gizeem aklıma ne geldi benm hani çay setini birlkte alalm dedik yaaa
bence düdüklümüzü de birlkte alalım sende fissler istiodn öle hatırlıorm,
en ucuz bernardoda oluo cnm, 100tl de hediye çeki hep oluo o çeklerimizle de çay setini alabiliriz bence, bi taşla 2 kuşş
uzaksınız die size böle teklifler yapamıorm kızlar aklınıza başka bişicik gelmesn sizle de alışveriş yapmak isterdm yoksa ben
hadi bakalm bekliorm kuzu:)
ececik valla sen beklesen ben bekleyemiorm kuzum:)
serbest sanayi bölgesinde polyplex firmasında satın alma departmanında cnm, tanıması biraz zor atakan hiç arkadaş edinmez çünkü bi tek iş arkadaşları işte bi de ben
sana ne oluosa bize de aynısı oluo cnm vala:)nilcim tencereler için haklısın heryerde aynı pek düşme olmaz ben hemen hemen hergün giriyorum bernardonun sitesine sende işe gidip gelirken baksan yeter çay setini bulursak hiç kaçırmayalımda o çıksın aradan
bu arada o çatal kaşı bıçak setide geldiğinde senden yorumlarını bekliyeceğim hayatım
kızlar şaka maka her sayfaya yazmaya çalışıyorum ben en çok bağımlı oldum herhalde ne oluyor bana
sana ne oluosa bize de aynısı oluo cnm vala:)
ben bi alıym sölerm gizemcm zaten alınca direk kontrol ederm garantili olduğu için hisarn mağazasndan değişimini de yaptırabilirm nasıl olsa garantili
evet hepimiz buraya bağımlı olduk geldiğim ilk zamanları hatırlıyorum burayı bulduğumda sen vardın sende yeni keşfetmiştin ama tam benim yerim demiştim yahu
süper garantisi herbişeyi varsa alırız bizde bugün yorganlarıma dokundum iyikide almışım ayy çok yumoşlar onlar nil böyle yığmak istiyorum eve çok tatlı yorganlar saol canım iyikide almışım diyorum
bende hep iyiki de almısım diorm cnm yaa
pofuduk olan herseyi severm zaten
bu akşamıda sizinle geçirdm kızlar çok da güzel oldu,yarn 3 te gidiorm o zmana kdr da freeyiz konusuruz bol bol ama çıkıcam birazdan canlarm yorulmaya başladm, son bi kez daa uyumadan da bi konusmamız var aşkmla
yarn görüşürüz bebekler kendinize çok iyi bakın öpüorm biiiiirrr bir
nilcim canım öptüm kocaman
kızlar bende kaçıyorum sevdiceğimle uyku modundan önce konuşcam msn de konuştuk yetmedi sizide öpüyorum tek tek kendinize iyi bakın hepimizin hayatı güzel mutlu geçsin canlar
hergün bir yeni çeyiz bilgisi öğrenmeye
bende hep iyiki de almısım diorm cnm yaa
pofuduk olan herseyi severm zaten
bu akşamıda sizinle geçirdm kızlar çok da güzel oldu,yarn 3 te gidiorm o zmana kdr da freeyiz konusuruz bol bol ama çıkıcam birazdan canlarm yorulmaya başladm, son bi kez daa uyumadan da bi konusmamız var aşkmla
yarn görüşürüz bebekler kendinize çok iyi bakın öpüorm biiiiirrr bir
nilcim canım öptüm kocaman
kızlar bende kaçıyorum sevdiceğimle uyku modundan önce konuşcam msn de konuştuk yetmedi sizide öpüyorum tek tek kendinize iyi bakın hepimizin hayatı güzel mutlu geçsin canlar
hergün bir yeni çeyiz bilgisi öğrenmeye
Ececimm burdayımm ben canım, ama yavaş yavaş çıkayım diyorum. Bütün gün PC başında yetmezmiş gibi evde de aynenTek fark evde yatıyorum:86::90:
bnde en yakın arkaşımı kaybettim
kaybettim derken görüşüp konuşmuyruz:S
bu yüzdndir belki bu topikte olmam
seviorum sizleri:s
Kızlarrr saçmalamayınn siz üzerinize düşeni yapmışsınızzz
Dönmemeleri onların çocuklugu ayrıca siz iyi düşünüp onlara zarar vermemişsiniz gerçek arkadaş kötü gündede yanınızda olur. Size destek çıkar.
Çok güzel bi söz var
3 çeşit dost vardır..
Birincisi Ekmek gibidir hergün ararsın
İkincisi ilaç gibidir lazım olunca ararsın
Üçüncüsü mikrop gibidir o seni arar bulur..
Bakın kızlar benim arkadaş sandıklarım hep beni arkamdan vurdu. Hiç birisine güvenemiyorum artık. Sevgilim yetio. Belkide hayırlısı budur.
Kimse kimseye zorla bişi yaptırmak zorunda değildir ki. Eminim işleri olunca sizi ararlar. Üzülmenize gerçekten değmiyo.
tatlım sağolasın
ya bozma moralini bu kadar şu anda sana herşey üst üste geliyo gibi ama geçecek bu günlede mesela dün bana da bi arkadaşım msj attı ben cvp veremedim ama o da saçma sapan bi msj atmış hayırsız ne var ne yok bi kusurum olduysa affola kib. bu kadar yani bu mesaja nasıl cvp yazılır şimdi kendi çok hayırlıda sanki,, onun yerine canım nasılsın yazsa ne ala ,, gerçi benim yakın arkadaşım değil kendisi,, ama bazen insanın en yakınları en uzakları olabiliyo işte,,, sabır sabır yinede sabır,,,
sagolun kızlar...
insanlar nankörmus. bugun daha cok anladım
bana senin abinim diyen patronum beni stajer yerine koymaya calısınca...
3 senemi yedi, tam 3 yıl stajerlik adı altında gece gunduz calıstım... gittigimde 2 sandelyesi vardı 3 senede herseyi ben yaptırdım
gece uykularımdan uyandırdı.. olur olmaz her dakika aradı.... hiçbiyere gondermedi birsuru fırsatı onun yuzunden kacırdım... burda olcaksın seni sole yapcam seni böle yapcam dedi...
onun için cok sey yaptım ama karsılıgını bugun cok guzel aldım...ne aptalmısım!
yerime baskasını almıs coktan soleme zahmetine bile girmedenbende bu adam sözlendim bi telefon bile etmedi abinim arkandayım herzaman diyodu diorum...
arıcak yüzü yokmuş meger...
herkesi allaha havale ediyorum..
sagolun kızlar...
insanlar nankörmus. bugun daha cok anladım
bana senin abinim diyen patronum beni stajer yerine koymaya calısınca...
3 senemi yedi, tam 3 yıl stajerlik adı altında gece gunduz calıstım... gittigimde 2 sandelyesi vardı 3 senede herseyi ben yaptırdım
gece uykularımdan uyandırdı.. olur olmaz her dakika aradı.... hiçbiyere gondermedi birsuru fırsatı onun yuzunden kacırdım... burda olcaksın seni sole yapcam seni böle yapcam dedi...
onun için cok sey yaptım ama karsılıgını bugun cok guzel aldım...ne aptalmısım!
yerime baskasını almıs coktan soleme zahmetine bile girmedenbende bu adam sözlendim bi telefon bile etmedi abinim arkandayım herzaman diyodu diorum...
arıcak yüzü yokmuş meger...
herkesi allaha havale ediyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?