- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
- 148
gizz, yaka v mi inecek?
kriğz gözünü seveyim el at kalp yakadan aldı ölçüleri yaaa çok açık olmaz inşalllah en yukardaki paylaştığım yada seninkisi gibi olacak seninkini örnek tutuyorum gelinlikçiye göstercem ama sanki bu paylaştığım seninkinden daha kapalı gibi yanlışmıyım
dediğin gibi gerdanım büyük o yüzden bu tarz kapalı modeller yakışıyor bana
benimkinden daha kapalı değil de üst kısma güpurun yoğun kısmını koymuşlar, ondan öyle olmuş.
sen dantelini seçtin mi?
bence V yaka daha açık olabilir. gerçi benimki de yanlardan çok açılmıştı, hele bir fotom var omuzlar fora nerdeyse :44:
bana sorarsan kayık yaka yaptır. v yapacaksan da tam göğüs çatalına kadar olsun, öyle güzel duruyor, prensesinki öyleydi
ben albümlere koyayım o açılan fotoyu :44:
bence senin alınan ölçü iç kısım içindir, dantel için değil
krizim öncelikle evet iç kısm içindi göğüs bel tek tek astar gibi birşeyle yapıştırıldı ve iğnelendi
dantelimi seçtim ama üstünde mini mini taşlar var çok sade bir dantel şekli şemali aklımda yok keşke foto çekseydim
senin fotiler teleofnumda var aslında kayık yaka gibi durmuyor seninki pek çünkü kayıkta omuz daha bir fora oluyor :))))))))
vuhuuu göğüs çatalı ama benim nişanlımlar çok mutasıplar canım özellikle nişanlım gelinlikçi ile konuştu göğüs açık tül istemiyorum dedi
bende o yüzden üstte dantel yoğun modeller bakıyorum
güpürün yoğun kısımlı modeli senin gelinliğinide olur senin gelinliğinin üstündede anlatabilirim çünkü göğüs kısmını tül istemiyorum ben pek tül olmasın orda
canım ben dantelimi seçtim ama çiçek kısmında tamn ortasında inci 5 ve çiçeğin çevresinde papatya düşün mesela onun beyaz kısımlaırnda mini mini taşlar var ayyy anlatamıyorum işte gözü yormuyor ama ben sıfır taşsız birşey istiyorum olmadı ortadaki inciler kalır
nişanlım ise çok kızdı hatta bbenim geçen sefer giydiğim gelinliğin dantelini beğenmiş oysa bu dantelde ona benziyor ama neyse çok sade gelmiş gözüne
bidaha onu götürmem provama amasence napmalıyım gelinsin giz sen diyip hafif taşlı dantelli bir gelinlikmi giyinim
senin gelinlik naısldı kuzum
t
bide altı tül olucak en altta olan dantel şeri olmayacak su yolu deniliyormuş, sadece eteğin üstüne mini mini danteller serpilicek
benimkinde de taş mı pul mu, öyle bir şey vardı
dün bazayı boşaltırken gelinliğimi çıkardım: Allah' ım nasıl hoş bir duygu insanın sevdiği bir gelinliğinin olması
İnşallah sen de sonrasında sevgiyle bakacaksın ona
benimki kayık yaka ama uçları dar, çok geniş değil. onu da gelinlikçi soruyor zaten nerden nereye olsun diye.
benim dantelde yoğun desen yoktu, verdiğin örnekteki kızın dantelinde desenler daha yoğun, tül kısmı az. sen yoğun desenli seçmişsen üst ister istemez kapanır zaten
albümlerime gelinliğin yaka kısmını koydum, en son açılma derecesini gösterir foto.
yoğun desenli seçtim mini mini parçalarda vardı ayrık tülde vardı ama kadın bana o parçaları orda birleştirrrim sorun değil tabi dedi :)))))
zaten sneinkinin bir print edicem gelinlikçiye gösterrrim oda anlar nasıl kapalı istediğimi :)))))))
şimdi danteli seçtim üst beden ölçüm alındı 1 ay sonra ayakkbıyıla ikinci provaya gel dediler, o zaman annemle gideceğim seçtiğim dantel güzel ama annem değiştirelim derse değişltirrilermi ikinci provada birşey yapıyorlarmı öyle gelinlik ortaya çıkmıyor herhalde daha
canım inşallah benimde o günlerimgelir sabırsızlıkla bekliyorum
yoğun desenli seçtim mini mini parçalarda vardı ayrık tülde vardı ama kadın bana o parçaları orda birleştirrrim sorun değil tabi dedi :)))))
zaten sneinkinin bir print edicem gelinlikçiye gösterrrim oda anlar nasıl kapalı istediğimi :)))))))
şimdi danteli seçtim üst beden ölçüm alındı 1 ay sonra ayakkbıyıla ikinci provaya gel dediler, o zaman annemle gideceğim seçtiğim dantel güzel ama annem değiştirelim derse değişltirrilermi ikinci provada birşey yapıyorlarmı öyle gelinlik ortaya çıkmıyor herhalde daha
canım inşallah benimde o günlerimgelir sabırsızlıkla bekliyorum
Nil kaldı son 5 günün 5 gün sonra hayatının aşkı ile yeni bir ailen olacak Allah ayırmasın inşallah çok mutlu olun
giz gelinliğini ince ele sık doku canım her provada dikkat et içine sinmeyen yerini hemen düzelttir he he tamam diyip sallamasınlar aman diyim kuzum sinir krizi geçirmeni istemiyorum
kına gecesi için bende abiye bakıyorum ucuzdur diye ama maşallah neye elimi atsam 300-500 diyorlar
Nil kaldı son 5 günün 5 gün sonra hayatının aşkı ile yeni bir ailen olacak Allah ayırmasın inşallah çok mutlu olun
giz gelinliğini ince ele sık doku canım her provada dikkat et içine sinmeyen yerini hemen düzelttir he he tamam diyip sallamasınlar aman diyim kuzum sinir krizi geçirmeni istemiyorum
kına gecesi için bende abiye bakıyorum ucuzdur diye ama maşallah neye elimi atsam 300-500 diyorlar
selam gelinciklerrr,
çalışıyorum çalışıyorum yine çalışıyorum.. Hem işte çalışıyorum hem de ders çalışıyorum az kaldı sınavımaa:18::18:
Stresten sanıyorum ki vucüdümda lekeler çıktı kırmızı kırmızı, gül hastalığım olmuş :26: Ilaç kullanıyorum bakalım geçicek inşallah
gizcimm gelinlik provana başlamışsın hayırlı olsun tatlı telaşların allah içine indirsin inşallah
Bnde harıl harıl düğün salonu bakıyorum
gelinliğim bunlara benzer birşey olacak
özellikle bu resimdeki gibi olacak üst kısmı
Eki Görüntüle 897755
eteklerdeki mini dantelden kasıtımda bu gelinlik gibi
Eki Görüntüle 897756
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?