'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

canım benim yaaaaaaaa düşünmen bile yeter valla ciddi duygulandım.. soylemen bile yetti hayatım...

aklında olsun tabi olursa ben burdayım cok sevinirim eger yapabilcegim bişeyse...

[/B]
öğlen konuşuruz yada çıkışta haber salarım sana:)
sadece ing dımıı?

bende kızımı göndermem..
ye uygun yaşı gelmeden hayatında kimsenn olmasınıda istemem:S

Son düzenleme:
krizcim şimdi ne alaka bi konu açtın herkes istediğini yapmakta özgürdür herkesin aile yapıları çok farklı bikere,,

tatil denilnce aklıma geldi, yoksa alakasız değil yani :) evet herkes özgür, ben yapma demedim zaten, haddim değil aile yapıları farklı evet, ama gizemin aile yapısı bunu kabul eden bir yapı değil. işte bu sebepten ailesinin bakış açısını sormuştum. herkes nasıl yetiştirilirse öyle yaşar. ben bağnaz bir insan değilim şükürler olsun. neyse konuyu kapatalım, bir daha konuşmam bu konuda, keyfiniz kaçmasın :))

KIZLAR NEYSE KONUYU UZATMAYIN YAA HERKES KENDİNDEN SORUMLU VE HERKESİN AİLESİ VE KENDİSİ FARKLI BU TARTISILAMAZZZZ!!!
5 PARMAĞIN 5 İ BİR Mİ???:26:
canlarım boşwerin

krizsavar bende sana katılıyorum. böyle ilişkilerin çoğu pişmanlıkla sonuçlanıyor, çoğunlukla bayanlar mağdur oluyor.
evlilik dışı şeyler mutluluk getirmiyor. benimde kendime göre kurallarım vardır. islamda böyle şeylerin yeride yok zaten.

Son düzenleme:

ne alıngansın kız sen öyle valla gıdıklarım haaa

sen sordn tatlm bende fikirlerimi söyledm kendi açımdan,
sadece eğer ortada güven varsa böle konular hiç sorun olmaz nerelere geldi konu böyle
bi kere ben o insanla hayatımı birleştirmeyi düşünmüşüm güvenin bundan öte göstergesi olamaz die düşünüorm
ondan başka kimseyle böle seyler yaşamadıysam da vardır heralde bir ayrımı:))
diğer sevgililermde asla böle bişeye yanaşmadm bile çünkü güvenm yoktu demekki o güven sağlanmıs ve bundan sonrası anın tadını çıkarmaya kalmıs
ayrıca ben de yalan üzerine kurulu böyle kaçamaklardan hiç hoşlanmam ve hiç de yapmadm ama yapanlara da saygı duyuyorm dmeekki söylemek zorunda kalmıslar onları da yargılayamayız, bu zmana kdr yaptığım herseyden annemn de haberi olmustr daha geçen ay aşkıma sürpriz yapmak için annemden izin alıp evine gittim akşam dışarıda çıkıcaz orda kalıcam dedm sorun olmadı:) zaten gizli gizli yapsam kesin açığa çıkar ve başıma bişi gelir buna inanırm ben, zaten öle zevkide olmuo insan kendini suçlu hisseder bi yerde

canım kriz savara bende katılıyorum.
kaba tabirle namus iki bacak arasında değildir..
ama güven güvenden bahsediyoruz..
ben erkek arkdaşımla 2 yıl gibi oluyor.
burda 4 yılını 6 yılını veren arkadaşlar var..
güven olmazsa olmaz bu sadece tatil değil..
güven olmazsa birinin insanın hayatında olması bile saçma..

islami boyutuna gelince. dinimizde yabancı bi erkekle aynı yerde kalmak bile uygun değil.. konuşurken yüzüne bakmak hatta tokalaşmak bile uygun değil..
benim vicdanım bu konuda rahatsız ediyor bni zamn zaman.. ama erkek arkaşıma güveniyorum. sevgisine inanıyorum. ve onu kaybetmemek için en günahsız haliyle yola devam etmeye çalışıyoruz

hayırlısı cümlemiz için

ben geldim :):) neler konuşulmuş :) bende hiç tatile gitmedim nişanlımla evlendikten sonraya artık kısmet :):)

çağlam hoşgeldin

gizemcim bence gitmelisin, tefekkür edersin ne güzel peri bacalarına bakıp bakıp :)
inşallah ben de gezerim Türkiye'mizi, karadenizi gezmişsin, karadeniz güzeldir, karadenize gelin gitcem zaten inşallah

katılıyorum berfincim

kızlar ya canım çok sıkılıyor bugün yoğun değilim ondan herhalde:) bende kurs araştırıyorum istanbuldakiler için ismek'in insankaynakları kursu varmı? Ben sitesinde göremedim

