'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

olsun tatlım ben de normal hayatta çok dertleşmesem de burda çok daha kafamın dinginleştiği, sinirliysem sakinleştiğim oldu.

insan arada iç hesaplaşmalara mola vermeli

minnakcım hoşgeldin modelistim :):):):):):)

yağmurcum fatihte çalışıyorum cnm :) ama fatih yakın bana

pelincim hoşgeldin cadıı

Su tartısmaya biriniz son verebilir mi lütfen ama krizsavar tamam son dedın ama hala yazıyorsun cnm ya nilim sende sus tatlm

organizasyon şirketini,konaklama yerlerini vs. arayıp bi güzel öğren.
içine sinerse neden olmasın.
ne güzel anne-kız başbaşa tatil.
biz de temmuzda çekirdek aile misali tatil yapmak istiyoruz inşallah.

Su tartısmaya biriniz son verebilir mi lütfen ama krizsavar tamam son dedın ama hala yazıyorsun cnm ya nilim sende sus tatlm

yaklaşık bir aydır burdaym ve kimseyle ikili tartışmalara girmedm kızlar burda güzel vakit geçirmek için burdayz, bu zmana kdr kimseyi kırmamk için son derece ılımlı ve pozitif olduğumu düşünüorm, ama bişiler söyleyip kenara çekilmek bana doğru gelmio, bundan sonra bi konu açarken ortaya bi laf atarken ya sonuna kdr arkasında duralm yada o konuyu hiç açmayalm, herkese sevgiler:76:

yağmurcum tatlım sölediklerimizi ölçüo tartmalıyız ben kırıldım mesela farklı görüşlere saygı duyarrım arkadaşlarım çok dar baksa bile asla dar bakarsın demem ama kendi üstüme çok alındım yani ben o yüzden nilide çok iyi anlıyorum biz hiç kimseye böyle birşey demiyoruz böyle denincede şaşırıyoruz haliyle o yüzden ben özellikle sordum anlamadım yani hani benim mantığıma ters çünkü bir defa sirenayın kalbini kırdım ikimizde yanlış anladık aynı böyleydi sonra üzülmemek için sordum ve cevap devam edince üzüldüm ama cidden bakış açılar farklıysa empati uygulanmalı

olsun tatlım ben de normal hayatta çok dertleşmesem de burda çok daha kafamın dinginleştiği, sinirliysem sakinleştiğim oldu.

insan arada iç hesaplaşmalara mola vermeli

bende öle kafam dagılsın dıye gırıyorum okuyorum keyıfsız olunca pek cekilen bi tip değilim ama güzel kararlar aldım kendi adıma kendimi millete adamadan birazda kendim için yaşıcam

vakit öldürüyorum naz sultan napim

sen napıosun nası gidio biçim dikim işlerii

Çok yorucu balımmmm ya kurs defile hazırlıgına basladı bu arada daha normal modelıstlık bitmeden bilgisayarlıda basladı 3 hafta kadar baya tempolu olucak hersey yarın baslıyoo bakalım yorgunluktan bayılıcam c.tesi günü nasip ederse Allah Eyüp Sultan'a gidicem, adağım vardı sevgilicim kazasız belasız gelirse askerden cocuklara seker dagıtıcam Eyüp'te diye onunda sıkıntısı çöktü içime 1 bucuk ay oldu geleli hala gitmedim

ooo kolay gelsin nazcımm inşallah hepsinin altından kalkarsın en guzel sekilde

dua et bol bol oralara gitmişken bize de et

hosgeldin pelinimm
Hoşbuldum kurabiyem, nişastalı kurabiyemm bayılırım

pelincim hoşgeldin cadıı

:76: Evet o benim:76: Hoşbuldum prenses.

Bebikler neler oluyor burda bakiiim alırsam elime meşe odunu hepinizin poposuna kondurucam Güzel şeyler konuşalım, tatil de güzeldir elbet. Avatarda gözüktüğü gibi bende bu yaz gittim Evrenimo ile tatile, Ayvalık'a :90: Annemden özel izin aldım, bende Nil gibi izinsiz bir yere gitmekten korkanlardanım Annem en yakın arkadaşımdır zaten...

canlarım sizi anladım biraz farklı konustu krizsavar tepkili yani ama kırılan oldunuz evet tahmin edebiliyorum gecen ebnde berfine çok kırıldım oda böyle bişeyler bana beni tanımadan konusmustu ama özür diledi bende uzatmadım bir daha da demez sanırım artık yani sizde aranızda özelde konusup anlasın küs kalmayalım olurmu

bu yaz bende ayvalığa gittim sarımsaklıya ne mükemmel biryerdi hiç eve dönmek istemedim cundada harikaydı aynı yaşadığım yer gibiydi

balım anneme ünideyken sölüyordum sonra okuldan sonra ayrıldık ben çok ağladım annem istemedi depresyona sokmuştu beni şimdi 2 senedir annem bilmiyor saklamaya çalışıyorum bilse kızar 4 hafta ayrıydık ama 7 kilo verdim o süreçte ben şimdi gittiğimi bilse bilmem napar

kuzenim sevdiceğiyle tatile gitiğinde kızmıştı ama sonra anladı nişanlandı onlarda ama annem kendi kızına ne der biz bu yaz ailleri topladığımızda herkes nerelere gittğimizi öğrencek zaten

Nilim krizcim tartısmanın hiç bi anlamı yok, çünkü ne kriz bizim fikrimizi değiştirebilicek nede biz krizinkini, sevgiliyle tatile gitmek ahlaksızlık değiildiirr. konuya dalmak istemedim gereksiz yere uzamasın diye ama dayanamadım çünkü bende sevgilimle tatile giden bi insanım tabiki aileme afiş asıp sevgilimle gidiyorum haberiniz olsun demedim gittigim yeri kaldıgım otelin numarasına kadar veririm zaten ve başbaşa gitmek henuz nasip olmadı kuzenler kalabalık gideriz illa ahlaksız seyler yapılcak dıye dar kalıba sokmamak lazım "sevgiliyle tatile gitmek denildiginde pişmanlıklar yasınılcak bi gezi" olarak hiç düşünmedim birazda düşünceyle alakalı sanırım.. Ben sevgilimden önce kendime güveniyorum ve benim istemediğim bişeyi hiçbir Allah'ın kulu yaptıramaz..

ooo kolay gelsin nazcımm inşallah hepsinin altından kalkarsın en guzel sekilde

dua et bol bol oralara gitmişken bize de et

etmez olur muyuuuummm hiççç kusuuum bol bol edicemmm hepimiz içinnn okadar cok edicemki onda duaya uçabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…