'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hım yalan söylüyorsun yani.
sınır derken ne bileyim aynı odada mı kalınıyor? gerçi birlikte tatili göze alıyorsan sınır da yoktur senin için :) iyi eğlenceler diliyorum.

kızlar bende tatile gitmiyorum erkek arkadaşımla..
ama gidenlere normal bakıorum.
yani ASLa gitmem falan çok değişik geldi:)
herşeyin zamanı var demişsiniz. gidince ne yapcaklarını düşünüyorsunuki..
giden gider gitmeyen gitmez..

ben gidemiyorum ailemden dolayı.
ama turlara falan katılmak isterdim.
maksat görmek:)

krizsavar ben çok memnunum o konuda. erkek arkaşım çok anlayışlı.
ben sınır koymasam bile o koyuyor zaten..
:)

birlkte tatile çıkmayı bişiler yaşamak olarak algılıyosanız tabiki sizin tercihiniz kızlar ama, sevdiceğinizle tatile gitmek gibisi de yoktur
bunun üniversitede aynı evde kalan sevgililerden bi farkı yoktur bence:))
her seyi zamanında yaşamak gerekiosa ben sevgilimle tatil yapmayı evlendkten sonra yaşayamazdm
sizin bahsettiğiniz konuda bende hemfikirim zaten o konuda bi sıkıntı yok

sınır derken ne bileyim aynı odada mı kalınıyor? gerçi birlikte tatili göze alıyorsan sınır da yoktur senin için :) iyi eğlenceler diliyorum.

canım sınırı şimdi anladım ama bilmeden yargılamak ayıp bence benim katı kurallarım var tatili göze alıyorum sevdiğim ve güvendiğim adamla

benim sevgilim muhafazakar bir ailede büyümüş benim kadar benden daha çok evlilik kurumuna değer veriyor ve beni kesinlikle başımı öne getirtecek birşey yapmadı yapmazda o derece güven verdi

yanlış anlama belki sen öyle anlıyorsundur herkesi ama o senin bakış açın buda benim bakışım herkes durduğu yeri bilmeli benim aşkım bana yanlış birşey yapmadı yapmıycakta evlenmeyi düşündüğü bişr insanla sadece gezmek keşfetmek resim çekmek eğlenmek istiyor bu allahtan sen güvenmeuyebilrsin cesaretle alakası yok güvenle alakası var bana asla yanlış yapmıycağını ilk gün anlamıştım konu bu şekilde

Ben asla yalan söyliyemiyorumm zaten yollamazlarda yollasalar bile 1 gece belki aynı odada otururuz sarılırm ama ayrı odada yatarm he güvenirim asla yapmaz birşey eminim sınırım basından var zaten ama evlennce zzevkini almak isterim daha çok yalansız kaçamaksız snırsız

ben de karşı değilim zaten. insanların ne yaptığıyla pek ilgilenmem, kendimden sorumluyum Allah'a şükür sadece :) ailelerin bu konu hakkındaki görüşünü merak ettiğimden sordum. yoksa isteyen istediğini istediğiyle yapsın, herkesin hayatı kendne.

aynı odada kalırm aynı yatakta da yatarm cnm şimdiye kdr hiç de pişman olmadm onla uyumak gibisi yokki,
sizin bahsettiğiniz nedir ben çözemedm ama benmkisi sadece uyumakk, uyurknde neye sınır koyabilirsin ki, ona asla sınır koymam zira zatren kendi sınırlarını bilen biri,

oyle canım inşallah.. dün askımlada konustuk bosver artık yoluna onune bak dedi...

cıkarken hakkını helal et dedi olsun dedim ama içim ole demiyo hiç... yinede olsun kimsenin yakasına yapısmak istemem benden gidenler kat kat bana döner nasılsa :26:

amin tatlımm inşallah oyle olur... dedigin gibi üzüldüm ama geçti üzülmeye hacet yok geriye bakıp daha cok zaman kaybedemem basvrulara devam biyerden bişey cıkacak inşallah sende istedigin işe girersin en kısa zamanda...

çağla bnm oldugum şirket tercümanlıkta yapıyor. aracı olurum istersen çeviri olursa sanada verirler

canım benim yaaaaaaaa düşünmen bile yeter valla ciddi duygulandım.. soylemen bile yetti hayatım...

aklında olsun tabi olursa ben burdayım cok sevinirim eger yapabilcegim bişeyse...

buarada herkese merhaba kızlar umarım herkes iyidir

canım aynı senin sevgilin gibi benimki denize gireriz benden uzakta yüzer düşün yani yanıma yaklaşmaz canım benim şimdi ben çıktıktan aylar sonra el ele tutuştğum birine neden güvenmeyim ki canım benim varya aylarca onun öğrenci evine gitmedim çok pişaman oldum bu yüzden nil çünkü o ilk erkek arkadaşımdı ve sürekli utanıyordum onla görüşmeye ama 4 sene geçti büyüdük ve tatile gidip gezmek en büyük uğraşımız oldu tatilde daha iyi tanıyorum hattaha bilmediğmiz biryeri keşif yapmak harika

canım ben sana tatilde sevdiğinle bir şeyler yapıyorsun demedim :) tatili göze aldıysan bir şeyleri de göze alırsın dedim. ben bazı şeylere çok inanırım. bir erkekle bir kadın, birbirini seven iki insan bir araya gelirse nefs çok çatışır kendisiyle. veya yanlış yapmak yatmakla mı ibaret, ilişkiye girmekle yani? her şey kızlık zarından mı ibaret tüm yanlışlar, tüm günahlar... bir kere bana göre baştan yanlış, yalanla başladığı için. neyse kendi ahlak kurallarım var ve kimseye dayatmak gibi bir amacım yok. ben kızımı göndermem sevdiğiyle tatile, yalan söylemesini de hiç istemem. Allah nasip etmesin.

biri gider aynı yatakta uyur,
biri gider yan odada uyur
biri çok ister ama gidemez
biride asla gitmez:)
trch meselesi.

bunların hepsi güvende toplanıyor sonuç olarak:)

krizcim şimdi ne alaka bi konu açtın herkes istediğini yapmakta özgürdür herkesin aile yapıları çok farklı bikere,,

onu tanımadan önce gidenleri yargılardım asla yapmam derdim giden arkadaşlarımla görüşmezdim çok büyük konuştum allah banada yaşattı pişmnan olmadım kime kendi düşüncelermi söleyip kalp kırdıysam özür diledim hatalarla anlar insan hayatı benimki hata değil mutluluk aileme yalan atıyorum belki tövbe ediyorum af diliyorum haklarına giriyorm ama anlıycaklar ilerde çok mutluyum o yüzden gidiyorum

kızlık zarına bir günah olarak bakan biri değilim ama bana göre gelinlik masumiyet bir kız için masumiyet hep beraber o gelinlikte bütünleşmeli günah açısından bakmıyorum ben canım evlenme kurumuna saygımdan bakıyorum sen dinsel boyutundasın ben evlillik kurumunun boyutundayım

bize göre bizde kızımız olsa göndermeyiz hatta erkek arkadaşım uzağa okumaya bile gönderemem der ama yaşıycaz görcez herşey istediğimiz gibi yürümüyor anneciğimle babacığım beni çok sever ve kırmak istemezler ve ben fotoğraf çekip yer görmeyi çok severim karadeniz kıyılarını hep dolaştım ve ailem bazen yanımda oldu bazen olmadı yetiştiriilmeden kaynaklanıyor birazda

kızlar peribacalarına çok gitmek istiyorum napsam alsammı ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…