nazcım sen minyon tiplimisinde sana minnak diyolar,,,
minnaknazım benimde boyum uzun ama banada herkes 18 gibisin diyor 18 e girdiğimde bana 15 diyorlarda fazla küçüküm insalara göre
geçen gün terzide kızın tekiyle konuşuyordum birşey almış tam yaşına göre dedim oda baktı kaçlıyım sence dedim 89 90 şok oldu kız ben 95 liyim dedi ben bir yuh demişim öyle büyük göz<üküyor ki kalça göğüs dudak yerinde makyaj süper kokoş felan değil normal ama şok oldu kızda o büyük gözüktüğünü biliyormuş herkes öyle diyormuş banada 88 lisin biliyorum ama 90 92 gibi duruyorsun dedi bende ah zamane gençleri hormonluları yediniz böle oldunuz dedim koptuk yahu
hayır hayır boyun uzun olamaz olmamalı..
ben seni 160 gibi düşünmüştüm:26::26::26:
ya bana hep der seni sinir etmek hosuma gidiyor dieeeeeeee çağlam yaa deli mi ne ya başıma
yoğun değilde yorgunum canım
çağlacık canım hoşgeldin nasılsın kuzum
hoşgeldin çağla. nasılsın..
tercüme için sordum ben..
msn adrsini verdi tercüman senle görüşsün.
teknik çeviri olcagı için yapabilcekmisin die bakıcaklar..
arkaşıma gelincede. nankör die degerlendiremiyorum
hatamız çift taraflı:S
ama ben herzaman dürüst oldum.belkide bundan kaybettim.
yalan söylemedim.. oyun yapmadım. kçk hesaplar peşinde koşmadım..
herkese merhabaa
herkes merak etmiş beni çok tşkler kızlar, dün gerçekten yaşamk istemediğim bi gün de mağazada bi sürü sorun yasadm neseki halledildi gibi smdidlk, atakanla aramız kötü ilk defa böle tartıştk tartışmada denmez soğuk davrandk hala da devam ettiriorm ama hepsini hak etti ben kendi düşüncem bu, sanırm onu tüm erkeklerdn çok ayrı bi yere koydm ne yalan söyledm nede taktikler uyguladm ama sanrm istedi sey tam da buymus, zmana bıraktm herseyi sanırm ne kdr değerli olduğumu hissedebilmem için bu şekilde davranmam gerekicek, kek yapıcam şimdi özkancığımaçıkıp hazırlnmam lazm kızlar aklınız bende kalmasn kuzularm düne göre daha iyiyim daha da iyi olucm öpüorm tek tek
minnaknazım benimde boyum uzun ama banada herkes 18 gibisin diyor 18 e girdiğimde bana 15 diyorlarda fazla küçüküm insalara göre
geçen gün terzide kızın tekiyle konuşuyordum birşey almış tam yaşına göre dedim oda baktı kaçlıyım sence dedim 89 90 şok oldu kız ben 95 liyim dedi ben bir yuh demişim öyle büyük göz<üküyor ki kalça göğüs dudak yerinde makyaj süper kokoş felan değil normal ama şok oldu kızda o büyük gözüktüğünü biliyormuş herkes öyle diyormuş banada 88 lisin biliyorum ama 90 92 gibi duruyorsun dedi bende ah zamane gençleri hormonluları yediniz böle oldunuz dedim koptuk yahu
Çağla Pelin hoşgeldinizzbu ziyaretçiler giderek artıyor ya
canım teknik oluyo, tıbbı oluyo, hukuk oluyo:)
hmm teknik ceviriyse zor.. ben edebiyat okudum o yuzden şiirden romandan kitaptan anlıyorum teknik ceviri gormedik o tercumanların işi...
ama tercumanlar da yayınevlerinde benim işimi yapıyo..ben yine gorusurum belki yapabilcegim bişeydir denerim en azından
sen yine kendinden ödün verme balımm bosver eninde sonunda sen gibi birileri cıkar karsına... sen dogru bildigi yapmaya devam et
nblm öyle düşündüm işte:Sama uzun canımcım topuklu giymeyi severim ama erkek arkadaşımlada aynıyım diye giyemiyorum tatlım
minnak değilim sulak büyüdüm bide spor yapatım ailemin bütün hatunlar 1.80 ben 1.70 lerdeyim
neden beni 1 60 düşündün söle bakalım canım
hoşbulduk ececimmm
seni msn de goremiyorum hiç
kızlar az önce okudugum ve begenmemenin imkansız oldugu bi söz... sizle de paylaşmak istedim, belki bugun bu sözden feyz alcak olan kalpler vardır vesile olmus olurum...
Çalınan her kapı hemen açılsaydı,
ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı..
Kapı açılır sen yeter ki vurmayı bil..
Ne zaman? Bilmem!..
Yeter ki o kapıda durmayı bil.. !
'Mevlana'
kızlar ziyaretçiler nerden çıkıyor anlamıyorum acaba markaları yazıyoruz ondanmı onlarımı okuyorlar çok ilginç sevgililermizmi buldu acaba
hoşbulduk ececimmm
kızlar az önce okudugum ve begenmemenin imkansız oldugu bi söz... sizle de paylaşmak istedim, belki bugun bu sözden feyz alcak olan kalpler vardır vesile olmus olurum...
Ne zaman? Bilmem!..
'Mevlana'
hoşbulduk ececimmm
Ne zaman? Bilmem!..
'Mevlana'
benimki biliyo hatta şakasına diyo bende Erkekler kulubune üye olucam çeyiz topiği açıcaz diye eşekknickide masum kurbaa olcakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?