soyundun muuu
Kız şimdiden karışmak da ne ööölleeeee
Tadını çıkarmaya başla herşeyiiinnnnn
Soyunmak mıııııı??????
Pınnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
He bi de eşofmanı ben üstünü falan sandıydım
Ya size doyum olmuyor da benim pazartesi finallerim başlıyor
Ders çalışmam gerek
Şimdilik sizleri öpüp veda ediyoruuumm
soyunmadımmmmtam soyunmaya başlamıştım uyandım toparlayıp yattım geri
soyunmadım didim yaaaaaasoyunmaya başlamıştım sadecenek [/B]
He bi de eşofmanı ben üstünü falan sandıydım
Ya size doyum olmuyor da benim pazartesi finallerim başlıyor
Ders çalışmam gerek
Şimdilik sizleri öpüp veda ediyoruuumm
tamam önemli olan niyett soyunuyomuşsunn işteee
kızlar bişi daha sorcam klasik giyiniyor sevgilicik onujn için metal kordonlumu almalıyım bilemiyorum şu modeller nasılll bana saat konusunda yardım edin kendime güzel sade buluyom ama ne bileyim ben anlamıyorum bu işten en azından fikir ve model olsun bana benmki çok kararsız
https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Tommy-Hilfiger/TH1790728/PD
https://www.saatvesaat.com.tr/saat/Tommy-Hilfiger/TH1790769/PD
anlatacak detay yok canım.:-( hala alisamadim ben. o konuya girmeyelim daha bu sabah ilk oldu o da.kan.bile gelmedi. oldu mu olmadı mi.bilmiyorum bile. nezle.oldum çok fena 2 gün hep yattim klimalardan midir nedir yorgunluk da üstüne geldi herhalde üşüttüm daha bugün biraz iyiyimhhhüüüüümmmmmmmmmmmm
seni daha uzun süreli bekliyorumm detaylar içinnn
bu arada haticenin hepinize selamıı varr
anlatacak detay yok canım.:-( hala alisamadim ben. o konuya girmeyelim daha bu sabah ilk oldu o da.kan.bile gelmedi. oldu mu olmadı mi.bilmiyorum bile. nezle.oldum çok fena 2 gün hep yattim klimalardan midir nedir yorgunluk da üstüne geldi herhalde üşüttüm daha bugün biraz iyiyim
anlatacak detay yok canım.:-( hala alisamadim ben. o konuya girmeyelim daha bu sabah ilk oldu o da.kan.bile gelmedi. oldu mu olmadı mi.bilmiyorum bile. nezle.oldum çok fena 2 gün hep yattim klimalardan midir nedir yorgunluk da üstüne geldi herhalde üşüttüm daha bugün biraz iyiyim
Eeee ben geldim ce yapmaya nerdesiniz siz bakayım telden göremiyorum kim nerde diye
sağol canım benim.görmedim telden giriyorum.geçmişi okumaya geçersem cuma bitergeçmiş olsun kuzum
zarın esnektir hüm. onu takma kafana.
ben hergün yazdım sana gördün mü
sağol canım benim.görmedim telden giriyorum.geçmişi okumaya geçersem cuma bitereve dönünce hepsini okuyacagim.... zar esnek olunca akmayacak mi demek peki?
yok kasmiyorum canım... zaten ilk gece eve 12 de gittik denemedik bile... otele gelince de ilk safha çok.güzel.gidiyor ama.birlesmeye gelince ben korktum herhalde... yavaş yavaş olacak dedi canım.dacanımmm benimm çok geçmiş olsunnnnnnnnn üzülme lütfen alışacaksın sen de kasmıyorsun değil mi kendini dualarım seninle olacak canımm..
sağol canım benim.görmedim telden giriyorum.geçmişi okumaya geçersem cuma bitereve dönünce hepsini okuyacagim.... zar esnek olunca akmayacak mi demek peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?