'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

kızlar kristal nevresim taçın yan sanayisimiydi
yoksa o sarevmiydi:S

49tl olmş vipdükkanda

diyelm ki sen davet ediosn ettiğin kişinin ilk alışverişinden çek kazanıosn ve belirli bi süresi yok die biliorm

iyi olmaya çalışıyorum işte kuzum dün gece saat 8 de uyudum sabah uyandım çok uyumaktan belim ağrıyo,, ama napiyim ayakta durcak halim yok,,

sen nasılsın canımmm

canım ya çok geçmiş olsun bende halsizim hasta olcam sanırım

fırsatlara bakıyorum 3 günlüğüe peribacaları turu var birlikte alalımda gidebilirim iznimi kullanmadım temmuzdan beri izine çıkmadım ekimde çıkayım diyorum kasımdada zaten kurban bayramı izni olucak bunları hesap ettiriyorum

kızlar birlikte tatile gitmeye aileniz nasıl izin veriyor? sınırları nasıl koruyorsunuz, garip geliyor bana :26:

kızlar birlikte tatile gitmeye aileniz nasıl izin veriyor? sınırları nasıl koruyorsunuz, garip geliyor bana :26:

canım aileme kız arkadaşlarımla beraber gittiğimi söylüyorum ve ben erkek arkadaşımla üniversitede tanıştım okuldaykende gidebiliyorduk yani bir şekilde annemleri idare edebiliyorum yola çıkarken arkadaşlarımın sesini duyuyor zor olmuyor hepsi bildiği insanlar

sınırlar derken neyi kastediyorsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…