'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kıyamam sana cnm ama uzaktayken daha kıymetli oluyo inan bana

Ballar ben biraz oyun oynayayım stres atim
Bu hafta çok şey aldım 2 hafta bişi almıycam

erdi şey demişdi
uzaklık aşkın sigortasıdır die.
bizde öyle düşünüyoruz öyle bekliyoruz işte.
ama özlem çok oluyo 2 3 ayda bi görüşmek:S

hep öyle diolar bidaha bişi almicam diezincirlemek lazım:)
bu arada bende ev alabilirm bi ihtimal:26::26:

biri benden mi söz etti

selamlarrrrrrrrrrrrrrrrr sineray yatak odana bayıldım tutun beni nasılsınız?

Hoşgeldin balım

İyiyiz, sen nasılsın canımm?

Uzaklık aşkın sigortasıdır. Buna bende katılıyorum. Keşke bizde uzak kalabilsek, ama 2 akşamda bir görüşmek istiyor Evren Paşa. Bazen iş seyahatleri oluyor da biz de böylece reklam arası vermiş oluyoruz çiçeği burnunda ilişkimize:90:

enver paşa
hemen genel kültür bilgileri verim:) ittihat ve terakinin kurucusu
sonuç olarak savaşzamanında yurtdışına kaçıp halkının yanında olmamış

erdi gelince işte izin falan ayarlıyorum 3 4 dün dolu dolu geçiyo:)

hoşbuldum pelincimi iyiyim sağol ben sizin adreslerini msnede ekledim hiçbiriniz açık deilsiniz sanırım uzaklıklar aşkı yüceltir evet bizde sevdiceğimle normalde uzağız farklı yerlerdeyiz

sirenaycım canım verdiğini bilgiler için saol

ececik hoşgeldin tatlım

nil sen hala diziye dfaldın herhalde

befincim aşkımı 3 haftadır göremiyorum bir 4 hafta daha göremem ececik sen çok şanslısın nazar değmezsin benim sevgilim asıl asker gibi ya göremiyorum

pelincim 900ü yarın kutlarız biz sonrada cuma akşamı 1000 ohh süper gidiyoruz kızlar hergün rahat 100 sayfa devirriyoruz

Evren bebeğimm, Enver değil:)

hoşbuldum pelincimi iyiyim sağol ben sizin adreslerini msnede ekledim hiçbiriniz açık deilsiniz sanırım uzaklıklar aşkı yüceltir evet bizde sevdiceğimle normalde uzağız farklı yerlerdeyiz

hotmail olanı ekledin değil mi canım? Benim açık şuan ama... Talep gelmedi

ben kaçar gelincikler
öpüldünüz

özleyin beni

İyi geceler tatlım

Bu hızla biz evlenene kadar nolucak bakalım

ayy ortaya saten mi sade mi di bi laf atıp kaçmışım kızlar ajkum araynca hemen de geri dönmedm
gizemcm parlak olanlar böle belli edio kendini zaten normal şıkır şıkır olanlar,
satenlerse daha mat üstünde bi tortu var gibi ama çabukçiziliomus onu soruym dedm
eh bende alınca ömrlk alıym diorm ya saten dayanmaz o zman bana elde de yıkanmaz
şu fırsatmağazası sitesnden alıcam sanırm ben ya fiyatı çok çokk uygun,
hisar da ne kdr düşsse de bu kdr düşemez en fazla 710a fln düşmüş ben 490a alıcam inş eğer 12 nescafe kaşığı ve 12 dndrma kaşığıyla makarna maşasını da alınca 98tl fark ödüosn onalrı almam ama
bu 490 olan
12 ADET YEMEK KAŞIK
12 ADET YEMEK ÇATAL
12 ADET YEMEK BIÇAK
12 ADET TATLI KAŞIK
12 ADET TATLI ÇATAL
12 ADET TATLI BIÇAK
12 ADET ÇAY KAŞIK
1 ADET KEVGİR
1 ADET KEPÇE
1 ADET SERVİS KAŞIK
1 ADET SERVİS ÇATAL
1 ADET SPATULA
1 ADET ŞEKER MAŞA
bu da 588tl
12 ADET YEMEK KAŞIK
12 ADET YEMEK ÇATAL
12 ADET YEMEK BIÇAK
12 ADET TATLI KAŞIK
12 ADET TATLI ÇATAL
12 ADET TATLI BIÇAK
12 ADET ÇAY KAŞIK
1 ADET KEVGİR
1 ADET KEPÇE
1 ADET SERVİS KAŞIK
1 ADET SERVİS ÇATAL
1 ADET SPATULA
1 ADET ŞEKER MAŞA
1 ADET MAKARNA MAŞA
12 ADET NESCAFE KAŞIK
12 ADET DONDURMA KAŞIk
mercury modelinde karar kıldm kızlar milano çok sade gibi sanki
milano bu

mercury de bu

Son düzenleme:
ece msaj için 10 bekleme m lazımş burda yazim

sonunda tr var:)

Bebeğim hoşgeldin.

Bence number 1.:81:
sende mi milano diosn yani kuzu:))
aslında ben başından beri milanoyu beğeniorm ama saten almayı düşünmüştm bi zmanda o zmanda mercurynin satenini beğenmiştm açıkçası onun sateni güzel milanonunda parlağı güzel göründü gözüme,
sanırm milano parlak aliciiiimmm

gelincikler gelnce 1 mi 2 mi görüşlerinizi bildirn, ankete açtm burda hadi bakalmm

canım bende böyle sade istiyorum işte herşeyim sade olsun şıkır şıkır pek sevmiyorum çok ilerde tarzım değişirse en kokoşunu alırım ama aldıklarım göz yormasın bu gösterdiklerin çok şık canım

bu arada ben daha öncede milanoyu beğenmiştim güzel

Bebeğim ben ÇKB takımımı saten almıştım ama siz böyle söyleyince pişman oldum şimdi...:26: Erken mi davrandım acaba

Nil'cm cnm ikiside cok güzel tek fark biri 24 parça daha fazla. Ama bana kalırsa Hepsini olanı al bidaha uğraşma balım

Bebeğim ben ÇKB takımımı saten almıştım ama siz böyle söyleyince pişman oldum şimdi...:26: Erken mi davrandım acaba

aldıysan hiç pişman olma kuzum ne güzel saten saten kullanırsn sadece daha dikkatli kullanısrsn hiç bişicik olmaz:))
boşuna takma bunu kafana çok dA iyi yapmıssn
alınmıs alınmıstırrrrr)
ben smdi parlakta milanoyu aliciimm kızlar 3-3 bunu beğendiniz diğer gelncklerinde oylamasını dikkate alıcam ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…