'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ayyyy canım çok sağol valla panik geçiriyorum cidden sırt konsunda çok panik oldum ben gönlüme göre yaptırayım doğru ya seninkide ipliyidi değilmi sorun olunca oluyor aslında rahat olmak en mühimi sağol canım sağol

nil evin çok çok çok güzel.
heleki kv kb annein babanın fotoğraf olayına bayıldım.
ne güzel bi fikir. bnm annemle babamın gelinlikle fotoğrafını bırak yanyane bile fotoğrafları yoktur

giz dilaya katılıyorum. relax gelincik relax..
bu hafta sonuda bak.. canlanır gözünde daha bi
danteli bumu olcak.

Aynen canım sıkma canını, bence takılacağın en son nokta bile olmamalı. Rahat oll

kuzu provam 2 hafta sonra zaten hiç gelinlikçi gezmedim 2 yere gittim ikincisine ok dedim birincisine ok deseydim diktirme derdim olmayacaktı ben risk aldım ama sağlık olsun dantel ütl herşeyi seçecem 2 hafta sonra ayın 14 de provam var

daha vakit var doğru diyorsun relax olmalıyım

günaydın canlarımmmmmmmmmm

canım barısırsın insallah sevenler ayrılmasın msj atmasına sevindim seviyo demekkii

bende birazdan tasınıyorum baska sehre insallah hersey güzel olur nil resimlerini merakla bekliyorum bide gizin gelinliğini

hepimiz mutlu olalım insallah amin

Albümlerimden bakabilirsin canım

kız dikerler ben bi yere sordum 10 günde dikeriz dediler

şeymacıııımmmmmmm
hoşgeldinn
Hoş bulduk Dilaaa'm nasılsınn nasıl gidiyooo
özledik canımcım sen nerelerdesin nasıl gidiyor gelin hanım
YA Gizemm İş yerinden giremiyorum artık pc lere bişeyler kurdular Ben nasıl olayım bi koşuşturmaca nn içinde gidiyorum ama yine de güzel sen nasılsın, gelinliğin konusunda da içine sinen olsun ipli üst üste gelince daha çirkin oluyorrr bence tabi
Ya özlemez miyiz ya, aşk olsun. Benim resimlerin altına yorum yazdım ama okumadın galiba Nasılsın nasıl gidiyor evlilik?

Okumadım kuzumm:26: Evlilik iyi dün canlı müziğe gittik güzel bi geceydi, kimse aramıyo nerde kaldınız diye tedirginlik yokkk erken gelme kaygıısı yok senin yazını merak ettim bulamadım ama:26:

kızlar ankaradan gelinlik diktirmek istiyorum bildiğiniz bi yer var mı yönlendirin beni lütfen...gelinlik 21'i düşünüyorum ama yinede danışmak istedim size diktirmek istediğim gelinlikte bu

canım bende arıyorum ankarada gelinlikci ben and carsısına bakıcam orda ısıltı gelinlik tutku gelinlik hrb elegant bunların adını duydum bende arıyom bulursan banada söylermisin

aralığın 14 ünde ankaraya gelicem bilmediğim bi şehir nişanlım gezdirecek beni ama gelinlik 21 e uğramak istiyorum sitede göz dolduran gelinlik modelleri var bilmiyorum kararsızım yinede :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…