Bayıldımm bayıldımmmmm
Hakikaten sürprizin alası bu
1 senedir istiyodum ben cnm bunu. Kataloglara baktık hep aklım bundaydı bundan başkası olmaz dedim kalbim temizmişOldu sonunda Darısı hepinizin başınaaa
evgör mobilyamı canım yalnız çok harikalar ya süper bende beyaz alcam kısmetse mikkemmel süpriz
bunlarmı saten oluyor arkadaşlar
pelincim canım nasılsın bakalım
Eki Görüntüle 268448 Eki Görüntüle 268449
evgör mobilyamı canım yalnız çok harikalar ya süper bende beyaz alcam kısmetse mikkemmel süpriz
İyiyim Gizemim dizi izliyorum bir yandan sizinle sohbet ediyorum:) Hatta yetmiyor aşkımla bile msn den yazışıyorumKimm demiş aynı anda 2 iş yapılmaz diye ben 3 iş birden yapıorum :90::76:
Sen napıosun balımm?
sen çok amaçlısın:)
bnde 2013 / kpss ilgili netten soru çözüyorum bide msj:)
Daha önce hiç rastlamadığım bir model. Gayet hoş canım:)
Amin canımm amin
onu bnm beyime sormak lazımBeni alan yaşadı mı desek:86::76::76:
yemek takımınla güzel güzel mamalar yemek nasip olur inş:)
sonra iyi uyumalar yatak odası takımında olur inş:):):)
erdimle mesajlaşıyorum bnde. çok aşka geldim yahuuu
İyiyim Gizemim dizi izliyorum bir yandan sizinle sohbet ediyorum:) Hatta yetmiyor aşkımla bile msn den yazışıyorumKimm demiş aynı anda 2 iş yapılmaz diye ben 3 iş birden yapıorum :90::76:
Sen napıosun balımm?
Bizde konuşuyoruz balım erçi sabah uyandıgımız andan itibaren mesajlaşmaya başlıyoruz 6 senedir böyle
Amin cnm benim darısı hepinizin başınaaaa
bende sevdiceğimle msjlaşıyorum tv ve siz hatta banyo ve yemek bile bitti ama burda hiç eksik hissetirmedim kendimi ne mikemmel gidiyoruz bence canlar
sirenay tatlım gittiğimde sorayım ben o vakit dimi hangisi saten yada değil ama ağlarım ben bunları makineye atmam el cağızlarımla yıkarım o vakit bilemiyorum
bizde uzak oldugumuz için telefon tek iletişim aracımız
bende sevdiceğimle msjlaşıyorum tv ve siz hatta banyo ve yemek bile bitti ama burda hiç eksik hissetirmedim kendimi ne mikemmel gidiyoruz bence canlar
sirenay tatlım gittiğimde sorayım ben o vakit dimi hangisi saten yada değil ama ağlarım ben bunları makineye atmam el cağızlarımla yıkarım o vakit bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?