canım hayırlı ugurlu olsun.düğün hikayesi ne oluyor ilkkez duydum:26::26::26:
Diloşş ve Giz siz buluşmadınız mıı :26:
Diloşş ve Giz siz buluşmadınız mıı :26:
canım giz in gelinlik provası vardı görüşemedik o yüzdenn
yok kuzu buluşamadık sınav ve gelinlik provam vardı, pazar günüde hasta yattım
yaaa kızlar ben fenayım hapşırıp duruyorum şirketin doktoruna indim antibiyotik verdi bana
günaydınn kızlarr
hafta sonu istanbul yorgunluğundan sonra sürünerek işe geldim resmen
*
nill fotoğraf değişiminiz hayırlı olsun canımm eminim harika olacaktırr
*
giz balayınız hayırlı olsunn
*
gülintoşumm gözlerimm seni arıyoo artıkkkk gell
*
ayrıca bütün gelinlerr iyisiniz inşallahhh
yok kuzu buluşamadık sınav ve gelinlik provam vardı, pazar günüde hasta yattım
yaaa kızlar ben fenayım hapşırıp duruyorum şirketin doktoruna indim antibiyotik verdi bana
Günaydın millet
Herkese hayırlı haftalar
Nil fotoğrafların istediğin gibi olması çok güzel.düğün hikayesini bende çok beğeniyorum
Bizde bu haftasonu beyaz eşya baktık bosch'tan ve bu cumartesiye kadar düşünelim araştıralım ona göre alalım dedik.
Kurutmalı çamaşır makinası alıp almamakta çok kararsızım kızlar.Fikri olan var mı acaba?
Sonra evimizin son durumuna baktık ölçü fln aldık.Daha yapılması gereken bir kaç eksikleri var şubatta teslimdi o zamana kadar yetiştirirler heralde.
Bende çok sevindim canım ya
Geçmiş olsun canım, bende hastayım, hatta bir haftadır bir nezle-grip arası birşey vardı da dün akşam kulağıma vurdu o yüzden bende sabah doktora gittim. Dedim benim perşembe akşamı kınam cumartesi düğünüm var iğne ver, ilaç ver, vitamin ver ama beni iyileştirBakalım aldım ilaçlarımı, hemen başla dedi, başladım bende. Allah hepimize acil şifalar versin, bana daha acil versin
Hep hayal etmiştim zaten, çok içime sindi.İnşallah albümleri elime aldığımda da böyle içime siner.
Benim arkadaşım aldı kurutmalı çamaşır makinesi, markasını şuan hatırlamıyorum ama o memnun kalmadı. Ayrı alsaydım keşke dedi. Kurutma aşamasında, fazlaca hav çıkıyormuş kıyafetlerden, tıkıyormuş galiba bu seferde. Ben hiç kurutmalı makine düşünmediğim için açıkçası pekte dikkatli dinlemedim.Ama memnun olmadığını söyledi. Gerçi beyaz eşya şans işi, kimileri de memnundur. O yüzden buna karar verecek sensin canım
nillllllll rütbeni değiştirmelisinn sankii artıkkkk
pazar mazar kalmadıı artıkkkkk
herkese günaydıııınnn
amanın 5 günü kalan bir gelinciğimiz mi var burada ne? :66 :
ayşenur kesinlikle ayrı almalısın kurutma makineni.. şahsen ben öyle yaptım çok çok memnunum.. kuzenimde öyle yaptı o da çok memnun.. ama arkadaşım beraber aldı ve ne yazık ki almaz olaydım nidalarını ağzına yapıştırdı artık!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?