'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

çok da iyi yapmssın tatlım ne güzel eğlenmişssinizdir de
anne izni bakımından keşke gitmek isteyen gelincklerin de böle bi imkanı olsa
naparsanız yapında kızlar yalan sölemeyin ben sölesem hep aklım onda kalır bide kesn başıma bişi gelicene inanırm(
mecbur kalabiliorz bazen ama pembe yalan olsn bunlarda

Hoşbuldum kurabiyem, nişastalı kurabiyemm bayılırım

bende bayılırımmmmm
evlenince bigun pasta- kurabiye gunu yapıcam size evimde

kursa gidicem butik pasta kurabiye kursuna size mamişler yapıcam

bende herseyimi soylerim annecime hatta giderken konyaya babişden bile izin aldım...
canlarım hiçbişecik demediler

canım dediklerine sonuna kadar katılıyorum

ne güzel de anlatmıssın minnakım bizim anlatamadığımız sen anlatmıssın hay sen çok yaşa
neler yapıosn bakalm özlendin, senin de nickine ne zman baksam turuncu etekli çıtır bi kız canlanıo gözümde

çağla bende çocukluğumdan beri pasta ve kek yaparım en sevdiğim uğraşlarım resimlerini çekerim hatta blog yapmayı düşünüyorum belki burdada paylaşıım

ismek kurs açtı herhalde bir sitesini ziyaret edipte bakayım onada

yok artık çaglacımm yaa bende butik pasta kurabiye kursuna gidip hatta ilerde meslegimi işimi bırakıp kendime butik pasta evi açmak istiyorum

yok artık çaglacımm yaa bende butik pasta kurabiye kursuna gidip hatta ilerde meslegimi işimi bırakıp kendime butik pasta evi açmak istiyorum

aşkımda ilerde bana açmak istiyor ya pastane yada kuru pilav acıcam harika yapıyorsun diyor bazı yaptıklarımdan tatması için götürmüştüm dükkana da

ismekte var mı balım yaa

su iş mevzularımı halledeyim nasipse gidicem pasta kurabye kursuna bende... ismekte oldunu bilmiodum özel kursa giderim diye dusunuodum ama ismekte varsa orası daha saglam

ama sanırım ismek in de her subesinde her kurs olmuyodu

canım dediklerine sonuna kadar katılıyorum

bende özlediim tatlım valla uzak kaldım sizlerdennn onumuzdekı haftada pek giremem galibaa sen onumuzdekı hafta persembe gunu calısıyo musun tatlım b.düzüne gelicem fırsat bulursam bi kapısını çalarım mağzanızın

Ben Cunda'daydım bebeğim. Hangi tarihlerde ordaydın? Ayyy nekkaaaa musmutlu oldum şimdi anlatamam:90: Daha önce de gitmiştim ama bu yaz bambaşkaydıı ahhh ahhhh seviyorum Ayvalığı

Çok eğlendik bebeğim, kötü bir sürecin üstüne gittik bir de. Resmen aşk tazeledik orda süperdi süper

Pelinciiiikk sende hoş geldiiin caaaannnıımmmm

Prensesss hoşbulldumm, çıtırcımm:90:

bende :) en azından emekliligimde mutlaka yapıcagım bişey o hatta tarzı bile hazır

yine pembe-beyaz gayet romantik bi pasta evi olcak sihirli annemdeki betüşün cafesi gibi :)

ortak oluruz belki fatosumm

bende bende paramı bile aslında ona sebep biriktiriyorum biliyormusun bir ara işi gücü bırakıp yurtdışına gitmeyi bu işi öğrenmeyi düşündüm hünerli bayanlara çok takılıyorum onlar çok cici pastalar ve kurabiyeler yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…