'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar çok karnım ağrıyor ve uykum var bugün nasıl bitcek acep

eee çeyizler de ne var ne yok nil dün resmi ekleyemedim akşamda eklemiyim sen göremezsin kapanıştasın ya

benim aldığım pembe hiç kalmamıştı kasada sıra bekleyen 4 kişidede vardı sonuncusunuda ben almıştım belki görmüşsündür

Son düzenleme:

akşam kapanışım yarnda sabah 8de mağazada olup 4 te çıkıcam kuzu,
istersen çeyiz topiğinin resm bölümüne ekle ordan bakarz çok ilerlemio orda sayfalar

speedy buranın tasarımcıı yazılımcısı kim
bn tanışmak istiyorum meslek taşımla:)

bilmem, gerçekse sebebini sen bilirsin :) şaka yaptım ama ben. her geldiğinde ilgi üzerine odaklanmadığında sitem ettiğini fark ettim de böyle bir şaka yapayım dedim :))

anladım bende ilk defa böyle yaptığımı düşünüyorum bide geçen gün benide hatırlarmısınız sorarmısınız demiştim o kadar her neyse

kızlar vipdükkan, unnado, modadurumu sitelerine üyeliğiniz varsa ve arkadaşa teklif gönderince hediye çeki veriyorlarsa bana gönderebilirsiniz davet. haber bekliyorum, yoksa kendim üye olacağım :)

çikoltayıo pek sevmeme rağmen çikolata ve kahveyle şu anda mutluyum hasta olcam herhalde

nilcik resimlere koyarım canım

kızlar işler yoğun ara ara bakıcam

kızlar vipdükkan, unnado, modadurumu sitelerine üyeliğiniz varsa ve arkadaşa teklif gönderince hediye çeki veriyorlarsa bana gönderebilirsiniz davet. haber bekliyorum, yoksa kendim üye olacağım :)

oka ben gönderim:)
bilgileri gönder canım:)

oda sen alış veriş yaparsan ben kazanıyorum:)

Son düzenleme:
davet etmkle çek kazanamazsınız kızlar öle olsa site iflas ederdi zaten,
davet edilen üyenin ilk alışverişinden çek kazanıosnuz

davet etmkle çek kazanamazsınız kızlar öle olsa site iflas ederdi zaten,
davet edilen üyenin ilk alışverişinden çek kazanıosnuz

hım ben sistemi yeni yeni öğreniyorum. tamam alışveriş de yaparım inşallah, yapmak için davet istiyorum sonuçta :) hediye çeki gelmesi için benim alışveriş yapmam sınırlı bir süre mi var, yoksa yaptığım zaman 1 sene sonra da olsa hediye çeki geliyor mu davet edene?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…