'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

bende krizin o sözüne takıldım sınırı bile ilk dediğinde sen anladın ben anlayamdım ama anlaştık en azından

erkek arkadaşımın kuzeni sürekli gidiyor ona bir danışalım en iyisi oda fotoğraf meraklısı bütün karadenizi gezmiş ben karadenize doyamıyorum

haberleşiriz

günün sözü:
cunku bikez iradesini bana karsı olsa bile boslayan yarın baskasına karsıda boslayabilirdi... gittim gördüm emin oldum cok da iyi oldu

:):):)

sevdin mi sevmedin mi pek anlayamadım balım

benim için önemliydi bu mevzu cunku adam bırakıp gidecek yutdıslarına... hem böle bi durum olmasa bile ilk fırsatta su koyveren gevsek cııvık bi adamla evlenmeyi goze almak istemedim

sözden önce gitmiş olmam cok iyi oldu kendi adıma

halimecim ve çağlacm hoşgeldin

hosbulduk fıstıgımm

artvinliyim canım sevgilim karabüklü

begendim güzellik
mantıklı yani.d
kaynanan napıyo

hoşgeldin canım bende arkadaş gibiyimdir onlarla saklamam :) ama tatile tabiki göndermezler. Sizinkiler kadar değiller tabi birde nişanlı olduktan sonra dolayısıyla daha çok gelir gider oldu bayramlarda falan banada onada güveniyorlar damat gbi değilde oğlumuz gibi görüyoruz diyolar inşallah Allah hep öyle etsin:) seninkiler neden pek istemiyorlar anlamadım canım??

aman canım ya napsın beni kandırma planları yapıyomus..

bende cocuktum ya kanıcam öle plan yapar ancak

çağla:2 kaynana:0

gizem bizim patron bide iş yerndeki biri artvnli:) hep yeşillk:)

# asmunikal_
# giz08
# angelanil
# orchidea+
# Cookie_Dough
# minnaksultan
# ece_+
# morganna
# cottonsugar+
# almor+
# krizsavar
# Sineray
# lajoie+

biri bizie dur desin

tabii ki fark olur çünkü sizinkiler damat kabul edip oğulları gibi seviyorlar, bizimkiler alenen istemiyorlar. sıkıntı da orda zaten, onlara göre görüşmeyelim çok,aramız soğusun, ayrılalım,sonra da onların gönlündeki gibi birini bulup evleneyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…