'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hiihh kız ta buralardan ben hissettim ben bile heyecanlıyım daha ne olsuunn

düğün hikayesi işine çok sevindim müthiş bir anı olarak kalıyor dış mekan çekimindeki videolar heleee
"damat bey gelin hanıma yaklaşın"
"yaklaşın....."
"az daha damat bey.."
"gelin hanım belden kırılın.."
"gelin hanım damat beye DAYANIN(!)"
ben.. dumur

"bu dialoğun sonu nereye varacak X bey?" kahkahalar ve kopuş

Kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim
Yalnız ayrı ayrı alamıcam çnkü banyom çok aşırı büyük değil o yüzden daraltmak istemiyorum.
Ne zormuş yaaa bişyler almak valla insan 100 kere düşünüyor
Bu kadar pimpirikli olmakta istemiyorum sakınılan göze çöp batar sözünden yola çıkarak:18:
Sürekli arçelik,bosch arasında gidip geliyorum

salonumuzu tuttuk hayırlısıyla 13 haziran 2014 kına gecesi 14 haziran 2014 düğünümüz var cok heyecanlıyım bütün arkadaslara mutluluklar diliyorum..

valla nişanlımda oldukça espirilidir neler çıkacak ortaya merak ediyorum. Yok yani fotoğraf çekildiğini bilmeyen biri, "noluyorrrrr oradaaa hoopppp" der kesin

Son hafta şimdi sana o kadar hızlı geçerki nil
Bir bakmışsın düğün günü gelmiş ve bitmiş

Geçiyor zaten, perşembe akşamı kına var falan derken bir bakmışız cumartesi olmuş. Bir ara bir an önce vakit geçsin o gün gelsin diyordum, şimdi gelmesin diyorum. O güzel gün yaşanacak bitecek:44: Yaşanacağını düşünerek gün saymak çok heyecanlı çünkü.

üst üste koyabiliyorlar bu arada? bir de ille banyoya koymak zorunda değilsin örneğin ben bir odayı ütü odası yaptım oraya koydum kurutma makinemide..

aman da amaaann

:123: :123: :123:

perşembe olmuştu benim kınamda.. cuma da düğün Ay Allahımmm yerim senin heyecanını gelincik..

aha 05.09.2013 perşembe arzucan kınadaa

cancağzım sana bir şey soracağım kına abiyesini nasıl seçmeliyim hiç panik olmuyorum ama saracak bir konu bulmam lazım dı kına abiyesinden başladım

cancağzım sana bir şey soracağım kına abiyesini nasıl seçmeliyim hiç panik olmuyorum ama saracak bir konu bulmam lazım dı kına abiyesinden başladım

gizim herkesin kendi seçeneği ama ben şöyle düşündüm bir abiye bir bindallı tarzında olsun istemedim onu değiştir onu giy.. gerek yok.. o gün gelin kim? ben.. o gün benim neyim? kınam.. e makul olan şöyle güzel bir kına kıyafetidir dedim kendimce.. öbür türlü abiyeyi her zaman giyebilirsin her düğünde herkesin düğününde.. abes olmaz.. ama kına kıyafetini giyebilir misin.. hayır.. yani ben biraz eski kafalıyım ve kaftan-bindallı yada kaftan-şalvar-büstiyer takımlarından bir tanesine gönül vermen taraftarıyım bebişiiim

sağol canım ben artık giy çıkar istemiyorum kapalıçarşıda hatice sultanın giydiği gelinlik tarzında buldum büyük ihtimal onu alacağım bak modeli bu olacak ya diktirceğim yada hazır olandan alacağım 500 tl bana uygun geldi benim olacak

işin garibi görümcemde snein mantığında istiyordu ama abla abiye al herkes giy çıkar yapıyor dedim şimdi ise kendim istemiyorum

bu tarz birşeydi canım

Hatice Sultanın Gelinliği | Evliliğe Dair Herşey

hattaha görümceme bakarken öyle güzel bir bindallı görmüştük ki o mağazayada gideceğiz bu arada sen nereden almıştın canım

çok güzelmiş canımmm maşallah ne de güzel olursun içinde

ben gelinliğimi dreamondan almıştım bunu da orda görüp indirivermiştim askıdan

300 liraya almıştım ama benimki şalvar büstiyer ve tül kaftandan oluşan bir takımdı..

selam kızlar..
nasılsınız
herkese kalpli kalpli mutluluklar

gizzzz naptın denedinmi gelinliğini
bilgi rica ederlim
hatice sultan elbisesini bende çok begeniyorum

canım bakalım inşallah bende bulurum artık öyle ağır gece elbiseleri giymek istemiyorum kınamda

nişanlıma söylemiştim olmaz öyle şey almadı etmedi derler sen gleinsin dedi bend eo zaman ya hint kıyafeti yada beyaz şalvar giyerim ek olarak dedim

yaaa almamaktan değil ama milletin laıfna çok takıyor ben umursamıyorum öyle istiyorum tek giymek

gelinlşiğime bile karıştı taşlı olckamış dantellerin üstünde öyle diyor haklı aslında ben çok sade istiyorum oda hafif inciler olsun diyor haklı

berfin gelinlik yok ki ortada kalbımı çıkardılar üst beden için 20 ocakgibi gideceğim diğer provalarda belli olcak canım

bilinçli koca işte harika aynı benim düdükmakarnam

gizim eminim hayatınızın her döneminde eşin böyle seçimlerinde özenli dikkatli ve sorumlu olacaktır maşallah suphanallah

bilinçli koca işte harika aynı benim düdükmakarnam

gizim eminim hayatınızın her döneminde eşin böyle seçimlerinde özenli dikkatli ve sorumlu olacaktır maşallah suphanallah

canım ben dantelimi seçtim ama çiçek kısmında tamn ortasında inci 5 ve çiçeğin çevresinde papatya düşün mesela onun beyaz kısımlaırnda mini mini taşlar var ayyy anlatamıyorum işte gözü yormuyor ama ben sıfır taşsız birşey istiyorum olmadı ortadaki inciler kalır

nişanlım ise çok kızdı hatta bbenim geçen sefer giydiğim gelinliğin dantelini beğenmiş oysa bu dantelde ona benziyor ama neyse çok sade gelmiş gözüne

bidaha onu götürmem provama ama sence napmalıyım gelinsin giz sen diyip hafif taşlı dantelli bir gelinlikmi giyinim

senin gelinlik naısldı kuzum

t
bide altı tül olucak en altta olan dantel şeri olmayacak su yolu deniliyormuş, sadece eteğin üstüne mini mini danteller serpilicek

gelinliğim bunlara benzer birşey olacak

özellikle bu resimdeki gibi olacak üst kısmı

eteklerdeki mini dantelden kasıtımda bu gelinlik gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…