'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben fikir tartışması yapmayı çok severim. söylediklerime kırılmak, alınmak olmasın arkadaşlar. fikirler, düşünceler önemlidir benim için kişiler değil.
ama narsist bir toplum haline geldik, bir şey söyleyelim millet hemen üstüne atlıyor o kişinin. niye? adam kendi benliğine laf kondurtmak istemiyor ki, mükemmel o, kendine aşık. tüketip mutlu olmayı öğrenen, sonra da bodoslayan insanlar yuvası artık dünya.
mesela her koyun kendi bacağından asılmaz, ölü bir koyunu as bakalım ne oluyor? etraf da kokar. yani başkalarına da zarar verir o koyun. toplulukçu kültür olmak her zaman iyidir. otokontrol her zaman işe yaramaz.
bol bol kitap okuyalım :)

bu muhabbetlerin koyuluğundan deil aslında arkadaşlar burda bi konu açıorz sonra kişiler fikirlerini söyleyince de tepki gösteriorz ben kaç gündür bunu görüorm
bazen sözün nereye gittiğini bilmiorz sonra da ben öle dememiştim demek istemememiştm konusu oluo ben bunu anlayabilmiş deilm sadece

maşallah bize

minnak'ı da hep böyle altta görüyorum, hiç denk gelmioz bak.

kızlar bu arada okulda bnim odam öyle soğuk ki,arkaya bakıyor ve tek olunca.

birazdan daha sıcak bir yere kaçabilirm ama burda da sohbet sıcak

çok görüşmemek arayı soğutmuyor ki daha da sıcak yapıyor aileler böyle maalesef. geçen arkadaşım memur, memur olmayan biriyle nişanlanmış ama aile karşı, istemiyor. her şey memurluk mu, para mı, millet mi, ırk mı... anlamıyorum bu aileleri bereket ki daha özgür düşünen bir nesil geliyor, tek sevincim bu.

bu konuda hak verdim canımcım çünkü ben sadece fırsattan kuponu sormuştum direk konu dağıldı görüş ve fikirler farklıdır saygı duyarım ama konu çok dağıldı

bu arada çok iyi araştırcam bu fırsat sitelerini şirkette herkes yunanistana gitti belli sitelerden aldılar ve gittiler yakın çevremde alan çok oldu

ben de fikir tartışmalarından ziyade fikir paylaşımlarını severim.
insanları daha iyi tanımayı,değiştirmeye çalışmadan düşüncelerini.
olduğu gibi sevmeyi, o bana uymayan düşünceleriyle.
hayatta hep arkadaşlık konusunda bu yüzden sıkıntı çektim.
karşımdaki hep beni kendi yönüne çevirmeyee çalıştı.
ona göre berbat olan özelliklerimi değiştiremediği için 'tü kaka' oldum.
bu sebeple hiç yakın dostum olmadı, belki bu yaştan sonra olur kimbilir???

ayyy konuyu dağıtıp kendi hayatıma yönlendirmişim ama dedim ya pek arkadaşım yok paylaşmak istedim.

kusura bakma krizcm ama sabah ece ben gidiorm dedi sen ilgiyi kendi üstüne çekmeye çalışma çabaları dedin, az önce dmekki sınırınız yok hafifsiniz demeye getirdin buna kim olsa alınır oysaki sadece fikrimizi sölemiştk, ben sevgiliyle tatlile gitmek gibisi yoktur dedm alın güvenmediğiniz adamları koynunuza alın demedm,
işin pişmanlık boyutuna gelince de kimin nasıl pişmanlıklar yaşıcanı kimse bilemez, iki kişi arasında gecen munasebetleri yargılama hakkı da kimseye düşmez, çok kitap okuyun demissin ama insanları kırmamanın söylediğinin nereye gittiğinin farkına varmanın incelkleri senin okuduğun kitaplarda yazmıo anlaşılan
bu konuda daha da çok konusmak istemiorm ben zira yeternce rahatsız oldmm

bende gittim bu yıl 3gün yunanistana

gizemcim ben de o fırsat kuponuyla alaçatıya gtmiştim cnm gayet memnun kaldım ama herkes memnun kalmıyo ama sorun falan çıkıyo bide ben almadan önce yeri falan aramıştım sende öyle yap

kuşum bu aralar sıkıntılıydım azıcıkınn ben tadım yokken içe kapananlardanım pek dertleşebilen bi insan deilim içimde hallederim buda beni daha cok ama napalım huy

orchidea seni yeni gördüm hoşgeldin

fatoş kim ya :44:

naz hosgeldin bebek

hoşbuldum tatlikommmm napıosunnn bakımmm

cnm öğrenebilir misin ben de balayında ya da daha sonrasında yunanistan'a tatile ya da gezmeye gitmeyi çok istiyorum.

vakit öldürüyorum naz sultan napim

sen napıosun nası gidio biçim dikim işlerii

Hellööööööööööööööö:76:

hosgeldin pelinimm

cnm öğrenebilir misin ben de balayında ya da daha sonrasında yunanistan'a tatile ya da gezmeye gitmeyi çok istiyorum.

canım valla bir dünya siteden alan oldu ve memnun kaldılar gemiyle bende balayında prag ve yunan adaları yapcam 2 hafta gidicem kısmetse

peribacalarınada anneme hep sözüm vardı ilerde evlennicede sevdicğeiğmle gidicem balona bince ama peribacalarına annemle gitmem lazım alsammı diyorum süpriz yapcam annişkoya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…