evet canım çok güzeldievet
bir de illa kan bekleme bende mesela 1 çay kaşığı kadar geldi sulu o da.herkesin yapısı bir değil. kimisinin zarı doğumda acılıyormus düşün. onu takma kafana yani tadını cıkar ve dinlen bol bol.
özledim seni. nasıldı herşey içine sindi mi?
yok kasmiyorum canım... zaten ilk gece eve 12 de gittik denemedik bile... otele gelince de ilk safha çok.güzel.gidiyor ama.birlesmeye gelince ben korktum herhalde... yavaş yavaş olacak dedi canım.daçok mutluyum onunla.uyuyorum gece canım deyince hemen efendim deyip.bana sarılan sevgilim yanımda
Şu an totomun üzerine oturmak da.zorlaniyorum.
gelmeyebilir hümmm arkadaşımın gelmemişti doktora gitmişti doğumda gelir zarın esnek demiş doktoru onu kafana takma sakın
ilk.başta olabilirmis o bi kaç arkadaşımda da olmuş ilk.gün agrisioyyy ne güzell hümmm yanında olması dimiiineden acıyor acaba belki de sorlandığı için bilemedim ben şimdi:26:
tamam tatlılarim.takmiyorum zaten hemen kitaba baktık.bizde çok.özlemişim.sizleri ben
evet canlarımm aynen öyle.bizde seni özledik ki ama balayındasın en güzel tatilini en güzel şekilde değerlendir emii
evet canım çok güzeldikalbim.yerinden çıkacak gibiydi her.anında kına.yapılırken ağladım.çok ama evden çıkarken tuttum kendimi. otel de.çok güzel turlara gittik.manavgat a şelaleye falan gezdik.hep. tavla.oynuyoruz yeniyor hep beni
oyyy ne güzell hümmm yanında olması dimiiineden acıyor acaba belki de sorlandığı için bilemedim ben şimdi:26:
evet canlarımm aynen öyle.azicik.burnum aksa da iki gün önce ateş im.öyle bi çıktı ki akşam 9dan sabah 8 e kadar uyudum canım.bana baktı.sardı ilik duş aldırdı bebeği gibi baktı bana o iyilestirdi beni
oyyyyyçok sevindim. maşallah. daim olsun.. kınalı kuzum benim taze gelinim
acı ya da sızı olması normalilk hafta sızı oluyor.
sağol canım.benim.:-*:-*:-*:-* kızlar bi anda.susarsam anlayin ki canım.geldioyyyyyçok sevindim. maşallah. daim olsun.. kınalı kuzum benim taze gelinim
acı ya da sızı olması normalilk hafta sızı oluyor.
düşünme canım düşününce daha kötü.oluyor akisina.bırakharikaaaa bi şeyy yaaaa ne mutlu size kuzum en kötü günleriniz sarmaş dolaş olsun inşallahhh
hımmm demek normal ben takmıyorum kafaya doğru mu yapıyorum yanlış mı bilmiyorum taktıkça korkcakmışım geliyor sadece düğünü düşünüyorum ilk geceyi düşünmemeye çalışıyorum umarım doğru yapıyorumdur
hiççççç takma takılacak birşey değil çünkü.. sakin olup kendini kasmadıktan sonra sorun yok.. oradaki kaslarını rahat bırak..hımmm demek normal ben takmıyorum kafaya doğru mu yapıyorum yanlış mı bilmiyorum taktıkça korkcakmışım geliyor sadece düğünü düşünüyorum ilk geceyi düşünmemeye çalışıyorum umarım doğru yapıyorumdur
düşünme canım düşününce daha kötü.oluyor akisina.bırakzaten hadi yapalım.diye olan birşey değil.bi anda olabiliyor gece 5te.mesela uyanmak istemiyorsun ama seninki uyanmış bekliyor
düşünme canım düşününce daha kötü.oluyor akisina.bırakzaten hadi yapalım.diye olan birşey değil.bi anda olabiliyor gece 5te.mesela uyanmak istemiyorsun ama seninki uyanmış bekliyor
hiççççç takma takılacak birşey değil çünkü.. sakin olup kendini kasmadıktan sonra sorun yok.. oradaki kaslarını rahat bırak..
ve sevdiğinin sana gelişini düşünkavuşmanızı.
dimi 3-5 farketmiyor onlara
sağol canım benim.görmedim telden giriyorum.geçmişi okumaya geçersem cuma bitereve dönünce hepsini okuyacagim.... zar esnek olunca akmayacak mi demek peki?
kendimi yarimin kollarına bırakıvercemm inşallahhyaaa ben uykumu bölemem ki çok kıymetlidir 3 5 miii
Allahım yarabbimmmm cuma vakti konuşulanlara bak sanki gece 3-5 nöbettiii erkeklerin nefsi ne kuvvetli arkadaş anlıyorum şimdi
Aslııı Hüüümmm herkes bu gece 3-5 kaderini yaşıyo galibaaa
uykunun bölünmesi dert sonra banyosu ayrı dert işkence gibi oluyordu..
ben artık rahatımuykum varrrrrrr diye zırlanıyorum
valla bölmesen deuykunu açtırır bir şekilde
her zaman olacak diye birşey yok
aynen öyle.. nefisleri nasılsa
uykunun bölünmesi dert sonra banyosu ayrı dert işkence gibi oluyordu..
ben artık rahatımuykum varrrrrrr diye zırlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?