iş için
Ben de iphone istiyorum Bnimki bi tane iphone verdi bana ama bozdum geri verdim bozuldu bu al ddm
İphone 4 ler baya ucuzladı 900-1000 arası. 4s le çok belirgin fark yok diyorlar ama
Bi ara niyetlendim alayım dedim sonra mecbur vazgeçtim
Sınavlardan sonra staja başlıcam bi şirkette. Ona uygun kıyafetler de almam gerek
Hangi birini yapıyım yaaaaa
Benim derdime bak hele ya
Sanki dünyanın yükü üstümde
Neyse şükrediim

bu fikri çok sevdim elüf saolasın çook çook saol kafa karışıklığı yaşıyorum ne olucak die nişanda kaşrılıklı saatleşmeyyim dedimbenimki bana saat almıştı bide askerden gelince yine güzel saat aldı çok para verdi bidaha almasın o yüzden :)

o zaman şu kararı verdimn benmkine saat ve tam altın takalım

oda senin dediğin tarzda bişiler alsın bana ailesinin alacağı şeyede karışmayayım çünkü o muhabbet beni kasar inşallah konu açmazlar öle

canım isteme söz nişan üçü bir arada olucak canım bakalım ne olucak fikirleriniz için ayrıca saolun napacağımı bilmiyordum fikir oldu

babam bana herşeyiniz kendi zevk ve isteiğinize gör ekimseyi karıştırmadan halledin dedi bende öyle yapmaya çalışıyorum

Son düzenleme:
teşekkür ederim kuzummmm

ben son zamanlarda başladım böyle ilginç şeylere :18: bak şimdi hatırladım geçen gece de soyunurken buldum kendimi

yatağın içinde oturmuş soyunuyordum toparladım kendimi uyudum tekrar

uyku yaro ölüm hali derler ama biz daha çok canlanıyoz heralde uykuda
[/QUOTE]

Soyunuyor muyduunnn Amanıııınnn

O daha fenaymış

takmam die düşünmee
hoş takamıyosun o ayrıı
benim setim baya ağırdı yani ben onu normalde cıkss şeedememm
salondan sonra direk çıkardım ben onlarıı ama bileziğim kaldı kv kalsın dedii
onlar gidene kadar da kolumdaydı kendimi yeni gelin gibi hissettimm :86::86::86::86::86::86:

soyundun muuu

Kız şimdiden karışmak da ne ööölleeeee
Tadını çıkarmaya başla herşeyiiinnnnn

Soyunmak mıııııı??????
Pınnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amaaannn para dediğin şey var ya gelen giden bişiii
Bende çok istiyorum, fuzuli masraflara kaçmadan ama evliliğimin ilk zamanlarının tadını da çıkararak yaşiciiiim nasipseeee

İphone sevdası oluyo bazılarında sende onlardansın galibaa
Kıyafet işi gıcık yaa, resmi tarz elbise giymek zor zanaaaaattt

Eferün kuzuuummaaaaa
Babaannemin küpeleri vardı hiç çıkarmadığııı, hep istemiştim teki bende kalsın diye
Hatıralar çok önemlidir benim için, hep özenirim dizilerde nesillerce aktarılan broşlara felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…