kızlar bi gelinlik eklicem bakar mısınız modelii nasıll ??
Hoş bulduk Dilaaa'mnasılsınn nasıl gidiyooo
YA Gizemmİş yerinden giremiyorum artık pc lere bişeyler kurdular Ben nasıl olayım bi koşuşturmaca nn içinde gidiyorum ama yine de güzel sen nasılsın, gelinliğin konusunda da içine sinen olsun ipli üst üste gelince daha çirkin oluyorrr bence tabi
Okumadım kuzumm:26: Evlilik iyi dün canlı müziğe gittik güzel bi geceydi, kimse aramıyo nerde kaldınız diye tedirginlik yokkk erken gelme kaygıısı yoksenin yazını merak ettim bulamadım ama:26:
Allah tamamını erdirsin diyoruzz ve gelinciklerimize
2013*2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ
nlyvz : 19 Aralık 2013 Kına
:123: 21 Aralık 2013 Düğün .........................29... :123:
erz24 : 1 Mart 2014 Kına
:123: 2 Mart 2014 Düğün ...........................100.... :123:
bluedays : 24 Nisan 2014 Kına
:123: 26 Nisan 2014 Düğün .........................155.... :123:
pambukprenses : 9 Mayıs 2014 Kına
:123: 10 Mayıs 2014 Düğün .........................169.... :123:
melo34 : 9 Mayıs 2014 Kına
:123: 11 Mayıs 2014 Düğün .........................170.... :123:
nes_li : 16 Mayıs 2014 Kına
:123: 17 Mayıs 2014 Düğün .........................176.... :123:
almor : 15 Mayıs 2014 Kına
:123: 18 Mayıs 2014 Düğün .........................177.... :123:
giz08 : 17 Mayıs 2014 Kına
:123: 18 Mayıs 2014 Düğün .........................177.... :123:
boylesine : 31 Mayıs 2014 Kına
:123: 7 Haziran 2014 Düğün ........................197.... :123:
gulibik : 7 Haziran 2014 Kına
:123: 8 Haziran 2014 Düğün ........................198.... :123:
bence arkası ip degilde inci düğme olsun hepsi bende hepsini inci düğmeli istiyom
kızlar camasır makinası alırsanız 8 kg alın 7 kg a yıkanan yorganlar sıgmıyor bizzat satan beyaz esyacı dedi benden tavsiye
Balayı konusunda biz de bir karara vardık. Ama daha almadık. Nişanlım alacak bu aralar. Beraber alalım dedim olmaz dedi. Ben de uçak biletlerimizi alcam :)
10 dk lık mesefam var tatlım ya. Abur cuburu bıraktım zaten.
53 Kilo olmak istiyorum benZaten benimkiyle iddiadayım olmam şart
bence arkası acık olsun dekolte daha guzel duruyor
Ayy kizlar ben eve geldimm hastayim die .//
herkese merhabaaa
çok istiyorum bu topiğe dahil olmayıhem fiilen muhabbetlere katılmayı hemde 2014te evlenmeyi
geçmiş olsun dila. hayırıdr yahu
.....
kızlar bişi dicem yüz bakımı için napıyorsunuz.
keseliyormusunuz sabunmu kullanıyorsunuz tonikmi.
herkese merhabaaa
çok istiyorum bu topiğe dahil olmayıhem fiilen muhabbetlere katılmayı hemde 2014te evlenmeyi
geçmiş olsuun kuzum.. Thylol hot içiorum ben o dönemde çok iyi geliyor bana :26:Ayy kizlar ben eve geldimm hastayim die .//
Ayrica yuzum icinde maya derim baska bise de demem :))
Hoşgeldin tatlım
geçmiş olsuun kuzum.. Thylol hot içiorum ben o dönemde çok iyi geliyor bana :26:
Bende bir kere yaptım ama uzun vadede daha güzel etki eder sanırsam. SAna etkisi ne oldu kuzum :26:
Uzandimm vallahi zehros yerimden hic kalkasimm yokk :))
Ben diyodum ya minik minik sivilceler cikiyo bunlar ne die
Bildigin hem sivilcelerim buyumeden sondu hemde izleri gidiyo ve zamanla puruzsuzluk sagliyo yuzunee
Haftada bir yap yuzune canimm cok kasmadan kendinii
grip oldumm yaa berfo( sesim flnda gitti musteriyle nasil konusayim bu seslee
Ayrica yuzum icinde maya derim baska bise de demem :))
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-...buraya-gel-gel-cekinme-8963.html#post32896726
Buradaki yazımı söylüyorlar canım
Kızlar merhaba kayınpederimle tarih problemimiz vardı.bi kaç gün önce ipler iyice koptu nişanı atma noktasına geldim.cok çok üzüldüm.çünkü 1 sene boyunca düğün kelimesi diye bişey çıkmadı.neyse en sonunda annemle konuştum herseyi anlattım.cok üzüldü zaten az çok biliyordu ama anlatınca çok kötü oldu.ben babanla konuşcam dedi.neyse babama anlatmış babam çok üzülmüş ya ben kız babasıyım düğün ne zaman diye nasıl sorayım demiş annemde bu adam senelerce sus senelerce düğün lafı ağzına almaz demiş gercektende ole nişan zamanıda hep sustu.neyse babam o gün iş gezisine çıkacaktı aramış adamı gururu bırakıp düzgünce söylemiş ne zaman düşünüyorsunuz neden hiç bişey demediniz 1 sene boyunca demiş oda utandım ezildim ezildim karşınızda arayamadım bile demiş.bu arada bnm babamın durumu çok ii o yüzde böle dedi sanırım.babam da tamam ama ben sormasam ne zaman demeyi düşünüyodunuz demiş yine ses yok babam da üstüne gitmemiş ben iş gezisine çıkıyorum dönünce bi anlaşalım sizinle demiş adamda tamam demiş bugun dönüyo babam kızlar nolacak bilmiyorum koskoca 1 sene boş boş gitti adam biz sesimizi çıkarmıyoruz diye hiç umursamıyor nişanlım ne zaman düğün lafı acsa para yok diye tersliyo cocuğu ben napacağımı şaşırdım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?