- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
Artwin demeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
orchidea seni yeni gördüm hoşgeldin
fatoş kim ya :44:
naz hosgeldin bebek
çağla:2 kaynana:0
gizem bizim patron bide iş yerndeki biri artvnli:) hep yeşillk:)
# asmunikal_
# giz08
# angelanil
# orchidea+
# Cookie_Dough
# minnaksultan
# ece_+
# morganna
# cottonsugar+
# almor+
# krizsavar
# Sineray
# lajoie+
biri bizie dur desin
tabii ki fark olur çünkü sizinkiler damat kabul edip oğulları gibi seviyorlar, bizimkiler alenen istemiyorlar. sıkıntı da orda zaten, onlara göre görüşmeyelim çok,aramız soğusun, ayrılalım,sonra da onların gönlündeki gibi birini bulup evleneyim.
bu muhabbetlerin koyuluğundan deil aslında arkadaşlar burda bi konu açıorz sonra kişiler fikirlerini söyleyince de tepki gösteriorz ben kaç gündür bunu görüorm
bazen sözün nereye gittiğini bilmiorz sonra da ben öle dememiştim demek istemememiştm konusu oluo ben bunu anlayabilmiş deilm sadece
evet çağla valla ya kop koyu muhabbetler dönüyor
benim adım fatoş canımmm
ben fikir tartışması yapmayı çok severim. söylediklerime kırılmak, alınmak olmasın arkadaşlar. fikirler, düşünceler önemlidir benim için kişiler değil.
ama narsist bir toplum haline geldik, bir şey söyleyelim millet hemen üstüne atlıyor o kişinin. niye? adam kendi benliğine laf kondurtmak istemiyor ki, mükemmel o, kendine aşık. tüketip mutlu olmayı öğrenen, sonra da bodoslayan insanlar yuvası artık dünya.
mesela her koyun kendi bacağından asılmaz, ölü bir koyunu as bakalım ne oluyor? etraf da kokar. yani başkalarına da zarar verir o koyun. toplulukçu kültür olmak her zaman iyidir. otokontrol her zaman işe yaramaz.
bol bol kitap okuyalım :)
bu konuda hak verdim canımcım çünkü ben sadece fırsattan kuponu sormuştum direk konu dağıldı görüş ve fikirler farklıdır saygı duyarım ama konu çok dağıldı
bu arada çok iyi araştırcam bu fırsat sitelerini şirkette herkes yunanistana gitti belli sitelerden aldılar ve gittiler yakın çevremde alan çok oldu
bu konuda hak verdim canımcım çünkü ben sadece fırsattan kuponu sormuştum direk konu dağıldı görüş ve fikirler farklıdır saygı duyarım ama konu çok dağıldı
bu arada çok iyi araştırcam bu fırsat sitelerini şirkette herkes yunanistana gitti belli sitelerden aldılar ve gittiler yakın çevremde alan çok oldu
maşallah bize
minnak'ı da hep böyle altta görüyorum, hiç denk gelmioz bak.
kızlar bu arada okulda bnim odam öyle soğuk ki,arkaya bakıyor ve tek olunca.
birazdan daha sıcak bir yere kaçabilirm ama burda da sohbet sıcak
orchidea seni yeni gördüm hoşgeldin
fatoş kim ya :44:
naz hosgeldin bebek
kuşum bu aralar sıkıntılıydım azıcıkınn ben tadım yokken içe kapananlardanım pek dertleşebilen bi insan deilim içimde hallederim buda beni daha cok ama napalım huy
hoşbuldum tatlikommmm napıosunnn bakımmm
Hellööööööööööööööö:76:
cnm öğrenebilir misin ben de balayında ya da daha sonrasında yunanistan'a tatile ya da gezmeye gitmeyi çok istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?