'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

ben şimdi çıkıyorum gizcim nişan fotoğraflarımızı ve cdmizi almak için nişan mekanına gideceğiz kaç haftadır gidemedik bir türlü sonra yine görüşürüz ider hakkında fikir verirsen çok sevinirim.

Selam kızlar merhabalar nasılsınız

Sizde nezamandır giremedim değişimler var mı

Geçen hafta bizde nişanlımla izmir kısıkköye gidip mobilya baktık ondan öncesinde bende annemle bikaç yere bakmıştım açıkçası artık kafamda ne istediğimi netleştirdim yanlız fiyatlar çok uçuk ya çokta güzel şeyler var

buarada gizemcim o gösterdiğiniz koltukların fiyatları ne kadar uygunmuş biz mi çok pahalı yerlere baktık acaba şoklara girdim bende aşa yukarı o tarz koltukları begeniyorum ama henüz 5binden aşasını duymadım salon takımım için :44:

kısıkköyde en begendiğim şeyleri hesaplattık

salon tkm (modern-klasik tarz)
yemek odası (konsol- masa-sandalye-berj)
oturma odası için L koltuk hem bazalı hem yatak oluyor hemde çok şıktı

hepsi 13bin civarı ve içinde yatak odası yok hali yatak odası tkmları ortalama 5bin-6bin civarıydı hep :44:

halısı perdesi derken galiba ev yapmak en aşa 25bini bulcak of Allah yardımcımız olsun kızlar

sizde fiyatlar ne durumlarda :44:

Bu ider nasıl acaba fiyatlar benim baktıklarıma göre baya uygun duruyor izmirde merkezide yokmuş gerçi :44:

kalitesi nasıl ki gözüktüğü gibi mi yakından göreniniz varmı :26: ya da ordan alıp kullanan bi arkadaş:44:

canım hayırlı ugurlu olsun.düğün hikayesi ne oluyor ilkkez duydum:26::26::26:

Canım düğün hikayesi şöyle ki, sabah kuaförde başlıyor çekimler. Hem kamera hem de fotoğraf çekimi. Gelinin tüm hazırlıklarını çektikten sonra dış mekan çekimi yapılıyor. Dış mekan çekiminde de yine hem kamera hem fotoğraf çekimi var, daha sonra gelini evine bırakıyorlar, bu arada da erkek tarafında da telaşe var tabi ki, gelin alma için hazırlanıyorlar onlarda.Onların bu hazırlıklarını da yine kamera ve fotoğrafla ölümsüzleştiriyorlar. Tabi sonra konvoy çekimi var, gelin almaya giderken. gelin almada da, yine kızın evine çıkarak gelinin kapıdan çıkışı, ailesi ile vedalaşması an an hem fotoğraf hemde kamera ile çekiliyor. Daha sonra yine son durak olan düğün salonuna kadar fotoğraf ve kamera çekimi devam ediyor.

Tüm bu çekimlerden, harika bir albüm ve video çekiminden de harika bir klip hazırlanıyor. Sanırım özellikle, dış mekan çekimi sırasında çekilen kamera görüntüleri oldukça eğlenceli oluyormuş. Umarım bizimde güzel olur.

2013*2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

nlyvz : 19 Aralık 2013 Kına
:123: 21 Aralık 2013 Düğün .........................5.... :123:

BizimdeBebisimizOlsun : 1 Şubat 2014 Kına

:123: 2 Şubat 2014 Düğün ...........................48.... :123:

erz24 : 1 Mart 2014 Kına
:123: 2 Mart 2014 Düğün ............................76.... :123:

dimple91 : 5 Nisan 2014 Kına
:123: 6 Nisan 2014 Düğün ..........................111.... :123:

bluedays : 24 Nisan 2014 Kına
:123: 26 Nisan 2014 Düğün .........................132.... :123:

pambukprenses :
9 Mayıs 2014 Kına
:123: 10 Mayıs 2014 Düğün .........................145.... :123:

melo34 : 9 Mayıs 2014 Kına
:123: 11 Mayıs 2014 Düğün .........................146.... :123:

nes_li : 16 Mayıs 2014 Kına
:123: 17 Mayıs 2014 Düğün .........................152.... :123:

almor : 15 Mayıs 2014 Kına
:123: 18 Mayıs 2014 Düğün .........................153.... :123:

giz08 : 17 Mayıs 2014 Kına
:123: 18 Mayıs 2014 Düğün .........................153.... :123:

erdemaysenur31 : 23 Mayıs 2014 Kına
:123: 24 Mayıs 2014 Düğün .........................159.... :123:

harme : 22 Mayıs 2014 Kına
:123: 24 Mayıs 2014 Düğün .........................159.... :123:

