'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Şu an fırından yeni çıkmış cevizli ıslak kek var kızlar kahve de olmazsa olmazım Konyadayım gelin sonra da Şeb-i Arus törenlerine gideriiiizzz

Merhabaaaa

Dilosss beni mii anmıs yoksaaaa :)) ahh ahh ben olaydım ne muhabbet çıkardı valla

Berfomm gelemiyorum kuzum yaa akşamları da ya nişanlımla buluşuyoruz ya da erkenden yatıyorum eski iş yerimde çalışırken 8.30 gibi uyaniyordum şimdi 6.30 da kalkiyorum bu çok etkiledi beni

Zehroşumm özgişimm Aslımm Nilimm Tuğbimm Diloşumm Berfinimm Gizotumm ve adını hatiryamadiğim diğer gelincikler hepinizi çoook öpüyorum :*

Selam kızlar işlerimin yoğunluğundan dolayı sayfaya hafta içi malesef giremiyorum ama ara ara gelip okuyup çıkıyordum nasılsınız son gelişmeler neler? Biz de yavaş yavaş mobilya bakmaya başladık önümüzdeki hafta da gelinliğe tam olarak karar vereceğiz bir de kına gecesi için kıyafet bakmam lazım yarın da nişan fotoğraflarımızı ve cdmizi almaya gideceğiz şimdilik son gelişmeler böyle benden.

Son düzenleme:
Selam güzel gelinler Ben bugün çok mutluyum ya, daha önce söylemiştim fotoğraf işimizi hallettik diye. Aslında benim aklımda hep düğün hikayesi yaptırmak vardı. Ama masraflar çok olduğu için nişanlıma söylememiştim. Yaparsak sıkışır, yapamazsa üzülür diye. Ve ben bunca ince düşünen ben, ağzımdan kaçırdım. Dün gece nişanlım bizde kaldı, son kez resim slaytlarına ve düğün müziklerine baktık. O sırada da ben de ağzımdan kaçırdım. "Bende isterdim düğün hikayesi ama, pahalı diye" Baktı şöyle birşey demedi, bizim hayatımız aşk hikayesi boşver düğün hikayesini dedi. Bugün gitmiş, fotoğrafçımız ile görüşmüş ve çok az bir farkla düğün hikayesi için anlaşmış. Fotoğraf ve video çekimi kuaförden başlayacak, oradan dış mekan çekimine gidilecek. Sonra nişanlım beni eve bırakıcak ve fotoğrafçı ile birlikte kendi evine gidecek. Onların tarafta da hazırlıklar yapılırken bir kaç kare çekilecek ve konvoy gelin almaya gelirken yine video ve fotoğraf çekimi. Gelin almada da, fotoğrafçı eve çıkacak, an an tüm detayları fotoğraflayacak. Bir büyük albüm, 2 orta boy albüm,1 cep albümü, istediğimiz bir resmi büyütecekler ve bir tane de resmimizden saat yapacaklar (bu hediyeymiş). Süper mutlu oldum, beni öyle mahsun görünce dayanamamış ve gitmiş konuşmuş. Dayanamadım anlattım yine :))

Veee düğüne 1 hafta kala, tüm alışveriş, çarşı işleri bugün itibariyle bitti. Kaftanım da bir kaç düzeltme yapılacaktı, o kaldı sadece çarşamba teslim alıcaz. Tüm detaylar tamam, sanırım kınaya kadar her akşam yatıp dinlenicem

canım hayırlı ugurlu olsun.düğün hikayesi ne oluyor ilkkez duydum:26::26::26:

Ne güzel düşünmüş nişanlın canım hayırlısı olsun her şeyin.

