'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

12 nescafe kasığı 12 dondurma kaşğına 98 tl vermek mantklı gelmedi ama bana pelin:S
ayrı ayrı hemde daha eğlenceli bi model ve başka bi markada alabilirm o anlamda
milanonun ağırlığında nescafe içmemem dondurma yememem çok sorun olmaz bana
dondurma kuplarıma ve nescafe fincanlarıma uygun kaşıklar alıveririm balım hatta 5te birine mal ederm:81:

ecenin de oyuyla
milano 4- mercury 0 :))
size bunlarda yemek yedirmessem içim raat etmez kızlar çok emeğiniz var,,
12 kişiye kdr yolu var herkesi beklerm

Tamam o zaman, çok güzel motive ediosun yaa:81::90: Birden ısınıverdim şimdi takımıma:76:
Merakla beklioruz canımcımmm

burann yeri msnden çok farklı kızlar burda başladk burdan devam edelm hep, burda buluşamadığmız zamnlarda orda buluşalm bence biz gizemle öle yapıorz
diğer gelncklerinde adreslerini almak isterm hepinize adresimi özelden atıcam eklersiniz uygun olunca kablederm ben

nilcik 12 kişilikmi bu takımlar ki bence en güzeli milano canım süper

sen bunuda al arkandan yine bende gelcem

Nil ben artık gündüzleri pek giremicem müdürümüz döndü ama hotmaili açık tutabilirim ara ara işim yokken burası çok dikkat çekio ondan istemiştim canım :44::26::26:

Evet bitanemm haklısınn:) Olsun ama gene de bulunsun msn'ler:76::76:

Nil ben artık gündüzleri pek giremicem müdürümüz döndü ama hotmaili açık tutabilirim ara ara işim yokken burası çok dikkat çekio ondan istemiştim canım :44::26::26:
o zamn senin içinde maili açarz cnm sorun deil ki:))
diğer gelnciklernde msn açması yasak sanırm burdan girebiliolar artk ortu yolu bulucaz cnmcm mailleşelmmm güzelleşelimm:76:

o zamn senin içinde maili açarz cnm sorun deil ki:))
diğer gelnciklernde msn açması yasak sanırm burdan girebiliolar artk ortu yolu bulucaz cnmcm mailleşelmmm güzelleşelimm:76:

bizim şirkette msn açılmıyor ama gmail açılıyor ki ondada msn gibi ekleme olayı var ben çoğu zaman onla konuşuyorum

kızlar msn de takılıp burayı unutmayın ben yalnız kalırım ama

gizeem aklıma ne geldi benm hani çay setini birlkte alalm dedik yaaa
bence düdüklümüzü de birlkte alalım sende fissler istiodn öle hatırlıorm,
en ucuz bernardoda oluo cnm, 100tl de hediye çeki hep oluo o çeklerimizle de çay setini alabiliriz bence, bi taşla 2 kuşş
uzaksınız die size böle teklifler yapamıorm kızlar aklınıza başka bişicik gelmesn sizle de alışveriş yapmak isterdm yoksa ben

bizim şirkette msn açılmıyor ama gmail açılıyor ki ondada msn gibi ekleme olayı var ben çoğu zaman onla konuşuyorum

kızlar msn de takılıp burayı unutmayın ben yalnız kalırım ama

yok kız msnde takılmıyoruz tabi ki gizemcim görüşme ne zamandı kaçırdımmı?

canım bana uyar alabilirz beraberce çok güzel olur valla bende hep beraber alışveriş yapmak isterim keşke hep beraber olsak birbimizle görüşsek

ececik haftaya 2 bu hafta değil ondan sonraki hafta görüşelim uygunsanız

bu haftasonu ve 22si zamanı doluyum ben :26::26:

o halde ben önce çatal bıcağımı hallediym gizemcm milano aşkı bir başka
belki o zmana kdr düdüklünün de çay setnin de fiyatı düşer bizim için çay seti fiyatı önemli, düdüklününki zaten çok oynamaz kampanyalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…