'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

nazcım sen minyon tiplimisinde sana minnak diyolar,,,

onunda etkisi var canım, sınıfta en küçük kız 15 yasında ama hoca sınıfa ılk geldıgınde sınıfımız en kucugu sensın galiba diye bana sorduu bazen hoşuma gidiyo böle küçük gözükmek en fazla 19 20sındır dıyolar ama 23 oldum valla hatta 24e giriyorum şaka gibiii bana sorsalar 10 yaşında takıldım kaldım

minnaknazım benimde boyum uzun ama banada herkes 18 gibisin diyor 18 e girdiğimde bana 15 diyorlarda fazla küçüküm insalara göre

geçen gün terzide kızın tekiyle konuşuyordum birşey almış tam yaşına göre dedim oda baktı kaçlıyım sence dedim 89 90 şok oldu kız ben 95 liyim dedi ben bir yuh demişim öyle büyük göz<üküyor ki kalça göğüs dudak yerinde makyaj süper kokoş felan değil normal ama şok oldu kızda o büyük gözüktüğünü biliyormuş herkes öyle diyormuş banada 88 lisin biliyorum ama 90 92 gibi duruyorsun dedi bende ah zamane gençleri hormonluları yediniz böle oldunuz dedim koptuk yahu

hayır hayır boyun uzun olamaz olmamalı..
ben seni 160 gibi düşünmüştüm:26::26::26:

hayır hayır boyun uzun olamaz olmamalı..
ben seni 160 gibi düşünmüştüm:26::26::26:

ama uzun canımcım topuklu giymeyi severim ama erkek arkadaşımlada aynıyım diye giyemiyorum tatlım

minnak değilim sulak büyüdüm bide spor yapatım ailemin bütün hatunlar 1.80 ben 1.70 lerdeyim

neden beni 1 60 düşündün söle bakalım canım

Son düzenleme:
ya bana hep der seni sinir etmek hosuma gidiyor dieeeeeeee çağlam yaa deli mi ne ya başıma

yagmurum o seni çok seviyooo bak ondan oyle kıymetini bil guzeldir o atısmalar

yoğun değilde yorgunum canım

çağlacık canım hoşgeldin nasılsın kuzum

hosbulduk balımm iyiyimm sen nasılsın bakalımm

iyiyim tatlım senn

hmm teknik ceviriyse zor.. ben edebiyat okudum o yuzden şiirden romandan kitaptan anlıyorum teknik ceviri gormedik o tercumanların işi...

ama tercumanlar da yayınevlerinde benim işimi yapıyo.. ben yine gorusurum belki yapabilcegim bişeydir denerim en azından

sen yine kendinden ödün verme balımm bosver eninde sonunda sen gibi birileri cıkar karsına... sen dogru bildigi yapmaya devam et

minnakım geçmiş olsunn

nil ne oldu bilmiyorum gecmişi okumadım bugun... yazdıklarını gorunce sok oldum.. umarım en kısa zamanda halledersiniz ki ole olcana eminimmm canımm uzulme lutfen

benimki etek boyuna takık ya bişey alıyorum etek boyu nerde diye soruyor onun dışında bir kıskançlığı yok Allaha şükür

Minnoşumm yerler senii, nazar mı değdi size bakiiimm. :26:
Hadii keklerin böreklerin fotosunu istiyorum ona göre Nilişim

ya cıdden zamanee gençlerii öylee 15 yasındakı kız ınan benden buyuk duruyoo, ben üni zamanında sarısındım ama ole bole bı sarısınlık deıl komple platın dusun totoşa kadar saç ozamanlar yasımı gosterıyodum hatta buyuk bıle dıyenler oluyodu. benımkı askere gıtmeden önce dıkat cekıyosun boyıcam bı gece gelıp falan demıstı sakayla karısık bende aklı takılı kalmasın dıye boyadım bıkac renk degısıklıgı yaptım turuncumsu kahvemsı en son sıyah ve benım sacım orta kullu kumral dipten cıkan saclar acık renk olunca kel gibi gözüktüm annem saçımı kuaför tabiriyle kusturdu ve bal rengine boyadı o gun bugundur sacıma hiç dokunmadım kendi rengim cıktıkcada yasım dahada küçük gözükmeye başladıı. bide ben bi ara 44 kiloydum bu minnak denmeye başladıgı zaman, sıgarayı bıraktıktan sona 53 cıvarı oldum pek minnaklıgım kalmadı o döneme göre

kızlar ziyaretçiler nerden çıkıyor anlamıyorum acaba markaları yazıyoruz ondanmı onlarımı okuyorlar çok ilginç sevgililermizmi buldu acaba

canım teknik oluyo, tıbbı oluyo, hukuk oluyo:)
sen bi görüşürsün :)
mailin ver sen. yapabilceğin bişeyse olur belkim

nblm öyle düşündüm işte:S
belli bi nedeni yok
bnm erkek arkadaşım 190 sanırım
ben bir 160 acayip rahatsız oluyorum sormayın:S
topukluda giyemiyorum bi kaç kez denedim olmadı:S
hap falan alcaktım boy uzaması için erkek arkaşım duydu çok kızdı

hoşbulduk ececimmm

seni msn de goremiyorum hiç

kızlar az önce okudugum ve begenmemenin imkansız oldugu bi söz... sizle de paylaşmak istedim, belki bugun bu sözden feyz alcak olan kalpler vardır vesile olmus olurum...

Çalınan her kapı hemen açılsaydı,
ümidin, sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı..
Kapı açılır sen yeter ki vurmayı bil..
Ne zaman? Bilmem!..
Yeter ki o kapıda durmayı bil.. !

'Mevlana'

Sağol Pelincim Çağlacım ben akşam giriyorum msne 7den sonra genelde söze bayıldım bende çalıyorum izninle

çağlacım doğru bir söz burda birşeyi istediğimizde sbaırlı olmamız ve beklememiz gerektiği bir noktaya parmak basmış mevlana öyle beklemeyi durmayı bilicez bazen

kızlar ziyaretçiler nerden çıkıyor anlamıyorum acaba markaları yazıyoruz ondanmı onlarımı okuyorlar çok ilginç sevgililermizmi buldu acaba

benimki biliyo hatta şakasına diyo bende Erkekler kulubune üye olucam çeyiz topiği açıcaz diye eşekk nickide masum kurbaa olcakmış

wuu ben bunu facebook yazaim:)
arkaşıma gönderme olsun

Çok güzellmiiişşş cookiiieemmmm

ay ödüm koptuu :82::82:
demin wc ye gittim.
paçalarım bol oldugunu için toplamıştım
neyse şimdi geldim yerime oturdum birden paçalarımı indirmediğimi hatırladım
bi baktım indirmişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…