bu cnm yemek takımım bu topikte kaç kez ekledm bilmiorm ama zaten hazırda beklio:))
olurda alırsam kalite kontrolünü sana yaptırtıp kargolarm kuzum kırık çıkık göndermesnler
Eki Görüntüle 268390
berfincm valla izmittekileri bilemem ama araştırırz nolcak:)
bi yemek takımı için ankaraya hiç gitmememe rağmen çeyizcilern nerelerde oldunu bile öğrendm:))
fatoşum valla çok mutlu oldm smdi yarn gidemesende sorun deil cnm uygun olunca gider bi uğrarsn beni de bilgilendirirsn tatlm
tabiki cnm yrn dersim var orda bi aksilik çıkmazsa hemen bakarım bakamasam bile cuma yarım gün çalışcam ozaman bakarım cnm bilgilendiririm tatlım tabikide
berfincm valla izmittekileri bilemem ama araştırırz nolcak:)
bi yemek takımı için ankaraya hiç gitmememe rağmen çeyizcilern nerelerde oldunu bile öğrendm:))
fatoşum valla çok mutlu oldm smdi yarn gidemesende sorun deil cnm uygun olunca gider bi uğrarsn beni de bilgilendirirsn tatlm
eninde sonunda alıcam zaten cnm ben bu takımı ister burdan ister ankaradan, ne bilm satan adama güvenemem ama sana güvenirm
arkadaşm ankamall a desteğe gitmişti valla nerdeyse ona aldırcaktm hazır ankarada die:))
Sirenaycım yemek takımın çok hoş güle güle kullan.
bugun mudoyu gördüm oda kapanıyormuş
cemre bu öyle bir geçer zamnkide karacanındı sanki model:)
bnde görüp begenmiştim.dTeşekkürler tatlımmm
Aşkım diyo ben o siyahta yerim servis tabagında bana onda ver yemek diyo
Bunu seçmemmin nedenide siyahı sevgilimin cok sevmesi mobilyalarımız beyaz olucak zaten
Evet cnm o modelBen aldıktan 1 hafta sonra reklamda gördüm
cemrem güzelmiş cnm çok sen de benm gibi siyah beyaz hastasısın anlaşılan ama sofrada fln masada ok hoş durur gibime gelio,
bu arada kızlar çatal bıcaklarınızı saten mi yoksa parlak mı almayı dşünüosunuz başından beri bunu düşünüorm ben
satenler çok şık duruo ama çok çizik gösterirmiş, hisarda sordm alışveriş yaparken eğer bişi olursa garantisi var 100yıl hemen onarımını yaparz ilk günkü gibi olur dediler inanamadm aklma yatmadı pek, acaba sofrada parlayan çatal bıcaklar daha mı şık durur ki
cemrem güzelmiş cnm çok sen de benm gibi siyah beyaz hastasısın anlaşılan ama sofrada fln masada ok hoş durur gibime gelio,
bu arada kızlar çatal bıcaklarınızı saten mi yoksa parlak mı almayı dşünüosunuz başından beri bunu düşünüorm ben
satenler çok şık duruo ama çok çizik gösterirmiş, hisarda sordm alışveriş yaparken eğer bişi olursa garantisi var 100yıl hemen onarımını yaparz ilk günkü gibi olur dediler inanamadm aklma yatmadı pek, acaba sofrada parlayan çatal bıcaklar daha mı şık durur ki
tam kadro burdyız bi ece ve ygmur
bnde görüp begenmiştim.d
nekdar almıştınd.d
kızlar saten hangisi nil geçen gün burda paylaştığımızmıydı saten byle dümdüz olansa eğer ben onları beğeniyorum ama
cemrecim çok tatlılar sonunda ekledin buraya canımcım afiyetle ye yemeklerini yiyin hattaha mutlu mesut yatak odadı modelinde paylaş emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?