boylesine : 31 Mayıs 2014 Kına
:123: 7
Haziran 2014 Düğün ........................173.... :123:

gulibik : 7 Haziran 2014 Kına
:123: 8 Haziran 2014 Düğün ........................174.... :123:

topograf : 12 Haziran 2014 Kına
:123: 14 Haziran 2014 Düğün .......................180​.... :123:

mutluluknerdesinbenibul : 14 Haziran 2014 Kına
:123: 15 Haziran 2014 Düğün .......................181​.... :123:

günaydınn kızlarr
hafta sonu istanbul yorgunluğundan sonra sürünerek işe geldim resmen
*
nill fotoğraf değişiminiz hayırlı olsun canımm eminim harika olacaktırr
*
giz balayınız hayırlı olsunn
*
gülintoşumm gözlerimm seni arıyoo artıkkkk gell
*
ayrıca bütün gelinlerr iyisiniz inşallahhh

canım giz in gelinlik provası vardı görüşemedik o yüzdenn

yok kuzu buluşamadık sınav ve gelinlik provam vardı, pazar günüde hasta yattım

yaaa kızlar ben fenayım hapşırıp duruyorum şirketin doktoruna indim antibiyotik verdi bana

aaa üzüldüm ya ne güzel buluşucaktınız kısmet diilmiş demekki

Günaydın millet
Herkese hayırlı haftalar
Nil fotoğrafların istediğin gibi olması çok güzel.düğün hikayesini bende çok beğeniyorum

Bizde bu haftasonu beyaz eşya baktık bosch'tan ve bu cumartesiye kadar düşünelim araştıralım ona göre alalım dedik.
Kurutmalı çamaşır makinası alıp almamakta çok kararsızım kızlar.Fikri olan var mı acaba?
Sonra evimizin son durumuna baktık ölçü fln aldık.Daha yapılması gereken bir kaç eksikleri var şubatta teslimdi o zamana kadar yetiştirirler heralde.

Bende çok sevindim canım ya

yok kuzu buluşamadık sınav ve gelinlik provam vardı, pazar günüde hasta yattım

yaaa kızlar ben fenayım hapşırıp duruyorum şirketin doktoruna indim antibiyotik verdi bana

Geçmiş olsun canım, bende hastayım, hatta bir haftadır bir nezle-grip arası birşey vardı da dün akşam kulağıma vurdu o yüzden bende sabah doktora gittim. Dedim benim perşembe akşamı kınam cumartesi düğünüm var iğne ver, ilaç ver, vitamin ver ama beni iyileştir Bakalım aldım ilaçlarımı, hemen başla dedi, başladım bende. Allah hepimize acil şifalar versin, bana daha acil versin

Hep hayal etmiştim zaten, çok içime sindi.İnşallah albümleri elime aldığımda da böyle içime siner.

Benim arkadaşım aldı kurutmalı çamaşır makinesi, markasını şuan hatırlamıyorum ama o memnun kalmadı. Ayrı alsaydım keşke dedi. Kurutma aşamasında, fazlaca hav çıkıyormuş kıyafetlerden, tıkıyormuş galiba bu seferde. Ben hiç kurutmalı makine düşünmediğim için açıkçası pekte dikkatli dinlemedim. Ama memnun olmadığını söyledi. Gerçi beyaz eşya şans işi, kimileri de memnundur. O yüzden buna karar verecek sensin canım

Kurutma makinesi alacaksanız kızlar ayrı alın birlikte almayın hem makinenin ömrünü kısaltıyor aynı makinede yıkama ve kurutma yapmak hem de kurutma esnasında hav denilen yani tüy yumakları çıkıyor bunları her seferinde temizliyoruz mesela evde şu an bunun çamaşır makinesinin içinde olduğunu düşünemiyorum bile.

nillllllll rütbeni değiştirmelisinn sankii artıkkkk
pazar mazar kalmadıı artıkkkkk

herkese günaydıııınnn

amanın 5 günü kalan bir gelinciğimiz mi var burada ne? :66 :

ayşenur kesinlikle ayrı almalısın kurutma makineni.. şahsen ben öyle yaptım çok çok memnunum.. kuzenimde öyle yaptı o da çok memnun.. ama arkadaşım beraber aldı ve ne yazık ki almaz olaydım nidalarını ağzına yapıştırdı artık!

benim kurutmalı makinam şimdilik memnunum herhangibir sıkıntı da yaşamadım

Var var evettt ben varımmm Acayip heyecanlıyım, kalbim sıkışıyor sanki, kanım kaynıyor, yanaklarım al al oldu, uyuyamıyorum, çok acayip çokk. Korku, endişe,üzüntü kalmadı, şuan sadece mutluluk, heyecan var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…