HAYIRLI SABAHLAR KIZLAR
eşimlen 6 gundur konusmyrz ama...2 gundur faceden soğuk sogukk msjlar atıyor...ama gece msj atmısss kübra seni çok ama çok sevıyorum ben yazmış....ama hcbsey yazmadımmm...
ayrıca kızlar bugun ikiz kardeşimin doğumu var dualarınızı eksık etmeyınnn kızlarr....
Duygulanmamak mümkün olmuyor gerçekten, güzel dileklerin için teşekkürler.
Amin canım, hayırlısıyla inşallah darısı isteyen herkesin başına
İnanın o an anlatırken bile heyecanım tazeydi daha, şimdi bile kalbim pır pır ediyor arada.Mutluluk dileklerin için teşekkür ederim. Allah herkese mutlulukla, sağlıklı oturacağı yuvalar versin.
Teşekkürlerrrrr
Amin canım, darısı isteyen herkesin başına, ama önce hayırlısıyla
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, yani tüm eşyalarım gidince kendimi şuan baba evinde gerçekten misafir gibi hissetmeye başladım.Eşyalarım giderken böyle duygusallık beklemiyordum açıkçası, gelin almada nasıl çıkıcam o evden hiç bilemiyorum.Gelin kısmı hem ağlar hem gidermiş demiş büyükler, demek gerçekten böyle oluyormuş. Az kaldı görücez bakalım.
Teşekkür ederim canım, önemli olan ağzı tadı zaten gerisi boş. Duygusal anlar mutlaka olacak ama evet güzel duygular. Yuvanı kurmak için telinle duvağınla çıkıyorsun baba evinden, aile için büyük bir gurur bence bu.Allah isteyen herkese nasip etsin.
Sağlık, mutluluk ve huzur bir evi dolduran en güzel şeyler zaten. Darısı başınıza
yatak odam :4000 TL
Salon Köşe Takımı : 3900 TL dedi 3200TL'ye aldık
Salondaki Vitrin İKEA'dan :654 TL
Salon Masa-Sandalye :1200 TL
Mavi Koltuklarım 1 Tane 3'lü 1 Tane Tekli :800TL
Resimler birazdan geliyor
Teşekkür ederim canım, sende hak ediyorsun emin ol buna. Sadece yaşanan bazı şeyler, üst üste gelen olumsuzluklar sizi fazla yıprattı. Diğer mesajını da okudum, sevgi kolay bitecek birşey değil.Nişanlına da hak ver biraz, bir sürü şey yaşandı, şimdi bir de işsiz kaldı. Erkekler için bu durum tahmin ettiğimizden daha zor oluyor maalesef.Sinirlendiğinizde birbirinizin üstüne gitmemeye çalışın, sakinleşip konuşursanız daha iyi olur bence.Zaten yıprandınız, daha fazla yıpratmayın kendinizi, bundan sonra yaralarınızı sarın birbirinizin.
Kardeşinde umarım sağlıkla bebeğine kavuşur.
Teşekkürler canım, seninde gelinliğin hayırlı olsun. Mutlulukla giy inşallah
Herkese günaydın ve iyi haftalar
Bence hatasının farkına varmaya başladı galiba.Yakında iyi gelişmeler olacak herhalde.
Kız kardeşine de Allah kolaylık versin.
Günaydın kızlarrRegl sancılı bi Tuğba geldi
Nil, çok duygulandım yazdıklarını okuyunca. Rabbim ağız tadıyla,aşkla,mutlulukla oturmayı nasip etsin
Giz, daha fazla merakta bırakma biziii bekliyoruz gelinliği
Evimin ilk resimleri, bazı ufak eklemeler yapılacak ama şimdilik bu. Vitrine konanları bulaşık makinesine atmıştım yıkansın diye, fotoğraf çekmek tamda o anda aklıma geldi :)) Vitrin boş değil yani
http://www.kadinlarkulubu.com/album.php?albumid=33058
gelinlik kızlar size bir soru hatta yardım istiyorum arkası ipli gelinlik hiç istememe rağmen korkum var bişi soracağım bu arkası bel kısmı ipli üstü incili mdoel nasıl olur sizce
Eki Görüntüle 880252
nil yazını okudum. çok duygulandım maşALLAH maşALLAH
aynıs evinci mutlugu heycanı yıllar boyunca yaşaman dileğiyle..
baban gelmiş evine oturmuş ne güzel
hep mutlu olursun inşALLAH
gizz hafta sonu naptın..
tuğba her genç kızın başına gelir
tubiskom aslında denediğim gelinliğin fotosu var bir tek oda başka bir moda evinde denendi ama yapılcak gelinlik bunun tıpkısının aynısı olmayacak yinede ekliyorum benim gelinlik biraz kabarık olmalı kanımca yoksa çok zayıf duruyorum eklicem inşallah olursa
gelinlik kızlar size bir soru hatta yardım istiyorum arkası ipli gelinlik hiç istememe rağmen korkum var bişi soracağım bu arkası bel kısmı ipli üstü incili mdoel nasıl olur sizce
Eki Görüntüle 880252
karışık duruyo bence gizz
Gelmesin benim başımaa istemiyoruuummm
Gizimm, ben bu gelinliğin sırtı da güzel. Ama ipten inciye geçişi biraz garip. o geçiş iyi ayarlanırsa olabilir bence hem böyle olursa eğer kilo alıp versen bile çok sıkıntı olmaz
öyle ama mecburum canım ben çok fazla kilo veriyorum böyle birşey yaptırmam gerekecek sanırsam sırf incili gelinlik istesemde zayıfladdımmı bol bir gelinlik giyinebilirim
hıı anladımm canımm, o zaman buna çok muntazam bi geçiş sağlamaları lasımm
Eki Görüntüle 880252
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?