Hoşbuldum kurabiyem, nişastalı kurabiyemm bayılırım
:76: Evet o benim:76: Hoşbuldum prenses.
Bebikler neler oluyor burda bakiiim alırsam elime meşe odunu hepinizin poposuna kondurucamGüzel şeyler konuşalım, tatil de güzeldir elbet. Avatarda gözüktüğü gibi bende bu yaz gittim Evrenimo ile tatile, Ayvalık'a :90: Annemden özel izin aldım, bende Nil gibi izinsiz bir yere gitmekten korkanlardanım Annem en yakın arkadaşımdır zaten...
Hoşbuldum kurabiyem, nişastalı kurabiyemm bayılırım
iyiyim canım sennn nasıl gidiyor modelistlik çalışmalarıspeedy hoşbuldum bende nasılsın neler yapıyorsun?
Nilim krizcim tartısmanın hiç bi anlamı yok, çünkü ne kriz bizim fikrimizi değiştirebilicek nede biz krizinkini, sevgiliyle tatile gitmek ahlaksızlık değiildiirr. konuya dalmak istemedim gereksiz yere uzamasın diye ama dayanamadım çünkü bende sevgilimle tatile giden bi insanım tabiki aileme afiş asıp sevgilimle gidiyorum haberiniz olsun demedim gittigim yeri kaldıgım otelin numarasına kadar veririm zaten ve başbaşa gitmek henuz nasip olmadı kuzenler kalabalık gideriz illa ahlaksız seyler yapılcak dıye dar kalıba sokmamak lazım "sevgiliyle tatile gitmek denildiginde pişmanlıklar yasınılcak bi gezi" olarak hiç düşünmedim birazda düşünceyle alakalı sanırım.. Ben sevgilimden önce kendime güveniyorum ve benim istemediğim bişeyi hiçbir Allah'ın kulu yaptıramaz..
etmez olur muyuuuummm hiççç kusuuum bol bol edicemmm hepimiz içinnn okadar cok edicemki onda duaya uçabiliriz
minnak nereye gidiyorsun ki??:26:
Eyüp Sultan'a gidiorum canımm
bende bayılırımmmmm
evlenince bigun pasta- kurabiye gunu yapıcam size evimde
kursa gidicem butik pasta kurabiye kursuna size mamişler yapıcam
bende herseyimi soylerim annecime hatta giderken konyaya babişden bile izin aldım...
canlarım hiçbişecik demediler
yok artık çaglacımm yaabende butik pasta kurabiye kursuna gidip hatta ilerde meslegimi işimi bırakıp kendime butik pasta evi açmak istiyorum
çağla bende çocukluğumdan beri pasta ve kek yaparım en sevdiğim uğraşlarım resimlerini çekerim hatta blog yapmayı düşünüyorum belki burdada paylaşıım
ismek kurs açtı herhalde bir sitesini ziyaret edipte bakayım onada
Nilim krizcim tartısmanın hiç bi anlamı yok, çünkü ne kriz bizim fikrimizi değiştirebilicek nede biz krizinkini, sevgiliyle tatile gitmek ahlaksızlık değiildiirr. konuya dalmak istemedim gereksiz yere uzamasın diye ama dayanamadım çünkü bende sevgilimle tatile giden bi insanım tabiki aileme afiş asıp sevgilimle gidiyorum haberiniz olsun demedim gittigim yeri kaldıgım otelin numarasına kadar veririm zaten ve başbaşa gitmek henuz nasip olmadı kuzenler kalabalık gideriz illa ahlaksız seyler yapılcak dıye dar kalıba sokmamak lazım "sevgiliyle tatile gitmek denildiginde pişmanlıklar yasınılcak bi gezi" olarak hiç düşünmedim birazda düşünceyle alakalı sanırım.. Ben sevgilimden önce kendime güveniyorum ve benim istemediğim bişeyi hiçbir Allah'ın kulu yaptıramaz..
Ben sevgilimden önce kendime güveniyorum ve benim istemediğim bişeyi hiçbir Allah'ın kulu yaptıramaz..
aynen öyle cnm benim ayrıcada hepsine katılıyorum
canım dediklerine sonuna kadar katılıyorum
ne güzel de anlatmıssın minnakım bizim anlatamadığımız sen anlatmıssın hay sen çok yaşa
neler yapıosn bakalm özlendin, senin de nickine ne zman baksam turuncu etekli çıtır bi kız canlanıo gözümde
bu yaz bende ayvalığa gittim sarımsaklıya ne mükemmel biryerdi hiç eve dönmek istemedim cundada harikaydı aynı yaşadığım yer gibiydi
balım anneme ünideyken sölüyordum sonra okuldan sonra ayrıldık ben çok ağladım annem istemedi depresyona sokmuştu beni şimdi 2 senedir annem bilmiyor saklamaya çalışıyorum bilse kızar 4 hafta ayrıydık ama 7 kilo verdim o süreçte ben şimdi gittiğimi bilse bilmem napar
kuzenim sevdiceğiyle tatile gitiğinde kızmıştı ama sonra anladı nişanlandı onlarda ama annem kendi kızına ne der biz bu yaz ailleri topladığımızda herkes nerelere gittğimizi öğrencek zaten
çok da iyi yapmssın tatlım ne güzel eğlenmişssinizdir de
anne izni bakımından keşke gitmek isteyen gelincklerin de böle bi imkanı olsa
naparsanız yapında kızlar yalan sölemeyin ben sölesem hep aklım onda kalır bide kesn başıma bişi gelicene inanırm(
mecbur kalabiliorz bazen ama pembe yalan olsn bunlarda
Pelinciiiikk sende hoş geldiiin caaaannnıımmmm
yok artık çaglacımm yaabende butik pasta kurabiye kursuna gidip hatta ilerde meslegimi işimi bırakıp kendime butik pasta evi açmak istiyorum
Ben sevgilimden önce kendime güveniyorum ve benim istemediğim bişeyi hiçbir Allah'ın kulu yaptıramaz..
aynen öyle cnm benim ayrıcada hepsine katılıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?