'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Ben evgörde 1. alternatifi beğendim cnm.
Bu arada bu evgörün mobilyaları nasıl bilgin varmı

canım evgördende iderden de mobilya alan arkadaşlarım memnunlar ben evi,mi country döşeyeceğim için koltuklaırm bu tarz sade olmak zorunda krem ve çiçekli berjerler tercih edeceğim kısmetse kafamda fikrim net nereden alacağımı biliyorum

sen naptın modellere karar verdin mi

Nasıl beğendinmi cnm.
Ben bu aralar hiç kitap okuyamıyorum yaaa o yüzden kendime çok kızıyorum
Bu aralar konsantrasyon sorunum var Elif Şafak Bit Palas'a başlamıştım yarım kaldı

çok beğendim ayşenur eğer okuyacaksan hiç bişe söylemiim
dün akşam dışarı çıktık arabada bile telefonun flaşını açıp okudum vallahi bırakamadımm:26::26:
*
ayrıca benim boleyn de yarım duruyo

Berjer ve yastıkta desenli bende beğeniyorum cnm.
Bende koltuklarımı sade alıp odamızın bir duvarını duvar kağıdı yapim diye düşünüyorum
Bende şu modeli beğendim netten bakalım bu haftasonu bakıcaz.
Bende bu tarz istiyorum.
Özellikle bu modelin berjerinin şekli çok hoşuma gitti

Son düzenleyen: Moderatör:

canım görüntüyü göremiyoruım ben

Tmm cnm tavsiyeni dinleyip bir ara alıp okurum inş.
Boleyn kızının bn filmini izledim valla hiç okumadım kitabını

herkese günaydın gelincikler

nil napıyordur acaba? umarım herşey yolunda gitmiştir yaaa aklım onda cumartesinden beri

canlarım cicilerim desenli berjer fikrine bende bayılırdım ama sonra tek renk halı seçmek zorunda bıraktığını görünce fikrimden vazgeçtim.. halıyı da düşünün derim

yaa arzu ne güzel bi konuya değindin sen öylee
*
ben salona nasıl halı alacağımı bilmiyorumm:44::44::44:
kanepelerim düz ama berjerlerimm rengarenkk

canım esasen ben halıya karar verdşm hem nette benim istediğim tarza kombinler vardı halı modellerini not aldım hemde bir arkadaşımda istediğim tarz yaptı çiçekli berjerler o tek renk kullandı soft bir renk onunkide çok güzeldi

mutfak yatak odası hallılarım kesin kaamda belirlendi hatta hol halısıda hiç halıcı gezmek istemiyorum kod numaralrı ile gidip bana bunu verin diyeceğim

ayy bişe itiraf etcemm berjerle ilgilii
ben berjere yan oturmaya bayılırımm
bi koluna sırtımı diğer kolundan bacaklarımı sarkıtırımm
adam bize modelleri gösterirken utanmadım ve o şekli aldım hepsinde hangisi rahatsa onu tercih ettimm
ve bence bu berjer modeli çok rahatsızdır bana göree tabii

Son düzenleme:
yaa arzu ne güzel bi konuya değindin sen öylee
*
ben salona nasıl halı alacağımı bilmiyorumm:44::44::44:
kanepelerim düz ama berjerlerimm rengarenkk

dila valla şu an şu şekilde salonum..

berjerler desenli olsaydı halıyı desenli seçemeyecektim.. şimdi seninkini düşünelim şu patchwork tarzından uygun birşeyler çıkartabilirsin diye düşünüyorum canım.. he eğer çingene çalıp arap oynar bir tarz olursa da berjerlerini almadan kumaş değişikliği yapabilirsin canımcım

tamam kuzum o zaman halıdan yana sıkıntı yoksa karmaşıklık yaratmadıysa desenler güle güle yayılın berjerlerinizeee

laf aramızda o berjerlere iki kişi sığılıyor dila yalnız olmayacaksın o şekli aldığında

koltuklaırnı çok beğendim canım güle güle otur kesinlikle doğru tercih yapömışsın benim görümce koltuğu yani berjerleri çiçekli yastılkarı çiçekli seçti halı ve perde ayrıca sandalyelerde sadece krem rengiydi öyle uyumlu oldu ki

bende öyle yapacağım ama halı krem alırsam çabuk kirlencek diyede düşünüyorum

ama çok renksiz olcak o zaman evimiz arzucumm
bilerek desenli aldım berjerleri hatta bütün renkleri kapsayanından aldımm
şimdi halıda kararsız kalıyorum ve eminim sonrasında perdede de kalcamm

benim nişanlıcanın boyu 1.90
emin misin sığacağımızdann
beni o oturur halimle kucagına alıp yer değişikliği yapmasınn

Valla cnm şuanda sadece resimden beğendim rahatlığını pazar günü test edicem
Banada tersine çok rahat gibi geldi

Benimkininde boyu 1.89 ama sıkışırız yaa daha samimi olur

krem?? yooooooooo??? hele bebek düşüncen varsa sakın diyeyim gizim bak

vizon yapabilirsin ama bak güzel olabilir.. vizon fon perde ve vizon halı? hem az kirlenir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…