'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...buraya-gel-gel-cekinme-8963.html#post32896726

Buradaki yazımı söylüyorlar canım

wooooowww superrrrrrr

bence arkası acık olsun dekolte daha guzel duruyor

Bende mesela tam tersi gelinlikte dekolteyi çok itici buluyorum. Gelinlik saflığın, masumiyetin simgesidir benim gözümde. Gelinlikte seksapalite son derece itici geliyor bana Gelinliklerde sırtı incili modelleri çok daha fazla beğeniyorum

Kızlar merhaba kayınpederimle tarih problemimiz vardı.bi kaç gün önce ipler iyice koptu nişanı atma noktasına geldim.cok çok üzüldüm.çünkü 1 sene boyunca düğün kelimesi diye bişey çıkmadı.neyse en sonunda annemle konuştum herseyi anlattım.cok üzüldü zaten az çok biliyordu ama anlatınca çok kötü oldu.ben babanla konuşcam dedi.neyse babama anlatmış babam çok üzülmüş ya ben kız babasıyım düğün ne zaman diye nasıl sorayım demiş annemde bu adam senelerce sus senelerce düğün lafı ağzına almaz demiş gercektende ole nişan zamanıda hep sustu.neyse babam o gün iş gezisine çıkacaktı aramış adamı gururu bırakıp düzgünce söylemiş ne zaman düşünüyorsunuz neden hiç bişey demediniz 1 sene boyunca demiş oda utandım ezildim ezildim karşınızda arayamadım bile demiş.bu arada bnm babamın durumu çok ii o yüzde böle dedi sanırım.babam da tamam ama ben sormasam ne zaman demeyi düşünüyodunuz demiş yine ses yok babam da üstüne gitmemiş ben iş gezisine çıkıyorum dönünce bi anlaşalım sizinle demiş adamda tamam demiş bugun dönüyo babam kızlar nolacak bilmiyorum koskoca 1 sene boş boş gitti adam biz sesimizi çıkarmıyoruz diye hiç umursamıyor nişanlım ne zaman düğün lafı acsa para yok diye tersliyo cocuğu ben napacağımı şaşırdım artık

herkese merhabaaa

çok istiyorum bu topiğe dahil olmayı hem fiilen muhabbetlere katılmayı hemde 2014te evlenmeyi

geçmiş olsun dila. hayırıdr yahu
.....
kızlar bişi dicem yüz bakımı için napıyorsunuz.
keseliyormusunuz sabunmu kullanıyorsunuz tonikmi.

Grip oldumm yaa berfo ( sesim flnda gitti musteriyle nasil konusayim bu seslee

Ayrica yuzum icinde maya derim baska bise de demem :))

herkese merhabaaa

çok istiyorum bu topiğe dahil olmayı hem fiilen muhabbetlere katılmayı hemde 2014te evlenmeyi

Hoşgeldin tatlım

Ayy kizlar ben eve geldimm hastayim die .//
geçmiş olsuun kuzum.. Thylol hot içiorum ben o dönemde çok iyi geliyor bana :26:
Ayrica yuzum icinde maya derim baska bise de demem :))

Bende bir kere yaptım ama uzun vadede daha güzel etki eder sanırsam. SAna etkisi ne oldu kuzum :26:

Hoşgeldin tatlım

geçmiş olsuun kuzum.. Thylol hot içiorum ben o dönemde çok iyi geliyor bana :26:

Bende bir kere yaptım ama uzun vadede daha güzel etki eder sanırsam. SAna etkisi ne oldu kuzum :26:

Uzandimm vallahi zehros yerimden hic kalkasimm yokk :))

Ben diyodum ya minik minik sivilceler cikiyo bunlar ne die
Bildigin hem sivilcelerim buyumeden sondu hemde izleri gidiyo ve zamanla puruzsuzluk sagliyo yuzunee
Haftada bir yap yuzune canimm cok kasmadan kendinii

ciddimisiiin bende yapim o zamansa kuzum nasıl uyguluosun sen

ay gerçekten çok duygulu ben yaşadığım halde bende duygulandım..Niill çeyiz çıkarken ağladıysan gelin çıkarken nolcakk:26::26:

Dora bende seni merak ettim topiğe girdim bişe yazdımı acaba die sabah, canım adamın derdi belli sizin imkanlarınız çok onlarınki daha az eziliyor, bizdede benzer durum oldu, sen yüksek şeyler istemiyosun biliyorum ama onlar böle düşünmüyo işte, karşılamayız rezil oluruz gibi düşünüyo.Nişanı anlatmıitın gözleri korkmuş sanırım biraz:26::26: Umarım hayırlısı olur cnm sıkm canını vardır bi hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…