'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Harikasınız, imreniyorum çok vallahi

bu 10 dk bekleme yüzünden deliricem !!!! öfffff nilcim ya cvp yazamıyorum ama azimliyim atıcam

hadi bakalm bekliorm kuzu:)

ve tabi ki zafer benim

aşkım bana bu şarkıyı armağan etti

dünya yıkılsa üzerime son sözüm yine iki kelime otur kalbimin üzerne öyle kal aşkım..
tenden kurşun geçerde geçmeyen bir sevdam var unutma her erkeği diz çöktüren bir kadın var.

olmazsa olmazımsın gözyaşım yaralarımsın senden başka kimim var.
yemin verdim gitmem bir yere taş olup kırılsam bin kere otur kalbimim üzerine öyle kal aşkım...

ececik valla sen beklesen ben bekleyemiorm kuzum:)
serbest sanayi bölgesinde polyplex firmasında satın alma departmanında cnm, tanıması biraz zor atakan hiç arkadaş edinmez çünkü bi tek iş arkadaşları işte bi de ben

nilcim tencereler için haklısın heryerde aynı pek düşme olmaz ben hemen hemen hergün giriyorum bernardonun sitesine sende işe gidip gelirken baksan yeter çay setini bulursak hiç kaçırmayalımda o çıksın aradan

bu arada o çatal kaşı bıçak setide geldiğinde senden yorumlarını bekliyeceğim hayatım

kızlar şaka maka her sayfaya yazmaya çalışıyorum ben en çok bağımlı oldum herhalde ne oluyor bana

sabırsız hım bende bilemedim şimcik söylerim bi

sana ne oluosa bize de aynısı oluo cnm vala:)
ben bi alıym sölerm gizemcm zaten alınca direk kontrol ederm garantili olduğu için hisarn mağazasndan değişimini de yaptırabilirm nasıl olsa garantili

sana ne oluosa bize de aynısı oluo cnm vala:)
ben bi alıym sölerm gizemcm zaten alınca direk kontrol ederm garantili olduğu için hisarn mağazasndan değişimini de yaptırabilirm nasıl olsa garantili

evet hepimiz buraya bağımlı olduk geldiğim ilk zamanları hatırlıyorum burayı bulduğumda sen vardın sende yeni keşfetmiştin ama tam benim yerim demiştim yahu

süper garantisi herbişeyi varsa alırız bizde bugün yorganlarıma dokundum iyikide almışım ayy çok yumoşlar onlar nil böyle yığmak istiyorum eve çok tatlı yorganlar saol canım iyikide almışım diyorum

bende hep iyiki de almısım diorm cnm yaa
pofuduk olan herseyi severm zaten
bu akşamıda sizinle geçirdm kızlar çok da güzel oldu,yarn 3 te gidiorm o zmana kdr da freeyiz konusuruz bol bol ama çıkıcam birazdan canlarm yorulmaya başladm, son bi kez daa uyumadan da bi konusmamız var aşkmla
yarn görüşürüz bebekler kendinize çok iyi bakın öpüorm biiiiirrr bir

iyi geceler canım tatlı rüyalar

nilcim canım öptüm kocaman

kızlar bende kaçıyorum sevdiceğimle uyku modundan önce konuşcam msn de konuştuk yetmedi sizide öpüyorum tek tek kendinize iyi bakın hepimizin hayatı güzel mutlu geçsin canlar

hergün bir yeni çeyiz bilgisi öğrenmeye

iyi geceler canımmmm

Bende pofudukk pofudukkk çok severimm :) Henüz yatak odasına giriş yaptığım söylenemez ama nevresim hastalığı başladı bebikler
İyi geceler Nilimmm, öpüldünnnn

Her gün bir yeni bilgi'yi biz değiştirelim Her gün bir yeni çeyiz yapalım en iyisi:90::76::76:
Sanada iyi geceler minnoşumm, öpüldünnn

Ececimm burdayımm ben canım, ama yavaş yavaş çıkayım diyorum. Bütün gün PC başında yetmezmiş gibi evde de aynen Tek fark evde yatıyorum:86::90:

bnde en yakın arkaşımı kaybettim
kaybettim derken görüşüp konuşmuyruz:S
bu yüzdndir belki bu topikte olmam
seviorum sizleri:s

sagolun kızlar...

insanlar nankörmus. bugun daha cok anladım

bana senin abinim diyen patronum beni stajer yerine koymaya calısınca...

3 senemi yedi, tam 3 yıl stajerlik adı altında gece gunduz calıstım... gittigimde 2 sandelyesi vardı 3 senede herseyi ben yaptırdım

gece uykularımdan uyandırdı.. olur olmaz her dakika aradı.... hiçbiyere gondermedi birsuru fırsatı onun yuzunden kacırdım... burda olcaksın seni sole yapcam seni böle yapcam dedi...

onun için cok sey yaptım ama karsılıgını bugun cok guzel aldım...ne aptalmısım!

yerime baskasını almıs coktan soleme zahmetine bile girmeden bende bu adam sözlendim bi telefon bile etmedi abinim arkandayım herzaman diyodu diorum...

arıcak yüzü yokmuş meger...

herkesi allaha havale ediyorum..

Ah canım ya ne yazık ki kötü bi durum olmuş senin için ama üzülme en azından görmüş oldun tatlım önüne bakda sende 3 yılına emeklerine yazık ama napcaksın önüne bak canım üzme kendini

Kurabiyemmm sana kıyamam, ne yazıkki insanlar böyle! Doğanın kanunu mu desek! Senin dilin var, mükemmel işler bulabilirsin bir yere kitlenme balımm. Tüm iyi dileklerim seninle ve bol şans diliyorum incitanem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…