kızlar birlikte tatile gitmeye aileniz nasıl izin veriyor? sınırları nasıl koruyorsunuz, garip geliyor bana :26:
kızlar birlikte tatile gitmeye aileniz nasıl izin veriyor? sınırları nasıl koruyorsunuz, garip geliyor bana :26:
hım yalan söylüyorsun yani.
sınır derken ne bileyim aynı odada mı kalınıyor? gerçi birlikte tatili göze alıyorsan sınır da yoktur senin için :) iyi eğlenceler diliyorum.
aynı odada kalırm aynı yatakta da yatarm cnm şimdiye kdr hiç de pişman olmadm onla uyumak gibisi yokki,hım yalan söylüyorsun yani.
sınır derken ne bileyim aynı odada mı kalınıyor? gerçi birlikte tatili göze alıyorsan sınır da yoktur senin için :) iyi eğlenceler diliyorum.
günaydın gelincilkler
Aramıza yeni gelincikler katılmış ne mutlu bize
çaglacım canım insanlar hayin o insanları geçmişinde bırak değmez bizi sömürürler 3 kurusa ben hiçbrsey sasırmıyorum artık o yüzden güzel bir iş bulursun en kısa zamana canım
çağlacm çok üzüldm cnm böle insanlara hiç değmez ama insan kendini üzüo işte sonuçta kendi yılları kendi geleceğine olan oluo(
çoğu zman heryerde böle haksızlıklar oluo durum bizde de aynı
inş en kısa zmanda hayaldeki işe sahip olursn cnm benm
çağla bnm oldugum şirket tercümanlıkta yapıyor. aracı olurum istersen çeviri olursa sanada verirler
aynı odada kalırm aynı yatakta da yatarm cnm şimdiye kdr hiç de pişman olmadm onla uyumak gibisi yokki,
sizin bahsettiğiniz nedir ben çözemedm ama benmkisi sadece uyumakk, uyurknde neye sınır koyabilirsin ki, ona asla sınır koymam zira zatren kendi sınırlarını bilen biri,
biri gider aynı yatakta uyur,
biri gider yan odada uyur
biri çok ister ama gidemez
biride asla gitmez:)
trch meselesi.
bunların hepsi güvende toplanıyor sonuç olarak:)
canım ben sana tatilde sevdiğinle bir şeyler yapıyorsun demedim :) tatili göze aldıysan bir şeyleri de göze alırsın dedim. ben bazı şeylere çok inanırım. bir erkekle bir kadın, birbirini seven iki insan bir araya gelirse nefs çok çatışır kendisiyle. veya yanlış yapmak yatmakla mı ibaret, ilişkiye girmekle yani? her şey kızlık zarından mı ibaret tüm yanlışlar, tüm günahlar... bir kere bana göre baştan yanlış, yalanla başladığı için. neyse kendi ahlak kurallarım var ve kimseye dayatmak gibi bir amacım yok. ben kızımı göndermem sevdiğiyle tatile, yalan söylemesini de hiç istemem. Allah nasip etmesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?