'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hümüüümm hoşgeldin özlemişiz senii maşallah size insanın sevdiği yanında olunca her şey çabucak geçiyor
ama sen hiiç hasta olma
çok çok mutlu bir balayı geçirmeniz dileğiyle rahat ol ve tatilin tadını çıkarmaya çalış kuzucuuuumm

Bu arada hoşgeldin Sanemikooooo
Gelinliğine, kıanlıklarına bayıldım bayıldııımm:!!!
Hele hele mavi tonuuuuuu

canım hemşomm benim teşekkür ederim umarım sizin gibi musmutlu atlatırım 21 ve 22 haziranı pardon atlatırız biz iki gelin gidecez o gün özgoşum da varr kii

kuzularım ben geldim
benim bu aralar tadım yok haliyle buraya da yazasım yok, okuyom sizi ama yazcak şey bulamıom
neden böyle oldum bilmiyom, sevdiceğe de yansıyo.. onla da bozuğuz.. çok mutlu olmam gerekirken kendimi mutsuz hissediyom
hevesim kalmamış gibi.. sıkıldım çok ben
neyse geçer inşallah

hümmmm hoş geldin kuzum çok sevindim mutlu olmana.. diğer olaya gelince ona da alışacaksındır.. kızlar haklı denemeyi hiç bırakmayın, böylece soğukluk da girmez ve daha da kolay olur
inşallah balayın rüya gibi geçiyodur

gündaşım harik herşeyin çok beğendim kuzum
ben de gelinliğimi deneyeyim kilo verdim çünkü ayarlama varsa yaptıralım

Özgem sanırım sen ne yarda ne serde durumunu yaşıyorsun :18:
umarım kısa zamanda iç sıkıntılarından kurtulursun.:26:
bir de yaz bize.. içinden gelmiyorsa da anlamsız seyler yaz.. bilelim senin burda oldugunu
benim kızıl gelinim niye böyle efkarlandı yahu

hümmmmmmmm
herşeyy güzel olcakki canımmm
maşallah sevginize deee

gündaşımmm yapma ama böyle 22 haziranın en güzel gelinleri biz olacaz çünkü aşkla hazırlandık aşkla geçecek o günümüz bitsin artık istiyorsun biliyorum bitiyor bak çok az kaldı yakında aşk yuvalarımızdan haberleşcez belki balayında fırsat bulup mesajlaşcaz rüyaaa gibi geçiyor diye inşallahhh kendini üzme hadi evrene pozitif enerji gönderelimmm

kuzucann
herşeyiniz hazırken beklemek geriyodur belki senii ama sabret azıcık kaldıı
zaten burdan da sayıyoruz ya hemencik bitiyo şafaklarr
senide sinoşla burdan telli duvaklı yollicazzz, arkanızdan su dökcez gelin dedikodu yapalım diee

uykunun bölünmesi dert sonra banyosu ayrı dert işkence gibi oluyordu..
ben artık rahatım uykum varrrrrrr diye zırlanıyorum

Çok çabuk rütbelendin hemencik zırlanmaya mı başladın sennn etkisi oluyor mu ben yorgunum diye sızlandığımda bana evlenince dışarda gezelim tozalım deme ben evde kalıp vakit geçrmek istiyorum dioo

Oy kıyamam bnim yengem saçlarını kestiremiyordu abim uzun saçlı seviyor die garibim sünizit olmuştuBir müddet sonra o sa isyan bayraklarını çekti ve kestirdi

bende 2 hafta sonra kestirmiştim sanırım başka çare kalmıyor ki

*
dila hatice ne yapıyormuş nasılmış anlat birazzzzzzzz

bende 2 hafta sonra kestirmiştim sanırım başka çare kalmıyor ki

*
dila hatice ne yapıyormuş nasılmış anlat birazzzzzzzz

Hatice tedirgin olan arkadaştı heralde ben isimleri tam bilmiyorum yaa Allah yardımcı olsun inşş düşündüğü kadar olmaz

listecibaşım özgeeemm yapma böyle ya günler azaldıkça bir bıkkınlık çöküyor insanın üzerine.. günler geçse de düzenimizi kursak telaşı oluyor artık ben de öyleyim bu aralar herşey bitse de evimde uyansam dıyorum bazen.. çeyiz hazırlığı ev hazırlığı düğün gelinlik derken farkında olmadan yıpranıyourz ondan öyle hissediyorsundur iş tempon da yoğun oluyor
biraz düğün dışı bişeyler yapmaya çalış ben kendime elbise aldım mesela gelinlikçiden öyle mutlu çıkmamıştım düşün yani

bende öyleydim taaaa ki kuaförden cıkıp salona gidene kadar

sen bugün niye durgunsun bakim

aslında diilim diyodum ama sen sorunca fark ettim evet durgunumm :86::86::86:
ama bi nedeni yokk aslımmm
*
o zaman aklıma takılan bişeyi sorim sizee ??
gelinliğinizi satın mı aldınız kiraladınız mıı :44::44::44:

ben aldım dilam çünkü kiralarla çok yakındı fiyat 1500 tuttu benım gelinliğim, nasip olursa birinci evlilik yıldönümümüzde bir kez daha gıycem eşime sürpriz yapcam sonrasında ihtiyacı olan birine vermeyi ya da kuaförlerden birine satmayı düşünüyorum çünkü evde çok yer tutuyomuş

Son düzenleme:

ben satın aldım iyi ki de almışım hiç pişman değilim.. kabarık değildi benim hatırlarsan yer sorunum da yok. tarlatanı ayrıydı zaten askıda düz elbise gibi duruyor. arada giyiyorum hatta ben ona aşığımmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…