günaydınn kızlarr
senden önce ben i okudum dün başladım az önce bitti
Ben evgörde 1. alternatifi beğendim cnm.
Bu arada bu evgörün mobilyaları nasıl bilgin varmı
Nasıl beğendinmi cnm.
Ben bu aralar hiç kitap okuyamıyorum yaaa o yüzden kendime çok kızıyorum
Bu aralar konsantrasyon sorunum var Elif Şafak Bit Palas'a başlamıştım yarım kaldı
canım evgördende iderden de mobilya alan arkadaşlarım memnunlar ben evi,mi country döşeyeceğim için koltuklaırm bu tarz sade olmak zorunda krem ve çiçekli berjerler tercih edeceğim kısmetse kafamda fikrim net nereden alacağımı biliyorum
sen naptın modellere karar verdin mi
Berjer ve yastıkta desenli bende beğeniyorum cnm.
Bende koltuklarımı sade alıp odamızın bir duvarını duvar kağıdı yapim diye düşünüyorum
Bende şu modeli beğendim netten bakalım bu haftasonu bakıcaz.
Bende bu tarz istiyorum.
Özellikle bu modelin berjerinin şekli çok hoşuma gittiEki Görüntüle 906858
canım görüntüyü göremiyoruım ben
çok beğendim ayşenur eğer okuyacaksan hiç bişe söylemiim
dün akşam dışarı çıktık arabada bile telefonun flaşını açıp okudum vallahi bırakamadımm:26::26:
*
ayrıca benim boleyn de yarım duruyo
Tmm cnm tavsiyeni dinleyip bir ara alıp okurum inş.
Boleyn kızının bn filmini izledim valla hiç okumadım kitabını
herkese günaydın gelincikler
nil napıyordur acaba? umarım herşey yolunda gitmiştir yaaa aklım onda cumartesinden beri
canlarım cicilerim desenli berjer fikrine bende bayılırdım ama sonra tek renk halı seçmek zorunda bıraktığını görünce fikrimden vazgeçtim.. halıyı da düşünün derim
herkese günaydın gelincikler
nil napıyordur acaba? umarım herşey yolunda gitmiştir yaaa aklım onda cumartesinden beri
canlarım cicilerim desenli berjer fikrine bende bayılırdım ama sonra tek renk halı seçmek zorunda bıraktığını görünce fikrimden vazgeçtim.. halıyı da düşünün derim
Berjer ve yastıkta desenli bende beğeniyorum cnm.
Bende koltuklarımı sade alıp odamızın bir duvarını duvar kağıdı yapim diye düşünüyorum
Bende şu modeli beğendim netten bakalım bu haftasonu bakıcaz.
Bende bu tarz istiyorum.
Özellikle bu modelin berjerinin şekli çok hoşuma gitti
Eki Görüntüle 906866
yaa arzu ne güzel bi konuya değindin sen öylee
*
ben salona nasıl halı alacağımı bilmiyorumm:44::44::44:
kanepelerim düz ama berjerlerimm rengarenkk
canım esasen ben halıya karar verdşm hem nette benim istediğim tarza kombinler vardı halı modellerini not aldım hemde bir arkadaşımda istediğim tarz yaptı çiçekli berjerler o tek renk kullandı soft bir renk onunkide çok güzeldi
mutfak yatak odası hallılarım kesin kaamda belirlendi hatta hol halısıda hiç halıcı gezmek istemiyorum kod numaralrı ile gidip bana bunu verin diyeceğim
dila valla şu an şu şekilde salonum..
Eki Görüntüle 906880
berjerler desenli olsaydı halıyı desenli seçemeyecektim.. şimdi seninkini düşünelim şu patchwork tarzından uygun birşeyler çıkartabilirsin diye düşünüyorum canım.. he eğer çingene çalıp arap oynar bir tarz olursa da berjerlerini almadan kumaş değişikliği yapabilirsin canımcım
dila valla şu an şu şekilde salonum..
Eki Görüntüle 906880
berjerler desenli olsaydı halıyı desenli seçemeyecektim.. şimdi seninkini düşünelim şu patchwork tarzından uygun birşeyler çıkartabilirsin diye düşünüyorum canım.. he eğer çingene çalıp arap oynar bir tarz olursa da berjerlerini almadan kumaş değişikliği yapabilirsin canımcım
tamam kuzum o zaman halıdan yana sıkıntı yoksa karmaşıklık yaratmadıysa desenler güle güle yayılın berjerlerinizeee
laf aramızda o berjerlere iki kişi sığılıyordila yalnız olmayacaksın o şekli aldığında
ayy bişe itiraf etcemm berjerle ilgilii
ben berjere yan oturmaya bayılırımm
bi koluna sırtımı diğer kolundan bacaklarımı sarkıtırımm
adam bize modelleri gösterirken utanmadım ve o şekli aldım hepsinde hangisi rahatsa onu tercih ettimm
ve bence bu berjer modeli çok rahatsızdır bana göree tabii
ama çok renksiz olcak o zaman evimiz arzucumm
bilerek desenli aldım berjerleri hatta bütün renkleri kapsayanından aldımm
şimdi halıda kararsız kalıyorum ve eminim sonrasında perdede de kalcamm
benim nişanlıcanın boyu 1.90
emin misin sığacağımızdann
beni o oturur halimle kucagına alıp yer değişikliği yapmasınn
koltuklaırnı çok beğendim canım güle güle otur kesinlikle doğru tercih yapömışsın benim görümce koltuğu yani berjerleri çiçekli yastılkarı çiçekli seçti halı ve perde ayrıca sandalyelerde sadece krem rengiydi öyle uyumlu oldu ki
bende öyle yapacağım ama halı krem alırsam çabuk kirlencek diyede düşünüyorum
Valla cnm şuanda sadece resimden beğendim rahatlığını pazar günü test edicem
Banada tersine çok rahat gibi geldi
Benimkininde boyu 1.89 ama sıkışırız yaa daha samimi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?