kuşum bu aralar sıkıntılıydım azıcıkınn ben tadım yokken içe kapananlardanım pek dertleşebilen bi insan deilim içimde hallederim buda beni daha cok ama napalım huy
hoşbuldum tatlikommmm napıosunnn bakımmm
canım valla bir dünya siteden alan oldu ve memnun kaldılar gemiyle bende balayında prag ve yunan adaları yapcam 2 hafta gidicem kısmetse
peribacalarınada anneme hep sözüm vardı ilerde evlennicede sevdicğeiğmle gidicem balona bince ama peribacalarına annemle gitmem lazım alsammı diyorum süpriz yapcam annişkoya
Su tartısmaya biriniz son verebilir mi lütfen ama krizsavar tamam son dedın ama hala yazıyorsun cnm ya nilim sende sus tatlm
Su tartısmaya biriniz son verebilir mi lütfen ama krizsavar tamam son dedın ama hala yazıyorsun cnm ya nilim sende sus tatlm
olsun tatlım ben de normal hayatta çok dertleşmesem de burda çok daha kafamın dinginleştiği, sinirliysem sakinleştiğim oldu.
insan arada iç hesaplaşmalara mola vermeli
vakit öldürüyorum naz sultan napim
sen napıosun nası gidio biçim dikim işlerii
hoşgeldin evli bayan
minnakcım hoşgeldin modelistim :):):):):):)
yağmurcum fatihte çalışıyorum cnm :) ama fatih yakın bana
pelincim hoşgeldin cadıı
Çok yorucu balımmmm ya kurs defile hazırlıgına basladı bu arada daha normal modelıstlık bitmeden bilgisayarlıda basladı 3 hafta kadar baya tempolu olucak hersey yarın baslıyoo bakalım yorgunluktan bayılıcamc.tesi günü nasip ederse Allah Eyüp Sultan'a gidicem, adağım vardı sevgilicim kazasız belasız gelirse askerden cocuklara seker dagıtıcam Eyüp'te diye onunda sıkıntısı çöktü içime 1 bucuk ay oldu geleli hala gitmedim
Hoşbuldum kurabiyem, nişastalı kurabiyemm bayılırımhosgeldin pelinimm
pelincim hoşgeldin cadıı
yağmurcum tatlım sölediklerimizi ölçüo tartmalıyız ben kırıldım mesela farklı görüşlere saygı duyarrım arkadaşlarım çok dar baksa bile asla dar bakarsın demem ama kendi üstüme çok alındım yani ben o yüzden nilide çok iyi anlıyorum biz hiç kimseye böyle birşey demiyoruz böyle denincede şaşırıyoruz haliyle o yüzden ben özellikle sordum anlamadım yani hani benim mantığıma ters çünkü bir defa sirenayın kalbini kırdım ikimizde yanlış anladık aynı böyleydi sonra üzülmemek için sordum ve cevap devam edince üzüldüm ama cidden bakış açılar farklıysa empati uygulanmalı
yaklaşık bir aydır burdaym ve kimseyle ikili tartışmalara girmedm kızlar burda güzel vakit geçirmek için burdayz, bu zmana kdr kimseyi kırmamk için son derece ılımlı ve pozitif olduğumu düşünüorm, ama bişiler söyleyip kenara çekilmek bana doğru gelmio, bundan sonra bi konu açarken ortaya bi laf atarken ya sonuna kdr arkasında duralm yada o konuyu hiç açmayalm, herkese sevgiler:76:
hoşbuldum güzelliğiiiimm nasılsınnnn
Hoşbuldum kurabiyem, nişastalı kurabiyemm bayılırım
:76: Evet o benim:76: Hoşbuldum prenses.
Bebikler neler oluyor burda bakiiim alırsam elime meşe odunu hepinizin poposuna kondurucamGüzel şeyler konuşalım, tatil de güzeldir elbet. Avatarda gözüktüğü gibi bende bu yaz gittim Evrenimo ile tatile, Ayvalık'a :90: Annemden özel izin aldım, bende Nil gibi izinsiz bir yere gitmekten korkanlardanım Annem en yakın arkadaşımdır zaten...
Biz daha dün 800 ü kutlamadık mı yahu 850 olduk yaaaa
sayfamıza nazar mı değdi gelinciklerim yoksa yaf
ooo kolay gelsin nazcımm inşallah hepsinin altından kalkarsın en guzel sekilde
dua et bol bol oralara gitmişken bize de et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?