'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

hayırlı sabahlar. hayırlı cumalar..
nasılsınız kızlar..bir gülintoş lafı duydum ama o ortalar yok

zehra astarla aşk yaşadın sanırım provada kızlar büyür ve evlenir. sevdiceğinle evleniyorsun. buna şükürler olsun dımı

wuuu bir tuğba gördüm

geçmiş olsun. bnimde çok sancılı geçer
nasıl bir geceymiş bağyan

Yazdığımdan da anlaşılacağı gibi, gece gece kafa gitmiş benim " Ayy artık bende uyku falan uyku falan kalmadı " İkişer ikişer yazmaya başlamışım.

canım düğüne az kalmış. bize dua edermisin iman nikahında :26::26::26: imam nikahında edilen dualar kabul olurmuş diye
hoş bazıları gerdek gecesinde diyor bu bana pek mantıklı gelmiyor

vallahi masumum canımcım kahve cam önü muhabbeti güzel müzikler vs yazdım az önce azıcık yukarıda

vallahi masumum canımcım kahve cam önü muhabbeti güzel müzikler vs yazdım az önce azıcık yukarıda

ama daha sonra ana vatan kan ağlamış
geçmiş olsun kuzum

canım sen kpss topiğindedemi vardın. bi yerden hatırlıyorum seni. sanırım kpss için dua ettiklerim arasında sende vardın :44::44: adildemirlemi karıştıyorum acaba :26:

Ederim tabi ki ne demek, şafağım 162'ydi bu sayfayla tanıştığımda. Sırası geldi, "aman daha çok var" diyerek heyecanlarımı paylaşmayan çevreme karşı, bu sayfada çok heyecanlarımı paylaştım; üzüntülerimi paylaştım. Gerçekte tanımadığım ama, tanıyormuş gibi hissettiğim insanlarla geçirdim bunca günü. Ben 160 gün varken düğünüme neler hissediyorsam, şuan düğün için gün sayan yada düğün tarihinin kesinleşmesini bekleyen herkes benim hissettiklerimi hissediyor. Herkesin tek isteği var, sevdiğine kavuşup mutlu bir yuva sahibi olmak. Dilerim Allah herkesin gönlündekini hayırlı eylesin, herkes çok mutlu olsun.

amin canım amin inşALLAH. sende inşALLAH çok mutlu olursun

patlattık bombayı sabah ikimizinde surat şekil kayaraktan

bu arada atanamıyorum diye zırıl zırıl zırlayan bendim canımcım olabilir yani büyük ihtimalle..

Yaaa ben artık gelmiyorum çok, okuyorum ama yazamıyoruumm

Çok sevgili müdürüm(!)ün gözü hep benim masamda

Hepiniz iyisinizdir inşallah bebiklerimm

Diloşum, İstanbula geliyormuşsun iyi yolculuklarrr, keşke görüşebilseydik

Gizim, geçmiş olsun kuzucum dikkat et kendinee

Ardemir, sana da geçmiş olsun kuzum. Ne güzel bi akşam geçirmişsiniz maşallah

Zehroşummm, senin heyecanlarını, mutluluklarını yerriimmm

müdüre selamlar önceliklee
keşke görüşebilseydik canım yaa

sağol canım benim ayrıca da öyle müdürün ben.. önüne baksın senin masanda ne işi var gözünün düdük makarnası!!

Diloşum henüz zaman var diye teselli ediyorum kendimi ama zaman yaklaşmaya başladıkça ne yapıcam bilmiyorum hiç.
Geçen akşam nikah için çekindiğim fotoyla nufus cuzdanımdaki 10 sene önceki halimi gösteriorum bizimkilere.
Babam 10 sene önceki fotomu gösterip bizim kızımız bu diyo

Berfom gülin yoğun bir tempoyla çalışıyor ve nete giremiyor maalesef
Kızlar büyür evlenir Büyümeyeydik eyiydi Berfo ya

Tubiim bende seni yeriiim
Ah o müdürler

oyyy demeyeymiş eyiymişş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…