Son düzenleme:
ben okuldayken sevgilim olduğunu ailem bilirdi ve yalan söylemezdim ama nereye gittiğimi ailem biliyor sevgilimle gittiğimi bilmiyor konu bu buda yalan ama öyle mecburum asla izin vermezler yargıladıkları ve sevmedikleri birşey

ayrıca peri bacalarına sevdiceğimle gidiceğimide söylememiştim bana fikir lazım giden gezen gören olduysa tavsiye beklerim

krizsavarcım bende karadenizliyim sevgilimde karadenizli beni hep ailem gezdirdi inşallah evlenirsek karadenizin doğusuna götürcem onu yaylalara çıkcaz

ben akdenize hiç inmedim kaç yıldır ailemle gitmiyorum evlenince gitçem sevdiğimle

bnm hayatım muş kocaeli istanbul arasında

başkada bi yere gitmedim

ama evlenince şow yapıp yüksekovaya gitcem

Son düzenleme:
çağlacım nasılsın biraz daha iyisin dimi,,,,

daha iyiyim canım tesekkur ederim :)

öğlen konuşuruz yada çıkışta haber salarım sana:)
sadece ing dımıı?

evet canım sadece ingilizcee :) nasıl rahat hissedersen ben hep burdayımm nasılsa iş bulana kadar malini de verebilirsin arzu edersen msn den falan ekleyebilirim balımm

kızlar beraber biyere gitmekte ne var ki?

ben kızıma ve damadım olcak adama guveniyosam gonderirim...

benim çok erkek arkadasım oldu ama ilk elini tuttugum adam sözlümdür... ben cok kuralcı ve cekingendim ama sözlüme guvendim sadece elimi verebilcek kadar...

ayrıca biz daha sözlenmeden beraber konyaya gittik... bi gece de kaldık ama farklı odalarda.. dediginiz gibi nefis catısması falan gibi bi durum olmadı, dualarımızı ettik, gezdik tozduk geri geldik...

yani bu tarz seylerde bi insan iradesine hakim olabilmeli... ve ben özellikle gittim bakim napıcak rahat rahat mı takılcak dikkat mi edicek bole seylere diye

cunku bikez iradesini bana karsı olsa bile boslayan yarın baskasına karsıda boslayabilirdi... gittim gördüm emin oldum cok da iyi oldu

haberleşiriz

günün sözü:
cunku bikez iradesini bana karsı olsa bile boslayan yarın baskasına karsıda boslayabilirdi... gittim gördüm emin oldum cok da iyi oldu

:):):)

krizcm ben sadece senin şu cümlene anlam verememiştm belki ona tepki gösterdm
'sınır derken ne bileyim aynı odada mı kalınıyor? gerçi birlikte tatili göze alıyorsan sınır da yoktur senin için :) ' yazmıssın da
tatili bu şekilde anlayan aklına ilk bu gelen insanlarla zaten benm de hemkifir olup uzlaşabilmem mümkün deil
herkesin bi inancı vardır kesinlkle ama bu konularn insanın kendisiyle ilgilidir ve dinimizce uygun deil vs gibi şeylerin gündeme gelmesi mümkün deil, her koyun kendi bacağndan asılır die bi söz var kısaca herkesin yaşadıkları kar yada zarar olarak kendine kalıo, allah bundan sonrada pişman etmesin diyelm bu konuda da daha fazla konusmıcam

gizemcm ben fırsat sitesinden tatile giden hiç tanıyamadm ama şikayet sitelerinde mağdur olan çok kişi var bence bi daha düşün cnmcm
halimecim ve çağlacm hoşgeldin

canlarrr derin konulara girilmiş bakıyorum.

biz henüz hiç tatile gidemedik.

yapı olarak her şeyimi ailemle paylaştığımdan arkadaşlarım kimlerdir,nerde yaşarlar hep bilirler.

ama erkek arkadaşımla tatil yapmama katiyyen izin vermezler.

yani ben şu arkadaşımla atıyorum izmir'e gidiyorum desem bilirler ki o arkadaş oraya gidecek biri değil.

bu sebeple hiç gidemedik.

hatta bizimkiler sevgilimi çok istemediklerinden onunla buluşmaya gittiğimi bile söyleyemem.

alışverişe gittik diyelim, onunla değil de tekmişim gibi konuşurum ya da hiç konuşmam.

aksine ailem çok paylaşımcıdır ama maalesef şartlar bizi bu hale getirdi.

aklıma nişanlımı aileme ilk söyleyişim geldi önce anneme sonra babama kendim söylemiştim bizzat :):) biz arkadaş gibiyizdir zaten annemlede babamlada. Ama tatile gidebilirmiyiz diye söyleyemem :)

gizemcim karadeniz hangi ili?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…