'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çeyizden başka ne konuşmamız gerekiyor ki? yeni evlenecek insanlar ne konuşuyorsa onu konuşuyoruz işte :) bence gerek yok; ama farketmez benim için değişse de taşınsa da. bu sefer de hep çeyiz konuşmak zorunda kalacağız gibi.

günaydın speedy iyisindir inşallah bu arada ilerleyen zamanlarda herşeyden konuşucaz ama speedycim gerçi farketmez taşıyabşilirsinde ayrılmayalımda burda çok mutluyum çünkü

günaydın kızlar nasılsınız,,, ya çeyiz topiği olmasın biz böle her telden konuşuyoruz ne güzelll

kızlar konunun taşınması içeriğine mudahale anlamına gelmez ki,
hani sadece resim ekleyn yorum yapmayın gibi bi uygulama olmıcak sohbetimizi de yaparz çeyizlerimizi de ekleriz free bi topik olur:))
hatta 2013 gelinlerinin free ceyiz topiği olsn başlık

günaydın gelincikler yeni gelen gelinler hoşgeldiniz =) kimler var bi ben eksiğim sanırım

iyiz biz böyle yahuu:):):)
zaten çok hızlı gidiyoruz çeyizde ols hepten hızlı gider kayboluruz topikte:)

kk pro üyesi neki.d

siz iyisiniz ama konunuz karışıyor.. sohbet bölümündesiniz ama sadece çeyiz oluyor
pro için burayı incele..

http://www.kadinlarkulubu.com/kadinlar-kulubu-pro-uyelik-kart-hakkinda-f888/

olabilir speedy mantıklı
konumuzu taşıyabilirsin diğer gelinclklerin fikirleri neler onları da öğrenelm hemnn

tamam canım diğer arkadaşlarda fikirlerini söylesin ona göre. bişey yapıcam

hiç bi kategoriye uymayan başlıklar kategorisine al bizi speddy
bi orta yol bulamadk oraya geçince de hep çeyiz konusamayız her konudan konusuorz diğer çeyizcilern görüzen batabiliriz gibi gelio, bizim kdr onlarda okucaklar konuyu çeyiz die
yoksa ben mi karıştırdm ortlığı bu kdr yaf:) çeyiz muhabbetini de çeyiz sohbeti bölümünde yapsak 2 ayrı yere bölnmüş olucaz bilemedm ki:26:

günaydın speedy iyisindir inşallah bu arada ilerleyen zamanlarda herşeyden konuşucaz ama speedycim gerçi farketmez taşıyabşilirsinde ayrılmayalımda burda çok mutluyum çünkü

günaydın kızlar nasılsınız,,, ya çeyiz topiği olmasın biz böle her telden konuşuyoruz ne güzelll

Ok.. Buradan devam edin taşıma yapmıyorum...
yalnız devamlı çeyiz sohbeti yapan arkadaşalar kendilerine buradan konu açsın çeyiz resimlerini buradan paylaşsın...

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik-f734/

çeyiz sohbet konusu olamaz mı? sohbet ne demek? ay felsefeye gircem birazdan :)) ben çeyiz konusunda fikir danışıyorum çok, yanlış mı yapıyorum. anlamadım bir şey :26:
neyse konuyu değiştirelim çok konuşunca

bazen ben kendimi kaptırabiliorm resmler ekliorm kampanyaları yazıorm ama kesinlkle link eklememeye çalışıorm kızlar
bi kaç tane eklemiştm ama herkes eklediği için demekki burda eklemek sorun deil demiştm speedynin uyardını görüncede eklemedm,
normalde çeyiz paylaşımlarını çeyiz konusu altında yaparm ama sizin orayı takip edip etmicenizi bilmediğimden size bişi yazdığım da yada gösterdiğimde havada kalmasını istemedm direk buraya ekledm, bide bilmiorm tanımadığım insanlarn yorum yapmasndansa sizinkileri kriter alıcam için buraya bağlı kaldm hep, orda paylaşırım bundan sonra benm için hiç sorun deil

hayır ya bende sürekli çeyizden bahsediyorum ama burda sorunlarmızda paylaşıyoruz canım benim her dakka çeyiz konuşmuyoruz ki kalallım biz böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…