ben aldım dilam çünkü kiralarla çok yakındı fiyat 1500 tuttu benım gelinliğim, nasip olursa birinci evlilik yıldönümümüzde bir kez daha gıycem eşime sürpriz yapcamsonrasında ihtiyacı olan birine vermeyi ya da kuaförlerden birine satmayı düşünüyorum çünkü evde çok yer tutuyomuş
ben satın aldımiyi ki de almışım hiç pişman değilim.. kabarık değildi benim hatırlarsan yer sorunum da yok. tarlatanı ayrıydı zaten askıda düz elbise gibi duruyor. arada giyiyorum hatta ben ona aşığımmmmmm
bende satın alıp ilk yıl dönümünde giyerim fln die düşünyorum ama bi yandan da koca gelinliği nereye koyacağımı bilmiyorumm:44::44:
ben kabarık bişeler istiyorum çünküü
ben satın aldımiyi ki de almışım hiç pişman değilim.. kabarık değildi benim hatırlarsan yer sorunum da yok. tarlatanı ayrıydı zaten askıda düz elbise gibi duruyor. arada giyiyorum hatta ben ona aşığımmmmmm
bana her zman yıldönümü
bazalı alırsın yatagını ona koyarsın
sen görmemiş miydinaslıııım çok merak ettim ama ben gelinliğiniii:26:
moda senden sorulurresim ekler misin benım iiçiiin :21:
evet o da mantıklıı
hatta ben bi tane beğendimm
göğüs bölümü çok hoşuma gitti ama altını daha kabarık istiyorumm yükliim hemenn
Aslııı sen nerden almıştın gelinliğiniii? İzmirde whıte house güzel ama pahalı diyorlar çankaya da var mı önereceğin yerler :26:
ben orda diktirdim
çok memnun kaldım.kaliteli malzemeleri.
Senin ne kadara geldi canım yabende sevdiceğe öyle diyorum ama bakalım bu h.sonu bakacağız bizde nasipse annecikte gelcek
2500 e dikildi. fransız güpüründen
15 gün sonna abim evlencek benim tam 3 ayım varhem duygusalım hem heyevanlı hem mutluyum hem huzursuz
karmakarışığım
başka da bişi yok
teşekkür ederim kuzummmm
ben son zamanlarda başladım böyle ilginç şeylere :18: bak şimdi hatırladım geçen gece de soyunurken buldum kendimi
yatağın içinde oturmuş soyunuyordum toparladım kendimi uyudum tekrar
uyku yaro ölüm hali derler ama biz daha çok canlanıyoz heralde uykuda
heeebildiğin eşofmanı çıkartıyordum
bi evleneydim iyiydi
Canlarımm selamCuma vakti Haticem seni uğurlamaya geleceğimi söylemiştım bir.ömür.boyu mutlu olursun inşallah kocaman öpüyorum seni
Çok çabuk rütbelendin hemencik zırlanmaya mı başladın sennnetkisi oluyor mu ben yorgunum diye sızlandığımda bana evlenince dışarda gezelim tozalım deme ben evde kalıp vakit geçrmek istiyorum dioo
aslında diilim diyodum ama sen sorunca fark ettim evet durgunumm :86::86::86:
ama bi nedeni yokk aslımmm
*
o zaman aklıma takılan bişeyi sorim sizee ??
gelinliğinizi satın mı aldınız kiraladınız mıı :44::44::44:
benim bugün üniden arkadaşım geliyoooo
en son benim nişanıma geldiğinde görüşmüştükkkçok özleyikim onu
planları yaptım akşam otobüsten alıp yemeğe gidicizzz sonra gezeriz biraz sonra eve geliriz zaten abime de haber ettim git didim evinee
annemi de erkenden uyuttuk muuuuumubabbetin dibine vururuz
ama ben sabah kalkıp işe gelicemo biraz yalnız kalacak erken çıkıcam ama inşAllah daha o yeni uyandğında ben dönmüş olurum kahvaltıya dışarı mı çıksak evde mi yapsak karar veremedim :26:hazırlamak çor geliyor daa
sonra gezmeye çıkarız yine eve gelip dilanın kremalı krepinden yapıcam ona başka bişilerde
yarın akşam içinde mangal düşünüyorum
inşAllah güzel ağırlayabilirim kardeşceğizimi
heyecanlıyımmmmm
annem karışmıyor da bişiye senin misafirin dedi çıktı işin içindenevlilik içinde prova olicik nası misarfir ağırlanır prova 1 olicik bu
Canımyazdıklarını okuyunca bir güldüm sesli hemde patronda bürodaymış ne oldu diye yanıma geldi adama kekeledim resmen
Bişeyde anlatamadım
akışına bırakk pınartoş öncelikle no stres no panic
planların gayet güzell kahvaltıyı da birlikte hazırlarsınız canınız ne istersee para verme dışarda kahvaltıya
gecelik alırsın onaa
kızartma yaparsın, biber varsa közlersin fln dışardan daha güzel olurr
sora masa dururken bide kahve çakarsınız üstünee ohh
ağırlarsın hem de en güzelindenn sıkıntı yapmaa
yok canım stres yok panik yok ama heyecan var özledim çok 4 yıl çok şey paylaştık ve 1 yıl sonra ilk defa görüşücez
dedğin mantıklı canım evde kahvaltı daha iyi olacak bencedebayılırım ben közlenmiş bibeereee
ama bu akşam bi dışarda yemek yiyelim
hani bizim meşhur köftemiz var ya ondan işteee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?