'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

evet canım çok güzeldi kalbim.yerinden çıkacak gibiydi her.anında kına.yapılırken ağladım.çok ama evden çıkarken tuttum kendimi. otel de.çok güzel turlara gittik.manavgat a şelaleye falan gezdik.hep. tavla.oynuyoruz yeniyor hep beni

oyyy ne güzell hümmm yanında olması dimiii neden acıyor acaba belki de sorlandığı için bilemedim ben şimdi:26:

bizde seni özledik ki ama balayındasın en güzel tatilini en güzel şekilde değerlendir emii
evet canlarımm aynen öyle. azicik.burnum aksa da iki gün önce ateş im.öyle bi çıktı ki akşam 9dan sabah 8 e kadar uyudum canım.bana baktı.sardı ilik duş aldırdı bebeği gibi baktı bana o iyilestirdi beni

oyyyyy çok sevindim. maşallah. daim olsun.. kınalı kuzum benim taze gelinim
oyyy ne güzell hümmm yanında olması dimiii neden acıyor acaba belki de sorlandığı için bilemedim ben şimdi:26:

acı ya da sızı olması normal ilk hafta sızı oluyor.

harikaaaa bi şeyy yaaaa ne mutlu size kuzum en kötü günleriniz sarmaş dolaş olsun inşallahhh

oyyyyy çok sevindim. maşallah. daim olsun.. kınalı kuzum benim taze gelinim

acı ya da sızı olması normal ilk hafta sızı oluyor.

hımmm demek normal ben takmıyorum kafaya doğru mu yapıyorum yanlış mı bilmiyorum taktıkça korkcakmışım geliyor sadece düğünü düşünüyorum ilk geceyi düşünmemeye çalışıyorum umarım doğru yapıyorumdur

düşünme canım düşününce daha kötü.oluyor akisina.bırak zaten hadi yapalım.diye olan birşey değil.bi anda olabiliyor gece 5te.mesela uyanmak istemiyorsun ama seninki uyanmış bekliyor

hiççççç takma takılacak birşey değil çünkü.. sakin olup kendini kasmadıktan sonra sorun yok.. oradaki kaslarını rahat bırak..
ve sevdiğinin sana gelişini düşün kavuşmanızı.
düşünme canım düşününce daha kötü.oluyor akisina.bırak zaten hadi yapalım.diye olan birşey değil.bi anda olabiliyor gece 5te.mesela uyanmak istemiyorsun ama seninki uyanmış bekliyor

dimi 3-5 farketmiyor onlara

kendimi yarimin kollarına bırakıvercemm inşallahh yaaa ben uykumu bölemem ki çok kıymetlidir 3 5 miii

Allahım yarabbimmmm cuma vakti konuşulanlara bak sanki gece 3-5 nöbettiii erkeklerin nefsi ne kuvvetli arkadaş anlıyorum şimdi

sağol canım benim.görmedim telden giriyorum.geçmişi okumaya geçersem cuma biter eve dönünce hepsini okuyacagim.... zar esnek olunca akmayacak mi demek peki?

Kuzum üzme kendini..
Bendede oldu benzer şeyler..
Denemkten vazgeçmeyin, insan ne nasıl olacak bilemiyor bazen
Bacaklarına dikkat son hale geldiğinde, ben onları kastığımı fark ettim, bu şekilde zorlanıyodu eşim
Kendime bırak bacaklarını dedim gitttiiii

kendimi yarimin kollarına bırakıvercemm inşallahh yaaa ben uykumu bölemem ki çok kıymetlidir 3 5 miii

valla bölmesen de uykunu açtırır bir şekilde
her zaman olacak diye birşey yok
Allahım yarabbimmmm cuma vakti konuşulanlara bak sanki gece 3-5 nöbettiii erkeklerin nefsi ne kuvvetli arkadaş anlıyorum şimdi

aynen öyle.. nefisleri nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…