- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
günaydın kızlar geçmişi okumadım genel öyle bi baktım..
çeyiz alanlar aldıklarınız çok cici güzel günlerde mutlu mesut kullanın inşallah..
yatak odası çok güzel benimde mobilyalarım beyaz ağırlıklı genelde zaten evimde de 4 renk hakim ( beyaz-siyah-gri-kırmızı )
ÇEyizci güzeller aklıma sizin bişey geldi konunuz sanki gittikçe sadece çeyiz bölümü olmaya başlladı gibi 2 seçenek sunayım dedim.. :76:
1- isterseniz konunuzu çeyiz bölümüne taşırım orada devam edersiniz 2013 gelinlerinin çeyiz topiği olur
2- çeyiz paylaşmak isteyenler kendine ayrı bölüm açar çeyizciklerii orada sergiler..
hiç konuşmayın demiyorum ama sanki bana çok fazla gibi geldi devamlı çeyizlerden muhabbet oluyor.. :86::86::86::86: fikir bekliyorum....
Bide mesaj yazarken beklemek istemiyorsanız ki. pro üye olmalısınız
iyiz biz böyle yahuu:):):)
zaten çok hızlı gidiyoruz çeyizde ols hepten hızlı gider kayboluruz topikte:)
kk pro üyesi neki.d
olabilir speedy mantıklı
konumuzu taşıyabilirsin diğer gelinclklerin fikirleri neler onları da öğrenelm hemnn
çeyizden başka ne konuşmamız gerekiyor ki? yeni evlenecek insanlar ne konuşuyorsa onu konuşuyoruz işte :) bence gerek yok; ama farketmez benim için değişse de taşınsa da. bu sefer de hep çeyiz konuşmak zorunda kalacağız gibi.
günaydın speedy iyisindir inşallah bu arada ilerleyen zamanlarda herşeyden konuşucaz ama speedycim gerçi farketmez taşıyabşilirsinde ayrılmayalımda burda çok mutluyum çünkü
günaydın kızlar nasılsınız,,, ya çeyiz topiği olmasın biz böle her telden konuşuyoruz ne güzelll
kızlar konunun taşınması içeriğine mudahale anlamına gelmez ki,
hani sadece resim ekleyn yorum yapmayın gibi bi uygulama olmıcak sohbetimizi de yaparz çeyizlerimizi de ekleriz free bi topik olur:))
hatta 2013 gelinlerinin free ceyiz topiği olsn başlık
hiç bi kategoriye uymayan başlıklar kategorisine al bizi speddy
bi orta yol bulamadkoraya geçince de hep çeyiz konusamayız her konudan konusuorz diğer çeyizcilern görüzen batabiliriz gibi gelio, bizim kdr onlarda okucaklar konuyu çeyiz die
yoksa ben mi karıştırdm ortlığı bu kdr yaf:) çeyiz muhabbetini de çeyiz sohbeti bölümünde yapsak 2 ayrı yere bölnmüş olucaz bilemedm ki:26:
canım sıkkın benim nedenini bilmiyorum :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?