kızlar günaydın umarım keyifler iyidir ben klasik pazar günü evdeyim cumartesi gezme pazar dinlenme günümüz ne zamana kadar dinlencez byle hiç bilmiyorum birazda hastayım yatıp uyumam lazım aslında

biz dün balayımızı halletik spice otele gidiyoruz aldık bittti

veeee dün ilk gelinlik provam vardı başka bir duyguymuş o tür hazırlıklar çok güzeldi çok, ikinci provam ocağın sonuna doğru o zamana kadar ayakkbıyı alacağım

ocak ayının ilk haftası evlilik fuarını bekliyoruz o zaman belki diğer işleri hallederiz, kına için hiç acele yapmıyorum herşeyi çarşıdan bulacağıma emini

bide eskisi gibi panik değilim çok relaxım çok neden böyle oldum hiç bilmiyorum

dün evimize de gittik harika olmuş yuvamız tertemiz boyanmış, kapılarımızda boyancak

bugün mobilya bakacaktık açık olmaz diye gitmedik ama yakın zamanda mobilyayıda halletmemiz gerekiyor

bende haberler şimdilik böyle öperim herkesleri

canım nişanlın çok güzel düşünmüş hayırlısı olsun bak allah gönlüne göre veriyor mutlu ve huzurlu yuva için az kaldı canım az

Hoşgeldin gizcim hayırlı olsun sonunda siz de balayını halletmişsiniz. İnsanın üzerinden büyük bir yük kalkıyor valla onu düşünmüyorum ben de artık. Biz de geçen hafta nişanlığımı aldığım yere gittik beğendiğim modelleri gösterdim aşağı yukarı bir fiyat aldık haftaya gidip modeli kesinleştirip kapora vereceğiz kumaş ve dantelleri alacaklar . Onun dışında geçen hafta ben nişanlım ve ailesi modokoya gittik mobilyalar için. Bazı yerler cidden uçmuş biraz güzel beğendiğimiz bir şey 8-9 binden başlıyor haliyle daha uygun yerlere bakmaya başladık tam gidiyorduk bir de İdere uğrayalım dedim fiyatları çok çok uygundu hem de modelleri filan beğendim ama kalitesi düşündürüyor biraz beni gerçi kiracı olacağız 4-5 sene filan gitsin olmadı o zaman ev filan alınca değiştiririz diyoruz kafalar yine karıştı mobilya konusunda.

Son düzenleme:

canım çok teşekkür ederim ben nedense hiç panik değilim mobilya bugün bakılcaktı ama hastayım biraz

annem bugün diyor sen git beğen biz ödeyelim diye hiç halim yok işte halbuki gezmek istiyorum, modokoya gitmicez morlim bozulur oralar uçmuş

çamlıca mobilyacılar sitesine bakacağız

almor koltuk fiyatları nasıldı canım ben beyaz eşyalara para ödemeyince elimde nakit kaldı balayı içinde 2500 koymuştuk ordanda artttı çeyiz almadığım için birşeyler kaldı yani salon için koltuğu ben alsam diyorum, aslında kayınbabam alır ama onu karıştırmak istemiyorum nişanlıma vereyim süpriz olsun ona

yada oturma odasını komple elimde olan parayla ben yapayım diyorum şimdi benim harcamam yok ailem herşeyi yapıyor , nişanlımda üstüne düşenleri aiesi ile yapıyor bu durumda onun parası bitince ben devreye girerim diye beklesem de o bana birşey söylemiyor

bende ona süpriz yapıcam ya salona koltuğu halledicem yada komple oturma odasını kırmızı krem lacivert tonlarında ona uygun bir ortam yapmak istiyorum

elimde ocağa kadar 5 bin olacak herhalde rahat rahat yaparım birşeyler

İder'den mi almış onlar da canım nasıl kalitesi filan fiyatlar çok çok uygun çünkü insanın aklında soru işaretleri oluyor ama ben beğendim modellerini modern bir tarz seviyorum genelde. yemek odası, tv ünitesi, koltuk takımı, köşe takımı ve orta sehpa beğendiklerim 6500 gibi bir meblağ tutuyor ki çoğu yerde bu fiyata sadece yemek odası ya da sadece koltuk takımı var kafam karıştı iyice. Bunların hepsini nişanlımın ailesi alacağı için de öyle çok uçuk fiyatlı şeyler de istemiyorum sanırım iderden yana kullanacağız tercihimizi bu ay bitmeden alalım demiş onlar da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…