ohh afiyet olsun canımm
ben çay faslına geçtimm biraz sonra da kahveee
gel birlikte içelimm
Ayy süper, çayı geçelim de kahve iyi olur sahiden. Yanında çikolatalı kekte iyi gider o da benden olsun
ohh amann amannn
Şu an fırından yeni çıkmış cevizli ıslak kek var kızlar kahve de olmazsa olmazım Konyadayım gelin sonra da Şeb-i Arus törenlerine gideriiiizzz
Ohhh ellerin dert görmesin, teşekkürler
Valla şuan ışınlanmak isterdim inan bana, törenleri falan boşver biz keki yiyip kaçalım
Ayy artık bende uyku falan uyku falan kalmadı:18:
Selam güzel gelinlerBen bugün çok mutluyum ya, daha önce söylemiştim fotoğraf işimizi hallettik diye. Aslında benim aklımda hep düğün hikayesi yaptırmak vardı. Ama masraflar çok olduğu için nişanlıma söylememiştim. Yaparsak sıkışır, yapamazsa üzülür diye. Ve ben bunca ince düşünen ben, ağzımdan kaçırdım. Dün gece nişanlım bizde kaldı, son kez resim slaytlarına ve düğün müziklerine baktık. O sırada da ben de ağzımdan kaçırdım. "Bende isterdim düğün hikayesi ama, pahalı diye" Baktı şöyle birşey demedi, bizim hayatımız aşk hikayesi boşver düğün hikayesini dedi. Bugün gitmiş, fotoğrafçımız ile görüşmüş ve çok az bir farkla düğün hikayesi için anlaşmış. Fotoğraf ve video çekimi kuaförden başlayacak, oradan dış mekan çekimine gidilecek. Sonra nişanlım beni eve bırakıcak ve fotoğrafçı ile birlikte kendi evine gidecek. Onların tarafta da hazırlıklar yapılırken bir kaç kare çekilecek ve konvoy gelin almaya gelirken yine video ve fotoğraf çekimi. Gelin almada da, fotoğrafçı eve çıkacak, an an tüm detayları fotoğraflayacak. Bir büyük albüm, 2 orta boy albüm,1 cep albümü, istediğimiz bir resmi büyütecekler ve bir tane de resmimizden saat yapacaklar (bu hediyeymiş). Süper mutlu oldum, beni öyle mahsun görünce dayanamamış ve gitmiş konuşmuş. Dayanamadım anlattım yine :))
Veee düğüne 1 hafta kala, tüm alışveriş, çarşı işleri bugün itibariyle bitti. Kaftanım da bir kaç düzeltme yapılacaktı, o kaldı sadece çarşamba teslim alıcaz. Tüm detaylar tamam, sanırım kınaya kadar her akşam yatıp dinlenicem
Selam güzel gelinlerBen bugün çok mutluyum ya, daha önce söylemiştim fotoğraf işimizi hallettik diye. Aslında benim aklımda hep düğün hikayesi yaptırmak vardı. Ama masraflar çok olduğu için nişanlıma söylememiştim. Yaparsak sıkışır, yapamazsa üzülür diye. Ve ben bunca ince düşünen ben, ağzımdan kaçırdım. Dün gece nişanlım bizde kaldı, son kez resim slaytlarına ve düğün müziklerine baktık. O sırada da ben de ağzımdan kaçırdım. "Bende isterdim düğün hikayesi ama, pahalı diye" Baktı şöyle birşey demedi, bizim hayatımız aşk hikayesi boşver düğün hikayesini dedi. Bugün gitmiş, fotoğrafçımız ile görüşmüş ve çok az bir farkla düğün hikayesi için anlaşmış. Fotoğraf ve video çekimi kuaförden başlayacak, oradan dış mekan çekimine gidilecek. Sonra nişanlım beni eve bırakıcak ve fotoğrafçı ile birlikte kendi evine gidecek. Onların tarafta da hazırlıklar yapılırken bir kaç kare çekilecek ve konvoy gelin almaya gelirken yine video ve fotoğraf çekimi. Gelin almada da, fotoğrafçı eve çıkacak, an an tüm detayları fotoğraflayacak. Bir büyük albüm, 2 orta boy albüm,1 cep albümü, istediğimiz bir resmi büyütecekler ve bir tane de resmimizden saat yapacaklar (bu hediyeymiş). Süper mutlu oldum, beni öyle mahsun görünce dayanamamış ve gitmiş konuşmuş. Dayanamadım anlattım yine :))
Veee düğüne 1 hafta kala, tüm alışveriş, çarşı işleri bugün itibariyle bitti. Kaftanım da bir kaç düzeltme yapılacaktı, o kaldı sadece çarşamba teslim alıcaz. Tüm detaylar tamam, sanırım kınaya kadar her akşam yatıp dinlenicem
kızlar günaydın umarım keyifler iyidir ben klasik pazar günü evdeyim cumartesi gezme pazar dinlenme günümüzne zamana kadar dinlencez byle hiç bilmiyorum birazda hastayım yatıp uyumam lazım aslında
biz dün balayımızı halletik spice otele gidiyoruz aldık bittti
veeee dün ilk gelinlik provam vardı başka bir duyguymuş o tür hazırlıklar çok güzeldi çok, ikinci provam ocağın sonuna doğru o zamana kadar ayakkbıyı alacağım
ocak ayının ilk haftası evlilik fuarını bekliyoruz o zaman belki diğer işleri hallederiz, kına için hiç acele yapmıyorum herşeyi çarşıdan bulacağıma emini
bide eskisi gibi panik değilim çok relaxım çok neden böyle oldum hiç bilmiyorum
dün evimize de gittik harika olmuş yuvamız tertemiz boyanmış, kapılarımızda boyancak
bugün mobilya bakacaktık açık olmaz diye gitmedik ama yakın zamanda mobilyayıda halletmemiz gerekiyor
bende haberler şimdilik böyle öperim herkesleri
canım nişanlın çok güzel düşünmüş hayırlısı olsun bak allah gönlüne göre veriyor mutlu ve huzurlu yuva için az kaldı canım az
Hoşgeldin gizcim hayırlı olsun sonunda siz de balayını halletmişsiniz. İnsanın üzerinden büyük bir yük kalkıyor valla onu düşünmüyorum ben de artık. Biz de geçen hafta nişanlığımı aldığım yere gittik beğendiğim modelleri gösterdim aşağı yukarı bir fiyat aldık haftaya gidip modeli kesinleştirip kapora vereceğiz kumaş ve dantelleri alacaklar . Onun dışında geçen hafta ben nişanlım ve ailesi modokoya gittik mobilyalar için. Bazı yerler cidden uçmuş biraz güzel beğendiğimiz bir şey 8-9 binden başlıyor haliyle daha uygun yerlere bakmaya başladık tam gidiyorduk bir de İdere uğrayalım dedim fiyatları çok çok uygundu hem de modelleri filan beğendim ama kalitesi düşündürüyor biraz beni gerçi kiracı olacağız 4-5 sene filan gitsin olmadı o zaman ev filan alınca değiştiririz diyoruz kafalar yine karıştı mobilya konusunda.
iderden alırsak bu koltukları alırız tabi renkler böyle olmayacak ama bu tarz olacak koltuklar
İder Mobilya - Bubon Koltuk Takımı
İder Mobilya - Hadriyan Koltuk Takımı
buda kayınvalidemin aldığının aynısı çok rahat ve çok kalitei bide tay tüyü siliniyor hemen
İder Mobilya - Göreme Koltuk Takımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?