slm kizlarrrr bende konuya katiliyorum :)) allah nasip ederse 2013 mart ayinda evlenicez, tarih 5 ay sonra kesinlesecek, suan nisanliyiz :))
allahim herkezi kavustursun sevdigine hersey gönlümüzce olsun, ceyiz hazirliklariniz nasil gidiyor? benim daha var sanirim bir kac eksigim bu aralar süs esalari aliyorum:)
tez gecer insallah 1 sene :)
slm kizlarrrr bende konuya katiliyorum :)) allah nasip ederse 2013 mart ayinda evlenicez, tarih 5 ay sonra kesinlesecek, suan nisanliyiz :))
allahim herkezi kavustursun sevdigine hersey gönlümüzce olsun, ceyiz hazirliklariniz nasil gidiyor? benim daha var sanirim bir kac eksigim bu aralar süs esalari aliyorum:)
Ah canım ya ne yazık ki kötü bi durum olmuş senin için ama üzülme en azından görmüş oldun tatlım önüne bakda sende 3 yılına emeklerine yazık ama napcaksın önüne bak canım üzme kendini
Kurabiyemmm sana kıyamam, ne yazıkki insanlar böyle! Doğanın kanunu mu desek! Senin dilin var, mükemmel işler bulabilirsin bir yere kitlenme balımm. Tüm iyi dileklerim seninle ve bol şans diliyorum incitanem.
hosbuldk tskler :) 4-5 ay sonra nisanlimin calistigi firma nisanlima süresiz is anlasmasi verecekler, o yüzden kaynanamlar kesinlessin sonra oturup dügün tarihi belirleriz 2013 mart aylarinda olur dedilr :) hayirlisiyla insallah hersey istedigimiz gibi olur canim:)hoşgeldin aramıza yeni gelinciksiz neyi bekliyorsunuz?
Aramıza hoşgeldin canım, sık sık topiğimizde görmek isteriz seni. :)
İnşallah herşey istediğimiz gibi olur... Allah gönlümüze göre versin:))
Selam gelinlik kızlar :)konuya şöyle baştan baktımda 2013 için daha çeyizler erken değil mi? nerde saklıyorsunuz :) ?
kayınvalidemler yeni gitti güzel bir yemek geçirdik, çevirime başlamadan bir bakayım dedim :)
Selam gelinlik kızlar :)konuya şöyle baştan baktımda 2013 için daha çeyizler erken değil mi? nerde saklıyorsunuz :) ?
kayınvalidemler yeni gitti güzel bir yemek geçirdik, çevirime başlamadan bir bakayım dedim :)
selam kızlar bende inşallah 2013te evlenicem. nişanlıyız. bazı sorunlarımız var, vize beklemem gerekior. bekliycez bakalım inşallah herşey istediğim gibi olur. allah herkese hayırlısını versin. inşallah evlilik haberleri alırız sırasıyla herkesten.
iyi geceler ececimm
duzelttim sarjı neyseki
hosgeldin karolina...
cevirimi yapıosun?? bende freelance yapmak istiyorum evden.. yayınevi cevirisi, kitap cevirisi yani.. sen ne cevirisi yapıyosun
Canım ne mezunuydun sen ?
evet çeviri yapıyorum ünlü bir markanın kullanım klavuzunu çeviriyorum şu sıra. şirketlerle anlaşmalı olarakta çeviri yapıyordum fakat elime o zaman para geçmiyor.
bende çeviribilim mezunuyum canım dil kursunda hocalık yaptım şuan bana en rahatı o geliyor.
çeviri çok dikkat istiyor evlenince çok zor oluyor ama evden yapmak rahat oluyor. bir kaç şirketle görüşüp sana yer önerebilirim canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?