'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gerçekten çok hoş bi model cnm inş ucuzdur ve orta yol bulunurda alırsın bakalım yrn ben gidicem inş masraf yapıp gelmem kendime

tabiki cnm yrn dersim var orda bi aksilik çıkmazsa hemen bakarım bakamasam bile cuma yarım gün çalışcam ozaman bakarım cnm bilgilendiririm tatlım tabikide

tabiki cnm yrn dersim var orda bi aksilik çıkmazsa hemen bakarım bakamasam bile cuma yarım gün çalışcam ozaman bakarım cnm bilgilendiririm tatlım tabikide

eninde sonunda alıcam zaten cnm ben bu takımı ister burdan ister ankaradan, ne bilm satan adama güvenemem ama sana güvenirm
arkadaşm ankamall a desteğe gitmişti valla nerdeyse ona aldırcaktm hazır ankarada die:))

bugun mudoyu gördüm oda kapanıyormuş

cemre bu öyle bir geçer zamnkide karacanındı sanki model:)

cemrem güzelmiş cnm çok sen de benm gibi siyah beyaz hastasısın anlaşılan ama sofrada fln masada ok hoş durur gibime gelio,
bu arada kızlar çatal bıcaklarınızı saten mi yoksa parlak mı almayı dşünüosunuz başından beri bunu düşünüorm ben
satenler çok şık duruo ama çok çizik gösterirmiş, hisarda sordm alışveriş yaparken eğer bişi olursa garantisi var 100yıl hemen onarımını yaparz ilk günkü gibi olur dediler inanamadm aklma yatmadı pek, acaba sofrada parlayan çatal bıcaklar daha mı şık durur ki

eninde sonunda alıcam zaten cnm ben bu takımı ister burdan ister ankaradan, ne bilm satan adama güvenemem ama sana güvenirm
arkadaşm ankamall a desteğe gitmişti valla nerdeyse ona aldırcaktm hazır ankarada die:))

hallederim kuzucum ben sen merak etme yrn ögrencilerimede sorarım belki tanıdıkları falan çıkar bakarsın

Sirenaycım yemek takımın çok hoş güle güle kullan.

Teşekkürler tatlımmm
Aşkım diyo ben o siyahta yerim servis tabagında bana onda ver yemek diyo
Bunu seçmemmin nedenide siyahı sevgilimin cok sevmesi mobilyalarımız beyaz olucak zaten

bugun mudoyu gördüm oda kapanıyormuş

cemre bu öyle bir geçer zamnkide karacanındı sanki model:)

Evet cnm o model Ben aldıktan 1 hafta sonra reklamda gördüm

bnde görüp begenmiştim.d
nekdar almıştınd.d

saten hoşuma gidiyo benimde ama dedigin giib çizigi belli ediyo gecenlerde bi arkadasa yemege gittik çatalları çizikti mesela hemen dikkatimi çekti hoş durmuyo öle olmasını istemiyourm muhtemelen parlak alırım bn

şimdi satenlerdemi çizik oluyo

burdayım genl kültürümü geliştirim:):):)

kızlar saten hangisi nil geçen gün burda paylaştığımızmıydı saten byle dümdüz olansa eğer ben onları beğeniyorum ama

cemrecim çok tatlılar sonunda ekledin buraya canımcım afiyetle ye yemeklerini yiyin hattaha mutlu mesut yatak odadı modelinde paylaş emi

Ben saten sevmiyorum cnm bulaşık makinesinde deforme oluyo, durusunuda pek sevmiyrum parlak aldım ben gayette şık duruyo pek caf caflı şeyleri sevmiyorum
Kibar olsun ama modern olsun istiyorum tatlımm..

Ayıp ettin balım hemen paylaşayımmm

İşte yatak odam bu kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…