'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

gizz, yaka v mi inecek?

kriğz gözünü seveyim el at kalp yakadan aldı ölçüleri yaaa çok açık olmaz inşalllah en yukardaki paylaştığım yada seninkisi gibi olacak seninkini örnek tutuyorum gelinlikçiye göstercem ama sanki bu paylaştığım seninkinden daha kapalı gibi yanlışmıyım

dediğin gibi gerdanım büyük o yüzden bu tarz kapalı modeller yakışıyor bana

benimkinden daha kapalı değil de üst kısma güpurun yoğun kısmını koymuşlar, ondan öyle olmuş.
sen dantelini seçtin mi?
bence V yaka daha açık olabilir. gerçi benimki de yanlardan çok açılmıştı, hele bir fotom var omuzlar fora nerdeyse :44:
bana sorarsan kayık yaka yaptır. v yapacaksan da tam göğüs çatalına kadar olsun, öyle güzel duruyor, prensesinki öyleydi
ben albümlere koyayım o açılan fotoyu :44:
bence senin alınan ölçü iç kısım içindir, dantel için değil

krizim öncelikle evet iç kısm içindi göğüs bel tek tek astar gibi birşeyle yapıştırıldı ve iğnelendi

dantelimi seçtim ama üstünde mini mini taşlar var çok sade bir dantel şekli şemali aklımda yok keşke foto çekseydim

senin fotiler teleofnumda var aslında kayık yaka gibi durmuyor seninki pek çünkü kayıkta omuz daha bir fora oluyor :))))))))

vuhuuu göğüs çatalı ama benim nişanlımlar çok mutasıplar canım özellikle nişanlım gelinlikçi ile konuştu göğüs açık tül istemiyorum dedi

bende o yüzden üstte dantel yoğun modeller bakıyorum

güpürün yoğun kısımlı modeli senin gelinliğinide olur senin gelinliğinin üstündede anlatabilirim çünkü göğüs kısmını tül istemiyorum ben pek tül olmasın orda

benimkinde de taş mı pul mu, öyle bir şey vardı
dün bazayı boşaltırken gelinliğimi çıkardım: Allah' ım nasıl hoş bir duygu insanın sevdiği bir gelinliğinin olması
İnşallah sen de sonrasında sevgiyle bakacaksın ona
benimki kayık yaka ama uçları dar, çok geniş değil. onu da gelinlikçi soruyor zaten nerden nereye olsun diye.
benim dantelde yoğun desen yoktu, verdiğin örnekteki kızın dantelinde desenler daha yoğun, tül kısmı az. sen yoğun desenli seçmişsen üst ister istemez kapanır zaten

albümlerime gelinliğin yaka kısmını koydum, en son açılma derecesini gösterir foto.

Son düzenleme:

duvak düz eldiven konsepti bu..

kesimi bu şekilde..

ve bu da sadece üst kısmında olan inciler ve göğüsten bele kadar olan inci işlemeler..

yoğun desenli seçtim mini mini parçalarda vardı ayrık tülde vardı ama kadın bana o parçaları orda birleştirrrim sorun değil tabi dedi :)))))

zaten sneinkinin bir print edicem gelinlikçiye gösterrrim oda anlar nasıl kapalı istediğimi :)))))))

şimdi danteli seçtim üst beden ölçüm alındı 1 ay sonra ayakkbıyıla ikinci provaya gel dediler, o zaman annemle gideceğim seçtiğim dantel güzel ama annem değiştirelim derse değişltirrilermi ikinci provada birşey yapıyorlarmı öyle gelinlik ortaya çıkmıyor herhalde daha

canım inşallah benimde o günlerimgelir sabırsızlıkla bekliyorum

ooo gelinlik daha çook sonraları ortaya çıkar canım, acele etme
haydi bakalım nasıl bir şey çıkacak ortaya
akkabı aldın mı

Ben toplam 4 prova oldum 4.provamda tülle birlikte gelinliği görmek kısmet oldu. 5.Provamda da giydim, duvağım falan takıldı, elimde çiçeğim eksiği var mı yok mu bakıldı. Teslim aldım. Daha çok var yani, gelinliği görmene :)

