'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Herkese günaydın ve iyi haftalar
Bence hatasının farkına varmaya başladı galiba.Yakında iyi gelişmeler olacak herhalde.
Kız kardeşine de Allah kolaylık versin.

günaydınn kızlarrrr
ben girpten hala müzdarip bi şekilde takılıyorumm
*
gizz gelinliğini merakla bekliyorumm
*
nilllll acaip duygulandım yazını okuyuncaa
rabbim huzurla oturmanızı nasip etsin inşallah :26::26::26:
evinizden mutluluk, aşk, huzur eksik olmasınn

canım benm sanırım ole bende zamana bıraktım suan sanırım ıkımızden zamana ıhtıyacı var umarım atlatrz bu zor zamanlarıtsk ederm tatlımm

Günaydın kızlarr Regl sancılı bi Tuğba geldi

Nil, çok duygulandım yazdıklarını okuyunca. Rabbim ağız tadıyla,aşkla,mutlulukla oturmayı nasip etsin

Giz, daha fazla merakta bırakma biziii bekliyoruz gelinliği

tubiskom aslında denediğim gelinliğin fotosu var bir tek oda başka bir moda evinde denendi ama yapılcak gelinlik bunun tıpkısının aynısı olmayacak yinede ekliyorum benim gelinlik biraz kabarık olmalı kanımca yoksa çok zayıf duruyorum eklicem inşallah olursa

nil yazını okudum. çok duygulandım maşALLAH maşALLAH
aynıs evinci mutlugu heycanı yıllar boyunca yaşaman dileğiyle..
baban gelmiş evine oturmuş ne güzel
hep mutlu olursun inşALLAH

gizz hafta sonu naptın..

tuğba her genç kızın başına gelir

Kızlar günaydınnn geçmişi okuyamadım ama nilin yazısını merak ettim biri gösterebilir mi nerde:26:
Ben iş yerindeki bilgisayardan giremiyorum artık ya evdede net yok

merhaba kızlar bende şu uzun listye girmek istiyorum sanırım nil ilgilniyor allahım nasip ederse 29 mayıs ta 28inde de kına varD: biraz stresli biraz heycanlı, bazen anlamsız, bazzen garip bir ruh haliyle geçiyor günler sizinde öyledir umarım. 9 yıldır birlikte olduğum sevdiceğimle aynı evde yaşayacak olmak ne kadar heyecanlıysa, bir evi geçindirme, eğer nasipse bir evladı yetiştirme sorumluluğu o kadar ürtücü

ve size bu süreçte en sevdiğim ve bana en garip gelen şeyi söylemek istiyorumD: ben çeyiz lafından nefret ediyorum ve baan nedense çok komik geliyor zaten danteldi, örtüydü falan bana göre değil. ben daha minimalist bir insanım. basit olmalı herşey. neyse konuyu bölmeyım:d evet herhangi bir şey almak için bir dükkana girdiğimde "çeyizlikmi bakıyorsunuz yoksa normalmi?" D diyorlar. ölece bakıyorum suratlarına... çeyizlikse pro turbo yada jetli falan olanları gösterıyorlar(tabi bunların fiyatlarıda turbo), normalse aman işte ahanda bu diyorlarD diyorum neden normal insanların çeyizlik almaya hakları yokmuD ya tabide falan diyorlar.. bende kullanmalık diyorum sonra yeni evlenicem ama kullanmalık olsun sadeceD bu bana çok garip geliyor sizde benimle aynı durumu paylaşıyormusunuz yoksa yıne benım kendı garipliğimden mi kaynaklanıyor buuDD

not: şu çeyiz alma hikayesi beni ağlattıD nedense bu aralar çok duygusal oldum ben öle bir gün yaşamıcam ama nil di sanırım tebrikler tatlımD

gelinlik kızlar size bir soru hatta yardım istiyorum arkası ipli gelinlik hiç istememe rağmen korkum var bişi soracağım bu arkası bel kısmı ipli üstü incili mdoel nasıl olur sizce

Gelmesin benim başımaa istemiyoruuummm

Gizimm, ben bu gelinliğin sırtı da güzel. Ama ipten inciye geçişi biraz garip. o geçiş iyi ayarlanırsa olabilir bence hem böyle olursa eğer kilo alıp versen bile çok sıkıntı olmaz

Son düzenleme:

tubim bakalım ne olacak canım 2 hafta sonra provaya gidip başlıyacağım bakalım neler olacak

ilk provaya annemlemi gideyim gerçi nişanlımda gelir yalnız bırkmıyor hiç ama acaba ikinci provadamı annemle gitsem birinci provada pek birşey olmuyormuş herhalde gerçi benim cumartesi ölçülerimi felan aldılar

öyle ama mecburum canım ben çok fazla kilo veriyorum böyle birşey yaptırmam gerekecek sanırsam sırf incili gelinlik istesemde zayıfladdımmı bol bir gelinlik giyinebilirim

hıı anladımm canımm, o zaman buna çok muntazam bi geçiş sağlamaları lasımm

Bence olmamış, ya sen neden bu kadar panik oldun ki? Düğmeli modellerde teslime yakın arka kapatma işlemi oluyor.Ayrıca iplide de sorun çıkıyor. Benim son provamda kilo verdiğim için arka kısım üst üste bindi ipler gerilince.yani ipli olunca da çok kilo verirsen yine sorun. Bence sen gönlüne göre yaptır.Gelinlikçiler bu konu da uzman, çünkü kızlar düğün üstü hep kilo veriyor.Hemen teslim almazsın, 2-3 kala gidersin arkasını öyle kapatırlar.O kadar meraklanma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…