'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende satın alıp ilk yıl dönümünde giyerim fln die düşünyorum ama bi yandan da koca gelinliği nereye koyacağımı bilmiyorumm:44::44:
ben kabarık bişeler istiyorum çünküü

Aslııı sen nerden almıştın gelinliğiniii? İzmirde whıte house güzel ama pahalı diyorlar çankaya da var mı önereceğin yerler :26:

aslıııım çok merak ettim ama ben gelinliğiniii:26:
moda senden sorulur resim ekler misin benım iiçiiin :
21:

aslıııım çok merak ettim ama ben gelinliğiniii:26:
moda senden sorulur resim ekler misin benım iiçiiin :
21:
sen görmemiş miydin
moda benden sorulmaz moda kişinin zevkine göre şekillenen birşey yüklemeye çalışırım geçen engineelif için denedim boyutundan kabul etmedi.

evet o da mantıklıı
hatta ben bi tane beğendimm
göğüs bölümü çok hoşuma gitti ama altını daha kabarık istiyorumm yükliim hemenn

bakalımmmmmmmmm

Kızlar tarif felan baktığımdan gelemiyorum pek, çok çok öpüyorum hepiniziii
Birazdan dışarı çıkacaz bebek ziyaretine, iyi tatilleeerrr

benim bugün üniden arkadaşım geliyoooo

en son benim nişanıma geldiğinde görüşmüştükkk çok özleyikim onu

planları yaptım akşam otobüsten alıp yemeğe gidicizzz sonra gezeriz biraz sonra eve geliriz zaten abime de haber ettim git didim evinee

annemi de erkenden uyuttuk muuuuumubabbetin dibine vururuz

ama ben sabah kalkıp işe gelicem o biraz yalnız kalacak erken çıkıcam ama inşAllah daha o yeni uyandğında ben dönmüş olurum kahvaltıya dışarı mı çıksak evde mi yapsak karar veremedim :26:hazırlamak çor geliyor daa

sonra gezmeye çıkarız yine eve gelip dilanın kremalı krepinden yapıcam ona başka bişilerde

yarın akşam içinde mangal düşünüyorum

inşAllah güzel ağırlayabilirim kardeşceğizimi

heyecanlıyımmmmm

annem karışmıyor da bişiye senin misafirin dedi çıktı işin içinden evlilik içinde prova olicik nası misarfir ağırlanır prova 1 olicik bu

ben de aldığıma hiiç pişman olmadım ama henüz giyemedim, fırsatım olmadı

heee bildiğin eşofmanı çıkartıyordum

bi evleneydim iyiydi

Canım yazdıklarını okuyunca bir güldüm sesli hemde patronda bürodaymış ne oldu diye yanıma geldi adama kekeledim resmen
Bişeyde anlatamadım

Canlarımm selam Cuma vakti Haticem seni uğurlamaya geleceğimi söylemiştım bir.ömür.boyu mutlu olursun inşallah kocaman öpüyorum seni

Hoşgeldin tazecik gelin ben yopun olduğumdan seni yakalayamadım. Kendine dikkat et çokkk öpüldün

Çok çabuk rütbelendin hemencik zırlanmaya mı başladın sennn etkisi oluyor mu ben yorgunum diye sızlandığımda bana evlenince dışarda gezelim tozalım deme ben evde kalıp vakit geçrmek istiyorum dioo

Valla bende zırlıyorum etkiside oluyo Bu arada saçını kestirenlerden biri de benim

Ben kiraladım canım yarısından fazla fark vardı zaten yerimde yok iyiki almamışım diyorum ama arada da gelinliğimi giymek istiyorum doyamadan verdim

akışına bırakk pınartoş öncelikle no stres no panic
planların gayet güzell kahvaltıyı da birlikte hazırlarsınız canınız ne istersee para verme dışarda kahvaltıya
gecelik alırsın onaa
kızartma yaparsın, biber varsa közlersin fln dışardan daha güzel olurr
sora masa dururken bide kahve çakarsınız üstünee ohh
ağırlarsın hem de en güzelindenn sıkıntı yapmaa

Canım yazdıklarını okuyunca bir güldüm sesli hemde patronda bürodaymış ne oldu diye yanıma geldi adama kekeledim resmen
Bişeyde anlatamadım

eneeem benim yüzümden olduuu

bida uyku maceralarımı annatmamam lazımmm

yok canım stres yok panik yok ama heyecan var özledim çok 4 yıl çok şey paylaştık ve 1 yıl sonra ilk defa görüşücez

dedğin mantıklı canım evde kahvaltı daha iyi olacak bencede bayılırım ben közlenmiş bibeereee

ama bu akşam bi dışarda yemek yiyelim

hani bizim meşhur köftemiz var ya ondan işteee

Pınarrrr dila ile aynı görüşteyim evde missss gb kahvaltı varkenn dışarda illaki bişey yapacaksan kahve ısmarlarsın sende

aynenn canım
akşam gidin dolanın hem hasret giderirsinizz hem oturun yemek yiyin hem de en önemli dedikoduları paylaşınn
gece devam edersinizzz
geçen gün bi duvar yazısı okudum şöle diyoduu;
telefonda 5 saat dedikodu yaptıktan sonra bi gün sonra detaylı konuşmak için buluşan kişilere kadın denir
sizinkide böle olurrr

Pınarımmmmmmmmm kardeşlik çok güzel birsey benim canciger ark. da taaaaa nerelerden düğünüm için geldi hatta 2 gün önceden gelmiş eşiyle kardesimle plan yapmıslar. bana süpriz oldu çok karşımda görünce donup kaldım.
nasıl ağladım nasıl ağladım candostum benim ya

kahvaltıyı da evde yap kuzum. dısarıda para verme.. istersen hava alsın diye gezmeye cıkarsınız
dilanın dediği gibi gecelik alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…