Var var evettt ben varımmmAcayip heyecanlıyım, kalbim sıkışıyor sanki, kanım kaynıyor, yanaklarım al al oldu, uyuyamıyorum, çok acayip çokk. Korku, endişe,üzüntü kalmadı, şuan sadece mutluluk, heyecan var.
hiihh kız ta buralardan ben hissettim ben bile heyecanlıyım daha ne olsuunn
düğün hikayesi işine çok sevindim müthiş bir anı olarak kalıyor dış mekan çekimindeki videolar heleee
"damat bey gelin hanıma yaklaşın"
"yaklaşın....."
"az daha damat bey.."
"gelin hanım belden kırılın.."
"gelin hanım damat beye DAYANIN(!)"
ben.. dumur
"bu dialoğun sonu nereye varacak X bey?" kahkahalar ve kopuş
Son hafta şimdi sana o kadar hızlı geçerki nil
Bir bakmışsın düğün günü gelmiş ve bitmiş
Kızlar yorumlarınız için teşekkür ederim
Yalnız ayrı ayrı alamıcam çnkü banyom çok aşırı büyük değil o yüzden daraltmak istemiyorum.
Ne zormuş yaaa bişyler almak valla insan 100 kere düşünüyor
Bu kadar pimpirikli olmakta istemiyorum sakınılan göze çöp batar sözünden yola çıkarak:18:
Sürekli arçelik,bosch arasında gidip geliyorum
valla nişanlımda oldukça espirilidir neler çıkacak ortaya merak ediyorum. Yok yani fotoğraf çekildiğini bilmeyen biri, "noluyorrrrr oradaaa hoopppp" der kesin
Geçiyor zaten, perşembe akşamı kına var falan derken bir bakmışız cumartesi olmuş. Bir ara bir an önce vakit geçsin o gün gelsin diyordum, şimdi gelmesin diyorum. O güzel gün yaşanacak bitecek:44: Yaşanacağını düşünerek gün saymak çok heyecanlı çünkü.
aman da amaaann
:123: :123: :123:
perşembe olmuştu benim kınamda.. cuma da düğün Ay Allahımmm yerim senin heyecanını gelincik..
aha 05.09.2013 perşembe arzucan kınadaa
Eki Görüntüle 897677
aman da amaaann
perşembe olmuştu benim kınamda.. cuma da düğün Ay Allahımmm yerim senin heyecanını gelincik..
Eki Görüntüle 897677
Ayy maşallah, yüzünüzden gülücükler eksik olmasın canım.
ohh maşallahh yandan yandaaannn :118::118:
aman da amaaann
Eki Görüntüle 897677
cancağzım sana bir şey soracağım kına abiyesini nasıl seçmeliyim hiç panik olmuyorum ama saracak bir konu bulmam lazım dı kına abiyesinden başladım
gizim herkesin kendi seçeneği ama ben şöyle düşündüm bir abiye bir bindallı tarzında olsun istemedim onu değiştir onu giy.. gerek yok.. o gün gelin kim? ben.. o gün benim neyim? kınam.. e makul olan şöyle güzel bir kına kıyafetidir dedim kendimce.. öbür türlü abiyeyi her zaman giyebilirsin her düğünde herkesin düğününde.. abes olmaz.. ama kına kıyafetini giyebilir misin.. hayır.. yani ben biraz eski kafalıyım ve kaftan-bindallı yada kaftan-şalvar-büstiyer takımlarından bir tanesine gönül vermen taraftarıyım bebişiiim
sağol canım ben artık giy çıkar istemiyorum kapalıçarşıda hatice sultanın giydiği gelinlik tarzında buldum büyük ihtimal onu alacağım bak modeli bu olacak ya diktirceğim yada hazır olandan alacağım 500 tl bana uygun geldi benim olacak
işin garibi görümcemde snein mantığında istiyordu ama abla abiye al herkes giy çıkar yapıyor dedim şimdi ise kendim istemiyorum
bu tarz birşeydi canım
Hatice Sultanın Gelinliği | Evliliğe Dair Herşey
hattaha görümceme bakarken öyle güzel bir bindallı görmüştük ki o mağazayada gideceğiz bu arada sen nereden almıştın canım
çok güzelmiş canımmm maşallah ne de güzel olursun içinde
ben gelinliğimi dreamondan almıştım bunu da orda görüp indirivermiştim askıdan
300 liraya almıştım ama benimki şalvar büstiyer ve tül kaftandan oluşan bir takımdı..
canım bakalım inşallah bende bulurum artık öyle ağır gece elbiseleri giymek istemiyorum kınamda
nişanlıma söylemiştim olmaz öyle şey almadı etmedi derler sen gleinsin dedi bend eo zaman ya hint kıyafeti yada beyaz şalvar giyerim ek olarak dedim
yaaa almamaktan değil ama milletin laıfna çok takıyor ben umursamıyorum öyle istiyorum tek giymek
gelinlşiğime bile karıştı taşlı olckamış dantellerin üstünde öyle diyor haklı aslında ben çok sade istiyorum oda hafif inciler olsun diyor haklı
berfin gelinlik yok ki ortada kalbımı çıkardılar üst beden için 20 ocakgibi gideceğim diğer provalarda belli olcak canım
bilinçli koca işte harikaaynı benim düdükmakarnam
gizim eminim hayatınızın her döneminde eşin böyle seçimlerinde özenli dikkatli ve sorumlu olacaktır maşallah suphanallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?