'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

yemek takımınla güzel güzel mamalar yemek nasip olur inş:)
sonra iyi uyumalar yatak odası takımında olur inş:):):)

erdimle mesajlaşıyorum bnde. çok aşka geldim yahuuu

İyiyim Gizemim dizi izliyorum bir yandan sizinle sohbet ediyorum:) Hatta yetmiyor aşkımla bile msn den yazışıyorum Kimm demiş aynı anda 2 iş yapılmaz diye ben 3 iş birden yapıorum :90::76:
Sen napıosun balımm?

sen çok amaçlısın:)

bnde 2013 / kpss ilgili netten soru çözüyorum bide msj:)

Daha önce hiç rastlamadığım bir model. Gayet hoş canım:)

Amin canımm amin

Saol tatlımmmmm benm
Saten cnm bu ben sevmiyorum saten

Evgör mobilya balım başka hiç biyerde göremedik bu modeli

Evet cnm onlarda saten çabuk çizilenler satenler cnm

yemek takımınla güzel güzel mamalar yemek nasip olur inş:)
sonra iyi uyumalar yatak odası takımında olur inş:):):)

erdimle mesajlaşıyorum bnde. çok aşka geldim yahuuu

Bizde konuşuyoruz balım erçi sabah uyandıgımız andan itibaren mesajlaşmaya başlıyoruz 6 senedir böyle

Amin cnm benim darısı hepinizin başınaaaa

bende sevdiceğimle msjlaşıyorum tv ve siz hatta banyo ve yemek bile bitti ama burda hiç eksik hissetirmedim kendimi ne mikemmel gidiyoruz bence canlar

sirenay tatlım gittiğimde sorayım ben o vakit dimi hangisi saten yada değil ama ağlarım ben bunları makineye atmam el cağızlarımla yıkarım o vakit bilemiyorum

Satenler belli edio cnm kendini parlaklardan daha mat oluyo aralarında çok fark var tatlım

Ne mükemmel insanlarız biz, elimiz çabuk hemen her işe yetişiyoruz Aslında gündüz de öyle işlerimi toparlıyorum bir yandan buraya yazıyorum
Kuzumm daha bikaç saat önce 800. sayfayı kutladık şuraya bak şimdi kaç olmuşuz, bravaaaaa:81:

biri benden mi söz etti

selamlarrrrrrrrrrrrrrrrr sineray yatak odana bayıldım tutun beni nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…