'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar nevresm burada sitesnde taç ürünleri de %18 indirimliymiş bu gün hep kmapanya haberleri veriorm:))
gizoş happy 69 tl yazıo cnm, bende legoluyu buldm 105e

kızlar homend markası hakkında bilginiz var mı? sanırım ben elektrikli aletlerin çoğunu ordan alacağım :26:

ben ve berfin var yamurcm:))
iyiym cnm ben boynun nasıl bu gn?

bugün suanlık iyi sabah asımla geldik işe benle tramvayla geldi tam 3 vesait yapıcak işte olmak için
hasta 2 gündür çok ya biraz öptüm bana geçsin diye
birde ona ekmek arası sandviç hazrladm şimdi gitmiş işe yemiş.
aksamda ananemde kaldım oraya aradı kapının önündeyim aç dedı çktm aldm dahada yeni banyodan çıkmıştım
çiğköfte ve pamuk şeker getirmiş(çok severimde)

ama iyice pıtırcık olmussunuz siz de ne güzel:))
düşünceli sevdigi
hasta benmki de kaç gündür rapor al diorm bişide de inat etmese olmaz öle gitti işe sabah erkenden kalktm bende konusmak için

ceee ben varım:)

dün bi ödemeyedim kkartımı
beceremedim:S hiç olmazdı böyle ama öyle oldu
alamadım henüz bıcakları
nevresimleri alsam iyi olurdu uygunduda
ama hiç many kalmadı

hoşgeldiniz nil gizem yagmur krizsavar

havada aşk kokusu var

bizim bıcaklardan da ses yok hala tedarik ediliomus ne edilemez seymiş anlamadmm
bi sürü bonusum birikmiş benmde az önce farkettm onları mı harcasam acabaaaaa

günaydın kızlar geçmişi okumadım genel öyle bi baktım..
çeyiz alanlar aldıklarınız çok cici güzel günlerde mutlu mesut kullanın inşallah..
yatak odası çok güzel benimde mobilyalarım beyaz ağırlıklı genelde zaten evimde de 4 renk hakim ( beyaz-siyah-gri-kırmızı )
ÇEyizci güzeller aklıma sizin bişey geldi konunuz sanki gittikçe sadece çeyiz bölümü olmaya başlladı gibi 2 seçenek sunayım dedim.. :76:
1- isterseniz konunuzu çeyiz bölümüne taşırım orada devam edersiniz 2013 gelinlerinin çeyiz topiği olur
2- çeyiz paylaşmak isteyenler kendine ayrı bölüm açar çeyizciklerii orada sergiler..

hiç konuşmayın demiyorum ama sanki bana çok fazla gibi geldi devamlı çeyizlerden muhabbet oluyor.. :86::86::86::86: fikir bekliyorum....

Bide mesaj yazarken beklemek istemiyorsanız ki. pro üye olmalısınız

iyiz biz böyle yahuu:):):)
zaten çok hızlı gidiyoruz çeyizde ols hepten hızlı gider kayboluruz topikte:)

kk pro üyesi neki.d

olabilir speedy mantıklı
konumuzu taşıyabilirsin diğer gelinclklerin fikirleri neler onları da öğrenelm hemnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…