Son düzenleme:
selam gelinciklerrr,

çalışıyorum çalışıyorum yine çalışıyorum.. hem işte çalışıyorum hem de ders çalışıyorum az kaldı sınavımaa:18::18:

stresten sanıyorum ki vucüdümda lekeler çıktı kırmızı kırmızı, gül hastalığım olmuş :26: ilaç kullanıyorum bakalım geçicek inşallah

gizcimm gelinlik provana başlamışsın hayırlı olsun tatlı telaşların allah içine indirsin inşallah

bnde harıl harıl düğün salonu bakıyorum

Nil kaldı son 5 günün 5 gün sonra hayatının aşkı ile yeni bir ailen olacak Allah ayırmasın inşallah çok mutlu olun

giz gelinliğini ince ele sık doku canım her provada dikkat et içine sinmeyen yerini hemen düzelttir he he tamam diyip sallamasınlar aman diyim kuzum sinir krizi geçirmeni istemiyorum

kına gecesi için bende abiye bakıyorum ucuzdur diye ama maşallah neye elimi atsam 300-500 diyorlar

canım bugünlerde çok polyana rulu oldum kriz felan geçirmem ama geçirirsemde korksunlar onlara en başında nasıl bir gelinlik istediğimi anlatttı hatta bugün oda gelinliğini yaptıran arkadaşım foto gönderdi onlaırn çıktısınıda alıp gidebilirim o derece

Teşekkür ederim canım, Allah hepimizi musmutlu etsin inşallah

canım cok gecmiş olsun bende o hastalıktan yakalnamıstım stersli bir dönemimde önce tek bir tane cıktı kolumda sonra vücudumun her yeri benek benek oldu, ilaçla gecti sükür ama tekrarlayıcı bir hastalıkmıs cok sters yapmamamız gerek bende bu aralar stresliyim.allah kolaylık versin

2013*2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

nlyvz : 19 Aralık 2013 Kına
:123: 21 Aralık 2013 Düğün .........................4.... :123:

BizimdeBebisimizOlsun : 1 Şubat 2014 Kına

:123: 2 Şubat 2014 Düğün ...........................47.... :123:

erz24 : 1 Mart 2014 Kına
:123: 2 Mart 2014 Düğün ............................75.... :123:

dimple91 : 5 Nisan 2014 Kına
:123: 6 Nisan 2014 Düğün ..........................110.... :123:

bluedays : 24 Nisan 2014 Kına
:123: 26 Nisan 2014 Düğün .........................131.... :123:

pambukprenses :
9 Mayıs 2014 Kına
:123: 10 Mayıs 2014 Düğün .........................144.... :123:

melo34 : 9 Mayıs 2014 Kına
:123: 11 Mayıs 2014 Düğün .........................145.... :123:

nes_li : 16 Mayıs 2014 Kına
:123: 17 Mayıs 2014 Düğün .........................151.... :123:

almor : 15 Mayıs 2014 Kına
:123: 18 Mayıs 2014 Düğün .........................152.... :123:

giz08 : 17 Mayıs 2014 Kına
:123: 18 Mayıs 2014 Düğün .........................152.... :123:

erdemaysenur31 : 23 Mayıs 2014 Kına
:123: 24 Mayıs 2014 Düğün .........................158.... :123:

harme : 22 Mayıs 2014 Kına
:123: 24 Mayıs 2014 Düğün .........................158.... :123:

boylesine : 31 Mayıs 2014 Kına
:123: 7
Haziran 2014 Düğün ........................172.... :123:

gulibik : 7 Haziran 2014 Kına
:123: 8 Haziran 2014 Düğün ........................173.... :123:

topograf : 12 Haziran 2014 Kına
:123: 14 Haziran 2014 Düğün .......................179​.... :123:

mutluluknerdesinbenibul : 14 Haziran 2014 Kına
:123: 15 Haziran 2014 Düğün .......................180​.... :123:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…