aldıysan hiç pişman olma kuzum ne güzel saten saten kullanırsn sadece daha dikkatli kullanısrsn hiç bişicik olmaz:))
boşuna takma bunu kafana çok dA iyi yapmıssn
alınmıs alınmıstırrrrr)
ben smdi parlakta milanoyu aliciimm kızlar 3-3 bunu beğendiniz diğer gelncklerinde oylamasını dikkate alıcam ama
ecenin de oyuyla
milano 4- mercury 0 :))
size bunlarda yemek yedirmessem içim raat etmez kızlar çok emeğiniz var,,
12 kişiye kdr yolu var herkesi beklerm
burann yeri msnden çok farklı kızlar burda başladk burdan devam edelm hep, burda buluşamadığmız zamnlarda orda buluşalm bence biz gizemle öle yapıorz
diğer gelncklerinde adreslerini almak isterm hepinize adresimi özelden atıcam eklersiniz uygun olunca kablederm ben
burann yeri msnden çok farklı kızlar burda başladk burdan devam edelm hep, burda buluşamadığmız zamnlarda orda buluşalm bence biz gizemle öle yapıorz
diğer gelncklerinde adreslerini almak isterm hepinize adresimi özelden atıcam eklersiniz uygun olunca kablederm ben
o zamn senin içinde maili açarz cnm sorun deil ki:))Nil ben artık gündüzleri pek giremicem müdürümüz döndü ama hotmaili açık tutabilirim ara ara işim yokken burası çok dikkat çekio ondan istemiştim canım :44::26::26:
o zamn senin içinde maili açarz cnm sorun deil ki:))
diğer gelnciklernde msn açması yasak sanırm burdan girebiliolar artk ortu yolu bulucaz cnmcmmailleşelmmm güzelleşelimm:76:
diğer gelnciklernde msn açması yasak sanırm burdan girebiliolar artk ortu yolu bulucaz cnmcmmailleşelmmm güzelleşelimm:76:
bizim şirkette msn açılmıyor ama gmail açılıyor ki ondada msn gibi ekleme olayı var ben çoğu zaman onla konuşuyorum
kızlar msn de takılıp burayı unutmayın ben yalnız kalırım ama
sana ben kıyamam ki ececik nickine ne zman baksam o masum sevimli resmn aklıma gelio hemen bukleli saçlar
gizeem aklıma ne geldi benm hani çay setini birlkte alalm dedik yaaa
bence düdüklümüzü de birlkte alalım sende fissler istiodn öle hatırlıorm,
en ucuz bernardoda oluo cnm, 100tl de hediye çeki hep oluo o çeklerimizle de çay setini alabiliriz bence, bi taşla 2 kuşş
uzaksınız die size böle teklifler yapamıorm kızlar aklınıza başka bişicik gelmesn sizle de alışveriş yapmak isterdm yoksa ben
canım bana uyar alabilirz beraberce çok güzel olur valla bende hep beraber alışveriş yapmak isterim keşke hep beraber olsak birbimizle görüşsek
ececik haftaya 2 bu hafta değil ondan sonraki hafta görüşelim uygunsanız
o halde ben önce çatal bıcağımı hallediym gizemcm milano aşkı bir başkacanım bana uyar alabilirz beraberce çok güzel olur valla bende hep beraber alışveriş yapmak isterim keşke hep beraber olsak birbimizle görüşsek
ececik haftaya 2 bu hafta değil ondan sonraki hafta görüşelim uygunsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?