'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

soyunmadımmmm tam soyunmaya başlamıştım uyandım toparlayıp yattım geri

Kız şimdiden karışmak da ne ööölleeeee
Tadını çıkarmaya başla herşeyiiinnnnn

Soyunmak mıııııı??????
Pınnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

15 gün sonna düğünümüz var ayolllll

heyecanlıyım ama kardeş gidiyor evdenn

arkasından da bennn

soyunmadım didim yaaaaaa soyunmaya başlamıştım sadecenek

He bi de eşofmanı ben üstünü falan sandıydım

Ya size doyum olmuyor da benim pazartesi finallerim başlıyor
Ders çalışmam gerek
Şimdilik sizleri öpüp veda ediyoruuumm

tamam önemli olan niyett soyunuyomuşsunn işteee

dalga mı geçiyonuz siz benle

buket hadi çucuğum sen git dersini çalış

dila sende nişanlını ara bi hadi102::102: yada forex çalış

metal kordunlu al canım nişan saati olacak bu metal olur zannımca yani biz öyle almıştık

ve bence ilki daha şık bi saat ben olsam onu tercih ederdim

Canlarımm selam Cuma vakti Haticem seni uğurlamaya geleceğimi söylemiştım bir.ömür.boyu mutlu olursun inşallah kocaman öpüyorum seni

hhhüüüüümmmmmmmmmmmm
seni daha uzun süreli bekliyorumm detaylar içinnn
bu arada haticenin hepinize selamıı varr

kızlaaarr ben geldimmmm
dilaaammm amaaaaa yeni gördüm dün kötü olmuşsun seen kıyamam kuzum ağlama seenn biraz geç oldu benimki ama yine de yazayım dedim..

kızlar hepinizi öpüyorumm..

dün gelinliğime hayran oldum istediğim gbiydi foto çektim ekleyecem şimdi sizin için

bir gün hayalimdeki gelinliği giyip salına salına ortalıklarda dolaşmayı hayal eden küçük bir prensesken şimdi büyümüş olmanın verdiği sevinç ile ne kadar prenses olabilirsem o kadar olmaya çalışacam hem de sewdiğim adamın prensesi olarak 22 haziran da salına salına dolaşıp oynayacam

ayrıca bugün perdelerimde geliyor aşk yuvamızın gelinliği

hhhüüüüümmmmmmmmmmmm
seni daha uzun süreli bekliyorumm detaylar içinnn
bu arada haticenin hepinize selamıı varr
anlatacak detay yok canım.:-( hala alisamadim ben. o konuya girmeyelim daha bu sabah ilk oldu o da.kan.bile gelmedi. oldu mu olmadı mi.bilmiyorum bile. nezle.oldum çok fena 2 gün hep yattim klimalardan midir nedir yorgunluk da üstüne geldi herhalde üşüttüm daha bugün biraz iyiyim

geçmiş olsun kuzum
zarın esnektir hüm. onu takma kafana.
ben hergün yazdım sana gördün mü

canımmm benimm çok geçmiş olsunnnnnnnnn üzülme lütfen alışacaksın sen de kasmıyorsun değil mi kendini dualarım seninle olacak canımm..

sağol canım benim.görmedim telden giriyorum.geçmişi okumaya geçersem cuma biter eve dönünce hepsini okuyacagim.... zar esnek olunca akmayacak mi demek peki?

evet
bir de illa kan bekleme bende mesela 1 çay kaşığı kadar geldi sulu o da.herkesin yapısı bir değil. kimisinin zarı doğumda acılıyormus düşün. onu takma kafana yani tadını cıkar ve dinlen bol bol.
özledim seni. nasıldı herşey içine sindi mi?

canımmm benimm çok geçmiş olsunnnnnnnnn üzülme lütfen alışacaksın sen de kasmıyorsun değil mi kendini dualarım seninle olacak canımm..
yok kasmiyorum canım... zaten ilk gece eve 12 de gittik denemedik bile... otele gelince de ilk safha çok.güzel.gidiyor ama.birlesmeye gelince ben korktum herhalde... yavaş yavaş olacak dedi canım.da çok mutluyum onunla.uyuyorum gece canım deyince hemen efendim deyip.bana sarılan sevgilim yanımda
Şu an totomun üzerine oturmak da.zorlaniyorum.

sağol canım benim.görmedim telden giriyorum.geçmişi okumaya geçersem cuma biter eve dönünce hepsini okuyacagim.... zar esnek olunca akmayacak mi demek peki?

gelmeyebilir hümmm arkadaşımın gelmemişti doktora gitmişti doğumda gelir zarın esnek demiş doktoru onu kafana takma sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…