krizcm ben sadece senin şu cümlene anlam verememiştm belki ona tepki gösterdm
'sınır derken ne bileyim aynı odada mı kalınıyor? gerçi birlikte tatili göze alıyorsan sınır da yoktur senin için :) ' yazmıssın da
tatili bu şekilde anlayan aklına ilk bu gelen insanlarla zaten benm de hemkifir olup uzlaşabilmem mümkün deil
herkesin bi inancı vardır kesinlkle ama bu konularn insanın kendisiyle ilgilidir ve dinimizce uygun deil vs gibi şeylerin gündeme gelmesi mümkün deil, her koyun kendi bacağndan asılır die bi söz var kısaca herkesin yaşadıkları kar yada zarar olarak kendine kalıo, allah bundan sonrada pişman etmesin diyelm bu konuda da daha fazla konusmıcam
gizemcm ben fırsat sitesinden tatile giden hiç tanıyamadm ama şikayet sitelerinde mağdur olan çok kişi var bence bi daha düşün cnmcm
halimecim ve çağlacm hoşgeldin
haberleşiriz
günün sözü:
cunku bikez iradesini bana karsı olsa bile boslayan yarın baskasına karsıda boslayabilirdi... gittim gördüm emin oldum cok da iyi oldu
:):):)
halimecim ve çağlacm hoşgeldin
aklıma nişanlımı aileme ilk söyleyişim geldi önce anneme sonra babama kendim söylemiştim bizzat :):) biz arkadaş gibiyizdir zaten annemlede babamlada. Ama tatile gidebilirmiyiz diye söyleyemem :)
gizemcim karadeniz hangi ili?
bende gidiccem beraber gidelim cnm
sevdin mi sevmedin mi pek anlayamadım balım
benim için önemliydi bu mevzu cunku adam bırakıp gidecek yutdıslarına... hem böle bi durum olmasa bile ilk fırsatta su koyveren gevsek cııvık bi adamla evlenmeyi goze almak istemedim
m
günaydın kızlaar yine tatil muhabbetlerindeyiz
artvinliyim canım sevgilim karabüklü
hosgeldin canımmm gunaydınn
begendim güzellik
mantıklı yani.d
kaynanan napıyo
bulabildinmi canım biliyormusun bi yer?
canlarrr derin konulara girilmiş bakıyorum.
biz henüz hiç tatile gidemedik.
yapı olarak her şeyimi ailemle paylaştığımdan arkadaşlarım kimlerdir,nerde yaşarlar hep bilirler.
ama erkek arkadaşımla tatil yapmama katiyyen izin vermezler.
yani ben şu arkadaşımla atıyorum izmir'e gidiyorum desem bilirler ki o arkadaş oraya gidecek biri değil.
bu sebeple hiç gidemedik.
hatta bizimkiler sevgilimi çok istemediklerinden onunla buluşmaya gittiğimi bile söyleyemem.
alışverişe gittik diyelim, onunla değil de tekmişim gibi konuşurum ya da hiç konuşmam.
aksine ailem çok paylaşımcıdır ama maalesef şartlar bizi bu hale getirdi.
çağlacık hoşgeldin canım nasılsın bu arada direk konuya odaklıydımda ben göremedim seni
aman canım ya napsın beni kandırma planları yapıyomus..
bende cocuktum ya kanıcamöle plan yapar ancak
hoşgeldin canımbende arkadaş gibiyimdir onlarla saklamam :) ama tatile tabiki göndermezler. Sizinkiler kadar değiller tabi birde nişanlı olduktan sonra dolayısıyla daha çok gelir gider oldu bayramlarda falan banada onada güveniyorlar damat gbi değilde oğlumuz gibi görüyoruz diyolar inşallah Allah hep öyle etsin:) seninkiler neden pek istemiyorlar anlamadım canım??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?