- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
öğlen konuşuruz yada çıkışta haber salarım sana:)
canım benim yaaaaaaaa düşünmen bile yeter valla ciddi duygulandım.. soylemen bile yetti hayatım...
aklında olsun tabi olursa ben burdayım cok sevinirim eger yapabilcegim bişeyse...
[/B]
canım ben sana tatilde sevdiğinle bir şeyler yapıyorsun demedim :) tatili göze aldıysan bir şeyleri de göze alırsın dedim. ben bazı şeylere çok inanırım. bir erkekle bir kadın, birbirini seven iki insan bir araya gelirse nefs çok çatışır kendisiyle. veya yanlış yapmak yatmakla mı ibaret, ilişkiye girmekle yani? her şey kızlık zarından mı ibaret tüm yanlışlar, tüm günahlar... bir kere bana göre baştan yanlış, yalanla başladığı için. neyse kendi ahlak kurallarım var ve kimseye dayatmak gibi bir amacım yok. ben kızımı göndermem sevdiğiyle tatile, yalan söylemesini de hiç istemem. Allah nasip etmesin.
krizcim şimdi ne alaka bi konu açtın herkes istediğini yapmakta özgürdür herkesin aile yapıları çok farklı bikere,,
tatil denilnce aklıma geldi, yoksa alakasız değil yani :) evet herkes özgür, ben yapma demedim zaten, haddim değilaile yapıları farklı evet, ama gizemin aile yapısı bunu kabul eden bir yapı değil. işte bu sebepten ailesinin bakış açısını sormuştum. herkes nasıl yetiştirilirse öyle yaşar. ben bağnaz bir insan değilim şükürler olsun. neyse konuyu kapatalım, bir daha konuşmam bu konuda, keyfiniz kaçmasın :))
krizsavar bende sana katılıyorum. böyle ilişkilerin çoğu pişmanlıkla sonuçlanıyor, çoğunlukla bayanlar mağdur oluyor.
evlilik dışı şeyler mutluluk getirmiyor. benimde kendime göre kurallarım vardır. islamda böyle şeylerin yeride yok zaten.
canım kriz savara bende katılıyorum.
kaba tabirle namus iki bacak arasında değildir..
ama güven güvenden bahsediyoruz..
ben erkek arkdaşımla 2 yıl gibi oluyor.
burda 4 yılını 6 yılını veren arkadaşlar var..
güven olmazsa olmaz bu sadece tatil değil..
güven olmazsa birinin insanın hayatında olması bile saçma..
islami boyutuna gelince. dinimizde yabancı bi erkekle aynı yerde kalmak bile uygun değil.. konuşurken yüzüne bakmak hatta tokalaşmak bile uygun değil..
benim vicdanım bu konuda rahatsız ediyor bni zamn zaman.. ama erkek arkaşıma güveniyorum. sevgisine inanıyorum. ve onu kaybetmemek için en günahsız haliyle yola devam etmeye çalışıyoruz
hayırlısı cümlemiz için
çağlacım nasılsın biraz daha iyisin dimi,,,,
öğlen konuşuruz yada çıkışta haber salarım sana:)
sadece ing dımıı?
daha iyiyim canım tesekkur ederim :)
evet canım sadece ingilizcee :) nasıl rahat hissedersen ben hep burdayımm nasılsa iş bulana kadarmalini de verebilirsin arzu edersen msn den falan ekleyebilirim balımm
kızlar beraber biyere gitmekte ne var ki?
ben kızıma ve damadım olcak adama guveniyosam gonderirim...
benim çok erkek arkadasım oldu ama ilk elini tuttugum adam sözlümdür... ben cok kuralcı ve cekingendim ama sözlüme guvendim sadece elimi verebilcek kadar...
ayrıca biz daha sözlenmeden beraber konyaya gittik... bi gece de kaldık ama farklı odalarda.. dediginiz gibi nefis catısması falan gibi bi durum olmadı, dualarımızı ettik, gezdik tozduk geri geldik...
yani bu tarz seylerde bi insan iradesine hakim olabilmeli... ve ben özellikle gittim bakim napıcak rahat rahat mı takılcak dikkat mi edicek bole seylere diye
cunku bikez iradesini bana karsı olsa bile boslayan yarın baskasına karsıda boslayabilirdi... gittim gördüm emin oldum cok da iyi oldu
katılıyorum berfincim
kızlar ya canım çok sıkılıyor bugün yoğun değilim ondan herhalde:) bende kurs araştırıyorum istanbuldakiler için ismek'in insankaynakları kursu varmı? Ben sitesinde göremedim
bnm hayatım muş kocaeli istanbul arasında
başkada bi yere gitmedim
ama evlenince şow yapıp yüksekovaya gitcem
canım bana vipdükkandan davetiye gönderdin mi sen? hala gelmedi ve göndermemişsen ben üye olayım, bakmak istiyorum hemen :)
ben okuldayken sevgilim olduğunu ailem bilirdi ve yalan söylemezdim ama nereye gittiğimi ailem biliyor sevgilimle gittiğimi bilmiyor konu bu buda yalan ama öyle mecburum asla izin vermezler yargıladıkları ve sevmedikleri birşey
ayrıca peri bacalarına sevdiceğimle gidiceğimide söylememiştim bana fikir lazım giden gezen gören olduysa tavsiye beklerim
krizsavarcım bende karadenizliyim sevgilimde karadenizli beni hep ailem gezdirdi inşallah evlenirsek karadenizin doğusuna götürcem onu yaylalara çıkcaz
ben akdenize hiç inmedim kaç yıldır ailemle gitmiyorum evlenince gitçem sevdiğimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?